|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Ola-Unhola
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
|
#2942 | |||||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Naszym Szkrabom różki urosły...a my marzymy: aby do wiosny - Mamusie VII/VIII.
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Bartoś nosi niektóre na 98 ![]() Cytat:
dla Przemusia,super sobie poradził.U nas Bartosz je już prawie sam,czasem go dokarmiam,ale on wtedy się złości,bo z niego taka Zosia-Samosia właśnie Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
ciężko Was życie doświadcza![]() niech będzie już tylko lepiej |
|||||||
|
|
|
#2943 |
|
BAN stały
|
po znajomosci proszę o klik w podpis
![]() ![]() wiem, gupia jestem ![]() Amelka dalej spi. juz ze 2 godz to najmniej... tak to jest jak w nocy sie je Edytowane przez skierka1981 Czas edycji: 2011-02-02 o 16:18 |
|
|
|
#2944 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dla Ciebie i dla Antosia.Cieszę się,że się udało,chociaż nie było łatwo.Cytat:
![]() Współczuję,nic tylko na odstrzał mayaha Ciebie również ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Twój Mąż przełknął wizaż ,ale tejemnicze patrzenie na telefon,to już może być za dużo |
|||||
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
a Werka wstala z placzem i nie mogla sie uspokoic, co przestawala to znowu
nie wiem czy cos jej sie przysniloteraz juz wesola sie bawi
|
#2946 |
|
BAN stały
|
za to Amelka wstała i
to samo co przed spaniem... chodzi i beczy tylko...mąż wraca na szczęście to się przejdę bo nerwy mi puszcza zaraz
|
|
|
|
#2947 |
|
Ola-Unhola
|
Widzę skierko, ze masz strasznie małą cierpliwośc
![]() Wytrenuj się, bo sporo jeszcze przed Tobą
|
#2948 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czyli karmicie się już tylko raz dziennie? Ja nie karmię od listopada,ale pokarm jeszcze mam ![]() Zdrówka dla Zuzi Cytat:
Robicie postępy ![]() Cytat:
![]() Współczuję Mężowi,niełatwe życie będzie miał,jak na tyle rzeczy uczulony
|
|||
|
|
|
#2949 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czeko, ja nie używałam żadnego pudru Clinique, więc nie pomogę
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Tak, tak, już doczytałam
Cytat:
![]() Mały głodomorek ![]() Cytat:
Tak, raz dziennie Serio? A brałaś coś na zatrzymanie laktacji?
|
|
|
#2952 | ||
|
Zadomowienie
|
Nadrobiłam ![]() Uśmiałam się z Męża Angy ![]() Karo - dzięki, że pamiętałaś I jak to teraz wygląda prawnie - mam się wpisać na wątku czy już lepiej siedzieć cicho? A do mnie wysłałaś PW z danymi? Bo nic nie doszło Ale zaraz, chyba mam Twój nr konta, bo za Likier mi płaciłaś, to nie trzeba
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak czytałam to pierwszy raz to miałam atak psikania ![]() kliknęłam mały to mało powiedziane
|
|
#2954 | |
|
Wtajemniczenie
|
Szkoda ![]() Cytat:
![]() Bartoś jak tylko zobaczy,że ktoś buzią rusza to krzyczy:ama,to samo jest,jak pokazują jedzenie w tv
|
|
|
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
szkoda ![]() nie za ma co
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
a co tu takie puchy?
![]() mala spi , nikogo nie ma to ide pocwiczyc
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry wieczór
|
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jej... dopiero teraz udało mi się wejść na wizaż ![]() Też miałyście takie problemy?? Ja wpadłam na chwile zobaczyć co popisałyście i spadam do roboty. Sypialnia lśni ale w salonie i całej reszcie tylko dzisiaj poodkurzam. Jutro przykaże mężowi żebyw salonie pościerał kurze a ja jak wrócę o 21:30 do domu to poodkurzam raz jeszcze i wymyje tą podłogę... Dzisiaj już nie mam siły ![]() Tak więc kolorowych snów mamuśki. Do jutra
|
|
|
|
|
#2959 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zbieram się od....nie pamiętam![]() no tak prywatnie to sobie liczą ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() pocieszny ten Twój Zuzinek zrobione, a o co chodzi teraz w konkursie? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Amela jeszcze buszuje w łóżeczku. Głodna jestem , ale nie chce się krzątać po kuchni puki nie zaśnie.
|
|
#2960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ostrrra jesteśŻebyś wiedziała ![]() ![]() Nieeeee, tylko nie to..... I przez Ciebie mam większe wyrzuty sumienia, niż zwykle Ja zjadłam pomarańcza i siedze już w piżamie zadowolona niewiadomo z czego ![]() A!-ja też nie używałam Gentle light, chociaż chciałam go kupić, ale nie pamiętam już jak to było... W każdym razie też używałam Blended face
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
a ktory kupilas?? rozswietlajacy? ja szukalam i nigdzie nie moge go kupic
![]() mialam isc cwiczyc ale mam lenia
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tez wskoczylabym w pizame ale malza nie ma jeszcze wiec musze czekac az wroci zebym mogla sie isc wykapac (lazienka na dole wiec jakby mala zaczela plakac to nie uslysze )i jak pasowal Ci bleneded? bo ja go lubie mam juz 3 opakowanie , kupuje na zmiane z kenebo, no ale chce wlasnie rozswietlajacy kupic, myslalam tez o meteorytach ale drogie sa ![]() ---------- Dopisano o 21:30 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- to nie jest smieszne bo beboch mi wisi juz musze zrzucic sadelko
|
|
#2964 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Bartoś też czasami z popołudniowej drzemki budzi się z płaczem ![]() ![]() Całkiem serio na początku było,bo piersi twardniały i bolały,trochę ściągałam i było ok.Teraz już nie ściągam,ale pokarm mam Mam nadzieję,że sam zaniknie .Przy Damianie było gorzej,bo po odstawieniu,piersi strasznie nabrzmiewały,bolały i robiły się twarde.Po miesiącu męki poszłam do gina i przepisał BromocornNo to już nie psikaj ![]() Boziu,ludzie są gorsi niż zwierzęta ![]() ![]() ![]() http://www.tarnow.net.pl/serwis/pras...p?czytaj=10979 Hm,co ja to miałam :Damian po kontroli ok,palec ma się dobrze,obrzęk znikł,rusza nim normalnie,także szynę mamy z głowy Bartoś nie zdąrzył nacieszyć się jeszcze braciszkiem,a ten już znowu u dziadków do soboty jeszcze .A ten mniejszy,to przechodził dzisiaj samego siebie 3 razy przewracał mi donicę z kwiatkiem na podłogę i latał do kuchni po miotłę,żeby po sobie posprzatać wysypaną ziemię Mówiłam,pro siłam-nie pomagało teściowa wyszła na górę "troszkę"pokrzyczała pomogło,mam nadzieję,że na zawsze![]() Straszny urwis się robi z mojego Bartosia
|
||
|
|
|
#2965 |
|
Wtajemniczenie
|
A ostatnio stale mi ktoś staje na odcisk
![]() ![]() Czeko gdzie Ty masz ten beboch?
|
|
|
|
#2966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chociaż Ty chyba karmiłaś więcej niż ja, gdy odstawiałaś, prawda? Może to dlatego tak?Mój Kuba też teraz łobuzuje, że czasem mi ręce opadają ![]() Mogłam tego nie czytać ![]() morska, mam pytanie - jaki sok żurawinowy polecasz? A może masz sprawdzoną też suszoną żurawinę, taką dzieciową?
|
|
|
#2967 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Fajny jest, bo bardzo subtelny, nienawidzę wielkich drobin na twarzy. A i nakładam go na zwykłego sypańca.Już widzę ten Twój "beboch" ![]() Cytat:
![]() Dobrze, że po sobie sprząta, doceń, a nie tylko narzekanie i narzekanie
Edytowane przez angy Czas edycji: 2011-02-02 o 21:46 |
||
|
|
|
#2968 | |
|
BAN stały
|
![]() Cytat:
![]() Amelka też broi ![]() ale wreszcie poszla spac. dala mi dzis popalic jak nigdy mam nadzieje ze pospi spokojniej niz ost nocy
|
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
malz wlasnie wrocil do domu -wlasnie przegladam na co jest uczulony i
![]() no to wam wymienie pylki= brzoza, buk,dąb, olcha,jesion, bez,leszczyna,kasztan, drzewo oliwne,topola, wierzba,trawy,rumianek pokarmy=owoce pestkowe, kiwi,marchewka ,seler,pomidor,curry,bana n,pomarancza,orzechy,ziem niak, jajko kurze i dodatkowa diagnoza AZS przepisala mu jakies tabletki i masc bo te zmiany co ma sa juz zaostrzone w stan grzybiczny i jak to wyleczy to dopiero Emolium na uzywaca na uczulenia inna leki
|
#2970 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja kupiłam na próbę bo nie stosowałam nigdy na co dzień pudru w kamieniu tylko podkład na całą buzię Wzięłam też korektor taki, zobaczymy czy się spisze ![]() a tam ćwiczyć będziesz, posiedź z nami ![]() Cytat:
no, ale posprzątać chciał ![]() Śpi moje dziewczę
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:52.

dla Bartusia

i co ja mam teraz zrobić.
nie wiem czy cos jej sie przysnilo
to samo co przed spaniem... chodzi i beczy tylko...mąż wraca na szczęście to się przejdę bo nerwy mi puszcza zaraz

Amelka ok 5 zażyczyła cyca a mnie już bolały bo całą noc mi na nich wisiała... idą jej chya 5 bo źle śpi, marudna jest... i już nie chciałam jej rano dać to taki ryk urządziła że maż przychodził patrzeć co się stało bo jeszcze do pracy nie wyszedł. myślałam ze jeszcze zaśnie, ale gdzie tam... coraz głośniej ryczała to wstałam. potem pospała godzinke...

, ale nie chce się krzątać po kuchni puki nie zaśnie.

.Przy Damianie było gorzej,bo po odstawieniu,piersi strasznie nabrzmiewały,bolały i robiły się twarde.Po miesiącu męki poszłam do gina i przepisał Bromocorn
3 razy przewracał mi donicę z kwiatkiem na podłogę i latał do kuchni po miotłę,żeby po sobie posprzatać wysypaną ziemię