Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-08, 21:32   #2941
aQ01
Zadomowienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

ruda o tym nie pomyślałam, dziękuję Rozejrzę się za taką Super, że trafiliście z pogodą bo te wakacje to jedna wielka masakra pod tym względem

aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:33   #2942
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12

Ja uciekam, pa

Pozdro Kinia

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:36   #2943
aQ01
Zadomowienie

Dobranoc Ala

Gajowa się dziś coś nie odzywa

Edytowane przez aQ01
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:38
aQ01 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:48   #2944
Gajaa
Zakorzenienie

GG do Gajaa

Składałam zamówienie na animalii, bo pilnie potrzebuje antysikowego preparatu. No i wyżalam się dziewuchom na fb jaki to mój J. to skończony debil i prostak- to niestety nie da się upublicznić.

Jlys, cudownie, że lezy jak trzeba! Widzisz jaka okazja Ci się trafiła? brawo. Czekam z niecierpliwością na fotki

Aq, to mieszkanko rewelacja! Zazdraszczamy

Bjuti, oby same miłe rzeczy nt zaręczyn Ci miał chłop do przekazania

Ruda, nie wklejaj takich zdjęc, bo Cię zjem z zazdrości! aj, cudne!
Gajaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 21:54   #2945
kinia860
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BeautifulShe Pokaż wiadomość

To tak jak u mnie ten arab w Arkadach Kamea, albo my faktycznie takie fajne dupeczki jestesmy, albo cos z tymi chlopami nie teges

Ja Tomkowi tez oczywiscie opowiedzialam tą moją sytuacje i jak skomentowal: "bez tej koszulki wygladasz jeszcze lepiej"
Jasne,ze jestescie faje dupeczkiMoj mi na takie moje opowiesci o podrywach odpowiada z bananem"tak juz cie bierze"

Cytat:
Napisane przez aQ01 Pokaż wiadomość

Gajowa się dziś coś nie odzywa
Gaja dzis przeciez pisala na watku;p

Aq bardzo fajny pokoik kocham fiolet,ja bym tam wziela taka alowa firanke tylko z fioletowa obramowka

Rudy moniq dobrze,ze ci chociaz pogoda na wakacjach dopisala,skoro na tz nie bylo co liczyc

Beauti trzymam kciuki,zeby to byly konkrety,a nie mydlenie oczu;D

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-08-08 o 21:56
kinia860 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:04   #2946
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aluniaaaaa Pokaż wiadomość
Jaki cudowny widok cudowny piasek i woda i wszystko!!!
Cytat:
ruda o tym nie pomyślałam, dziękuję Rozejrzę się za taką Super, że trafiliście z pogodą bo te wakacje to jedna wielka masakra pod tym względem
Cytat:
Napisane przez Gajaa Pokaż wiadomość
Ruda, nie wklejaj takich zdjęc, bo Cię zjem z zazdrości! aj, cudne!
no ja wkleiłam żebyście też poczuły trochę tego klimatu
ja już tęsknię... najbliższy rok znów w śmierdzącej i aktualnie mokrej Wawie
aq a proszę

Cytat:
Napisane przez kinia860 Pokaż wiadomość
Rudy moniq dobrze,ze ci chociaz pogoda na wakacjach dopisala,skoro na tz nie bylo co liczyc
oj tak... jeszcze @ właśnie dostałam i wszystko mnie dobija... a najbardziej brak pierścienia i brak planów

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
rudy_moniq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:17   #2947
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jlys Pokaż wiadomość
ja juz na nogach , ide zaaz do mamy i po 17 jade po ta suknie ogladac
wczoraj tż po mnie przyjechal , wchodzimy do mieszkania a tu wszedzie swieczki rozpalone, roza w wazoniku i kolacja Talolcio sam przyrzadzil(pierwszy raz chyba)jestem dumna , a jakby tego bylo malo, to przygotowal mi jeszcze kąpiel przy świecach i kadzidelkach normalnie zakochalam sie na nowo, a potem bylo jeszcze fajniej , ze nawet burza szalejaca za oknem nie byla mi straszna
ajajajaj
Cytat:
Napisane przez _kamea_ Pokaż wiadomość
Dzisiaj babcia ma miec zabieg na to biodro - wszczepienie jakiejś śruby do kości
Mam nadzieję, że zabieg przebiegł prawidłowo
Cytat:
Napisane przez kasikkkkka Pokaż wiadomość
Hm... co do TŻ-ta Kini to ja sądzę, że trzeba go wziąć na poważną rozmowę. Wyłożyć otwarcie kawę na ławę, powiedzieć co Cię boli, jak ty to przeżywasz, jak to wszystko odbierasz... on pewnie po części nie zdaje sobie sprawy, że w Tobie kłębi się aż tyle emocji. Musisz go w tym uświadomić, a potem następny ruch należy do niego. Przecież to wy oboje macie być szczęśliwi. Jakieś kompromisy są tu niezbędne. Ty się dziewczyno nerwowo wykończysz zanim będzie ten wasz ślub. A to na pewno nie wpłynie pozytywnie na wasz związek
Zgadzam sie z każdym słowem
Cytat:
Napisane przez HisHoney Pokaż wiadomość
Witam dziewczęta

Trochę mnie tu nie było, bo na urlopie bawiłam, ale już wróciłam i śpieszę zawiadomić, że z wakacji wróciłam z upragnionym pierścionkiem na palcu
TŻ zrobił mi bardzo miłą niespodziankę i wreszcie zadał TO pytanie, a ja rzecz jasna się zgodziłam

Muszę powiedzieć, że bardzo miło jest być narzeczoną i właściwie nie mogę się już doczekać wszystkiego co związane z organizacją ślubu
Super!!! Trzeba to opić GRATULACJE!!!
Cytat:
Masz racje! Trzeba to zglosic bo nie maja prawa odmowic ochrzczenia dziecka!

Moi rodzice tez nie mieli koscielnego, a chrzest mam choc po trudach bo podobno jak poszli do ksiedza to sie dowiedzieli, ze wychowuja szatana skoro nie maja slubu koscielnego
PIONA moi też nie mieli ślubu kościelnego, a ja chrzest mam Hehe,Aluś, ale z Ciebie jest taki szatan
Cytat:
A ja chciałam się pochwalic, że prawdopodobnie w czerwcu wprowadzamy się do naszego przyszłego mieszkanka Wczoraj byliśmy z TŻ w sklepie i on do mnie "może pooglądamy rzeczy do naszego domu?" i taki szczęśliwy I oglądaliśmy telewizory, lodówki, mikrofale Już nie mogę się doczekac takich zakupów
Jaaa, super!!! Zazdrościmy
Cytat:
Laski, wybaczie ja tylko na chwilke
MAM SUKNIE !!! fotki beda w srode poniewaz jutro caly dzien jestem w pracy, a w srode ide do mamy więc porobie i wstawie - dzis nie robilam , coz suknia jest jak na mnie doslownie , idealnie dopasowana w talii, na dlugosc tak samo (ta pani troszke nizsza odemnie) , mialam ze soba 10 cm koturny i wszystko bylo gites i rzeczywisce 350 zl , zadnej 1 z przodu nie bylo ,
ale mialam farta
Ale super! Normalnie strasznie się cieszę i czekam na zdjęcia

Ruda, nie martw się, pierścien znajdzie się i na Twoim palcu prędzej czy później A co Twój TŻ teraz porabia? Pracuje? Studiuje? Stażuje się?

Razem: 10.06.2005
Zaręczeni: 31.12.2010
Mutny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 22:19   #2948
Mutny
Zakorzenienie

Aaa, zapomniałam Wam napisać (Ala, nie czytaj ) dzisiaj kolega z pracy przyszedł ze swoim malutkim synkiem do pracy na parę minut. Synek ma chyba z 1,5 miesiąca Ale słodziak Tak słodko spał i miał wszystkich gdzieś hehe Wrócił mi instynkt macierzyński

Stary 2011-08-08, 22:53   #2949
rudy_moniq
Zadomowienie

Mutny aaale slodziakowy musiał być ten bobas
my z TŻtem oboje stażujemy, staż skończy się z końcem roku, a mój najprawdopodobniej we wrześniu jeśli mi nie przedłużą (czekam na odpowiedź UP)
potem będziemy szukać pracy, TŻ rzekomo zadeklarował że po wakacjach będzie już coś szukać, żeby odejść ze stażu wcześniej... poczekamy, zobaczymy
żadnej poważnej rozmowy z jego strony nie było, a na ewentualny ślub i tak trzeba by z rok poczekać, więc znaleźlibyśmy do tej pory pracę, tym bardziej, że jest mieszkanie w którym moglibyśmy zamieszkać, eh...
i tak sobie czekam smutno, a latka lecą... a moja wymarzona niegdyś data ślubu 11.11.2011 (piątek) już dawno odeszła do lamusa

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

teraz ubzdurałam sobie 20.10.2012 ale pewnie mogę sobie pomarzyć...

~ JEŚLI COŚ JEST MOJĄ ŚWIADOMĄ DECYZJĄ TO NIE BĘDĘ JOJCZYĆ, BO JEDYNĄ OSOBĄ, DO KTÓREJ MOGĘ MIEĆ PRETENSJE JESTEM JA SAMA! ~ (Gajaa)
Stary 2011-08-08, 23:05   #2950
kinia860
Zakorzenienie

rudy ale wy chcecie wesele na ktore trzeba kase zbierac?czy tylko takie skromne przyjecie po slubie?

A moja wymarzona data slubu jest w ta sobote 13.08.2011,bardzo chcialam ,bo to ur.tz i wtedy pamietalby o rocznicy;p,nastepna byl 18.08.2012,ale,ze mam chlopa ✂✂✂✂✂✂✂e musze sie przyzwyczaic do 22.06.2013,a wiecie co jest najgorsze?polowa rodziny mowi "tyle mamy czekac?przeciez do tego czasu polowa z nas juz poumiera"i sobie pewnie mysla,ze jakie to wesele och i ach nie bedzie,bo 2,5 roku od zareczyn

Edytowane przez kinia860
Czas edycji: 2011-08-08 o 23:07
Stary 2011-08-08, 23:09   #2951
Mutny
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rudy_moniq Pokaż wiadomość
Mutny aaale slodziakowy musiał być ten bobas
my z TŻtem oboje stażujemy, staż skończy się z końcem roku, a mój najprawdopodobniej we wrześniu jeśli mi nie przedłużą (czekam na odpowiedź UP)
potem będziemy szukać pracy, TŻ rzekomo zadeklarował że po wakacjach będzie już coś szukać, żeby odejść ze stażu wcześniej... poczekamy, zobaczymy
żadnej poważnej rozmowy z jego strony nie było, a na ewentualny ślub i tak trzeba by z rok poczekać, więc znaleźlibyśmy do tej pory pracę, tym bardziej, że jest mieszkanie w którym moglibyśmy zamieszkać, eh...
i tak sobie czekam smutno, a latka lecą... a moja wymarzona niegdyś data ślubu 11.11.2011 (piątek) już dawno odeszła do lamusa

---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ----------

teraz ubzdurałam sobie 20.10.2012 ale pewnie mogę sobie pomarzyć...
Ojj, moim zdaniem ta data 20.10.2012 jest jeszcze prawdopodobna Jeśli Twój TŻ zepnie poślady Szczególnie że październik raczej nie będzie jakiś mocno oblegany

---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ----------

Cytat:
rudy ale wy chcecie wesele na ktore trzeba kase zbierac?czy tylko takie skromne przyjecie po slubie?

A moja wymarzona data slubu jest w ta sobote 13.08.2011,bardzo chcialam ,bo to ur.tz i wtedy pamietalby o rocznicy;p,nastepna byl 18.08.2012,ale,ze mam chlopa ✂✂✂✂✂✂✂e musze sie przyzwyczaic do 22.06.2013,a wiecie co jest najgorsze?polowa rodziny mowi "tyle mamy czekac?przeciez do tego czasu polowa z nas juz poumiera"i sobie pewnie mysla,ze jakie to wesele och i ach nie bedzie,bo 2,5 roku od zareczyn
Kurcze,Kinia, weź pogadaj z tym swoim chłopem niech się ogarnie, przecież 2013 to tak dłuugo jeszcze Powiedz mu jak Cię to boli, że nie mieszkacie razem.. Ehhh,czemu mu się ten festyn zamarzył

Stary 2011-08-08, 23:12   #2952
kinia860
Zakorzenienie

Kurcze ktos dzis wygral u mnie prawie 3 miliony w multi multi,w kolekturze u mnie na osiedlu,gdzie i ja czasem puszczam zaklad,a mnie sie raz udalo wygrac w lotto 20zl.a dwa dni pozniej 40zl,a wtedy byly 20 milionowe kumulacje.
Stary 2011-08-08, 23:14   #2953
zulka890
Raczkowanie

hej dziewczyny długo nie pisałam bo wyjechałam w góry na zregenerowanie sił bez tżeta. Przepraszam za tak długie niepisanie ale nie miałam tam zasięgu do neta odcięta od świata byłam. Dziś wróciłam okazało się ze jest rekrutacja wrześniowa w mojej szkole i już się zapisałam. Nabrałam sił do nauki na egzaminy. Kocham góry i mam już na oku kawalek ziemi w tamtych stronach ale muszę w totka chyba wygrać
Postaram się Was nadrobić.
zulka890 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:19   #2954
kinia860
Zakorzenienie

mutny on wie o moich pragnieniach,wczoraj pisalam o powiedzial.

zulka a gdzie bylas?i czemu bez tz?,chyba juz dobrze miedzy wami?
Stary 2011-08-08, 23:28   #2955
zulka890
Raczkowanie

W Tatrach byłam pod Zakopanem u zaprzyjaźnionej rodziny. Z tzetem ok ale mała rozłąka nigdy nie zaszkodzi
Stary 2011-08-08, 23:48   #2956
sylvi_86
Zakorzenienie

kurdeeee pocwinalo mi wszystkie posty

co to ja chcialam...
Bjuti. oj mordka mi sie cieszy... widze ze Twoj o zareczynach no no . pięknie

ktora to ma 90m mieszkanie? woooow ile urzadzania

Gajuś trzymam kciuki zeby J. w koncu sie zmienil

Zulka mam nadzieje ze sobie odpoczelas i teraz jest juz wszystko w miare ok, dobrze ze jest rekrutacja wrzesniowa. widzisz wszystko sie uklada

kinia kochanaaaa ja nawet nie wiem co ci napisac. a jeszcze rodzina cie dobija podpytujac sie

a mowiłam lachonki ze to bedzie szczesliwa czesc?

byl u mnie P. mial wpasc na chwilke wyszedl po 23. a biedny na 6 do pracy, wyganialam go ale mowil ze czas spedzony ze mna jest wart niewyspania sie
a i pytal sie co robie 10/11 wrzesnia bo ma wolna chate i mozemy sobie dwa dni pomieszkac

a i jeszcze któras pisala o pajeczynce.. no co.. bede jej pilnowac oj bede. nie dam sie tak szybko muahhahaaaa
sylvi_86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-08, 23:57   #2957
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:

kurcze u Ciebie strasznie długo trzeba czekać... w szczególności, że jesteście tak długo razem, jak dla mnie Wasze wesele w 2012 to byłoby ok... pogadaj z TŻ może warto coś powiedzieć o tym cywilnym, wiem, że nie chcesz zmuszać TŻ, ale warto żeby przemyślał sprawę

ja nie wiem czy my chcemy wesele czy przyjęcie, bo nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat mi osobiście wszystko jedno, najważniejsza dla mnie jest przysięga wypowiedziana prosto w kochające oczy TŻ przed obliczem Boga, choćby jutro, reszta niech się dzieje, chcę mieć po prostu rodzinę, zamieszkać razem
TŻ ma małą rodzinę, ja mam dużą choć wiele jest pociotków niewidzianych po 10 lat, jeszcze dochodzi sporo znajomych ok. 40 osób i z nimi najchętniej świętowałabym moje zamążpójście
ale nasi rodzice o ile wiem chcą wesele i oni by je finansowali (od roku wysłuchuję tekstów od moich i TŻta rodziców 'kiedy wesele, bo odłożone pieniądze czekają') ja nawet lubię wesela bez głupawych zabaw więc zgodziłabym się, jeśli jednak odwidzi im się to finansowanie to skromne przyjęcie starczy, najwyżej wykorzystałabym pieniądze odłożone na remont mieszkania a remont byłby później
tak więc wesele jako takie nie będzie problemem, mam nadzieję... tylko niech ten TŻ spina du*eczkę!

Mutny owszem 20.10.2012 jest całkiem realny, ale raczej się nie zapowiada a nie chciałabym organizować wszystkiego na ostatnią chwilę (chociaż jakby wiosną w maju zacząć ogarnianie to dałoby radę na jesień )

zulka witaj, ja też dziś miałam wielki 'kombek' i będę nadrabiać później

Stary 2011-08-09, 00:12   #2958
zulka890
Raczkowanie

Sylvi gratuluje wreszcie masz faceta ktory o Ciebie dba i Ciebie docenia
Hishoney gratuluje zaręczyn
ilys cudna ta suknia gratulacje
Gaja będzie dobrze trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło
super ze Ciebie za prace doceniaja
Kinia pogadaj z nim na temat ślubu. będzie dobrze trzymam kciuki
Kamea trzymam kciuki za babcie
Stary 2011-08-09, 00:12   #2959
rudy_moniq
Zadomowienie

dobranoc Dziewczyny, znów będę niewyspana

Stary 2011-08-09, 00:14   #2960
zulka890
Raczkowanie

Lece spać dziewczyny. Jutro do Was zajrzę. Dobranoc
Stary 2011-08-09, 07:04   #2961
natasia20
Zakorzenienie

Heej dziewczyny
U mnie wczoraj się zachmurzyło ale burzy nie było ale tak się źle czułam że odrazu zasnęłam Dziś idę do pracy a później do gina coś trzeba zrobić z tymi skokami ciśnienia jak sie okarze że to od tabsów to rzucam to w diabły
Miłego dnia Laseczki
natasia20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 07:50   #2962
aluniaaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Aq bardzo fajny pokoik kocham fiolet,ja bym tam wziela taka alowa firanke tylko z fioletowa obramowka

Cytat:
Napisane przez Mutny Pokaż wiadomość
PIONA moi też nie mieli ślubu kościelnego, a ja chrzest mam Hehe,Aluś, ale z Ciebie jest taki szatan ?

Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
a mowiłam lachonki ze to bedzie szczesliwa czesc?

byl u mnie P. mial wpasc na chwilke wyszedl po 23. a biedny na 6 do pracy, wyganialam go ale mowil ze czas spedzony ze mna jest wart niewyspania sie
a i pytal sie co robie 10/11 wrzesnia bo ma wolna chate i mozemy sobie dwa dni pomieszkac
Bedziesz musiala czesciej zakladac

Noooo pomieszkacie sobie razem no ładnie jak malzenstwo... a w malzenstwie jest pewien "obowiazek"

Dzien dobry! Ja dzisiaj pracuje juz w normalnych godzinach, normalnych w sensie nowych do 13

Małżeństwo 06.09.2014
aluniaaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 08:32   #2963
_kamea_
Zakorzenienie

Dzień dobry

Ala, zazdroszczę tej 13
Stary 2011-08-09, 09:08   #2964
anannke
Zakorzenienie

Hej dziewczynki ale dzisiaj piękny dzień

Jlys super z tą suknią jest taka śliczna! a ty na pewno wyglądasz jak księżniczka w niej

Moniq wiem że dokucza ci brak deklaracji planów... może spróbuj podpytać tż czy myślał co dalej... jak to widzi... może coś rozmowa cię troszkę uspokoi a może tż myśli i nic o tym nie mówi żebyś miała prawdziwą niespodziankę?
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 09:23   #2965
jlys
Zakorzenienie

Siemka dziołchy
annanke mój tż znaleziony na fotka .pl akurat ale nie przesadzajmy-tez czasami potrafi za skóre zajść człowiekowi
HisHoney gratulacje ! zaręczyny przy zachodzie słońca na plaży były moim marzeniem
kinia ja i laseczka , prosze Cię . to widze milinonera masz w okolicy, ja wczoraj gadałam z tz co byśmy zrobili gdybyśmy 10 mln wygrali marzenia
Ala, Marlena fotki będą jutro mam nadzieję, że sie nie gniewacie , do jutra wyczekacie , tylko powiem Wam , chyba będę musiała iść w upiętych włosach jakoś(bardzo chciałam w rozpuszczonych)ale doo tej sukni jakoś tak nie pasują chyba rozpuszczone..zrobie fotki w takic i w spiętych to zobaczymy
Ala wiesz , że do mnie goździki też coraz bardziej przemawiają-śliczne są. , a sukienka jest z kołem i mierzyłam z kołem ,i bez, ale jak dla mnie to z tym i z tym tak samo się układa
aQo1 świetna wiadomoścgratulacje. wow , takie mieszkanie to moja mama ma , gdzie nas troche bylo, a co dopiero we 2 w takim wielkim mieszkać , zazdraszczam , też bym chciała swoje
moniq super, że trafiliście z pogodą na wakacjach
zulka dobrze , że wypoczynek się udał i , że z tż sie wszystko układa
jlys jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:15   #2966
adela50
Wtajemniczenie

a mojemu tż daje czas na podjęcie rozmów do maja 2012r. w sprawie zaręczyn, później może być po ptakach
adela50 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 10:28   #2967
sylvi_86
Zakorzenienie

Cytat:
Noooo pomieszkacie sobie razem no ładnie jak malzenstwo... a w malzenstwie jest pewien "obowiazek"
obadamy
Cytat:
Napisane przez adela50 Pokaż wiadomość
a mojemu tż daje czas na podjęcie rozmów do maja 2012r. w sprawie zaręczyn, później może być po ptakach
z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie "dawanie czasu" guzik daje.. ile wy jestescie razem?(wybacz ale nie pamietam)
Stary 2011-08-09, 11:03   #2968
rudy_moniq
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anannke Pokaż wiadomość
Moniq wiem że dokucza ci brak deklaracji planów... może spróbuj podpytać tż czy myślał co dalej... jak to widzi... może coś rozmowa cię troszkę uspokoi a może tż myśli i nic o tym nie mówi żebyś miała prawdziwą niespodziankę?
no właśnie chciałabym porozmawiać, ale z drugiej strony liczę na tą niespodziankę... nie wiem już sama jakieś 2 mies. temu TŻ coś przebąkiwał o wspólnym mieszkaniu, że potrzebny jest gruntowny remont, że fajnie pasowałby narożnik w dużym pokoju, ale to było takie czcze gadanie... nawet ze 3 razy zapytał się przy witrynie jubilera jaki pierścionek mi się podoba... a teraz cisza i nie wiem czy on milczy, bo faktycznie coś planuje czy po prostu nic nie robi... nie chcę czegoś popsuć moim gadaniem
Cytat:
też tak sobie pomyślałam (bo tak jak napisałam wcześniej to ostatni dzwonek żeby moja wymarzona data 20.10.2012 doszła do skutku), ale z drugiej strony słowa sylvi dają do myślenia:
Cytat:
Napisane przez sylvi_86 Pokaż wiadomość
(...) z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie "dawanie czasu" guzik daje.. ile wy jestescie razem?(wybacz ale nie pamietam)
i nic juz nie wiem, bo jakiś czas temu obiecywałam sobie, że do końca wakacji przeprowadzę z TŻ poważnę rozmowę
a u mnie to już jednak 5 lat bycia dziewczyną
no właśnie adela a u Was ile? coś kojarzę 2 lata... (?)

Stary 2011-08-09, 11:07   #2969
asiaczek87
Zakorzenienie

Dzień dobry

Spaaaaaaaććććććc

---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ----------

Cytat:
Siemka dziołchy
annanke mój tż znaleziony na fotka .pl akurat ale nie przesadzajmy-tez czasami potrafi za skóre zajść człowiekowi
Aahahaha a Mój na epulsie

---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ----------

Cytat:
I bardzo dobrze przynajmniej potraktuję poważnie sprawę

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-09, 11:08   #2970
sylvi_86
Zakorzenienie

moniq moze ten twoj cos szykuje dlatego sie nie odzywa. rozumiem ze cie w srodku rozwala cala sytuacja. moze jednak w twoim wypadku rozmowa pomoze? warto sprobowac, zalezy czy widzisz w nim jakiekolwiek zainteresowanie Toba i waszym zwiazkiem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości