A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012, czIV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-25, 20:02   #2941
Madziuniusia
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

A ja chyba w tym tygodniu pojadę z mamą TŻ pokazać jej tą salę. www.dworek.kielce.com hehe nawet już patrzyłam za typowymi zaproszeniami staropolskimi
Stary 2011-04-25, 20:07   #2942
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Dobry wieczór

Wróciłam od TŻa. Było bardzo miło i przyjemnie posiedzieliśmy się wszyscy przy grillu. A od mojego Misia dostałam urocze kolczyki serduszka A Wam jak minął dzień?

Witam nową PMkę

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:32   #2943
(kicia)
Zakorzenienie

My z TŻ dziś zwiedzaliśmy okolice mojej babci prawie przypadkiem wylądowaliśmy po ukraińskiej stronie granicy jeszcze mi tylko brakowało żeby mnie straż graniczna ganiała a pogoda cudowna tylko grilla brak będzie trzeba to nadrobić

A teraz oglądamy m jak miłość a TŻ jak zwykłe pompuje materacyk a jutro w końcu do domku i moje kochane wyrko kocham TŻ ale on nie umie spać z kimś i dzielić się kołdrą. u niego to śpimy pod dwiema jak nocuję a u tu mieliśmy jedną ah te nawyki kawalera będę miała roboty po ślubie
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:39   #2944
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczęta

Dzisiaj mija 7 rok odkąd jestem z moim TŻem I po raz pierwszy spędzę dzisiejszy świąteczny dzień z jego rodziną. A potem jakiś spacer po zachodzie słońca... Oby nie padało
Gratuluje rocznicy

Cytat:
Napisane przez martuha24 Pokaż wiadomość
Hej Dziewczyny! A czy ja mogę się dołączyc ??? Ślub na 8 lub 15 wrzesień 2012 nie wiemy jeszcze co z sala ... na ktory termin bedzie wolna wszystko bedziemy wiedziec juz jutro... Pozdrawiam
witamy

dobrze, ze juz po swietach bo jakby tak dalej poszlo to wygladałabym jak beczka:P heh Dzisiaj lany poniedzialek, ale nikt mnie odziwo nie oblal woda Tz mi wczoraj obiecal ze tego nie zrobi, no ale myslalam ze i tak mnie obleje:P ale za to zaatakowal moja mlodsza siostre:P wygladala jakby ktos ja z morza wyłowił:P hehe:P
Dzisiaj jakos dziwnie sie czuje, chyba sie przeziebilam musze poprosic mojego TZ zeby ze mna dzisiaj spał, i sie mna opiekowal
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:46   #2945
Madziuniusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Gratuluje rocznicy

witamy

dobrze, ze juz po swietach bo jakby tak dalej poszlo to wygladałabym jak beczka:P heh Dzisiaj lany poniedzialek, ale nikt mnie odziwo nie oblal woda Tz mi wczoraj obiecal ze tego nie zrobi, no ale myslalam ze i tak mnie obleje:P ale za to zaatakowal moja mlodsza siostre:P wygladala jakby ktos ja z morza wyłowił:P hehe:P
Dzisiaj jakos dziwnie sie czuje, chyba sie przeziebilam musze poprosic mojego TZ zeby ze mna dzisiaj spał, i sie mna opiekowal
My z TŻ idziemy w sobotę na wesele... I to jest najgorsza z możliwych dat jaką młodzi mogli sobie wybrać... Przecież ja się w sukienkę nie zmieszczę!!
Stary 2011-04-25, 20:53   #2946
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
My z TŻ idziemy w sobotę na wesele... I to jest najgorsza z możliwych dat jaką młodzi mogli sobie wybrać... Przecież ja się w sukienkę nie zmieszczę!!
zawsze mozna wciągnąc brzuch, no ale nie wiem ile mozna wytrzymac tak na wdechu:P hehe a tak powaznie to sobie pomysl, ze wszyscy goscie co beda na tym weselu beda po świetach, wiec kazdy bedzie mial pare dodatkowych kilogramow albo popros TZ zeby pozwolil Ci spalic zbedne kilogramy:P hehe
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-25, 20:58   #2947
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
No to do soboty jeszcze trochę czasu masz trochę ruchu i mniej tuczącego jedzonka i dasz radę

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 21:20   #2948
damianowa
Raczkowanie

Witajcie
Pozwólcie że i ja do Was przysiądę i będę wyczekiwała tej najważniejszej daty 21.04.2012 jupii
Stary 2011-04-25, 21:26   #2949
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez damianowa Pokaż wiadomość
Witajcie
Pozwólcie że i ja do Was przysiądę i będę wyczekiwała tej najważniejszej daty 21.04.2012 jupii
to nie cały rok już niedługo będziemy pierwsze relacje ze ślubów czytały
witam
Stary 2011-04-25, 21:39   #2950
(kicia)
Zakorzenienie

damianowa to może jeszcze raz napisz coś o was bo się chyba skasowało

Stary 2011-04-25, 21:45   #2951
damianowa
Raczkowanie

Hehe Damianowa bo od Damiana
razem od 2007
zaręczyny 2010 maj- potem Wam napiszę jaka jazda w dniu naszych zaręczyn hehehe
no i ślub 21.04 2011

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-25, 22:15   #2952
ibyza
Wtajemniczenie

Witam nowe PMki
hehe a ja wam powiem, że cieszę się, że skasowali te strony bo miałam mniej do nadrabiania, ale teraz już będę śledzić na bieżąco
ibyza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 06:51   #2953
Madziuniusia
Zakorzenienie

ajj powiem wam, że wczoraj sobie uświadomiłam , że został rok i jakieś 4 miesiące... A jeszcze tak niedawno było ponad 2 lata!!
Stary 2011-04-26, 07:01   #2954
ewika19
Zadomowienie

Post Dot.: A my tu dalej o ślubach gadamy, na przyszły rok z utęsknieniem czekamy -PM 2012

Powracam po świetach . W pierwszy dzień byłam u TŻa, a w drugi u mojej rodziny. Bardzo fajnie spędziliśmy ten czas, jednak teraz przydałaby się jakaś dieta

Cytat:
Hej Dziewczyny! A czy ja mogę się dołączyc ??? Ślub na 8 lub 15 wrzesień 2012 nie wiemy jeszcze co z sala ... na ktory termin bedzie wolna wszystko bedziemy wiedziec juz jutro... Pozdrawiam
Witaj

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
Właśnie oglądam panny młode z piekła rodem. Jak sobie wyobrażam że miała bym się tak zachowywać przed ślubem to mój TŻ uciekł z krzykiem
Ja baardzo często oglądam "Panny Młode z piekła rodem" i uważam, że niekiedy to faktycznie dziewczyny przesadzają, ale czasami mają rację

Cytat:
Witajcie
Witaj
ewika19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 07:02   #2955
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dzień doberek po Świętach
Pogoda zdechła. Jest mokro i mgła :/ A wczoraj była taka burza i ulewa, że myślałam, że nam auto zmyje, jak wracaliśmy od TŻa.

A w ogóle to jeszcze 473 dni

Cytat:
My z TŻ dziś zwiedzaliśmy okolice mojej babci prawie przypadkiem wylądowaliśmy po ukraińskiej stronie granicy jeszcze mi tylko brakowało żeby mnie straż graniczna ganiała a pogoda cudowna tylko grilla brak będzie trzeba to nadrobić

A teraz oglądamy m jak miłość a TŻ jak zwykłe pompuje materacyk a jutro w końcu do domku i moje kochane wyrko kocham TŻ ale on nie umie spać z kimś i dzielić się kołdrą. u niego to śpimy pod dwiema jak nocuję a u tu mieliśmy jedną ah te nawyki kawalera będę miała roboty po ślubie
Musicie sobie sprawić taką dużą kołdrę, żeby dla każdego straczyło

Cytat:
Trochę gimnastyki z TŻem i będzie oki Zawsze możesz złożyć zażalenie do Młodych, że niefortunną datę wybrali

Cytat:
Witajcie
Witaj w rodzinie PMek 2012

Edytowane przez Gorska_Kozica
Czas edycji: 2011-04-26 o 07:03
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 07:51   #2956
alufa
Zakorzenienie

miałyście siłę grillować?

nie no to szacun

myślę, że my z TŻ w majówkę urządzimy sobie grilla ogólnie wkurzam się, bo 2maja pracuję

jutro wracam do pracy i nie mam na to najmniejszej ochoty

też macie tak, że po świętach jesteście załamane powrotem do rzeczywistości? 3 dni non stop z Tż a tu nagle powrót do pracy

witam nową PMkę znowu nie wyrabiam się z czytaniem

Edytowane przez alufa
Czas edycji: 2011-04-26 o 07:52
alufa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:01   #2957
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez alufa Pokaż wiadomość
miałyście siłę grillować?

nie no to szacun

myślę, że my z TŻ w majówkę urządzimy sobie grilla ogólnie wkurzam się, bo 2maja pracuję

jutro wracam do pracy i nie mam na to najmniejszej ochoty

też macie tak, że po świętach jesteście załamane powrotem do rzeczywistości? 3 dni non stop z Tż a tu nagle powrót do pracy

witam nową PMkę znowu nie wyrabiam się z czytaniem
Alufa, ja mam depresję przedpracową w każdą niedzielę wieczorem i w poniedziałek rano To jest masakra galopująca
Stary 2011-04-26, 08:15   #2958
melod_y
Zakorzenienie

(kicia) ja też nie naśpię z TZ pod jedną kołdrą! Cyba że jestem wyjątkowo zmęczona to tak, ale w innym wypadku wierce się i wiercę

Święta mamy już za sobą, wczoraj byliśmy u rodziców TŻta
Ale się rozleniwiam! Nawet nie chce mi się wstawać z łóżka.......

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:15   #2959
tusia_m
Zakorzenienie

Witam drogie PMki
Widzę, że każda z Was miło i radośnie spędziła święta
Ja 'czułam' już od Wielkiego Czwartku, że się zbliża Wielkanoc, bo chodziłam na obrzędy Triduum Paschalnego
Wielka Sobota - byliśmy święcić pokarmy, potem na 18 msza, a prosto z kościoła przyjechaliśmy do mnie na kolację świąteczną
Wielkanoc - jak wstałam rano to byłam załamana pogodą, nastawiałam się, że będzie pięknie i słonecznie a tu klapa. TŻcik przyjechał do mnie na obiad. Po południu zjechała się reszta rodzinki. Oczywiście Zajączek dalej pamiętał o Tusi i (w tym roku nie pod krzaczkiem, bo warunki atmosferyczne były niesprzyjające) zostawił mi prezenty
Lany Poniedziałek - tylko raz się przebierałam. za dużo lania nie miałam bo na cały dzień jechaliśmy z TŻ do mojej babci a potem do rodziców TŻ.

Także święta minęły mi w bardzo rodzinnej atmosferze

A dziś......... powrót do szarej rzeczywistości => przygotowywanie się do egzaminu :/

Can you feel the love tonight?
It is where we are...
tusia_m jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-04-26, 08:18   #2960
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
ajj powiem wam, że wczoraj sobie uświadomiłam , że został rok i jakieś 4 miesiące... A jeszcze tak niedawno było ponad 2 lata!!
Ja wczoraj miałam chwilową rozkminke, czy aby to nie za wcześnie i takie tam! Jak ten czas szybko leci!
Ale TŻ szybko mnie postawił do pionu i mi przeszło
Nic nie poradze że od czasu do czasu łapie mnie stres

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:31   #2961
Chatka
Wtajemniczenie

Cytat:
Witamy

Cytat:
A ja chyba w tym tygodniu pojadę z mamą TŻ pokazać jej tą salę. www.dworek.kielce.com hehe nawet już patrzyłam za typowymi zaproszeniami staropolskimi
Madzia, a swojej Mamie pokazałaś ten dworek? Żeby znowu nie było, że Wam się spodoba, a Ona powie, że zła dzielnica czy coś...

Cytat:
kocham TŻ ale on nie umie spać z kimś i dzielić się kołdrą. u niego to śpimy pod dwiema jak nocuję a u tu mieliśmy jedną ah te nawyki kawalera będę miała roboty po ślubie
Kochana, to nie są kawalerskie nawyki, po prostu każdy człowiek ma inaczej w tej kwestii - ja np. bardzo chętnie bym spała z TŻtem pod jedną kołdrą, ale w nocy jak śpię, to się podobno cała owijam jak naleśnik No i Jemu biedakowi nic nie zostaje Długo próbowaliśmy się przyzwyczaić, ale mi chłop tylko marzł, w końcu sobie darowaliśmy i mamy 2 kołdry, czasem nie da się zawalczyć, jak czegoś nie kontrolujemy

Cytat:
Witajcie
Witaj, ale już niedługo ten Twój ślub

Czekamy na opis zaręczyn i w ogóle coś więcej o Was

Jadę zaraz z Mamą i Babcią pod Wawę do lasu, trochę pooddycham Miłego dzionka babeczki

"Starych szanuj, młodych ucz, mądrych słuchaj, a głupich znoś cierpliwie."

Chatka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:49   #2962
vesna84
Zakorzenienie

martuha24- witamy!!!

u nas święta zleciały tak szybko... była moja siostra z rodzinką, wczoraj Tż przyjechał i troche oczywiście sie ścieliśmy...
zaczał opowiadać o jakiejs tam kolezance z silki, że taka lasencja, wszyscy się za nia ogladaja...i troszke sie zagotowałam
łeeee normalnie, teraz mi głupio

dzis u mnie sloneczko i cieplo, why nie bylo tak w niedziele i wczoraj???

w piatek wybieramy sie na weekendowy kurs przedmałżeński, , stwierdzilismy, że poświęcimy jeden weekend (piatek 17-21 i sobota 9-19) i bedziemy miec to juz za sobą
vesna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:50   #2963
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Witam, u mnie święta nie były zbyt ciekawe i radosne, bo przed świętami zmarł brat mojego taty także święta nie wyglądały tak jak zwykle ...

z ślubnych spraw załatwiliśmy kościół, niestety godziny nie było naszej wybranej i mamy na 15 ... ale wolałam 15 niż 17 . Więc teraz w sumie mamy wolne, może w czerwcu porozglądam się za sukniami, ale najpierw muszę ostro wziąć się za dietkę ...

i cały czas nie wiem co z dekoracjami , czy robimy sami czy może jednak wziąć firmę ... bedzie trzeba to wszystko jeszcze raz przemyślec

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 08:51   #2964
(kicia)
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ja właśnie się zapakowałan i będę ruszać w drogę dziś ja prowadzę więc odezwę się już z domku

Chatko ja nie tylko o tej kołdrze mówię ale też np o opuszczaniu deski w toalecie myciu naczyń dopiero jak się kończą czyste. Tak tak potrafi tak zrobić jak mnie nie ma bo go ganiam inaczej

Stary 2011-04-26, 08:57   #2965
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez sikoreczka111 Pokaż wiadomość
Witam, u mnie święta nie były zbyt ciekawe i radosne, bo przed świętami zmarł brat mojego taty także święta nie wyglądały tak jak zwykle ...

z ślubnych spraw załatwiliśmy kościół, niestety godziny nie było naszej wybranej i mamy na 15 ... ale wolałam 15 niż 17 . Więc teraz w sumie mamy wolne, może w czerwcu porozglądam się za sukniami, ale najpierw muszę ostro wziąć się za dietkę ...

i cały czas nie wiem co z dekoracjami , czy robimy sami czy może jednak wziąć firmę ... bedzie trzeba to wszystko jeszcze raz przemyślec
A kościół macie we Wrocławiu (jeśli tak, to który), czy gdzieś indziej? Widzę, że masz w lokalizacji Wrocław, dlatego pytam
My się nie możemy jeszcze zdecydować, ale wypadałoby w końcu iść termin zaklepać
Stary 2011-04-26, 08:58   #2966
martuha24
Rozeznanie

Cytat:

Madziuniusia powiedz mi co wy już macie załatwione, bo ja widze że masz tydzien lub 2 tygodnie przede mna ślub... my dzisiaj bedziemy wiedzieli co z sala, mama sie troche obawiała że może byc za pozno a chodzilo mi o sale w mojej miejscowości bo u mnie najwiecej ludzi.
martuha24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:04   #2967
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Dzień dobry

Ja właśnie się zapakowałan i będę ruszać w drogę dziś ja prowadzę więc odezwę się już z domku

Chatko ja nie tylko o tej kołdrze mówię ale też np o opuszczaniu deski w toalecie myciu naczyń dopiero jak się kończą czyste. Tak tak potrafi tak zrobić jak mnie nie ma bo go ganiam inaczej
Mój TŻcik kochany tylko raz zostawił deskę podniesioną. I ja biedna mamałyga poszłam w środku nocy na śpiąco do kibelka i ... wpadłam do środka. Narobiłam hałasu i się biedak wystraszył, że się coś stało Od tamtego razu deska jest zawsze na miejscu
Stary 2011-04-26, 09:09   #2968
sikoreczka111
Zakorzenienie

GG do sikoreczka111

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A kościół macie we Wrocławiu (jeśli tak, to który), czy gdzieś indziej? Widzę, że masz w lokalizacji Wrocław, dlatego pytam
My się nie możemy jeszcze zdecydować, ale wypadałoby w końcu iść termin zaklepać
nie nie, my z TŻ mieszkamy we wrocławiu, ale pochodzimy z Bełchatowa, i robimy ślub w mojej parafii w Bełchatowie

ja radziłabym wcześniej iść do kościoła...bo u mnie parafia niby nie jest duża, a ślubów miał już dużo pozapisywanych , w niektórych tygodniach nawet wszystkie terminy były zajeta (15,00, 16.00, 17.00) a brrać o 14 ślub to zdecydowanie za wcześnie

ja żałuję że nie udalo sie na 16, ale co poradzić ...

iskierka zgasła...
sikoreczka111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:13   #2969
Jamee
Zakorzenienie

Dzień dobry

Widzę, że już godziny w kościele macie zarezerwowane. W sumie nie wiem czy my mamy już iść do księdza i popytać o termin czy jeszcze za wcześnie. Ja bym chciała ślub o 13 lub 14 ale u parafii TŻa wszystkie śluby są o 11

W niedziele mamy pierwsze nauki przedmałżeńskie. Ciekawe jak to będzie

Od rana siedzę i oglądam suknie. I podobają mi się całkiem inne niż na początku. Zwariować można

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-26, 09:18   #2970
D0tk4
Zadomowienie

Witam dziewczynki juz tak po-wielkanocnie Swieta sie nam udaly bardzo fajnie biorac pod uwage, ze byly to nasze pierwsze spedzone razem, na obczyznie .. Narobialm tego tyle, ze dojadac bedziemy chyba jeszcze przez tydzien :P

wczoraj bylam po raz ostatni w tej glupiej mojej pracy ale sie ciesze, ze nie musze tam wracac 2ego zaczynam nowa. Tego tez dnia splynie mi wyplata i juz sie nie moge doczekac, bo juz od jakiegos czasu planuje duuuze zakupy

Tak w ogole, to prosze dzis tak ok. 18-19 o trzymanie kciukow, bo mam grupowa prezentacje dla klienta na uni. Wykladowczyni strasznie ostra, az troche sie boje wiec prosze - kciuki!!

Cytat:
Napisane przez Chatka Pokaż wiadomość
U mnie pierwszy dzień pięknie - pod Wawą, w lesie, cisza i czyste powietrze. Mieliśmy co prawda mały incydent szpitalny - pod Kuzynem złamała się w pół huśtawka, pieprznął tyłkiem o ziemię a nogi i kark przez chwilę zatrzymały się na huśtawce - wyglądało to naprawdę strasznie, baliśmy się, że uszkodził kręgosłup. Na pogotowie czekaliśmy ponad pół godziny - podobno mieli dużo zgłoszeń. Ale na szczęście okazało się, że tylko poobijany...
Historia z kuzynem straszne! A tak czasami niewiele trzeba, zeby cos powaznego sie stalo .. Dobrze, ze u niego na poobijaniu sie skonczylo!

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Dzień dobry Dziewczęta

Dzisiaj mija 7 rok odkąd jestem z moim TŻem I po raz pierwszy spędzę dzisiejszy świąteczny dzień z jego rodziną. A potem jakiś spacer po zachodzie słońca... Oby nie padało
wow! Gratuluje! My 7. rocznice, to bedziemy mieli 3 lata po slubie :P

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
hej u mnie święta super dieta na okres świąteczny wzniesiona boniu ile się nasłuchałam jak dużo schudłam jak ładnie teraz wyglądam aż dumna z siebie jestem pojechałam na godzinkę do babci tam tżmusiał się napić z wujkiem i braćmi ciotecznymi ;p śniadanko było w domu a od 15 z mamą siedziałyśmy u tżta z rodzinką i chłopakiem jego siostry super koleś moja mama zmyłam się po 3h a mówiła że pójdzie góra na godzinę :P ale tak to jest jak ze swoją byłą koleżanką(tżta) mamą ostatni raz siedziała i plotowała może z 8 lat temu ;p
Oj i my dumne z Ciebie jestesmy! Super, ze ludzie widza roznice i tak Cie komplementuja Nic takiego kopa nie daje, jak mile slowa

Cytat:
Witamy, witamy

Cytat:
Hmmm my jeszcze nic nie mamy załatwione bo dopiero od tygodnia jestesmy zaręczeni...a pierścionkiem jeszcze nie moge sie Wam pochwalic bo czekam az jubiler go zmiejszy bo okazał sie za duzy...
Jutro bedziemy wiedziec czy jest sala na any termin czyli 8 września lub 15 września 2012 jak juz bedzie sala to najwiekszy problem bedziemy mieli z glowy...pozniej pomału bedziemy sie przygotowywac...
a jeslesmy razem od 3 lat
Ja jestem tak podekscytowana że juz szukam sukni tzn oglądam narazie w internecie i w ogole wydaje mi sie jakby to było za kilka miesiecy...na sama myśl sie stresuje.. a co dopiero bedzie pozniej...
Od tego my tu jestesmy, zebysmy sie wszystkie razem mogly eksyctowac Gratuluje zareczyn, to po pierwsze I koniecznie pochwal sie pierscionkiem, jak go odzyskasz A skad jestescie? Gdzie slub planujecie? Ile macie lat?

Cytat:
Witajcie
Witamy serdecznie

Cytat:
Hehe Damianowa bo od Damiana
razem od 2007
zaręczyny 2010 maj- potem Wam napiszę jaka jazda w dniu naszych zaręczyn hehehe
no i ślub 21.04 2011
Ooo, no to slub za mniej niz rok! Pochwal sie co macie juz zalatwione I powiedz cos wiecej o sobie, o Was
D0tk4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości