|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy! Cz: XII
witam, jeśli kogoś to interesuje, jutro zamierzam kłaść syoss 9-52 MIX PEREŁ I PLATYNY z serii mixing colors, z tym, że nie chce kłaść na całość wymieszanej farby, ale chce się pobawić ze względu na to że są 2 tubki z różnymi odcieniami: myśle żeby zrobić 5 różnych mieszanek (eh moje pomysły) 1- sama farba z 1 tubki, 2-troszkę farby z 1 tubki i więcej z 2, 3-odwrotnie niz 2, 4-pół na pół odcieni, 5- sama farba z 2 tubki, i ponakładać po prostu po palcami na pasma, na kolejne pasmo obok połoze inną mieszankę, myślicie ze wyszedłby wielotonowy odcień?
|
|
|
|
#2942 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Nie lepiej walnąć od razu na całość? Buahhot robiła nim kilka dni temu pooglądaj sobie zdjęcia |
|||
|
|
|
#2943 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 07:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:03 ---------- Poprzedni post napisano o 07:02 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 07:15 ---------- Poprzedni post napisano o 07:03 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
o jo jooj ale miałam nadrabiania
![]() dzień dobry a co to wczoraj za popijawa tu była? słyszałyście, że od 3 sierpnia zapowiadają wielki powrót upałów? ![]() oby tylko te prognozy się sprawdziły, bo przecież przy takiej pogodzie nie można normalnie funkcjonować ![]() Buahhot - śliczny ten kolor z tego syossa ![]() Asia - pięknie, czyściutko Ci wyszło Snow - ja też myślałam, że na avku to Ty.. no identiko ![]() Lady - świetna ta kiecka ![]() Adzi - znam te dni.. ostatnio też przez to przechodziłam ![]() Asiu świeżo upieczona mama - a jak tam Jasio? daje Wam popalić, czy raczej grzeczny jest? ![]() Paulinko - jakoś to będzie z tą pracą - pierwsze kroki najtrudniejsze, później będzie już z górki ![]() Czeko - czyli jednak.... ale jak macie być razem to i tak prędzej czy później tak będzie Bunny - zdrówka dla dziadka Infa - super masz ten kolor novelove - czarny? no coś Ty.. nawet o tym nie myśl!
|
|
|
|
#2945 |
|
Rozeznanie
|
Czesc dziewczyny!
Mam takie zakwasy, że ledwo wstałam z łóżka. Naprawdę nie mam pojęcia jak ja dzisiaj pójdę do pracy, a co dopiero na siłownię... A czuję się... Świetnie. Brzmi to idiotycznie, ale zakwasom zawsze towarzyszy poczucie takiej głupiej, rozpierającej dumy, bo ja jestem bardzo bardzo asportowa ![]() Zastanawiam się też nad powrotem na basen, ale moje włosy strasznie na tym cierpią. Czy któraś z Was regularnie (3x w tygodniu lub więcej) pływa? Strasznie się cieszę, że weekend nadchodzi, bo mam takiego lenia w pracy, że aż niesmacznie!
|
#2946 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny...wczoraj mokre wyglądały nie najlepiej po farbowaniu. A dziś gdy wyschły jest mega tragedia
doradzcie czy zrobić odrost zeby w miare byl kolor jednolity bo ten rudawy jest masakryczny. ((((((((((( (((((Zresztą same zobaczcie... |
|
|
|
#2947 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja też jak się, że tak powiem, wyżyję, to od razu czuję się rześka i bardziej wypoczęta ![]() widzę, że już dużo udało Ci się zrzucić tylko ćwiczysz czy jeszcze jakaś dieta do tego?---------- Dopisano o 08:51 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
![]() ja bym na te rude położyła Vikinga albo Wbisa z Loreala.. |
||
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Mega załamka
((((((((((( łeeeeeeeee musze kupić jakiś popielaty albo platynowy i ten odrost potraktować, oby wyszedł. Bo rozjaśniacz raczej odpada bo będzie żółty :/
|
|
|
|
#2949 | |
|
Rozeznanie
|
Głównie ćwiczę, ale staram się też dużo nie jeść i zaczęłam jeść bardzo, bardzo rozsądnie: porzuciłam chipsy i 99% alkoholu (moja największa słabość to piwo i drinki), staram się mocno ograniczać węglowodany (ale na przykład wczoraj na lunch wszamałam wielką porcję pasty - linguini (czarne, farbowane atramentem kałamarnicy) z mięsem krabowym w włoskiej restauracji (no ale to było opcja light lunch, poniżej 600 kcal). Planuję dobicie do czegoś w stylu diety śródziemnomorskiej/south beach, bo zdrowo.
Ja przeszłam wielką metamorfozę: od jakiegoś 14 roku (53 kg na 160 cm) życia byłam opętana swoim wyglądem: ćwiczyłam bardzo dużo i odchudzałam się coraz bardziej, szczyt przyszedł na pierwszym roku studiów: praktycznie przestałam jeść, właziłam na durne strony pro-ana, jadłam jeden jogurt na dwa dni, głodziłam się, paliłam koszmarne ilości papierosów, jadłam różne durne tabletki, w tym sprowadzane z Czech, chudłam coraz bardziej, wymiotowałam. W końcu się z tego wykaraskałam po tym, jak zmieniłam studia. Wykaraskałam się z takim skutkiem, że... przytyłam 25 kg od całkiem sensownej wagi (i dużo więcej od wagi głupiej i za niskiej). Z 34 przelatującego przez biodra doszłam do całkiem sporego rozmiaru 42. Kilka razy próbowałam niby przejść na dietę, w efekcie schudłam trwale 5 kg, ale potem nic, więc doszłam do wniosku, że niestety 30 min na rowerze dziennie (bo tyle mam do pracy i z pracy) to jednak niewystarczająca ilość ruchu. Zapisałam się więc na siłownię i dosłownie po tygodniu już widzę "jakieś" efekty - a na pewno efekty wydolnościowe i w swoim samopoczuciu. Nie mam już kompleksów i "demonów" :P, które miałam będąc 18-20 latką, ale po prostu jestem gruba, a nie chcę być. Chcę dobrze wyglądać w sukienkach, niedługo trzeba będzie wyjść za mąż (tia, o ile się chłop oświadczy) i po prostu szkoda marnować młodość na bycie pączkiem . Są też takie zwykłe rzeczy: bolą mnie stopy na obcasach od tej masy, boli mnie kręgosłup i schudnięcie by go odciążyło... No a poza tym - blond zobowiązuje ![]() ---------- Dopisano o 08:11 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
![]() Może na lato trochę takich sun-kissed nie będzie źle...
|
|
#2950 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to garnier 111 taki? ---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:26 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- obyś miała rację z tymi upałami bo zakupiłam koleją partię bokserek i już je widzę w zestawieniu ze spódniczkami i szortami
|
||
|
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
nie musze pofarbować bo żle się czuje z takimi odrostami :/ a fioletowy szampon mam ale myśle ze to nie dobry pomysł bo z kolei te platynowe będę fioletowe już całkiem... |
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co zrobilas inaczej/dokladniej? ja wczoraj stracilam mojego malego u prawej reki- lola mi go zgilotynowala smycza mialam pekniety i smycz podeszla i siup! i ulamalo mi w polowie ciala, krew siknela tz pobladl ![]() a ja myslalam ze z bolu skocze, oderwac paznokiec od ciala za✂✂✂iscie... ![]() i teraz mam krwiaka i kikuta krotkiego- przez co widac moj przerost hyponychium- czyli ze trojkatne cialo wystaje ponad paznokiec polamany, kiepsko i dziwacznie to wyglada- a tz stwierdzil ze mam ufoludkowe palce nie pokaze wam bo byscie poslably z wrazenia... ech jak sie zgoi to dolepie tipsiaka bo formy pod cialo nie podloze
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamawiam dokumentacje zdjeciowa co?
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mialam cale wlosy zolte , takie jak Twoj odrost - czym zrobilam ? po radach dziewczyn i przeczytaniu watku - potraktowalam je palett 219 - wlosy wyszly bardzooo fajnie ja jestem zadowolona . pokaze na jakie robilam, zdjecia nowego koloru robione przed chwilka,po wstaniu, kamerka i nie uczesaniu, ale cos tam widac Dziwnie sie swiatlo odbija, ale sa rownomiernie zafarbowane
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez moee Czas edycji: 2011-07-29 o 10:04 |
|
|
|
|
#2957 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() trzymam kciuki, aby Ci się udało dojść do tego co sobie założyłaś ![]() Cytat:
![]() w sumie oglądałam wczoraj pogodę na dwóch kanałach - i tak samo mówiły, że od 3 sierpnia upały powrócą.. na necie to samo także wszystko wskazuje na to, że lato dopiero nas zaszczyci swoją obecnością
|
||
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
chuj tam z bolem, ale jak to wyglada
za mc mam b-party i jak tu bez pazura, to sie nie godzi! a zawsze w sierpniu mam taka lipe ze jakis sie łamie tak chamsko ![]() poki co jak gdzies ide zalepiam plastrem zeby nie straszyc, poza tym hyponychium jest mega wrazliwe... i kazdy dotyk tym cialkiem reaguje bolem... nich sie predko goi i krwiak schodzi bo w przyszlym tyg musze to jakos zreanimowac dzis podobno moj dziadek ma wyjsc ze szpitala- oby tylko nie na wlasne żadanie wczoraj posprzatalam mu mieszkanko, popralam wszystko co znalazlam... ciekawe czy bedzie zly ze sobie za wiele pozwalam? ![]() niebawem sie dowiem, juz sie boje odbierac telefonu ---------- Dopisano o 10:08 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
jakie masz naturalne wlosy?
|
|
#2959 |
|
Wtajemniczenie
|
bunny mi też jakoś tydzień temu odłamał się maluszek z prawej ręki
![]() tego bólu nienawidzę ![]() ale dzisiaj już jest ok, rośnie sobie spokojnie
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny współczuję
![]() pamiętam jak mi złamał się mój paznokiec pod tipsem w połowie płytki
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam teraz reszte okolo 2,8cm i maluszka ok 1cm ![]() dlatego jak sie zgoi to tipsiak i koniec. az zrosnie.
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
mały ma 1cm, a reszta 1,5 także z 3 tygodnie powinno starczyć
|
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Bunny ja to blond jestem , jak bylam mala mialam biale wlosy
. Szybko mi sie wlosy rozjasniaja
"Lubię być kurą domową Do pralki wrzucić problem wraz z głową Pralka pierze, ja nie wierzę w nic Słodko jest nie myśleć o niczym Się zgubić we własnej spódnicy.." Edytowane przez moee Czas edycji: 2011-07-29 o 10:25 |
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
No ten moj pekniety rosnie irosnie i rosnie
I nadal wyglada brzydko Bunny myśle że dziadek powinien być wdzięczny za pomoc Chociaż starsi ludzie nie lubią niby jak sie za nich coś w mieszkaniu robi... ale my jakbysmy mojemu nie pomagali to by sie wejsc nie dalo ![]() Ehhh a ja nadal nie wiem co mam robic
|
|
|
|
#2965 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Wtajemniczenie
|
Czeko z czym nie wiesz? z tż ?
![]() Buahhot wstawiłabyś zdjęcie swojego slodziaka pewnie już urósł trochę ![]() dziękuję blondaski za kciuki, to jutro o 12.30 <stres na maxa> :/ a co do przyjaciółki... to mam jedną jedyną od gimnazjum, i właśnie najbardziej poznałam ją w biedzie a 'pseudo' przewinęło się strasznie dużo |
|
|
|
#2967 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() a moj dziadek zaraz warknie- czy mnie ktos prosil? czego sie wtracam? czego sobie pozwalam itp. ale mam w nosie. do niego wlasnie tez sie nie dalo wejsc- a juz najgorsza byla zaschnieta mysza co zdechla w rogu dywanu i tak sobie lezala obok pluszowego kota nie wiem czy to mial byc jakis zart dziadka ale nie wiedzialam jak sie jej pozbyc, w koncu wzielam na zmiotke i fru przez okno ![]() do tego bielizniarka nie powiem w jakim stanie choc ma pralke ale po co prac? lepiej wysuszyc i drugi raz zalozyc nigdy nie wietrzy mieszkania, smrod plesni wszedzie... na podlodze wszystko doslownie bo nie odkurza ani nie zamiata od lat! ilez ja sie wczoraj narobilam to bajka... w nocy mialam az kurcze nog ze zmeczenia oby mu sie spodobalo...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() wczoraj zasnęła mi na rękach jeśli chcecie zapytać co to za żółte włosie między łapkami, to już odpowiadam- jej nogi nie wiem czemu, pomimo tego że ją wykąpałam w niebieskiem (![]() z resztą, co ja ją wyczesze to ona wstanie i tak się wytrzepie jak chce, a włosy na pyszczku układa sobie łapkami sama poza tym czesać ją mogę tylko jak śpi, bo normalnie to zabiera mi grzebień i go gryzie ![]() a drugie zdjęcie zrobione podczas zabawy, tak biegała, że zdążyłam zrobić tylko takie, wszystkie inne mam rozmazane ![]() mój pierdutek kochany Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2011-07-29 o 10:42 |
|
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Niee, nie meczy
![]() Cytat:
Ja w sumie hmm nie mam przyjaciółki. Mam kilka bardzo dobrych koleżanek Cytat:
![]() Leniwy tak że chodzi w piżamie,śpi w piżamie,wszystko w piżamie Ale to tak po śmierci babci
|
||
|
|
|
#2970 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a tym zoltym sie nie przejmuj i nie popadaj w paranoje jak niektorzy tak naprawde zeby bialy pies byl caly bialy to bys musiala go non stop kapac- jak sasiad swoja pitbulke.bo futerko zolknie miejscami gdzie jest najbardziej brudzone, wylizywane itp. nie warto tak meczyc psa tylko po to by byl idealnie bialy.
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:05.

najnowsze technologie, gadki o dobrze dobranych biustonoszach a dobrych rozmiarów brak 

wczoraj posprzatalam mu mieszkanko, popralam wszystko co znalazlam... ciekawe czy bedzie zly ze sobie za wiele pozwalam?