Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-12-16, 13:22   #2941
mourie
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Cytat:
Napisane przez tenebris Pokaż wiadomość
A wiecie co - denerwuje mnie jak ktoś pisze, że 100/120zł za torebkę to dużo.
Dużo jak na internet. Ale jakby iść do sklepu i znaleźć torebkę za 150zł w jakimś Aldo czy coś to się myśli że Oooo świetna, okazja, biorę!
Ja tam wolę kupić sobie podróbkę np MIU MIU i poczuć namiastkę luksusu za 100zł niż kupić masówkę z H&M za 49,99zł lub byle worek w Housie za 89zł.

Może i eTorebka ostatnio zeszła z jakości, ale myślę też że to się zmieni, bo pewnie mieli całe mnóstwo zwrotów - na dłuższą metę to się nie opłaca.
pomarudzić można, bo jest szansa, że opuszczą cenę

poza tym dochodzą jeszcze koszty przesyłki i z np. kuferka za 109zł, który jest miniaturowy wychodzi 118zł. W takiej cenie można mieć dowolną niemal torebkę w h&m na miejscu bez obawy, że będzie wadliwy model, stracimy nerwy i kasę za przesyłki lub rabat...
Zresztą chodzi o to, że eTorebka weszła na rynek z małymi cenami - najnowszy model można było kupić już za 59zł. Do tego jakość była o niebo lepsza. Więc teraz mając więcej klientów zamiast podtrzymać ceny to lecą na duży zysk, jednocześnie przy gorszej jakości torebek
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:22   #2942
Dotka81
Zakorzenienie

Dot.: Na etorebce bieda z nędzą więc każda maniaczka robi się jędzą-etorebka cz.XX

Mnie czasem doładowanie po tygodniu przychodzi od użycia kodu albo i wcale

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:22   #2943
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Zapytałam p. Łukasza czy będzie dostępna granatowa Emilka i dostałam odp: "Niestety nie będzie dostępna."

tenebris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:24   #2944
fashionaddicted
Zakorzenienie

Cytat:
Dużo jak na internet. Ale jakby iść do sklepu i znaleźć torebkę za 150zł w jakimś Aldo czy coś to się myśli że Oooo świetna, okazja, biorę!
Ja tam wolę kupić sobie podróbkę np MIU MIU i poczuć namiastkę luksusu za 100zł niż kupić masówkę z H&M za 49,99zł lub byle worek w Housie za 89zł.

Może i eTorebka ostatnio zeszła z jakości, ale myślę też że to się zmieni, bo pewnie mieli całe mnóstwo zwrotów - na dłuższą metę to się nie opłaca.

Ja chcę granatową Emilkę

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Ja kilka razy (!) nie miałam doładowania po użyciu kodu. Pewnie było za pobraniem...

Toxic Bastard, bierz Flavię, na bank się zaprzyjaźnicie jak nie będzie to miłość od pierwszego wrażenia, to od pierwszego spaceru na pewno!
powiem CI, że kiedyś też tak myślałam-niestety moja mama i siostra dalej tak myślą-od dawna kupuję torebki w internecie. kiedyś na all, od jakiegoś czasu na etorebce.I fakt-bolał by mnie zakup Vivi bez rabatu... możliwe że bym się na niego nie zdecydowała, ALE jak niedawno szukałam torebki z mamą na miejskiej targowicy, potem w sklepach to tam ceny mnie powaliły - torebka z targowicy-niby ładna ale jednak z targowicy- za 80/90zł! zero gwarancji, brak możliwości zwrotu a w razie znudzenia-trudniej sprzedać "niemarkowy" (czyli nieznanej nazwy)torebkę.
W H&M torebki kosztują po 70/80 i więcej zł. a moim zdaniem są i tak dużo gorszej jakości i jakieś takie ... workowate w większości. Podobają mi się w New Yorkerze, mam stamtąd chyba już 3 torebki, ale i tak czekałam aż cena spadnie -zwłaszcza jednej bo początkowo kosztowała 189zł!!!!! a kupiłam ostatecznie za 29zł.
teraz też mi się tam podoba czerwona-super trzyma fason, fajne wykonanie, super ekoskóka i w ogóle, ale narazie mi szkoda dać za nią 99zł, co nie znaczy że uważam, że to strasznie dużo.
Stary 2010-12-16, 13:25   #2945
kate355
Raczkowanie

Cytat:
Ja kilka razy (!) nie miałam doładowania po użyciu kodu. Pewnie było za pobraniem...
Ja ostatnio pisałam do etorebki kilka maili w tej sprawie (koleżanka kupiła za pobraniem i też nie naliczyli mi rabatu). Minęły 3 tyg. i wkońcu rabat się pojawił
Stary 2010-12-16, 13:26   #2946
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fashionaddicted Pokaż wiadomość
dostałam teraz maila o skorzystaniu z kodu - raczej wątpie że to spóźniony mój.
Więc serdecznie dziękuję za skorzystanie i proszę daj znać co kupiłaś i czy wzięłaś za pobraniem
Ostatnio ze skorzystania niestety nie miałam doładowania

a co do tego, że napisali mi, że jest wporządku to szkoda słow. to dla nich jest wporządku. dla mnie już nie. i masz racje- wiele razy mogła być taka sytuacja. A się nie wycofają z tych rabatów bo by strasznie stracili klientki.
i dalej nie zaksięgowali.
tak, my nawet nie wiemy kto i ile razy korzysta z naszego kodu. mój nie był bardzo długi czas używany a ostatnio 3 znajome osoby skorzystaly, wiem to na pewno. Wątpię, ze nie odświeżyły kodu, bo trudno to przeoczyć i w dodatku wiedziały o tym. Po trzecim mailu wreszcie mi odpisali, ze z ich strony jest wszystko w porządku. No i co ja mogę? Nic. jestem dla nich jedna z bab co bija sie o kilka złotych. Tyle. To nic dla nich nie znaczy.

Mojej kwoty tez jeszcze nie zaksięgowali choć przelew poszedl od razu, bo mamy konta w tym samym banku. Nie moga sie chłopaki wyrobić
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:28   #2947
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez kate355 Pokaż wiadomość
tenebris jak się nosi karmelowa Jacky? Przyznam, że po obejrzeniu fotek na twoim blogu, bardzo zaczęła mi się podobać
Nosi się super! Chociaż prawie nie uzywam tej przegrody na suwak - wszystko ładuję do tej pierwszej. A z drugiej korzystam jak do pierwszej mi się już nie mieści. Ale ja nie lubię się bawić z suwakami, pewnie dlatego (to mnie też wkurza we Flavii).
Poza tym jest wygodna, lekka, pasuje do wielu rzeczy.

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Masz sporo racji, jedyne, czego mogę się uczepić, to fakt, że mimo wszystko torebka za 100 zł nie powinna mieć defektów po miesiącu noszenia - nieważne, czy z internetu, czy podróba Miu Miu, czy też z jakiegoś H&M.
Oczywiście. Za te defekty to należą im się wielkie baty eTorebka
......................... ......................... ......................... ......................... ..Wizażanki

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 13:35   #2948
kate355
Raczkowanie

Cytat:
Nosi się super! Chociaż prawie nie uzywam tej przegrody na suwak - wszystko ładuję do tej pierwszej. A z drugiej korzystam jak do pierwszej mi się już nie mieści. Ale ja nie lubię się bawić z suwakami, pewnie dlatego (to mnie też wkurza we Flavii).
Poza tym jest wygodna, lekka, pasuje do wielu rzeczy.

Oczywiście. Za te defekty to należą im się wielkie baty eTorebka
......................... ......................... ......................... ......................... ..Wizażanki
Ciekawe, czy się jeszcze pojawi... Ale to nie jest jakiś bardzo stary model, prawda?
Stary 2010-12-16, 13:43   #2949
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Wpłata otrzymana, towar przygotowany do wysłania. jak dobrze sie to czyta
Boje sie,ze Jacky ktora zamowilam dla Teściowej tak mi sie spodoba,ze też bedę chciała... <mur>

Wogóle to śniło mi sie,ze dostałam krzywą Vivien,ale stwierdzilam,ze tak mi sie podoba ze jej nie odsyłam to byłaby przesada
oj to może tak być ale zawsze możesz drugi raz zamówić

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:
Napisane przez izabellini Pokaż wiadomość
a mi się wydaje, że Viv musztardowa byłaby niefajna, zwłaszcza w ich wydaniu ta musztarda
taka sraczka z mózgu
szara i brązowa- dziękuję kuniu za zdjęcie , są moim zdaniem najlepsze kolorystycznie do tego modelu

---------- Dopisano o 14:40 ---------- Poprzedni post napisano o 14:39 ----------

Cytat:
Napisane przez CampariHotness Pokaż wiadomość
dziewczyny, wczoraj kliknięte rzeczy przyjdą dziś wieczorem, czy jutro?
jutro

---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
Przyszły moje koraliki i bransoletka Zaraz cyknę fotę, uprzedzam bransoletka jest bardzo słitaśna
ooo ciekawe

dor1kaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:43   #2950
reniabg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Nawet mój kochany mąż się nie wściekł odrobię w Sylwestra na makijażach
Pewnie Dodeczko malujesz kobitki na imprezy?

Cytat:
Przyszły moje koraliki i bransoletka Zaraz cyknę fotę, uprzedzam bransoletka jest bardzo słitaśna
Fajna

Cytat:
Napisane przez Toxic Bastard Pokaż wiadomość
Tak własnie myślałam, że jednak padnie na Flavię
w każdym razie wyglądam jutra z niecierpliwością aby nacieszyć me oczy i dłonie piękną nową Emilką
a po świętach przyczaje się na Flavię, może trochę gotówki do tego czasu przybędzie
Emili jest super zresztą Flavia też

Cytat:
już mnie wkurza, że dalej nie zaksięgowali wpłatyy...
cierpliwości, pewnie młyn mają. A kiedyś chyba tak było, że się status nie zmienił a kurier pukał do drzwi

Cytat:
najbardziej żal mi pracy jaką wykonała farf
podziwiam ją za to co zrobiła
nigdy Ci tego nie zapomnimy, prawda Dziewczyny??
Ja też Far
Stary 2010-12-16, 13:44   #2951
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
najbardziej żal mi pracy jaką wykonała farf
podziwiam ją za to co zrobiła
nigdy Ci tego nie zapomnimy, prawda Dziewczyny??
No pewnie nawet zastanawiałam się czy jakoś można by jej pomóc : roza:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 13:45   #2952
Ani_qa
Zakorzenienie

Witam, przepraszam, że przeszkadzam w rozmowie, ale chciałam prosić o kliknięcie w baner i oddanie głosu z góry dziękuję
Stary 2010-12-16, 13:46   #2953
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Hej Pyreczko

To jest dokładnie taki sam kolor w alice i vivi

Rozdymko zdjęcie dla ciebie

---------- Dopisano o 14:46 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ----------

Cytat:

Ja chcę granatową Emilkę

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:13 ----------

Toxic Bastard, bierz Flavię, na bank się zaprzyjaźnicie jak nie będzie to miłość od pierwszego wrażenia, to od pierwszego spaceru na pewno!
zgadzam się z tobą

Stary 2010-12-16, 13:47   #2954
NeverGoodEnough18
Wieczne Kutango

tenebris skorzystałam z Twojego kodu dziękuje

04.12.13 Ostrzyknięcie ust

Nałogi http://www.fragrantica.pl/uzytkownicy/6683/
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1222826 Wiosenna wymiana
NeverGoodEnough18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:48   #2955
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Zapytałam p. Łukasza czy będzie dostępna granatowa Emilka i dostałam odp: "Niestety nie będzie dostępna."
oj oni zawsze tak piszą a później pojawiają się

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 13:48   #2956
Paulyna
Zakorzenienie

Cytat:
no co ty :P ale Ci fajnie:P moje też dzisiaj powinni zaksiegowac bo zawsze dochodziło na nastepny dzien wiec i dzis powinno tak byc...

Poradzcie- pisac do nich w sprawie tego uzycia kodu, któego mi nie zaliczyło czy to i tak nic nie da??
Ja wczoraj po 23 użyłam swojego kodu i dzis po 11 przyszło mi zasilenie
Bym napisała do nich upomnienie
Paulyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:49   #2957
kate355
Raczkowanie

O właśnie dostałam długo wyczekiwaną paczkę z aptekiJa rozumiem, że warunki atmosferyczne są kiepskie, ale żeby czekać 2 tygodnie??? Zwykle była po 3 dniach od wpłaty
Stary 2010-12-16, 13:49   #2958
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kate355 Pokaż wiadomość
Ja ostatnio pisałam do etorebki kilka maili w tej sprawie (koleżanka kupiła za pobraniem i też nie naliczyli mi rabatu). Minęły 3 tyg. i wkońcu rabat się pojawił
A mam takie pytanie jakie dane musiałaś podać dane koleżanki żeby naliczyli ci rabat?

Stary 2010-12-16, 13:51   #2959
Dotka81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
A mam takie pytanie jakie dane musiałaś podać dane koleżanki żeby naliczyli ci rabat?
Ja podawałam w mailu imię, nazwisko, jaką torebkę i kiedy była zamawiana

Dotka81 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-12-16, 13:54   #2960
dor1kaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
tak, my nawet nie wiemy kto i ile razy korzysta z naszego kodu. mój nie był bardzo długi czas używany a ostatnio 3 znajome osoby skorzystaly, wiem to na pewno. Wątpię, ze nie odświeżyły kodu, bo trudno to przeoczyć i w dodatku wiedziały o tym. Po trzecim mailu wreszcie mi odpisali, ze z ich strony jest wszystko w porządku. No i co ja mogę? Nic. jestem dla nich jedna z bab co bija sie o kilka złotych. Tyle. To nic dla nich nie znaczy.

Mojej kwoty tez jeszcze nie zaksięgowali choć przelew poszedl od razuz, bo mamy konta w tym samym banku. Nie moga sie chłopaki wyrobić
To fakt z tymi rabatami czasami jest problem i czasem odechciewa się kłócić o rabat ja ostatnio wiem że z mojego kodu skorzystała jedna z wizażanek i ani mi kodu nie przedłużono ani nie dostałam żadnego rabatu ale cóż

---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:52 ----------

Cytat:
Napisane przez Dotka81 Pokaż wiadomość
Ja podawałam w mailu imię, nazwisko, jaką torebkę i kiedy była zamawiana
Aha dzięki będę musiała tak zrobić

Stary 2010-12-16, 13:54   #2961
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
dostałam teraz maila o skorzystaniu z kodu - raczej wątpie że to spóźniony mój.
Więc serdecznie dziękuję za skorzystanie i proszę daj znać co kupiłaś i czy wzięłaś za pobraniem
Ostatnio ze skorzystania niestety nie miałam doładowania

a co do tego, że napisali mi, że jest wporządku to szkoda słow. to dla nich jest wporządku. dla mnie już nie. i masz racje- wiele razy mogła być taka sytuacja. A się nie wycofają z tych rabatów bo by strasznie stracili klientki.
i dalej nie zaksięgowali.
Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

Mojej kwoty tez jeszcze nie zaksięgowali choć przelew poszedl od razu, bo mamy konta w tym samym banku. Nie moga sie chłopaki wyrobić

Mysle, ze oni baaardzo zaluja wprowadzenia systemu rabatowego.
Pomysl wydawal im sie dobry - reklama, zacheta do ponownego zakupu, ale pewnie mysleli, ze kto bedzie uzywal naszych kodow? Tylko my same, nasze krewne itd, a okazuje sie, ze wiele dziewczyn propaguje swoj kod (ja miedzy innymi tez) na wizazu itd, pewnie nie spodziewali sie, ze niektore osoby uzbieraja rabaty aby kupic np Flavie za piecdziesiat pare zlotych, a zdarza sie tak, wystarczy sledzic watek zakupowy. No to moze teraz wydalo sie, ze dostajemy co drugiego a moze nawet jeszcze rzadziej maila z informacja o skorzystaniu z kodu. A etorebce kasa zostaje w kieszeni.
Pewnie do tej pory sie pilnowali, aby nie przeoczyc kiedy to my same uzywamy naszego kodu, zebysmy nie nabraly podejrzen, teraz jednak wrocila Vivien, Emili, nowe torebki, maja pelno zamowien i zamieszania i zaniedbali wyslanie maila do Ciebie fashion, i nawet po tym jak napisalas maila nie dotarlo do nich co zrobili.
Moze ktos uzna te teorie za spiskowa, ale przejrzyjmy na oczy, oni chca zarabiac na nas, a jak chodzi o kase to ludzie nie maja sentymentow niestety...

Powtarzam pytanie - ktora torebka to Marcia? Prosze o linka

Kosmetyki i inne produkty nietestowane na zwierzętach!
klik
hanusia505 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:54   #2962
kate355
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez dor1kaaaa Pokaż wiadomość
Podałam nr zamówienia, imię i nazwisko.
Stary 2010-12-16, 13:56   #2963
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Masz sporo racji, jedyne, czego mogę się uczepić, to fakt, że mimo wszystko torebka za 100 zł nie powinna mieć defektów po miesiącu noszenia - nieważne, czy z internetu, czy podróba Miu Miu, czy też z jakiegoś H&M.
Moje etorebkowe ciągle mają jakieś defekty Szczególnie te "nowości" bo na starocie jak narazie nie narzekam Jedyne co mnie ratuje to to że nie ma problemu z reklamacją ,a ja prawie zawsze kupuje bez rabatu czasami coś mam ,ale jedynie na przesyłkę A kasę zawsze bez problemu przelewają mi na konto także ta stówa się zwróci
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:56   #2964
koonikpolny
Raczkowanie

Dziekuje za trzymanie kciuków Dostałam 5 5 i 4.5 Lece was nadrabiać ;D
koonikpolny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:56   #2965
fanfelka
Zadomowienie

Podczytuję Was od czasu do czasu i zawsze jak przypadkiem wejdę na forum to akurat jest nowa dostawa... przemyślanym zakupem były dwie emilie (czarna i szara) i je od razu kupiłam....potem wchodzę z ciekawości a tu się akurat ukazała karmelowa kristy i bez większego namysłu od razu ją zamówiłam (tylko termin zapłaty musiałam sobie "przedłużyć" bo pamiętam jak nad vivien się zastanawiałam i szybko zniknęła i się nie załapałam) i dziś wchodzę całkiem przypadkiem a vivien znowu jest dostępna więc dużo nie myśląc szybko ją zamówiłam bo pewnie równie szybko zniknie jak kiedyś. (albo jak kristy)
Jak dla mnie nie udanym zakupem była ana (poleciała w świat) i flavia (chyba też poleci w świat). Może to dlatego że obydwie mają krótkie rączki a na długim pasku (moim zdaniem) brzydko się prezentują. Obydwie torebki są bardzo pojemne ale bardzo niewygodnie jest je nosić takie wypełnione na ręce.

Swoją drogą powinnam mieć zakaz wchodzenia na ten wątek bo to złooooo

fanfelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 13:57   #2966
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Powtarzam pytanie - ktora torebka to Marcia? Prosze o linka
http://etorebka.pl/s03.php?f=0306

Stary 2010-12-16, 13:58   #2967
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
dziekuje

klik
Stary 2010-12-16, 14:00   #2968
mourie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hanusia505 Pokaż wiadomość
Mysle, ze oni baaardzo zaluja wprowadzenia systemu rabatowego.
Pomysl wydawal im sie dobry - reklama, zacheta do ponownego zakupu, ale pewnie mysleli, ze kto bedzie uzywal naszych kodow? Tylko my same, nasze krewne itd, a okazuje sie, ze wiele dziewczyn propaguje swoj kod (ja miedzy innymi tez) na wizazu itd, pewnie nie spodziewali sie, ze niektore osoby uzbieraja rabaty aby kupic np Flavie za piecdziesiat pare zlotych, a zdarza sie tak, wystarczy sledzic watek zakupowy. No to moze teraz wydalo sie, ze dostajemy co drugiego a moze nawet jeszcze rzadziej maila z informacja o skorzystaniu z kodu. A etorebce kasa zostaje w kieszeni.
Pewnie do tej pory sie pilnowali, aby nie przeoczyc kiedy to my same uzywamy naszego kodu, zebysmy nie nabraly podejrzen, teraz jednak wrocila Vivien, Emili, nowe torebki, maja pelno zamowien i zamieszania i zaniedbali wyslanie maila do Ciebie fashion, i nawet po tym jak napisalas maila nie dotarlo do nich co zrobili.
Moze ktos uzna te teorie za spiskowa, ale przejrzyjmy na oczy, oni chca zarabiac na nas, a jak chodzi o kase to ludzie nie maja sentymentow niestety...
A ja jestem zdania, że oni nie żałują tych rabatów
Taką reklamę jak mi im zrobiliśmy to długo musieliby sami na nią pracować i zdecydowanie więcej kosztów ponieśliby z tego tytułu jako firma. A my robimy niemal darmową reklamę, bo 1/3 rabatów i tak nie trafia do nas - sporo osób korzysta z opcji pobraniowej, a nikt nas nie ukarze za reklamowanie kodu rabatowego w sieci...

Edytowane przez mourie
Czas edycji: 2010-12-16 o 14:01
mourie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-12-16, 14:02   #2969
tenebris
Zakorzenienie

GG do tenebris

Ejj a w sumie niby z jakiej racji oni nie naliczają rabatu przy opcji ZA POBRANIEM?
To trochę nie fair. -.-

Stary 2010-12-16, 14:03   #2970
hanusia505
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mourie Pokaż wiadomość
A ja jestem zdania, że oni nie żałują tych rabatów
Taką reklamę jak mi im zrobiliśmy to długo musieliby sami na nią pracować i zdecydowanie więcej kosztów ponieśliby z tego tytułu jako firma. A my robimy niemal darmową reklamę, bo 1/3 rabatów i tak nie trafia do nas - sporo osób korzysta z opcji pobraniowej.

http://etorebka.pl/s03.php?f=0306
http://etorebka.pl/s03.php?f=0307
Dzieki za linki, juz widzialam
A jesli chodzi o rabaty, owszem to swietna reklama, ale nie bez powodu i ceny poszly w gore z tego co dziewczyny mowia, kiedys podobno torebki kosztowaly najwyzej 60zl, teraz dwa razy tyle...

klik
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości