|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowe Panny Młode - część IV
witajcie
Dawno mnie nie było. Podczytuje was ale więcej czasu będę miała od 6 maja na pogaduchy, porady itp. Mam problem i nie wiem czy tylko ja tak mam czy wy również? Otóż stronka gdzie są nasze suknie otwiera się na Qsloncu ale nie mogę jej edytować a chciałabym tam pozmieniać troszkę. Co myślicie? Pozdrawiam |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzuć nową notkę a ja ją podlinkuję do listy
![]() Tamtej nie można edytować bo watek jest już zamknięty
|
|
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj tyle roboty że wlazlam na wizaz 2 razy po 2 minuty
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Wrzucę i ja odświeżone zdjęcia
![]() Co prawda suknia wciąż jeszcze nie w moim rozmiarze, ale jak przymiarka na początku maja to mogę nie mieć czasu Edytowane przez takaya Czas edycji: 2011-04-10 o 15:18 |
|
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
wrzucam zdjęcia próbnej. Kiepskiej jakości ale TŻ nie przywiózl aparatu
maskowanie pyska tez nie najlepsze ( nie będe tu pokazywac bo to nie wątek z cyku "ale ryje" ) przód na pewno do poprawki, ale mniej wiecej o to mi loto oczywiście tez będe farbowac te moje kudły
|
|
|
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
passion80 super fryzurka
|
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze jedno
Edytowane przez passion80 Czas edycji: 2011-04-06 o 23:07 |
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Witam
a może któraś z Was z województwa ślaskiego lub opolskieg chciałaby darmowe zdjęcia ślubne? poszukuję chętnych w zamian za udostępnienie kilku zdjęć w moim portfolio
|
#2949 |
|
Raczkowanie
|
http://www.brides.com/wedding-ideas/photo-galleries
Dziewczyny jeszcze jedna stronka, fajna bo można od razu zaznaczać to czego szukamy ![]() passion próbna świetna czasem fryzjerka nie przykłada się do próbnej, a w tej od razu mogłabyś już dziś za mąż wychodzić rozumiem, że zdradzisz mi gdzie zakupiłaś wpinkę do włosowtakaya marzenie mieć taką figurę do kiecki ehh dobrej nocki. wyśpijcie się. muak |
|
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uważam że to nietakt Cytat:
u mnie kolejne 4 osoby odmówiły, mama mówi "niech żałują i dupa z nimi" nie mam zamiaru się już przejmowaćtylko wolałabym żeby mówili że nie mogą a nie takie z dupy wymówki
|
||
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai rozumiem twoje oburzenie. Też uważam że lepiej powiedzieć że nie przyjdą niż wymyślać wymówki o kurczakach, lękach i samotnych domach. Poza tym tak patrzę na tą naszą listę i też nam sporo ludzi odmówiło, tylko nie odczuwamy tego tak bardzo bo zaprosiliśmy bardzo dużo ludzi.
Passion ładna fryzurka i kwiat też, ja na swoją próbną zapomniałam wszystkiego, welonu, ozdoby ![]() Ewka a ja dla ciebie bym widziała coś podobnego do fryzury Passion tylko bardziej na bok. ---------- Dopisano o 08:42 ---------- Poprzedni post napisano o 08:40 ---------- Dziś 44 dni, innymi słowy 1 miesiąc i 2 tygodnie. |
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale jak pisałam ja się nie będę już tym przejmowała, mama mówi że niektórzy u nas to jak z buszu normalnie, dzikusy ![]() po prostu nie chcą i ja to wiem tylko szkoda że wiedzą że nie przyjdą a i tak czekają na ostatni moment (potwierdzenia mam do niedzieli)także mi się nie chciało nawet dyskutować, powiedziałam "szkoda, przykro nam ale skoro nie możecie to dzięki za info" i tyle |
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Takayka mi tam się oba makijaże podobają. Ten od kosmetyczki rzeczywiście ma delikatne oko, ale myślę że nie będzie problemu zrobić dwukolorowego
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
ja 30 dni
|
|
|
|
#2955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
hello Lachonki z samego ranka
![]() Cytat:
Cytat:
moim zdaniem to przesada jak ktoś przychodzi w białej sukience na czyiś ślub , ja bym nie chciała aby ktos był tak ubrany na moim. Cytat:
Cytat:
Ta'i , achhh Ci ludzie gupowaci! nie mam już słów na tych odmawiających... ale cóż ich wybór i ich strata. Niech się pocałują w |
||||
|
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, przytachalam dzis walizke do pracy i okolo 13:30 spadam na lotnisko I do mamusi i tatusia (i babci)
|
|
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ustawimy inaczej stoły żeby sala się wielka nie wydawała i będziemy się bawić ![]() ale wam powiem - zmęczona jakaś jestem tą przeprowadzką chyba jeszcze i odwiedzinamichociaż wczoraj było bardzo wesoło - nie powiem ![]() całe piwo nam normalnie poszło z lodówki
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Kobietki
![]() A mi to tam wszystko jedno nawet swojej świadkowej powiedziałam, że jak chce to może białą albo czarną założyć ważne żeby się w niej dobrze czuła nie mam zamiaru nikim dyrygować i dyktować w co się mają ubieraćpassion fajniutka fryzurka jakbym miała krótsze włoski to też bym postawiła na coś takiego ![]() monitka to już? fantastycznie
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai, Twoja mama ma racje, ludzie rzeczywiscie sa dzikusy.... Jedna z moich przyszywanych cioc tez wogole nie dala znac, a miala do mnie maila pisac, wybierala wycieczke.... najpierw chcialam prosic mame moja, aby do niej zadzwonila, a potem stwierdzilam, ze olewam, mam ten komfort, ze bez mojej pomocy ludzie sie raczej na weselu moim nie zjawia, wiec jak ktos nie odpowiada, to wnioskuje, ze nie przyjdzie. Choc uwazam, ze to nieladnie nawet za zaproszenie nie podziekowac.... no trudno. Moja mama podsumowala to tak: cala rodzina ze wsi i mniejszych miast zadzwonila przed czasem, pogratulowala i grzecznie odmowila (czego sie spodziewalismy), tylko Ci z Warszawy takie "chamki". To pisalam ja, Monita-Warszawianka
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai chociaż ci potwierdzają, ja do większości niezdecydowanych sama musiałam dzwonić (no dobra rodzice zadzwonili
).
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dla mojej świadkowej czy rodzinki to jest normalne moja będzie miała koralową ![]() Monita no dzikusy, jeszcze mieszkają w tym mieście co ja ![]() dla mnie ślub to ważne wydarzenie, które chce się spędzić z rodziną i nawet wypadałoby pójść, ale to świadczy tylko o nich
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
u nas odmawiają głównie goście z tż-ta strony... ogólnie mają potwierdzić do 10 więc zobaczymy czy ktoś się odezwie, bo na razie to wiem tyle ile powiedziała mi teściowa.. bo ona to ich tak katuje telefonami
Najlepsze jest to, że odmawia tylko rodzina, nawet chrzestnej tż-ta raczej nie będzie.. a znajomi od razu potwierdzają a jeśli mają jakieś wymówki to naprawdę bardzo konkretne!!
|
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Ta'i moja jest w fazie szukania
i też myślę, że żaden rozsądny czlowiek nie wyskoczy w białej kiecce na czyjś ślub.. ale gdyby już tak było to nie będę rwać włosów a pisałam wam, że kupiłam sobie baleriny na zmiane?? w kolorze malinowym :P: |
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Monita ty to już masz tych przydomków
.Nie ma co przejmować się ludźmi, luz bluea. A ja czym bliżej ślubu to też coraz bardziej zmęczona, ale na plus jest to że coraz mnie się czymkolwiek przejmuję, jakoś olewam wszystko. |
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam 43 osoby potwierdzone.. ale w sumie jest 58 takich, że pewnie będą ale wydaje im się, że nie muszą potwierdzać i będzie trzeba do nich zadzwonić bo sami nie raczą powiedzieć jaka jest ostateczna decyzja...
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Lachonki z 28 maja !!!! zostało równo 1 miesiąc i 3 tygodnie
|
|
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
myślę że jeszcze do niedzieli będziemy ogarniać z mieszkaniem, a potem zaczniemy powoli załatwiać musiałabym chyba w końcu do kwiaciarni iść
|
|
|
|
|
#2969 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek wszystkim
nie wiem jak u was ale mnie jest pochmurniePassion fryzurka bardzo fajna, a co chcesz zmienić z przodem główki??? Moja świadkowa spytała się mnie czy mam jakieś sugestię do tego w jakim kolorze ma być jej sukienka,powiedziałam że tylko nie biała i nie czarna, a co lepiej dmuchać na zimne. Tai staraj się tym nie przejmować, ja powiedziałam, że jeśli ktoś mi odmówi z głupiego powodu to ja również mu później odmówię, albo jego rodzinie. Badzia normalnie szalejesz, wklej zdjątka ![]() EEJJ a czemu ja nie dostałam zdjęć??? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:46.

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

czasem fryzjerka nie przykłada się do próbnej, a w tej od razu mogłabyś już dziś za mąż wychodzić