Wszystko o Avonie - cz. 22 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-07-28, 21:10   #2941
zochawks
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 22

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
moze jej wystarcza
ja dazylam do koloru identycznego jak w katalogu i dopiero 4. warstwa mnie zadowolila, dwie byly zbyt blade jak dla mnie
ale plusem jest to, ze mimo tylu warstw lakier nie odpryskiwal szybciej a minusem to, ze musialam go malowac 2 dni - 2 warstwy jednego dnia i 2 drugiego
Klientka też mi zgłaszała ten problem 3 warstwy lakieru i jeszcze niedostateczne krycie. Podobnie jest z vivid violet? zamierzam sie na niego skusić no ale nie bede malować 4 razy

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:12   #2942
loveve
Zakorzenienie

Cytat:
moze jej wystarcza
ja dazylam do koloru identycznego jak w katalogu i dopiero 4. warstwa mnie zadowolila, dwie byly zbyt blade jak dla mnie
ale plusem jest to, ze mimo tylu warstw lakier nie odpryskiwal szybciej a minusem to, ze musialam go malowac 2 dni - 2 warstwy jednego dnia i 2 drugiego
no możliwe, mi ten lakier wcale się nie podoba jak u niej widziałam. ale o gustach się nie dyskutuje.
loveve jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:13   #2943
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zochawks Pokaż wiadomość
Klientka też mi zgłaszała ten problem 3 warstwy lakieru i jeszcze niedostateczne krycie. Podobnie jest z vivid violet? zamierzam sie na niego skusić no ale nie bede malować 4 razy
Vivid Violet nie mam , ale podejrzewam, ze podobnie
(ja ostatnio kupilam sobie taki sam kolor za 3 zl w jakims malym sklepiku, ale jeszcze nie testowalam)

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

kurde, faktury dalej nie ma...
a o 15 robilam jeszcze domowienie na maske z mineralami MM i naklejki do paznokci z IOS i jestem ciekawa czy zdazylam

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:23   #2944
kamcia2306
Raczkowanie

Cytat:
Vivid Violet nie mam , ale podejrzewam, ze podobnie
(ja ostatnio kupilam sobie taki sam kolor za 3 zl w jakims malym sklepiku, ale jeszcze nie testowalam)

---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ----------

kurde, faktury dalej nie ma...
a o 15 robilam jeszcze domowienie na maske z mineralami MM i naklejki do paznokci z IOS i jestem ciekawa czy zdazylam
Powiedzcie mi, jak puściłam już zamówienie z k11 i chciałabym coś jeszcze dobrać i jest status pobrane, to czy jak złoże zamówienie- domówienie to doliczy mi sie do poprzedniego zamówienia? Czy wystawienie faktury opóźni się?
kamcia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:30   #2945
zochawks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamcia2306 Pokaż wiadomość
Powiedzcie mi, jak puściłam już zamówienie z k11 i chciałabym coś jeszcze dobrać i jest status pobrane, to czy jak złoże zamówienie- domówienie to doliczy mi sie do poprzedniego zamówienia? Czy wystawienie faktury opóźni się?
Domawiaj, powinno być rano zafakturowane

WYMIANA KOSMETYKÓW

zochawks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:30   #2946
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
to zalezy o ktorej zlozylas i jaka opcje dostawy wybralas
faktura sie nie opoznia przez domowienie, jesli w chwili przetwarzania Twojego zamowienia domowienie juz wisi w strefie to je dolacza

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-07-28, 21:33   #2947
kamcia2306
Raczkowanie

Cytat:
to zalezy o ktorej zlozylas i jaka opcje dostawy wybralas
faktura sie nie opoznia przez domowienie, jesli w chwili przetwarzania Twojego zamowienia domowienie juz wisi w strefie to je dolacza

Zamówienie złożyłam wczoraj popołudniu, teraz taka sprawa wziełam domówienie wpisałam kody produktów i kliknełam zapisz zmiany i wszystko mi znikneło i pojawiło sie okno z tym obrazkiem o dbaniu o środowisko, myślicie że zapisało mi się czy poprostu wyszło ?
kamcia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 21:36   #2948
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówienie złożyłam wczoraj popołudniu, teraz taka sprawa wziełam domówienie wpisałam kody produktów i kliknełam zapisz zmiany i wszystko mi znikneło i pojawiło sie okno z tym obrazkiem o dbaniu o środowisko, myślicie że zapisało mi się czy poprostu wyszło ?
to mi sie wydaje, ze juz nie dalacza, ale moge sie mylic
a domowienie trzeba wyslac tak jak normalne zamowienie wiec jesli tego nie zrobilas to sie nie zapisalo

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-07-28, 21:42   #2949
smerfetka25
Zakorzenienie

Żenada, nadal nie ma faktur a taka żem ciekawa co na niej będzie
Stary 2011-07-28, 21:47   #2950
Eustomka
Raczkowanie

Cytat:
Mnie osobiście vivid bardzo się podoba, jednak satysfakcjonują mnie dopiero 4 warstwy. Akurat dzisiaj pokazałam go przyszłej szwagierce i od razu chciała wypróbować - jej wystarczyły 2 kolejki
Eustomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:50   #2951
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emijas Pokaż wiadomość
Mógłby mi jakiś lider odpowiedzieć na pytanie? będę bardzo wdzięczna

Strefa konsultantki -> biuro lidera -> raporty -> kategoria RAPORTY SPECJALNE -> katalog 10/2011 i pod spodem są takie 3 strzałeczki - trzeba na nie kliknąć i rozpocznie się pobieranie pdf-a

Naliczenia będą dostępne dopiero w przyszłym tygodniu, teraz jest File Not Found

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-07-28 o 21:52 Powód: lit
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 21:52   #2952
sorceress79
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez mardy bum Pokaż wiadomość
W następnym katalogu cena jest taka sama. Zegarek jest ładny, nie miałąm większych doświadczeń z zegarkami z avonu, mam tylko ten fioletowy (Eternal Love chyba), który sprawuje się dobrze, ale moja ciocia ma kilka lat taki srebrny ze sztrasami i też jest zadowolona. Na pierwszy rzut oka w nautical niepokojący wydaje się być pasek- może pękać, ale to tylko taka opinia na podstawie zdjęcia.
Ja też mam ten zegarek, a tydzień temu dokupiłam jeszcze jeden, jakiś czarny z cyrkoniami. I wiecie, co jest najlepsze, a czego w ząb nie rozumiem?
Za eternal... dałam całe 12 zł plus 6 zł wysyłki, za ten drugi 14 zł z wysyłką! Na all, oczywiście. Jakim cudem te i inne zegarki można dostać za takie śmieszne pieniądze, gdy jednocześnie w kat. jest po 69zł w superpromocyjnej cenie?
sorceress79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:53   #2953
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez loveve Pokaż wiadomość
zastanawiałam się nad tym sunshine ale przez te 3 warstwy go nie chcę
Kolorek jest super tego lakieru,ciepły żółty,ani za jasny ani za ciemny,no ale własnie te 3 warstwy...jeszcze po 3 nie było tak idealnie,4 warstwa mnie zadowoliła,ale jakie paznokcie grube

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Chcemy mniejszych opakowań!
Też kończą mi się tylko tusze z kolorówki... I podkłady Chociaż ostatnio mam kilka otworzonych, bo żaden nie zadowala mnie w 100% Czekam na ten nowy
Ja tez tusze i podkłady zużywam do końca,i ulubioną szminkę pędzelkiem wydłubuję,a najczęściej co wywalam to błyszczyki-nie lubię ich a czasem kupuję nie wiem po co i w cienie do powiek rzadko trafiam idealne
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 21:57   #2954
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Napisane przez porzeczka2602 Pokaż wiadomość
Dziewczyny czy dodaje wam do zamówienia pakiet katalogów z AC? od wczoraj próbuję wysłać zamówienie ale ten pakiet mi nie wchodzi
porzeczko kochana, też tak miałam, z tym że jak się wylogowałam i zalogowałam ponownie to już mi łyknęło, życzę aby ci się udało, jak coś to trzeba będzie dzwonić
Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Co sądzicie o pęsęcie z CT ? Dobrze łapie włoski?
bardzo dobra
Cytat:
Napisane przez Eustomka Pokaż wiadomość
Mnie osobiście vivid bardzo się podoba, jednak satysfakcjonują mnie dopiero 4 warstwy. Akurat dzisiaj pokazałam go przyszłej szwagierce i od razu chciała wypróbować - jej wystarczyły 2 kolejki
ja też max 2 warstwy, wg mnie lakier jest dobry jak inne w tym temacie
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:01   #2955
emijas
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość

Strefa konsultantki -> biuro lidera -> raporty -> kategoria RAPORTY SPECJALNE -> katalog 10/2011 i pod spodem są takie 3 strzałeczki - trzeba na nie kliknąć i rozpocznie się pobieranie pdf-a

Naliczenia będą dostępne dopiero w przyszłym tygodniu, teraz jest File Not Found
Dziękuję ślicznie za odpowiedź
emijas jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-07-28, 22:18   #2956
mistress88
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sorceress79 Pokaż wiadomość
Ja też mam ten zegarek, a tydzień temu dokupiłam jeszcze jeden, jakiś czarny z cyrkoniami. I wiecie, co jest najlepsze, a czego w ząb nie rozumiem?
Za eternal... dałam całe 12 zł plus 6 zł wysyłki, za ten drugi 14 zł z wysyłką! Na all, oczywiście. Jakim cudem te i inne zegarki można dostać za takie śmieszne pieniądze, gdy jednocześnie w kat. jest po 69zł w superpromocyjnej cenie?
bo ten zegarek konsultantki mogły mieć po 1 zł kiedyś w programie motywacyjnym w grudniu. a klientki też mogły mieć go za 15 zł jak w 2 katalogach pod rząd jakieś tam zamówienie zrobiły.

---------- Dopisano o 23:18 ---------- Poprzedni post napisano o 23:09 ----------

wiecie może czy można jeszcze dostać gdzieś bransoletkę ivala? do kolczyków by się przydała... ktoś coś o niej pisał? jakieś opinie?
mistress88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 22:51   #2957
sheryl
szeryfcio

Cytat:
tym razem ja potrzebuje Waszej pomocy. mianowicie co jest lepsze: peeling do ciała (TROPICS bądź LAGOON) z SENSES czy tropikalny scrub do ciała z brązowym cukrem z PLANET SPA ?

bo widzę, że wszystkie jesteście zachwycone typ z PS
Jeśli zależy ci na porządnym peelingu, to ten z PS jest mocniejszy (a więc i lepszy )

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
A w jakim mieście byłaś w COKu? Bo podobno w Wawie nie wydają prezentów
Ale nie wiadomo czy to się tyczy wszystkich programów motywacyjnych, czy tylko wtedy tamtego. Babianę też, w jednym katalogu wydawali, w drugim JUŻ nie.
Cytat:
2 warstwy spokojnie starczą.

Edytowane przez sheryl
Czas edycji: 2011-07-28 o 22:52
sheryl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 23:17   #2958
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Żenada, nadal nie ma faktur a taka żem ciekawa co na niej będzie

no dokładnie ja chcę już swoją fakturę no i paczkę
moja Faktura z 11 nadal ma status Pobrane ;(

---------- Dopisano o 00:11 ---------- Poprzedni post napisano o 00:09 ----------

Cytat:
Napisane przez wrrxd Pokaż wiadomość
Co sądzicie o pęsęcie z CT ? Dobrze łapie włoski?
bardzo fajna i dobra dobrze łapie włoski troszkę może być za "ostra " i skaleczyć przy mocnym wyrwaniu ale ogólnie godna polecenia

---------- Dopisano o 00:15 ---------- Poprzedni post napisano o 00:11 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_86_ Pokaż wiadomość
Zamówienie z 11 złożone na 1200 zł. żółta kropka przy intensywnej kuracji antycellulitowej Anew - oby jednak przyszło bo klientce zależy bardzo. Poza tym wszystko na zielono
nie sądziłam ,że te kuracje są takie dobre na KWC chyba nie miały za dobrych opinii chyba lepsze opinie miał produkt obok czyli krem modelujący sylwetkę

no właśnie: a Wy miałyście ten krem modelujący z Anew? jak wrażenia/opnie? wart zakupu? [teraz za 2 szt wychodzi 44 ]

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:

zastanawiałam się nad tym sunshine ale przez te 3 warstwy go nie chcę
ja się skusiłam na ten żółty ale to nie to czego oczekiwałam 3 warstwy nie wyglądają za ładnie poszedł [ a właściwie jutro pójdzie do zwrotu ]
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-28, 23:19   #2959
Juleczka88
Raczkowanie

Ja jeszcze tak apropo kremu do włosów tego rozjaśniającego. Bardzo polecam. Zużywam właśnie 2 tubkę. Stosuję wtedy, gdy pojawia się odrost ( rozsmarowuje troszkę w palcach i nakładam na włosy po umyciu) i spokojnie daje im wyschnąć. Odrost staje się dużo jaśniejszy, moje włosy już nie wymagają farbowania co 3 tygodnie ( spokojnie 6-7 tygodni). Kiedyś stwierdziłam, że nie działa, bo próbowałam go na włosy wcześniej farbowane, a tych wcale mi nie łapie. Nie wiem jak sprawdzi się na włosach niefarbowanych kiedy chce się uzyskać pasemka, ale moje odrosty znikają błyskawicznie
Juleczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-07-29, 06:14   #2960
cleo80
Zadomowienie

Dziewczyny jaki możecie mi polecić portfel z tych dostępnych w k11 ?? Już chciałam zamówić Maryam, ale na katalogowym wyczytałam, że on nie ma przegródki na banknoty i teraz już nie wiem co zamówić Yesenia jest w dobrej cenie , więc może ten ??

Cytat:
Napisane przez Juleczka88 Pokaż wiadomość
Ja jeszcze tak apropo kremu do włosów tego rozjaśniającego. Bardzo polecam. Zużywam właśnie 2 tubkę. Stosuję wtedy, gdy pojawia się odrost ( rozsmarowuje troszkę w palcach i nakładam na włosy po umyciu) i spokojnie daje im wyschnąć. Odrost staje się dużo jaśniejszy, moje włosy już nie wymagają farbowania co 3 tygodnie ( spokojnie 6-7 tygodni). Kiedyś stwierdziłam, że nie działa, bo próbowałam go na włosy wcześniej farbowane, a tych wcale mi nie łapie. Nie wiem jak sprawdzi się na włosach niefarbowanych kiedy chce się uzyskać pasemka, ale moje odrosty znikają błyskawicznie
Też używałam tego żelu (jego poprzedniej wersji kilka lat temu) i również byłam nim zachwycona. W ogóle nie farbowałam włosów tylko tym żelem obficie smarowałam , trzymałam z godzinę i zmywałam. Potem jakiś srebrzyk (lub płukanka) i włoski miały cudowny kolor.
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 06:55   #2961
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
incandessence ładnie pachnie? bo nie wiem który zestaw wziąć... jak w jednym zamówieniu mam na 200 zł, to mogę wziąć 2 te zestawy, czy muszą być 2 oddzielne zamówienia? bo jest im więcej zamówień złożysz, tym więcej zestawów...

O jakich zestawach mówicie? Ja złożyłam zamówienie na 200 zł
I nie wiem o co kaman?

A tak w ogóle: MIŁEGO DZIONKA

---------- Dopisano o 07:55 ---------- Poprzedni post napisano o 07:49 ----------

Incadessensce ma ładny zapach, taki kwiatowy Natomiast LBD jest bardziej elegancki... Też ładny
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:04   #2962
theMonique
Zakorzenienie

mam juz fakture i wszystko jest!!!
krem na przebarwienia z netto, domowienie z IOS i nowa ulotka LOGO

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-07-29, 07:12   #2963
ewula91
Rozeznanie

Cytat:
mnie ten neonowy Blue Shock zadowala dopiero po 4 warstwach wiec 3 to nie duzo
mnie po 3, po 2 wciąż widać paznokieć :| tez zależy jak mocna jest 1 wartswa, jeśli się namęczę żeby się równomiernie rozlał to wystarczą 2 warstwy.

Cytat:
mam juz fakture i wszystko jest!!!
krem na przebarwienia z netto, domowienie z IOS i nowa ulotka LOGO
ulotke dodaja czy sama zamawiałaś? I jeszcze tę nową kartę kolorów też dodają czy trzeba zamawiać? Bo w zeszłym roku była darmowa
Stary 2011-07-29, 07:29   #2964
Marrinaa
Przyczajenie

Mam juz fakture
Ale wiecie co? bo zamowilam ten zestaw Anew Aqua i myslalam ze tylko na krem bede miec 45% a tu mam na wszystko 45%
na ten krem pod oczy i nawilzajaca emulsje do twarzy
Marrinaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:32   #2965
theMonique
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
ulotke dodaja czy sama zamawiałaś? I jeszcze tę nową kartę kolorów też dodają czy trzeba zamawiać? Bo w zeszłym roku była darmowa
sami dodali

mam jeszcze takie rzeczy:
ERRATA MAM C12-2011 1
ULOTKA LOGO 1
AT PRZEWODNIK 1
ULOTKA dla KK K12-13 1

Cytat:
Napisane przez Marrinaa Pokaż wiadomość
Mam juz fakture
Ale wiecie co? bo zamowilam ten zestaw Anew Aqua i myslalam ze tylko na krem bede miec 45% a tu mam na wszystko 45%
na ten krem pod oczy i nawilzajaca emulsje do twarzy
o wlasnie!!! mialam o tym pisac, ja tez mam 45% na wszystko

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-07-29, 07:34   #2966
Czarindia
Rozeznanie

GG do Czarindia

Ulotkę Logo sami dokładają. Też mam na fakturze a nie zamawiałam
Co do karty to też jestem ciekawa, czy będzie trzeba płacić te 3,90ł jak pisze w AM czy nam dołączą automatycznie np. za symboliczną złotówkę
Czarindia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:35   #2967
jagoda352
Zadomowienie

Ja użyłam próbki tego nowego kremu Aqua. I choć mam cerę mieszaną, chyba nie jest dla mnie. Twarz po paru minutach była nieprzyjemnie ściągnięta" i wysuszona Co prawda matowi, ale wolę kremy takie "bardziej treściwe" Spróbuję jeszcze raz, bo zamówiłam kilka próbek i zobaczymy czy sytuacja się powtórzy...
Stary 2011-07-29, 07:36   #2968
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Czarindia Pokaż wiadomość
Co do karty to też jestem ciekawa, czy będzie trzeba płacić te 3,90ł jak pisze w AM czy nam dołączą automatycznie np. za symboliczną złotówkę
Możliwe, że sami dołączą, ale jak chcesz zamówić więcej to po 3,90zł.
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:36   #2969
Oktawiaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewula91 Pokaż wiadomość
że u mnie jedna dziewczyna już zamówiła chyba raz a teraz bierze jeszcze 2 takie balsamy (chodzi o te wodorosty nie?) zaraz zapytam o opinię
Tak, tak, chodzi mi dokładnie o ten balsam
Oktawiaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-07-29, 07:37   #2970
jagoda352
Zadomowienie

Proszę napiszcie o jakie zestawy chodzi (zamówienie na 200 zł), bo lubię oba zapachy Widocznie czegoś nie doczytałam
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości