|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Matki - Polki wyuzdane i ich Bąble ukochane!!! III - IV 2010r.
łłłłoooo,ale dziś dziewczyny bojowo nastawione
![]() ![]() wolałabym nie,bo ja ostatnio znośna jestem chyba ![]() ![]() ![]()
#2942 |
Zakorzenienie
|
izazula całuski dla córeczki
![]() U Erwina tak dziwnie, ma jedynki i dwójki, i taki stan już od 6 mc ![]()
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
Dołączam do bojowo nastawionych
![]() ![]() ale juz bez szcvzegółów!! Daria super!!1 ale obawiam sie że eona nie zrozumie drcorn.. ciekawe co sobie pomyslała ta konkubina!! ![]() ---------- Dopisano o 14:16 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ---------- aaa.. zapomniałam sobie ponarzekać troszke.. zabrałam sie troszke za siebie.. byłam u lekarza.. najpierw dostałam skierowanie do chirurga.. termin wizyty wrzesnien.. a potem termihn zxabiegu usunięcia żylaków 5 lat!! no bosko.. czy dozyję? prywatnie ok 3-4 tyś. Dzis dostałam skierowanie do neurologa i byc może bedzie reznonas wskazany.. mam znieczulona na ból lewa łopatke jakby.. boli mnie kręgosłup .. całe plecy i ramiona... i dostała skierowanie na rehabilitacje wizyta za ok 3 tyg.. ale na badanie do lekarza a wolne miejsca na zabiegi.. STYCZEN LUTY 2012!! siedze jak na szpilkach bo miałam nadżerkę prze ciąża.. teraz miałam cytologie .. proffesor mówi że nieciekawie to wygląda bo nadżerka andal jest i ma jakies zakrwawione jakby miejsca.. ze niebezpiecznie to wygląda... fuck... no to tyle jak sobie mysle że wczwartek mam dzwonic po wynik to az mnie telepie.... jak do dupy.. to po całości... staram sie wyszykiwac tylko pozytywów każdgeo dnia.. ![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Madziwina - nieciekawie to wszystko wygląda. Dziewczyno Ty się SYPIESZ!!! A niby taka młoda. JA to nic dziwnego że po lekarzach lata ale ty?? A te terminy to jakieś masakryczne. JA jak mam czekać miesiąc to się denerwuję.
Szczęśliwi Ci co maja dodatkowe ubezpieczenie przez firmę opłacane bo na NFZ to chyba człowiek prędzej umrze niż do lekarza sie dostanie. ![]() Drcron - Ty to jakaś dziwna sie naprawdę zrobiłaś. Bałagan Ci nie przeszkadza, TZ zaganiasz do prac domowych i jeszcze wydzierasz sie na obce baby. Tak wszystko z głową u Ciebie OK? ![]() ![]()
#2945 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mojego to szczytem paskudztwa są crocsy-rozważałam zakup jako kapci, ale mi powiedział, że po domu dla męża to łachmaniara jestem i że go te buty brzydzą ![]() Cytat:
Ale o dziwo po spacerze wypasanym w parku daje się do wozu zapakować, czasem jęczy, ale przez chwilę. Parę razy z nią byłam bez wózka, ale to jednak za wcześnie jednak, bo jak poza parkiem trzeba iść za rączkę, to niby idzie, ale jak jej nagle odpali coś to się wyrywa i się drze i muszę ją wtedy na ręce brać i nieść, a to już niezbyt fajne... Cytat:
Cytat:
daj znać po lekarzu ![]() Cytat:
madziwnia, słabo to wygląda, mam nadzieję, że wszystko będzie pozytywnie. Ale te terminy są straszne, człowiek 5x umrzeć by zdążył....wszystko w tym naszym kraju takie po.rane ![]() drcron, a co przedtem twój teściu wyczyniał? (bo mnie wtedy jak opisywałaś to nie było na forum...) i kiedy ty w tym moim wrocku będziesz?
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
no wlasnie drcron tez mialam pisac kiedy do wro zawitasz?? ja teraz slomiana wdowa w weekendy bede bo mamy sluby co weekend wiec moze uda nam spotkac... no i babel chodzic zaczal wiec nie bedzie jako jedyny co nie chodzi przy waszych laskach
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Madziwnia no terminy to masz nieciekawe ![]() ![]() A ja dzisiaj byłam u ginek. i wkońcu mi cytologie zrobiła ![]() Izazula jak to u ciebie było, bo ona mowila że czasami można kilka dni spuchniętym chodzić, jak org sie do hormonu przyzwyczaja, i że 3 mc plamić ![]() No i jeszcze u chirurga i u ginek, wchodziłam bez kolejki bo nikogo nie było ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() działa tak jak i u Twojego ![]()
![]() |
#2949 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Pop no cośty aż tak źle ze mną ?? ja się zrobiłam zgorzkniałą starą babą tak w sumie się czuje
![]() Evitka szkoda gadać mój teść to kawał chama i prostaka i kiedyś się na nim odegram ![]() co do Wrocka to w polowie czerwca bede na Psim Polu to możemy się gdzieś spotkać w centrum na bielanach albbo tam ale u nas dzisiaj upał my byłysmy rano na spacerze i teraz dopiero po 18 pójdziemy bo nie ma czym oddychać a Klarysa w samym cyckonoszu biega po podwórku mój Tż ma niezły ubaw ![]() ![]()
#2951 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
byłyśmy na placu zabaw przed drzemką i teraz też na razie kisimy się w domu.poczekamy aż się lekko ochłodzi..na szczęście Nadia o dziwo zajęła się sobą,bawi się piłeczkami z suchego basenu ![]() a mi odwaliło chyba,nasmażyłam tyle naleśników,że będziemy je chyba jeść ze wszystkim co się da ![]() ---------- Dopisano o 16:53 ---------- Poprzedni post napisano o 16:51 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
A my już po dwóch spacerach. Jeden byl o 13 ale krotki bo za gorąco bylo. Na placu zabaw zywej duszy nie było tylko my. Pewnie się stukali w czoło... No wiec i my uciekłyśmy. Potem wyszłam po 15 bez wozka, pochodzić. No i oczywiscie moje dziecko poprowadziło mnie na plac zabaw. Po drodze zaczepila dziewczynkę troche starszą która sie jej bała. Ale w koncu przelamały lody, ukochały się i daly sobie buziaka. jak to slodko wygladało
![]() Teraz wykonczona kima. Mam nadzieję, że mi się jeszcze dziś obudzi ![]() ---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:18 ---------- Co do pogody- ja uwielbiam taką ![]()
#2953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
o takim anty-fetyszu to nie słyszałam jeszcze ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() dziewczyny w sprawie tych chwastów na cmentarzu, to ten pomysł starego z tym roztworem soli to w ogóle ma sens?bo mi się wydaje, że lepiej od razu tego rondupa walnąć....jak myślicie? i polećcie jakiś podkład z rosmanowskiej cenowo)półki dla ewuni ![]() ---------- Dopisano o 20:06 ---------- Poprzedni post napisano o 20:04 ---------- ana, jakie mydełko wybrałaś dla ninki? i jakie dla siebie?
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Wtajemniczenie
|
evitka ja nie doradzę co do chwastów
![]() strasznie mi przykro z powodu twojej mamy ![]() ![]()
#2955 |
Zakorzenienie
|
a babel mial dzisiaj zabawe w basenie na balkonie... ja mu tylko cieplej wody dolewalam i sie chlapal dobra godzine
![]() ja mieszkam niedaleko psiego pola to nawet mi pasuje te okolice a moze cos blizej mnie to i evitka mialaby blizej ![]() my nadal nie mamy sandalkow chodzilismy dzisaj po ecco i lipa jakas, kurde czemu te ecco zginaja sie w polowie?? ma ktoras sandalki z ecco?? ana gdzie na tym kremie jest ten termin podany bo ja chyba slepa jestem;/ a wam tez tyle probek poprzysylali?? mi chyba z 20 probek z czego 10, czyli 10ml wlasnie tego kremu... |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
minka,
![]()
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:23 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- mój maluszek dzisiaj nad jeziorem kąpał się z braciszkiem, normalnie do kolan non stop w wodzie, po piachu śmigał z gołą pupą ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ta dwa kieliszki i bym padła ![]() [QUOTE=anakazar;27200124]Wiem,wiem przeczytałam,ale juz zapomniałam odpisać ![]() fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
Zresztą lato jest tak krótkie ze trzeba korzystać i chodzić Cytat:
![]() ![]() ciekawe czy pojmie. Cytat:
Choć wiem że do specjalistów warto szukać w małych przychodniach prywatnych często mają umowę z NFZ moja przyjaciółka tak ortopedę super znAlazła i kardiologa w wawie dla córy czekała 3 tyg na kardiologa a na ortopedę tydzień . Cytat:
Cytat:
Ja dziś w wawie byłam u koleżanki pojechałyśmy na wielki wypasiony placyk z dzieciakami . Jej córa zwymiotowała mi w aucie ![]() POtem mc donald szymek miał świeto lasu bo dostał fryty
![]() |
#2959 | ||
Zakorzenienie
|
Dzieki za dobre słowo wszystkim cioteczkom wizażowym
![]() Po badaniu ię potwierdziło ze żadnej infekcji nie ma. Osłuchowo czysta, gardło jasne, uszy czyste, nos też. Mogą to być jednak zęby. Mam podawać nurofen co 6 godz i nie czekać aż temp wzrośnie. Dużo poić, jeść nie musi jak nie chce. Już wieczorem było dużo lepiej nawet poszliśmy na spacer i trochę się ożywiła ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja przed 15-tą wychodziłam do lekarza i myślałam że padnę za wózkiem a Zosia zdążyła wypić 2 kubki wody w obie strony (mamy 10 min do przychodni). Normalnie nikt by mnie o tej porze z dzieckiem nie wyciągnął na spacer.
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
my z minka mialysmy sie spotkac ale dzis nie wypalilo, moja mama jest szalona!
w lidlu byly mini "konsole" oczywiscie kupia Olinkowi bo tam jej sie beda obrazki zmienialy bedzie sobie halo robila:P tz okupowal 2 godziny heheheheheh nic mi sie nie chce, zaraz zmykam bo jeszcze samochod musze odstawic i ide na spacer nocny z chrzestna malej.
![]() |
#2961 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do teścia -hmmmm możemy się licytować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja wczoraj cały dzień z małym na polu, nawet nie zajrzałam na forum po pracy ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
My mamy namiot ale Oliwka nim nie jest zainteresowana. Może dlatego że ona uwielbia ruch. Woli wszystko gdzie może się wspinać.
Wczoraj do Oliwki przyszła jakaś koleżanka (5 lat) i bawiły się razem. Mała była zachwycona i nie chciała iść do domu. A najlepszy jest Vasco bo zaczyna bronić Oliwki. I jak ta jest na dworze i babcia chce ją zabrać do domu (na siłę) to ten zaczyna szczekać na babcię i ją podgryzać. ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry .
Mloda rano mleka nie chciala, jejku chyba jej zab idzie albo nie wiem co :P ale u niej to megaaa zadkosc:P tz zaraz idzie na fuche, do nas pozniej przychodzi chrzestna malej i idziemy jej wybrac prezent na dzien dziecka.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Izazula i jak nocka?
U mnie dzisiaj jest tak piękna pogoda,że mam ochotę z pracy uciec ![]() Mój synuś mi skutecznie wczoraj humor poprawił,wydurniałam się z nim do 20.00,ja go ganiam po pokoju a on się śmieje aż czkawki dostaje i ma tunel zrobiony to podwójna radość. ![]() Dziewczyny tak cieplutko może zorganizujemy jednak jakieś większe spotkanie?? Kto się pisze na Łódź?a może do jakiegoś innego miasta by się więcej dziewczyn uzbierało to by się dojechało ![]() Mloda pewnie,że spróbuj jak Cie korci żeby przefarbować jak nie będziesz się sobie podobać to znowu na ciemny kolor ufarbujesz i już. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
#2966 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
ja tez sie spotkalam z kolezanka wczoraj przypadkiem jej syn ma 8 miesiecy i ta moja zgaga zacalowac go chciala a on sie biedny jej bal i sie odsuwal to go za ucho przyciagnela i sie biedactwo poplakalo, a mi sie go tak szkoda zrobilo i to zgaga tak z nienacka stala stala i nagle bach za uchi i dziub otwarty do buziaka.
Mloda ja moze nie powinnam sie wypowiadac na temat farbowania:P aczkolwiek ja bym przefarbowala hehehe a wlasnie gdzie jest FERROU?
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() Ale się dziś zapowiada pogoda u mnie,coś czuję,że pół dnia w domu przesiedzimy.Niedługo wybieramy się na jakiś spacer lub na plac żeby dzień wykorzystać. Nadia jak zawsze wstawała rano ok7.00-7.20 tak teraz coś się jej poprzestawiało,oczywiście na moją niekorzyść ![]() Wiem,wiem,że są mamusie,które wstają wcześniej,więc nie narzekam,ale ja nocny marek raczej jestem i wstawanie rano to dla mnie kosmos(choć to kwestia przyzwyczajenia w sumie). Nadia mnie budzi ![]() ![]() ![]() na szczęście lubi później trochę poleżeć w łóżku,pokręcić się,powariować... Pisałyście o butach,rozmiarach..kurka ja kupiłam Nadii sandałki jakoś niedawno i nie wiem jak je mierzyłam,ale już jej paluszek wystaje za daleko..no i właśnie szukam drugich ![]() aaaaa,fajna ta stronka z tymi mydełkami co wrzuciła Anakazar,aż się chyba skuszę,ale taki wybór,że aż trudno coś wybrać ![]()
#2969 | |||
Zakorzenienie
|
Dla Niny wzięłam mleczne,oliwkowe i kokosowe,a dla siebie czekoladowe i z glinką jakąś tam.Wcześniej miałam i mam węglowe i owsiano-czekoladowe plus dostałam gratisowe dla alergików.Dla maluszków najlepiej polecane jest oliwkowe-najbardziej nawilża.
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 09:09 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- My dzisiaj Ninie szykujemy basen na tarasie.Taki ukrop to niech się dzieciaczek moczy.
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
ludzie potrafia byc wredni na prawde, bao ja bym nie wytrzymala z takim typem w domu, ja sie klocilam z rodzicami ale jesli chodzilo o Oliwke i poprosilam zeby byli ciszej ( chociaz przy Oliwce zadko sie to zdarzalo) ale czasmai sie zdarzalo, zwlaszcza jak sie wyciszala przy mleku to oni by normalnie na rzesach chodzili aby tylko jej nie przeszkadzac.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:56.