|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny do dzieła! Zrzucamy zbędne kilogramy ! ;)
Hej kochane Moje
![]() Dziekuje Wam za rady:0 skorzystałam z nich i już jestem prawie zdrowa ![]() Odpusciłam sobie na ten czas ćwiczenia, bo przeziębienie z okresem to dla mnie za dużo jak na jeden raz ![]() Jeszcze jutro zrobie sobie wolne, a potem zaczynam znowu bieganie ![]() Ale naskrobałyście jak mnie nie było ![]() ![]() Obiecuje, ze teraz będę z Wami już regularnie ![]()
![]() |
#2942 |
Zadomowienie
|
Nezka07 ćwiczymy silną wolę
![]() ![]() mmadzik Twoje rewelacje mogły być spowodowane tym, ze całkowicie odzwyczaiłaś organizm od takiego jedzenia. Jadłaś cały czas monotonnie, ciągle to samo i mało. I organizm oszalał, jak dostał cos innego. Albo tuna była po terminie ![]() malinka_070190 Dobrze, ze jesteś z powrotem ![]() Dołączyłam sobie do ćwiczeń NMTZ ![]() ![]() Jak mój TŻ wróci, i pogoda pozwoli, to będziemy nadrabiać wycieczki rowerowe. Strasznie lubimy razem jeździć. Jak się wybieramy, to po 50km ![]() ![]()
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
jutro zjem jakis jogurt , to bedzie dla mnie lepsze
![]() ![]()
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
mmadzik - może tuńczyk się z kiszonymi produktami nie komponuje? Bo nie wiem jak inaczej można to wyjaśnić. Ewentualnie organizm się po prostu odzwyczaił, tak jak pisała Negra. Spróbuj tuńczyka wymieszać z innymi warzywami albo na razie jedz samego tuńczyka z chlebem.
Negra - widzę, że fitness Cię wciągnął ![]() malinka - miło Cię znowu widzieć ![]() Wiecie co, tak sobie przeglądałam ostatnio ilość postów wysłanych w wątku przez poszczególne użytkowniczki, i dopiero wtedy się zorientowałam, ile osób już stąd odpadło. Mam pomysł - zróbmy frajdę meryy i dobijmy szybko do setnej strony ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 |
Rozeznanie
|
No też mi się właśnie tam wydaje mmadzik, że jadłaś zbyt monotonnie i odzwyczaiłaś organizm od normalnego jedzenia. A to widać niezbyt zdrowe.
![]() |
#2946 |
Zadomowienie
|
jutro zjem cos innnego
![]()
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Negra no wiesz ty co, że ciasto, to jeszcze przeżyję, ale, że truskawkowe
Madzia mi się wydaje, że twój organizm po dniach owsianki przeżył szok, że tyle na raz i że to nie owsianka. To kolejny powód byś postarała się urozmaicać swoje posiłki. Malinka zdrowiej i pisz! Nezka dalej róbta mi tą przyjemność ![]() ![]() bałam się, że nie uda mi się z wami dostukać do 100, po tym jak brat wstawił mi w necie blokadę na reklamy, zablokowało mi możliwość pisania postów ![]() Mnie dzisiaj na siłownie pognało i dostałam wycisk. Była fajna dziewczyna, która pokazała mi jak robić brzuszki no i ustawiła ćwiczenia tak, że wychodziłam cala mokra. I z czego najbardziej się cieszę, były ćwiczenia na plecy. A by trzymać się prosto i wysmuklić sylwetę, to te ćwiczenia są jak skarb. Pestko na siłowni jak się trafi na dobrą pomoc (tzw. instruktora), to nudno nie jest. No jak na razie mnie nie nudzi. (to taki małe wtrącenie, do naszej rozmowy o siłowni) Oki spadam spać. Bo jutro kolejny dzień w poszukiwaniach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Rozeznanie
|
Ech, też bym chciała taką blokadę (na reklamy oczywiście
![]() Na siłowni to grunt, żeby ktoś pokazał ćwiczenia i prawidłowy sposób ich wykonywania. Potem można już samemu machać sobie treningi bez pomocy ![]() Ja zaczynam siłownię w środę (mój studencki WF, więc tylko raz w tygodniu). Wypadałoby wreszcie wyrzeźbić ten prawy biceps, bo moje ręce wyglądają jak z dwóch różnych ciał (na szczęście tylko jak napnę mięśnie ![]()
- O ile miałem możność stwierdzić, wydaje mi się, że powszechnie przyjęty przez kobiety sposób pisania listów jest nienaganny, z wyjątkiem trzech drobiazgów. - Jakich to, proszę? - Stały brak tematu, całkowite lekceważenie interpunkcji i częsta nieznajomość gramatyki. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Zadomowienie
|
Nezka07 a my, stare wyjadaczki, bedziemy się odchudzać ile dusza da! Korzenie na wątku zapuścimy
![]() A fitness mnie wciągnął, rzeczywiście. Kiedys ruszyc tyłek żeby pojechać rowerem 100m do sklepu to była tragedia. Teraz jak robie sobie wolny dzień od ćwiczeń (najczesciej niedziela), to czuję jak by mi czegoś brakowało. Czuję się niespełniona ![]() ![]() meryy82 na śniadanko podgrzałam sobie to drożdżowe w mikrofali, na to prawdziwe masełko, i kawa ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez wizazanka21 Czas edycji: 2011-09-29 o 09:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Po 18 mozesz z czystym sumieniem zjeść wszystko, pod warunkiem, ze będzie to białko. Gotowana lub pieczona pierś z kurczaka, tuńczyk w sosie własnym, twaróg chudy. Ja np. robię sobie takie roladki - plaster chudej szynki smaruje cieniutko musztardą, i zawijam nią słupek korniszona ![]()
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-09-29 o 09:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2952 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Kolacje jjemy 2-3 godziny przed snem i to białkową, jeśli zjesz serek chudy lub rybke lub gotowaną pierś z kurczaka bedziesz chudnąć a białko syci na długo.
![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
mmadzik => takie rewelacje po tym tuńczyku?! Ja bardzo często jadłam dokładnie taki sam zestaw na śniadanie, bo uwielbiam to połączenie smaków! możliwe, że nie tolerujesz któregoś z tych produktów...
Negra => och... ciasto truskawkowe... wizazanka21 => witam w wątku ![]() Zapisałam się do lekarza na pierwszy wolny termin, czyli dopiero na wtorek :/ Ale przyznam, ze już jest o niebo lepiej, chociaż zgadzam się z moja mamą, która twierdzi, że to był atak czegoś (nie wiadomo tylko czego) i jeżeli nie zbadam co to i nie zacznę leczyć, to te ataki się będą powtarzać, bo coś jest nie tak ![]() meryy => zazdroszczę zapału!! ja już powoli tracę siły w tym szukaniu pracy. Zaczęłam kombinować z koleżanką ze studiów i może na początku przyszłego roku wystartujemy z własną szkołą języka polskiego jako obcego. A tymczasem trzeba łapać się wszystkiego ![]()
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
mysle ze nie toleruje po prostu tunczyka
![]()
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Wczoraj czułam się jakby mnie coś brało na chorobę, ale kupiłam grejpfruta i zjadłam połówkę po ćwiczeniach. Rano czułam się znakomicie
![]() Wczoraj miałam znów fitness od 18:45 do 21:15. Rano pilnowałam siłownię za brata to z nudów pobiegałam pół godziny na bieżni. Jutro kończę 1 lvl shreda ![]()
![]() |
#2956 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też uwielbiam wycieczki rowerowe z Moim tż ![]() ![]() no z tż już raczej w tym roku juz zadnej wycieczki rowerowej nie zaliczymy... ![]() A na seksik siły sie zawsze zajdą ![]() ---------- Dopisano o 14:58 ---------- Poprzedni post napisano o 14:55 ---------- Cytat:
No to dobijamy do 100 ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ---------- Cytat:
Ojj też bym siena siłownie wybrałą ![]() ale do najbliższej mam jakieś 30 km ![]() ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 15:01 ---------- Cytat:
Oczywiście, ze możesz dołączyć ![]()
![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
gosha2504 czy moglabys mi wyslac te cwiczenia 30shred?
![]()
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
hej. I gdzie ta 100?? ;>
Nezka ja mam jakąś ABP, brat mówi, ze mozna ją na stronach mozilli znaleźć. Te wyskakujące okna są wku... ale jeszcze gorzej jak się ma internet na kartę jak ja I-Plusa i przez reklamy zżera mi GB ![]() Negra ładnie to drażnić koleżankę ciastem ![]() Ja tez korzenie tu zapuszczam, a to przez to słodkie ![]() ![]() No i przez was ![]() ![]() Pestka mam zapał bo startuję z szukaniem. Dzisiaj odwiedziłam z CV kolejne pośredniaki. Jutro kolejne. W necie wyszukalam kilka ciekawych ogłoszeń jak wrócę z fitnesu (dzisiaj idę na Afro Fit) sądę i napiszę listy motywacyjne (jak ja nie lubię ich pisać ![]() gosha grejpfrut jest dobry na krążenie, jak woda się zatrzyma w organizmie, czy coś podobnego. Witam nową koleżankę, powiedz nam co jesz a my ci prawdę powiemy ![]() ![]() A teraz mykam poskakać i potańczyć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
właśnie sie miałam pytać o co chodzi w tym shred ?
![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Zadomowienie
|
Przed chwilą była u mnei przyszła teściowa, stół uginał się pod ciastami
![]() Twarda byłam, nie tknęłam nic ![]() ![]() Shred jest to zestaw cwiczeń z Jillian Michaels (trener osobisty, znany szerszej publiczności z programów typu The Biggest Loser.) Shred sklada sie z 3 leveli, po 10 dni na każdy. Ja też ćwiczyłam Shred'a, teraz ćwiczę Ripped i No More Trouble Zones(rónież z Jilian Michaels) Bardzo sobie chwalę ![]() Tyle osiągnęłam na Shredzie i Rippedzie w ciągu miesiaca ![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...8&d=1316955686
![]() |
#2961 |
Rozeznanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() Chyba sama zacznę to ćwiczyć, bo patrząc na te zdjęcia warto. Długo trwa jeden trening?
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Zadomowienie
|
negra jakie efekty ;o wow! moglabys mi przeslac te filmiki?
---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:37 ---------- ok znalazlam te ripped - sciaga sie ![]()
![]() |
#2963 |
Zadomowienie
|
Nezka07
![]() ![]() ![]() mmadzik Ja mam całego Shred'a w jednym filmie, prawie 700MB, więc nie za bardzo jest jak go wysłać. Linka też Ci nei wyślę, bo nie pamietam skąd ściągałam. Poszukaj na chomiku, torrenty. Duzo tego ![]() Ripped jest niemalże identyczny jak Shred, z tym że zestawy są 4 po 35 minut(po tydzień na zestaw)
"Jedyną drogą rozwoju jest ciągłe podnoszenie poprzeczki, jedyną miarą sukcesu jest wysiłek jaki włożyliśmy aby go osiągnąć." Edytowane przez Negra1987 Czas edycji: 2011-09-29 o 20:53 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
no wlasnie sciagnelam i jakis blad wyskakuje..
![]()
![]() |
#2965 |
Zadomowienie
|
mmadzik spróbuj w innym odtwarzaczu. A moze sciągnęłaś plik w formacie rmvb, i nie masz kodeków do niego?
![]() |
#2966 |
Zadomowienie
|
niee , jak wypakowuje to mi blad wyskakuje.
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
Pewnie plik jest uszkodzony. Trzeba zassać inny
![]()
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
poszukam , albo nie wiem moze musze wszystkie czesci sciagnac zeby odpakowac
![]()
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
Aaaaaa...... czy w nazwie pliku było zawarte ...part1(2,3itd)...?
Jeśli tak, to filmik jest podzielony na kilka części, i musisz ściągnąć wszystkie, zeby go rozpakować.
![]() |
#2970 |
Zadomowienie
|
tak tak
![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:19.