Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/X 2011 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Który tytuł będzie najlepszy dla naszego nowego wątku?
Chodzimy jak kaczuszki, bo mamy takie piękne brzuszki. 1 1,92%
Chodzimy jak kaczuszki przez te nasze piękne brzuszki. 22 42,31%
Przez te nasze duże brzuszki chodzimy jak kaczuszki. 1 1,92%
W kilogramy obrastamy, ale to wszystko dla cudownej roli mamy. 2 3,85%
W kilogramy obrastamy - dla cudownej roli mamy. 18 34,62%
Staś, Filip czy Amelka - to i tak będzie nasza ukochana perełka. 10 19,23%
Sonda wielokrotnego wyboru Głosujący: 52. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-06, 14:28   #2941
rabarbar83
Rozeznanie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

co do prenatalu łykałam ten z dodatkiem imbiru niby pomagał na mdłości mi wręcz gorzej było po nim i cały dzień odbijanie się imbirem, ale ja jakaś inna jestem pół szklanki wody nie mogę wypić bo zaraz mnie muli
a no i tak jak piszecie smak masakra nie ma tej osłonki, też miałam opakowanie 90 tabsów i po 20 się poddałam i wywaliłam
czasem dam radę wypić 0,5 l wody z cytrynką ale warunek jeden musi być w szklance od piwa jestem spokojniejsza bo wiem że to zawsze 0,5 l dziennie jest
a tak ratuję się zupami kompotem i herbatką na ciepło płyny mi lepiej wchodzą
Stary 2011-07-06, 14:29   #2942
aa2
Zakorzenienie

Dot.: Wiosna minęła, lato przed nami, jesienne mamuśki szaleją z wyprawkami. Mamy IX/

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
to za tydzień sie spotkamy, powiedz mi czy coś muszę ze sobą brać, mogę bez męża chodzić, jakieś cenne rady na dziś ?

Próbowałam tylko tego pomysłu "na rybę w sosie śmietanowo-koperkowym" , właśnie szczupca i sandacza, ale jak kto lubi, mojemu tż samkowało mi średnio

Najlepszy patent na rybkę, w dzwonki pokroić, opruszyć solą, pieprzem, można ale minimalnie dodać przyprawy do ryb, posiekać drobno cebulką, wkropić kilka kropel cytryny, to w folię i na grilla, rybka niebo w gębie aż mi się ślinotok włączył
tez uwielbiam rybki z podstawowymi przyprawami bez sosu ja robie zawsze pstraga sól ieprz przyprawa do ryb cytrynka troche masła do środka i pieczeonko mniam az bym zjadał-chyba na obiad jutro zrobie no i ja w całości pstraga robie
aa2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:32   #2943
rabarbar83
Rozeznanie

ah jeszcze mi się skojarzyło któraś z was miała problem z ilościa wód płodowych nie wiem czy dobrze kojarzę cotynato???
w każdym razie pojawiły się jakieś ilości ile powinno być bo za dużo i za mało to niedobrze wiadomo, mogłybyście mi to odświeżyć bo nie mogę znaleźć
Stary 2011-07-06, 14:34   #2944
cotynato
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to cotynato

Cytat:
Napisane przez rabarbar83 Pokaż wiadomość
ah jeszcze mi się skojarzyło któraś z was miała problem z ilościa wód płodowych nie wiem czy dobrze kojarzę cotynato???
w każdym razie pojawiły się jakieś ilości ile powinno być bo za dużo i za mało to niedobrze wiadomo, mogłybyście mi to odświeżyć bo nie mogę znaleźć
Tak, to ja
Nastraszyli mnie,że mam mało, poszlam do innej ginki i powiedziała, że faktycznie mało, ale tragedii nie ma. Skala ponoć do 22 jest. Jak jest powyżej 22 albo w okolicach to jest niedobrze- bo za dużo. Jak 6 i mniej to też niedobrze bo za mało i wtedy szpital. Ja mam 10 więc muszę pić, żeby do 12-14 dobić

Wymianka.
cotynato jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:38   #2945
agnieszka 0605
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anciaahk Pokaż wiadomość
Aga to rzeczywiście nie jest wesoło , ale decyzja jak rozumiem już zapadła? W sumie przy dziecku to może i dobrze, że wokół będą sąsiedzi - zawsze będzie miało więcej towarzystwa do zabawy, co?
w sumie tak ale jakoś marnie mnie to przekonuje hahah
a decyzja - nie mam wyboru niestety, gdybyśmy byli niezależni finansowo to może i bym męża cudem przekonała ... a tak? ani kasy, ani chęci męża, tata też nie ułatwia. Ot, tyle co mogę Wam pomarudzić

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:38   #2946
DzastaW
Zadomowienie

zniknełam zrobić tort i obiad, a tutaj już dodatkowe 3 strony =)

[reebok_a]606817[/reebok_a]
DzastaW jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:39   #2947
MalgosiaM8
Zakorzenienie

Cytat:
Zastanawiam się tylko, czy go wcześniej usmażyć? Czy tylko przyprawić, zalać śmietaną, cebulka i piec?
Spokojnie możesz bez smażenia ryba szybko dochodzi, jak bez foli to będziesz na bieżąco próbowała czy już gotowa

Staś wziął rodziców z zaskoczenia i już jest z nami!
25.08.2011

Stanisław wywrócił moje życie do góry kołami
MalgosiaM8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:44   #2948
rabarbar83
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Tak, to ja
Nastraszyli mnie,że mam mało, poszlam do innej ginki i powiedziała, że faktycznie mało, ale tragedii nie ma. Skala ponoć do 22 jest. Jak jest powyżej 22 albo w okolicach to jest niedobrze- bo za dużo. Jak 6 i mniej to też niedobrze bo za mało i wtedy szpital. Ja mam 10 więc muszę pić, żeby do 12-14 dobić
kurcze to się szokowałam swoją pamięcią normalnie się nie poznaję
dzięki ja bardzo malutko pije wręcz na siłę i na połówkowym usg miałam 17 więc fajno a i tak co wypiję to lecę zaraz wysiusiać
a Ty dużo w siebie wlewasz?
Stary 2011-07-06, 14:47   #2949
19natka88
Zakorzenienie

Wróciłam Naczekałam się jak głupia W każdym razie wygląda to tak: wyniki eleganckie, mam się trzymać diety i jeśli waga nie będzie spadać ani nie będzie się nic dziać z wynikami to już się z p.diabetolog nie spotkam 6-12 tygodni po porodzie mam zrobić jeszcze raz obciążenie glukozą 75g i tyle dziękuję za kciuki

Cytat:
Natko a teraz przed wizytą masz kolejne wyniki? Ja póki co mam wizyty równo co 4 tygodnie, teraz powinnam mieć co 3, ale przez urlop lekarza mam znów co 4 tygodnie. I dostałam kolejne wyniki - mocz, morfologia, glukoza. Chyba teraz co miesiąc będzie mi je zlecać. Z innych badań to kontroluje chyba co 2 miesiące antyciała w związku z konfliktem serologicznym i ostatnio robił też coś na żółtaczkę - to w związku z karmieniem piersią, chyba HBS to się nazywało.

Franek szaleje w brzuchu i pozdrawia wizażowe ciotki.
Mam ale teraz tylko mocz i będzie mi jakiś wymaz pobierać Ostatnio robiłam ten HBS, morfologie i mocz.

MalgosiaM8 no tż nieładnie się zachował Teraz masz odpoczywać a on jakieś głupoty gada

Cytat:
Napisane przez madzialena-lublin Pokaż wiadomość
Ale fajnie... Ja tam nic nie dostaję

Ale dziewczyny miałam stracha wczoraj... Jak szłam pod prysznic to zobaczyłam taki linie na brzuchu - myślałam że rozstępów dostałam
A smaruję się od 4 mca min. 1 dziennie (ostatnio Fissanem). Ale posmarowałam się po kąpieli, dałam chwilę odsapnąć skórze i znikły... Bo to odciśnięcia od paska szlafroka były
A jak tam u Was z rozstępami? Udało się uniknąć?
Ostatnio miałam taką samą sytuację Od 3 mc smaruję się balsamem z rossmana i odpukać nic się nie pojawiło. Ale teraz na koniec nie wiem czy nie zainwestować w Fissana albo Mustelę

anetika
w końcu wiesz na czym stoisz Czyli dobrze obstawiałam, że te niższe będą prawidłowe

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
A spotkałam w labie jakąś dziewczynę co mówiła,że jej lekarz nie pastwił się nad nią z piciem glukozy tylko kazał zjeść na śniadanie białą bułkę posmarowaną oszczędnie masłem z chudym serkiem i wpić herbę posłodzona chyba 1 łyżeczką- już ie pamiętam. W każdym bądź razie,że takie śniad. było odpowiednikiem tejże porcji glukozy co my nieszczęsne wypijamy!
Ciekawe co?!
Pierwsze słyszę Ale przecież taka glukoza ze śniadania inaczej się rozkłada niż taka którą wypijamy

Sprzedaliśmy autko (po raz drugi) czekam na faceta bo ma dzisiaj przyjechać

Dominik

Martynka
19natka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 14:50   #2950
cotynato
Zakorzenienie

Cytat:
kurcze to się szokowałam swoją pamięcią normalnie się nie poznaję
dzięki ja bardzo malutko pije wręcz na siłę i na połówkowym usg miałam 17 więc fajno a i tak co wypiję to lecę zaraz wysiusiać
a Ty dużo w siebie wlewasz?
Własnie nie Piję co prawda jakieś soczki z wodą, soczki, colę bo pomaga na zgagę, kawę, herbatę, ale wody jakoś mi się nie chciało
Teraz z przymusu piję to mam też wrażenie że wysikuję wszystko
Teraz też jak przeczytałam, że masz 17 to aż idę po wodę Zdrówko!

Wymianka.
Stary 2011-07-06, 14:54   #2951
rabarbar83
Rozeznanie

muszę się przyznać że chomikuję od kiedy czytam wątek wszystkie wasze przepisiki mam już niezły folderek i niektóre wypróbowałam

rolldogi np. pychotka i ciasteczka z orkiszem

wy dziś rybki a ja tylko cieniutki barszczyk czerwony oj zjadło by się rybci

---------- Dopisano o 15:54 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:
Napisane przez cotynato Pokaż wiadomość
Własnie nie Piję co prawda jakieś soczki z wodą, soczki, colę bo pomaga na zgagę, kawę, herbatę, ale wody jakoś mi się nie chciało
Teraz z przymusu piję to mam też wrażenie że wysikuję wszystko
Teraz też jak przeczytałam, że masz 17 to aż idę po wodę Zdrówko!
Stary 2011-07-06, 14:57   #2952
DzastaW
Zadomowienie

ale Mi słodko, zjadłam resztkę kremu czekoladowego którym robiłam ciasto =)

Stary 2011-07-06, 15:12   #2953
danika
Zakorzenienie

hej

od rana próbuje was czytać, ale coś chyba pozalewało studzienki bo wyłączają prąd i internet co chwile...także juz sie kompletnie pogubiłam moze sie wieczorem sytuacja prądowa uspokoi

proszę o kciuki bo na 19.30 mam ginka - jak mi bedzie dane technicznie to sie odezwe po powrocie
danika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 15:13   #2954
DzastaW
Zadomowienie

danika trzymam kciuki =)

Stary 2011-07-06, 15:15   #2955
cotynato
Zakorzenienie

Danika

Wymianka.
Stary 2011-07-06, 15:23   #2956
DzastaW
Zadomowienie

zmykam na dwie godzinki, ciekawe ile stron będzie napisanych nowych =)))

Stary 2011-07-06, 15:31   #2957
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez archinta Pokaż wiadomość
I 3majcie dalej kciuki za te moje wyniki glukozowe
Kciukasy za wyniki
Cytat:
smacznego

skąd ja to znam
mój do rany przyłóż troskliwy i cacy ale też ma takie zagrywki że ręce opadają jak coś się zmarnuje i trzeba wyrzucić to moja wina o dom nie dbam a to przecież tak mało trzeba to mu powiedziałam ostatnio że jakby nie zauważył w ciąży jestem wymiotuje od 5 miesięcy i podejrzanych resztek nie będę jeść co by się nie zmarnowały i jak coś jeszcze ma do powiedzenia to zaraz dostanie na obiad wszystko co pootwierał i zostawił nie wiadomo dla kogo
Mój to nawet nie wie co jest w lodówce...

Cytat:
Napisane przez lausanne Pokaż wiadomość

Ancia ja tez malo piję, a jesli juz to mocną czarną herbatę - czyli to czego sie nie powinno. Czasem sok marchwiowy lub jabłkowy. Jakos do wody nie mogę się przekonać
A to musi być woda? Ja gdzieś czytałam, że trzeba wypijać 3 litry płynów dziennie...

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
Ancia czekam na godz 16 bo pisze na str szpitala ze w godzinach szkoły rodzenia zeby dzwonic
gdzie indziej juz nie szukam bo zazwyczaj sa płatne a jak mam wydac kupe kasy na szkołe rodzenia to nei chce wole za to monitor oddechu kupic jakby co
I co? Udalo się?

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Tak właśnie TĘ, przed ciążą pomagało, teraz jeszcze nie wiem bo biorę od soboty. Ale jak ma takie działanie to chyba odstawię i będę mieć problem z "docieraniem"
"docieraniem"

Cytat:
Napisane przez aa2 Pokaż wiadomość
tez uwielbiam rybki z podstawowymi przyprawami bez sosu ja robie zawsze pstraga sól ieprz przyprawa do ryb cytrynka troche masła do środka i pieczeonko mniam az bym zjadał-chyba na obiad jutro zrobie no i ja w całości pstraga robie
Pstrąg z grilla mmmmm

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Wróciłam Naczekałam się jak głupia W każdym razie wygląda to tak: wyniki eleganckie, mam się trzymać diety i jeśli waga nie będzie spadać ani nie będzie się nic dziać z wynikami to już się z p.diabetolog nie spotkam 6-12 tygodni po porodzie mam zrobić jeszcze raz obciążenie glukozą 75g i tyle dziękuję za kciuki

Brawo za wyniki i sprzedaż auta
Cytat:
Napisane przez danika Pokaż wiadomość
hej

od rana próbuje was czytać, ale coś chyba pozalewało studzienki bo wyłączają prąd i internet co chwile...także juz sie kompletnie pogubiłam moze sie wieczorem sytuacja prądowa uspokoi

proszę o kciuki bo na 19.30 mam ginka - jak mi bedzie dane technicznie to sie odezwe po powrocie

Mój Tż mnie rozwalił...dzwoni i mowi "cześć skarbie, co słychać? pogipsowane już ściany?"

Aaaaa już wiem o co miała zapytac: śpiworki. Widziałam dzis w smyku że sąróżne rozmiary.. Jaki kupujecie na początek? 56-62 czy większy?

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:30 ----------

Cytat:
Napisane przez dzastaw Pokaż wiadomość
zmykam na dwie godzinki, ciekawe ile stron będzie napisanych nowych =)))
5 :d
Stary 2011-07-06, 15:36   #2958
agnieszka 0605
Zakorzenienie

natka super czyli obciążenie po porodzie ma być sprawdzianem czy ta nietolerancja tylko ciążowa czy nie, tak?

danika

Cytat:
Napisane przez Malgosia1983 Pokaż wiadomość

Aaaaa już wiem o co miała zapytac: śpiworki. Widziałam dzis w smyku że sąróżne rozmiary.. Jaki kupujecie na początek? 56-62 czy większy?[COLOR="Silver"]
ja mam większy, na 68 chyba, ale teraz jak bym kupowała to kupiłabym na 74

Twoje zdanie jest twoje, wiec zapewne rożni się od mojego.
agnieszka 0605 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 15:46   #2959
magdulec
Zadomowienie

Dziękuje za kolejne powitania
nie wiem kiedy nauczę się Waszych nicków bo macie Dziewczyny takie tempo
nie trzeba czytac żadnych książek wystarczy tutaj wejsć i kopalnia wiedzy i jeszcze popartej na doswiadczeniu

ja też biorę prenatal i jak narazie wyniki mam dobre, wiec nadal bede go brać mimo że też po nim jest mi czasami niedobrze ale juz mam wypracowany sposób na niego

odebrałam wyniki badan poniedziałkowych. glukoza na czczo 87 a po obiciążeniu 114 no i jeszcze mocz, ale nie chce mi się sprawdzać, zobaczymy co jutro gin powie.

Cytat:
Napisane przez DzastaW Pokaż wiadomość
ale Mi słodko, zjadłam resztkę kremu czekoladowego którym robiłam ciasto =)
krem czekoladowy

Danika
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-06, 15:47   #2960
Malgosia1983
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość

ja mam większy, na 68 chyba, ale teraz jak bym kupowała to kupiłabym na 74
Dziękuję za poradę
Stary 2011-07-06, 15:50   #2961
lausanne
Wtajemniczenie

Cytat:
Lausanne to bliźniaki starsze, mają dokładnie 1 rok i 10 miesięcy. Ale nie gadają wcale, a Twój jak czytam coś tam już próbuje
bo ma gadatliwą mamusię to się uczy

Cytat:
Napisane przez MalgosiaM8 Pokaż wiadomość
to za tydzień sie spotkamy, powiedz mi czy coś muszę ze sobą brać, mogę bez męża chodzić, jakieś cenne rady na dziś ?
mozesz bez męża, jasne, ale jak ja chodziłam to tylko jedna dziewczyna była bez tż i troszke chwilami chyba było jej przykro bo polozne bardzo angazowaly męzow do cwiczen
wiem ze trzeba się wygodnie ubrac i brac buy na zmiane - adidaski albo klapeczki. I tyle do wzięcia. Co tydzien ktos nowy dochodzi więc sie nie stresuj

Cytat:
A to musi być woda? Ja gdzieś czytałam, że trzeba wypijać 3 litry płynów dziennie...
no nie wiem wlasnie jak to ma byc

---------- Dopisano o 16:50 ---------- Poprzedni post napisano o 16:48 ----------

widzę że pojawiły się nowe mamusie z Lublina moze jakies spotkanko?
lausanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 15:58   #2962
agnyska81
Zakorzenienie

No nareszcie udalo się

Cytat:
Napisane przez Martusiaaa21 Pokaż wiadomość
hej mamuśki wpadam tylko na chwilę
jadę właśnie do banku podpisywać umowę kredytową proszę o kciuki
miłego dnia
Myślę, że już po wszystkim i można świętować

Cytat:
Napisane przez irmith Pokaż wiadomość
Dodatkowo zakupiłam już sobie herbatkę z malin oczywiście jeszcze nie piję no i biorę wiesiołek podobno warto.
Ale herbatkę masz z liści czy z owoców?

Cytat:
Napisane przez 19natka88 Pokaż wiadomość
Świetne wieści
A z autem to może jeszcze mała porcja , żeby udało się sfinalizować transakcję.

Cytat:
Proszę bardzo

Cytat:
Aaaaa już wiem o co miała zapytac: śpiworki. Widziałam dzis w smyku że sąróżne rozmiary.. Jaki kupujecie na początek? 56-62 czy większy?
Chyba może być większy, bo i tak dziecko na dół śpiworka nie spadnie

Dostałam dziś pocztą laktator z allegro i mąż go wypróbowywał na sobie. Nie chciałybyście tego widzieć W każdym razie stwierdził, że to całkiem przyjemne, a kot wierny widz, bo go dźwięk zainteresował. Komedia Ale przynajmniej mój dziwny strach przed tym urządzeniem sporo zmalał

Joga z rana jak śmietana.

Edytowane przez agnyska81
Czas edycji: 2011-07-06 o 16:00
agnyska81 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:00   #2963
magdulec
Zadomowienie

agnyska81 czy mogę prosić o wpisanie mnie na liste mam październikowych

pomysłowość meżczyzn nie zna granic, dobrze że na kocie też nie wyprobował
Stary 2011-07-06, 16:04   #2964
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
agnyska81 czy mogę prosić o wpisanie mnie na liste mam październikowych

pomysłowość meżczyzn nie zna granic, dobrze że na kocie też nie wyprobował
Jasne, zaraz dopiszę, podawalaś gdzieś tu dane, prawda?

A z moim kotem takie numery nie przejdą

Stary 2011-07-06, 16:06   #2965
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agnyska81 Pokaż wiadomość
Jasne, zaraz dopiszę, podawalaś gdzieś tu dane, prawda?

A z moim kotem takie numery nie przejdą
tak, ale mogę jeszcze raz bo nie wiem czy szybko znajdziesz jak tu takie tempo pisania postów. tylko powiedz co chcesz wiedzieci czy to wystarczy: tp 07.10, chlopiec :Gabriel

a i jeszcze wiek 30wiosenek

Dziekuje!

Edytowane przez magdulec
Czas edycji: 2011-07-06 o 16:09
Stary 2011-07-06, 16:08   #2966
agnyska81
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
tak, ale mogę jeszcze raz bo nie wiem czy szybko znajdziesz jak tu takie tempo pisania postów. tylko powiedz co chcesz wiedzieci czy to wystarczy: tp 07.10, chlopiec :Gabriel
Znalazłam i dopisałam
A Twoje imię to zapewne Magda?

Stary 2011-07-06, 16:10   #2967
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Znalazłam i dopisałam
A Twoje imię to zapewne Magda?
Magdalena a nie Magda (nie wiele osób wie że to dwa rózne imionka )
Stary 2011-07-06, 16:16   #2968
19natka88
Zakorzenienie

No i pojechało nasze autko Ehh jakiś sentyment do niego miałam, w tyle miejsc nas zawiozło, pamiętam jak tż przyjechał nim po mnie na pierwszą randkę...

Cytat:

Cytat:
Brawo za wyniki i sprzedaż auta

Ja bym brała trochę większy - dłużej posłuży Mój jest chyba na 80.

Cytat:
Napisane przez agnieszka 0605 Pokaż wiadomość
natka super czyli obciążenie po porodzie ma być sprawdzianem czy ta nietolerancja tylko ciążowa czy nie, tak?
Dziękuję Wychodzi na to, że tak, ale zapomniałam zapytać czy do tego czasu mam trzymać dietę i mierzyć cukier

Cytat:
Świetne wieści

Dostałam dziś pocztą laktator z allegro i mąż go wypróbowywał na sobie. Nie chciałybyście tego widzieć W każdym razie stwierdził, że to całkiem przyjemne, a kot wierny widz, bo go dźwięk zainteresował. Komedia Ale przynajmniej mój dziwny strach przed tym urządzeniem sporo zmalał
Dziękuję Pojechało już autko

A laktator ręczny czy elektryczny?

Dominik

Martynka
Stary 2011-07-06, 16:21   #2969
irmith
Wtajemniczenie

GG do irmith

Cytat:
No nareszcie udalo się

Myślę, że już po wszystkim i można świętować

Ale herbatkę masz z liści czy z owoców?

Liści, podobno o liście chodzi.

Świetne wieści

Proszę bardzo

Chyba może być większy, bo i tak dziecko na dół śpiworka nie spadnie

Chciałybyśmy

Magdalenka 5.11.2014

i wystarczy nam tego miodu
irmith jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-06, 16:27   #2970
19natka88
Zakorzenienie

Kurde zeschizowałam się teraz... Przyjechało 3 kolesi, wyglądali conajmniej podejrzanie, kupił to jakiś Kamil...ale umowę spisałam z Danielem... I teraz mam schiza, czy oni mogli mnie jakoś oszukać No i ten jego dowód taki zdezelowany był - da się podrobić dowód Umowy nawet nie przeczytał A czy jak my go wyrejestrujemy to mam gwarancję, że to wszystko było ok Ło jezu, chyba jutro tż wyślę do wydziału komunikacji żeby jak najszybciej go wyrejestrować bo zeświruję

Dominik

Martynka
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości