|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Na kolejny tytuł nowego wątku wybieram: | |||
Pierdyliard pokus kulinarnych i sprawy okołociążowe to my - mamusie majowo-czerwcowe |
![]() ![]() ![]() ![]() |
23 | 35,94% |
Już coraz bliżej końca więc czekamy na naszego brzdąca... |
4 | 6,25% |
Nasze dzieciątka solidne kopniaki dają i na świat się już pchają... |
0 | 0% |
Piłki te - to nasze brzuszki, dokazują w nich maluszki |
2 | 3,13% |
Za oknami już przedwiośnie - czas zapiep***, dziecko rośnie |
24 | 37,50% |
Za oknami pachnie wiosną - dzieci coraz większe rosną |
11 | 17,19% |
Głosujący: 64. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
Dziewczyny...
Jak któraś ma Auchan niedaleko i mało wyprawki, TO JEDŹCIE koniecznie ![]() Ja znów kupiłam ciuszki... Jestem NIEPOPRAWNA ![]() Normalnie tż mnie odganiał, bo już chciałam dla dziewczynek kupować, bo takie tanie, a kiedyś może będziemy mieć córkę ![]() Totalne zbudynienie... Spodenki są po 5 i 10zł, sweterki po 10zł, kamizelki po 10zł... Bodziaki za 6,99zł, półśpiochy też po 6,99zł ![]() ![]() ![]() Ale kupiłam rzeczy tylko za 35zł i na rozmiar 67, więc będzie na później ![]() ![]() A, no i szczotkę i grzebyk, bo też były w promocji ![]() Wrzucam zdjęcia ![]() vanes Słodziutkie rzeczy ![]()
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Kilogramów nam przybyło, dzieci rosną że aż miło! Mamusie maj-czerwiec 2011
A ja w ogóle zapomniałam powiedzieć, że w poniedziałek mam USG. Lekarz musi sprawdzić, jak łożysko, a ja się przy okazji upewnię, czy nie czeka mnie wypierniczanie rurzowyh ciuszków
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() http://demotywatory.pl/2653029/Prawa-Kobiecej-Torebki ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kurde Mary, jak dobrze ze w Radomiu mam jedna słaba galerie handlową ![]() Na wiosne maja cos tu większego otworzyć także na przecenach dla dzieciaczków bede pierwsza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Matallewar, nie mam pytań, Kusicielko!
![]() ![]() ale skoro już o zakupach to... w C&A są fajne koszule nocne, które można nosić normalnie, ale mają też zatrzaski na biuście i mogą potem być do karmienia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
matallewar jakie extra rurki
![]() dużo tego jeszcze było czy juz resztki ??? |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Dorko, w sumie masz dobrze, bo omijają Cię pokusy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mary jestes posikana z twoich postow ![]() Cytat:
![]() dziewczyny slicznie dziekuje za polecenie mi podkladow nie znam sie w ogole na firmach w zyciu testowalam 2 loreal i avon musze sie wybrac do porzadnej drogerii i pomaziac sie wszystkim, wtedy moze cos kupie i dziekuje za polecenie wkladek na inncy hwatkach tez pisza, ze j&j sa the best a tak z innej beczki od 3 miesiaca ciazy smaruje sie rano pharmaceris foliactki przeciw rozstepom na brzuchu, posladkach, biodrach i na piersi mam tez z tej serii a wieczorem smaruje sie oliwka, tak od 4 miesiaca na dup.pie mam rozstep przy rozstepie, na biodrach zaczely wylazic i teraz mam z tylu brzucha nad biodrami ryczec mi sie chce bo smaruje sie codzien, dwa razy, porzadnym kremem i oliwka niestety u mnie genetyka, bo mama i siostra ociekaja w rozstepach jestem z jednej strony zalamana niech mnie ktos pocieszy: aha i na zgieciah kolan z tylu tez mam rozstepy ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dla dziewczynek były też spódniczki, sukienki, kamizelki, sweterki, bolerka ![]() ![]() ![]() Aż zaczęłam żałować, że nie mam w brzuszku bliźniaków... Chłopca i dziewczynki ![]() Przynajmniej koło mnie wszędzie są rzeczy dla dzidzi ![]() Pieluszki, chusteczki, ubranka, nosidełka, wanienki, wózki... Po prostu wszystko w promocji ![]() Przepraszam... Kajam się... Po prostu tam są takie tanie i śliczne rzeczy ![]() Ja w dobrej wierze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja musze upolowac jeszcze ze 2-3 pizamy. cos nie mam weny na poszukiwania, niechce mi sie specjalnie jezdzic, ale bardzo mi sie podobaly te z mothercare co dziewczyny wrzucaly foteczki |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja sie smaruje tylko oliwka dla dzieci i modle sie zeby rozstepy nie wyszły... kurde ciekawa jestem czy te kredy cos wogole dają. są drogie a spotkałam sie zprzypadkami ze ktos sie nimi namietnie smarujei nic to nie daje;/ nie martw sie one z czasem nie beda widoczne. ale łaczę sie z Tobą w Twoim bólu ![]()
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
Ja się już żegnam i uciekam spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() moge cie pocieszyc tym ze sama przez to przechodzilam i wiem jaki to jest, nie czekaj do konca ciazy, tylko szoruj sie peelingami gruboziarnistymi zeby potem sflaczala sie nie zrobila. po ciazy tez. kremy to wiecie...jak juz rozstepy sa to nie bardzo dzialaja. na pocieszenie ci moge powiedziec, ze jak na razie nie mam w tej ciazy i moze nie wyjda, jedak skora troche rozciagnieta jest. modle sie zeby nie bylo, bo bym miala jeden na drugim. szoruje sie co drugi dzien peelingami, na razie jest ok chcialabym wierzyc ze sa jakies kremy ktore na prawde przeciwdzialaja...... oczywiscie procz oliwki smaruje sie kremem, ale nie sadze zebym teraz brak rozstepow zawdzieczala kremom. Edytowane przez agnieszka_pe25 Czas edycji: 2011-02-02 o 21:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Aguś, czyli to smarowanie gwarancji nie daje. Wszystko robisz dobrze, więc sobie nie musisz nic zarzucać. Widać genetyka ma tu ogromne znaczenie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
dziekuje
![]() ![]() Cytat:
poslucham twojej rady |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Z drozszych - Lancome Photogenic, a ostatnio podchodzi mi Clinique Antiblemish. Ale mysle, ze Revlon jest naprawde super dobry. Cytat:
![]() ![]() ![]() Jak rano zalatwie kosmetyczke (nie mam juz sily robic sobie pedicuru, bo zginanie sie w pol wyjatkowo mi nie idzie), a potem zjem obiad z promotorem, to moze przypadkiem zamiast w lewo do domu, skrece w prawo do galerii tylko tak, zeby okiem rzucic, czy cos tam ciekawego w tym TBS ![]() Ty cholero jestem na odwyku!!! (no ale za 20 zlotych....) PS. Dzisiaj w lumpiku kupilam spiworek dla malej i dwie sukienusie, czy mam wkleic? Bo objadlam sie pomidorowka i ledwo sie kulam po mieszkaniu i nawet mi sie nie chce telefonu poszukac zeby foto zrobic. PS2. Widzialyscie takie pieknosci do karmienia? Juz wiem, co kupie - i dla ciala (do karmienia) i dla ducha (kobiece staniki!!!) http://www.mothercare.com/Special-Co...21031&mcb=core http://www.mothercare.com/M2b-Passio...21031&mcb=core Edytowane przez mimbi Czas edycji: 2011-02-02 o 21:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Wtajemniczenie
|
kochana kiedys wklejalam z lirene taki pomaranczowy w tubie, i z organique,ale kup jaki kolwiek GRUBOZIARNISTY badz wg przepisu morii mozesz zrobic sama, jak wolisz, najwazniejsze zebys sie szorowala i zeby to bylo systematyczne, a beda efekty w postaci w miare jedrnej skory.
Cytat:
super ze w lumpku dostalas te spiworki, chyba nie latwo o to, jak bedziesz miec sile to wrzuc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
zyczę dobrej nocy słodkich snów i ciepłych przytualsków z Tżetami
![]() ja juz czekam na mojego ksiecia aż wróci z pracy i ide mu korytko przygotowac;D buzka i do jutra ![]() cmokaskio dla brzuszków ![]()
#2960 |
Zakorzenienie
|
Aguś, peelingi regularne i smarowanie dalej, będziesz miała jędrną skórę
![]() Mimbi, no przecież taki palacz, to 20 zeta na dwie paczki fajek wydaje, a Ty nie palisz, więc możesz sobie sprawić taki balsamik, ja Cię usprawiedliwiam. Poza tym weź pod uwagę, że tam są drobinki, DRO-BIN-KI! I jaki zapach... I jeszcze powąchaj ten olejek lemon&green tea ![]() Nie pracuję dla nich, ale z koleżanką wpadłyśmy na genialny pomysł, że rzucamy swoje prace i otwieramy filię TBS ![]() DAWAJ FOTY ZAKUPÓW! |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
bo nie znoszę ![]() (ostatnio ubrałam Zosię w tą szaro-czarną sukienkę z zary którą Wam pokazywałam i założyłam jej do tego czarne rajstopki --> niania się dziwnie patrzyła, a mnie się podobało ![]() Cytat:
![]() powiem Ci (nie żeby Cię zdołować, ale żeby udowodnić że te kremy to wyciąganie kasy i że nic na to nie poradzisz) ze ja niczym się nie smarowałam w poprzedniej ciąży i nie wyszedł mi ani jeden rozstęp, teraz też nie smaruje i narazie nie mam (choć czasem wychodzą przed samym porodem, albo nawet po) a za to mam rozstępy na tyłku po dojrzewaniu ![]() więc ja w ogóle tego nie czaję |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja nie korzystalam takze nie pamietam, najlepiej zapytac sie morii. pamitam tylko ze pisala na forum jaki sklad itd. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko w jeszcze poprzednim moria mi podawała ![]() skład: 1.cukier 2.oliwa 3.miód wymyrdać i do pudła na moczyk ![]() (tyle żem zapamiętała)
Trzy rzeczy pozostały z raju: gwiazdy, kwiaty i oczy dziecka... Dante Alighieri Edytowane przez andziot Czas edycji: 2011-02-02 o 21:47 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
Andziot, niektóre 29, inne 39 [z 79], te droższe ładniejsze, ale kupiłam tylko jedną na razie.
---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Dobra, uciekam. Do jutra, Mamusie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
one na dziale dzieciecym gdzies leza czy w bieliznianym ??? ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:48 ---------- też idę do łozia słodkich snów brzuchatki ! (dziś w moim znienawidzonym kolorze) ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Różne kolory były ![]() A peeling polecam z kawy sypanej... Zalewacie pół kubka sypanej wrzątkiem, jak się dobrze zaparzy i ostygnie, to trzeba dodać trochę żelu pod prysznic i voila! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny czy spotkalyscie sie gdzies z Kulą zgadulą z m&ms ów ?????????
bo jedna licytuje na allegro a w miescie nie szukalam i co chwile sie bije i juz jest 44 zl kurcze chce kupic tztowi bo strasznie taka chcial i za chwile zawalu na all dostane bo nie dam za nia wiecej jak 50 zl :P strasznie kluje mnie lewa piers pewnie za chwile siara bedzieeeee |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Hej Dziewuszki, witam bladym switem, znowu od 5tej nie spie
![]() matallewar fajne zakupki i jakie ceny wow ja wczoraj kupilam dla synka spodenki w przecenie za 10 euro i sie cieszylam, ze taniocha ![]() ![]() agus87 nie martw sie, mysle ze te rozestepy po porodzie troche zbledna, a jak nie to to pojdziesz na jakies zabiegi do kosmetyczki ![]() eh no i znowu pomimo, ze tak rano wstalam nie pojde na pobranie krwi, bo juz wchlonelam sniadanko ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:13.