|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
ruda o tym nie pomyślałam, dziękuję
Rozejrzę się za taką Super, że trafiliście z pogodą bo te wakacje to jedna wielka masakra pod tym względem
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Prrrawie narzeczone nie chcą słonka - chcą pierścionków i daty ślubów ! - cz 12
Ja uciekam, pa
![]() Pozdro Kinia
|
#2943 |
|
Zadomowienie
|
Dobranoc Ala
Gajowa się dziś coś nie odzywa
Edytowane przez aQ01 Czas edycji: 2011-08-08 o 21:38 |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Składałam zamówienie na animalii, bo pilnie potrzebuje antysikowego preparatu. No i wyżalam się dziewuchom na fb jaki to mój J. to skończony debil i prostak- to niestety nie da się upublicznić.
Jlys, cudownie, że lezy jak trzeba! Widzisz jaka okazja Ci się trafiła? brawo. Czekam z niecierpliwością na fotki ![]() Aq, to mieszkanko rewelacja! Zazdraszczamy ![]() Bjuti, oby same miłe rzeczy nt zaręczyn Ci miał chłop do przekazania ![]() Ruda, nie wklejaj takich zdjęc, bo Cię zjem z zazdrości! aj, cudne!
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moj mi na takie moje opowiesci o podrywach odpowiada z bananem"tak juz cie bierze"Gaja dzis przeciez pisala na watku;p Aq bardzo fajny pokoik kocham fiolet ![]() Rudy moniq dobrze,ze ci chociaz pogoda na wakacjach dopisala,skoro na tz nie bylo co liczyc ![]() Beauti trzymam kciuki,zeby to byly konkrety,a nie mydlenie oczu;D
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-08-08 o 21:56 |
|
|
|
|
#2946 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już tęsknię... najbliższy rok znów w śmierdzącej i aktualnie mokrej Wawie ![]() aq a proszę ![]() Cytat:
|
|
#2947 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Super!!! Trzeba to opić GRATULACJE!!! ![]() Cytat:
moi też nie mieli ślubu kościelnego, a ja chrzest mam Hehe,Aluś, ale z Ciebie jest taki szatan ![]() Cytat:
Zazdrościmy ![]() Cytat:
i czekam na zdjęcia ![]() Ruda, nie martw się, pierścien znajdzie się i na Twoim palcu prędzej czy później
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Aaa, zapomniałam Wam napisać (Ala, nie czytaj
) dzisiaj kolega z pracy przyszedł ze swoim malutkim synkiem do pracy na parę minut. Synek ma chyba z 1,5 miesiąca Ale słodziak Wrócił mi instynkt macierzyński
|
|
#2949 |
|
Zadomowienie
|
Mutny aaale slodziakowy musiał być ten bobas
my z TŻtem oboje stażujemy, staż skończy się z końcem roku, a mój najprawdopodobniej we wrześniu jeśli mi nie przedłużą (czekam na odpowiedź UP) ![]() potem będziemy szukać pracy, TŻ rzekomo zadeklarował że po wakacjach będzie już coś szukać, żeby odejść ze stażu wcześniej... poczekamy, zobaczymy żadnej poważnej rozmowy z jego strony nie było, a na ewentualny ślub i tak trzeba by z rok poczekać, więc znaleźlibyśmy do tej pory pracę, tym bardziej, że jest mieszkanie w którym moglibyśmy zamieszkać, eh... i tak sobie czekam smutno, a latka lecą... a moja wymarzona niegdyś data ślubu 11.11.2011 (piątek) już dawno odeszła do lamusa ---------- Dopisano o 22:53 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- teraz ubzdurałam sobie 20.10.2012 ale pewnie mogę sobie pomarzyć...
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
rudy ale wy chcecie wesele na ktore trzeba kase zbierac?czy tylko takie skromne przyjecie po slubie?
A moja wymarzona data slubu jest w ta sobote 13.08.2011,bardzo chcialam ,bo to ur.tz i wtedy pamietalby o rocznicy;p,nastepna byl 18.08.2012,ale,ze mam chlopa ✂✂✂✂✂✂✂e musze sie przyzwyczaic do 22.06.2013,a wiecie co jest najgorsze?polowa rodziny mowi "tyle mamy czekac?przeciez do tego czasu polowa z nas juz poumiera"
Edytowane przez kinia860 Czas edycji: 2011-08-08 o 23:07 |
|
|
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli Twój TŻ zepnie poślady Szczególnie że październik raczej nie będzie jakiś mocno oblegany ![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
Kurcze,Kinia, weź pogadaj z tym swoim chłopem niech się ogarnie, przecież 2013 to tak dłuugo jeszcze Powiedz mu jak Cię to boli, że nie mieszkacie razem.. Ehhh,czemu mu się ten festyn zamarzył
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze ktos dzis wygral u mnie prawie 3 miliony w multi multi,w kolekturze u mnie na osiedlu,gdzie i ja czasem puszczam zaklad,a mnie sie raz udalo wygrac w lotto 20zl.a dwa dni pozniej 40zl,a wtedy byly 20 milionowe kumulacje.
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
hej dziewczyny długo nie pisałam bo wyjechałam w góry na zregenerowanie sił bez tżeta. Przepraszam za tak długie niepisanie ale nie miałam tam zasięgu do neta odcięta od świata byłam. Dziś wróciłam okazało się ze jest rekrutacja wrześniowa w mojej szkole i już się zapisałam. Nabrałam sił do nauki na egzaminy. Kocham góry i mam już na oku kawalek ziemi w tamtych stronach ale muszę w totka chyba wygrać
![]() Postaram się Was nadrobić. |
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
mutny on wie o moich pragnieniach,wczoraj pisalam o powiedzial.
zulka a gdzie bylas?i czemu bez tz?,chyba juz dobrze miedzy wami?
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
W Tatrach byłam pod Zakopanem u zaprzyjaźnionej rodziny. Z tzetem ok ale mała rozłąka nigdy nie zaszkodzi
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
kurdeeee pocwinalo mi wszystkie posty
co to ja chcialam... Bjuti. oj mordka mi sie cieszy ... widze ze Twoj o zareczynach no no . pięknie![]() ktora to ma 90m mieszkanie? woooow ile urzadzania ![]() ![]() ![]() ![]() Gajuś trzymam kciuki zeby J. w koncu sie zmienil ![]() Zulka mam nadzieje ze sobie odpoczelas i teraz jest juz wszystko w miare ok , dobrze ze jest rekrutacja wrzesniowa. widzisz wszystko sie uklada![]() kinia kochanaaaa ja nawet nie wiem co ci napisac. a jeszcze rodzina cie dobija podpytujac sie ![]() a mowiłam lachonki ze to bedzie szczesliwa czesc? ![]() byl u mnie P. mial wpasc na chwilke wyszedl po 23. a biedny na 6 do pracy, wyganialam go ale mowil ze czas spedzony ze mna jest wart niewyspania sie ![]() a i pytal sie co robie 10/11 wrzesnia bo ma wolna chate i mozemy sobie dwa dni pomieszkac ![]() a i jeszcze któras pisala o pajeczynce.. no co.. bede jej pilnowac oj bede. nie dam sie tak szybko muahhahaaaa |
|
|
|
#2957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
może warto coś powiedzieć o tym cywilnym, wiem, że nie chcesz zmuszać TŻ, ale warto żeby przemyślał sprawę ja nie wiem czy my chcemy wesele czy przyjęcie, bo nigdy nie rozmawialiśmy na ten temat TŻ ma małą rodzinę, ja mam dużą choć wiele jest pociotków niewidzianych po 10 lat, jeszcze dochodzi sporo znajomych ok. 40 osób i z nimi najchętniej świętowałabym moje zamążpójście ale nasi rodzice o ile wiem chcą wesele i oni by je finansowali (od roku wysłuchuję tekstów od moich i TŻta rodziców 'kiedy wesele, bo odłożone pieniądze czekają') ja nawet lubię wesela bez głupawych zabaw więc zgodziłabym się, jeśli jednak odwidzi im się to finansowanie to skromne przyjęcie starczy, najwyżej wykorzystałabym pieniądze odłożone na remont mieszkania a remont byłby później tak więc wesele jako takie nie będzie problemem, mam nadzieję... tylko niech ten TŻ spina du*eczkę! Mutny owszem 20.10.2012 jest całkiem realny, ale raczej się nie zapowiada a nie chciałabym organizować wszystkiego na ostatnią chwilę (chociaż jakby wiosną w maju zacząć ogarnianie to dałoby radę na jesień )zulka witaj, ja też dziś miałam wielki 'kombek' i będę nadrabiać później
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
Sylvi gratuluje wreszcie masz faceta ktory o Ciebie dba i Ciebie docenia
![]() ![]() Hishoney gratuluje zaręczyn ![]() ilys cudna ta suknia ![]() Gaja będzie dobrze trzymam kciuki aby wszystko się ułożyło ![]() super ze Ciebie za prace doceniaja ![]() Kinia pogadaj z nim na temat ślubu. będzie dobrze trzymam kciuki Kamea trzymam kciuki za babcie |
|
|
|
#2959 |
|
Zadomowienie
|
dobranoc Dziewczyny, znów będę niewyspana
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Lece spać dziewczyny. Jutro do Was zajrzę. Dobranoc
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Heej dziewczyny
U mnie wczoraj się zachmurzyło ale burzy nie było Dziś idę do pracy a później do gina coś trzeba zrobić z tymi skokami ciśnienia jak sie okarze że to od tabsów to rzucam to w diabły![]() Miłego dnia Laseczki |
|
|
|
#2962 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Noooo pomieszkacie sobie razem no ładnie jak malzenstwo... a w malzenstwie jest pewien "obowiazek" ![]() Dzien dobry! Ja dzisiaj pracuje juz w normalnych godzinach, normalnych w sensie nowych do 13
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ala, zazdroszczę tej 13
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
ale dzisiaj piękny dzień![]() Jlys super z tą suknią jest taka śliczna! a ty na pewno wyglądasz jak księżniczka w niej Moniq wiem że dokucza ci brak deklaracji planów... może spróbuj podpytać tż czy myślał co dalej... jak to widzi... może coś rozmowa cię troszkę uspokoi a może tż myśli i nic o tym nie mówi żebyś miała prawdziwą niespodziankę?
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Siemka dziołchy
![]() annanke mój tż znaleziony na fotka .pl akurat ![]() HisHoney gratulacje ! zaręczyny przy zachodzie słońca na plaży były moim marzeniem kinia ja i laseczka , prosze Cię . to widze milinonera masz w okolicy, ja wczoraj gadałam z tz co byśmy zrobili gdybyśmy 10 mln wygrali![]() Ala, Marlena fotki będą jutro mam nadzieję, że sie nie gniewacie , do jutra wyczekacie , tylko powiem Wam , chyba będę musiała iść w upiętych włosach jakoś(bardzo chciałam w rozpuszczonych)ale doo tej sukni jakoś tak nie pasują chyba rozpuszczone..zrobie fotki w takic i w spiętych to zobaczymy ![]() Ala wiesz , że do mnie goździki też coraz bardziej przemawiają-śliczne są. , a sukienka jest z kołem i mierzyłam z kołem ,i bez, ale jak dla mnie to z tym i z tym tak samo się układa ![]() aQo1 świetna wiadomośc gratulacje. wow , takie mieszkanie to moja mama ma , gdzie nas troche bylo, a co dopiero we 2 w takim wielkim mieszkać , zazdraszczam , też bym chciała swoje![]() moniq super, że trafiliście z pogodą na wakacjach ![]() zulka dobrze , że wypoczynek się udał i , że z tż sie wszystko układa
|
|
#2966 |
|
Wtajemniczenie
|
a mojemu tż daje czas na podjęcie rozmów do maja 2012r. w sprawie zaręczyn, później może być po ptakach
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z wlasnego doswiadczenia wiem ze takie "dawanie czasu" guzik daje.. ile wy jestescie razem?(wybacz ale nie pamietam) |
|
|
|
|
#2968 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakieś 2 mies. temu TŻ coś przebąkiwał o wspólnym mieszkaniu, że potrzebny jest gruntowny remont, że fajnie pasowałby narożnik w dużym pokoju, ale to było takie czcze gadanie... nawet ze 3 razy zapytał się przy witrynie jubilera jaki pierścionek mi się podoba... a teraz cisza i nie wiem czy on milczy, bo faktycznie coś planuje czy po prostu nic nie robi... nie chcę czegoś popsuć moim gadaniem Cytat:
Cytat:
a u mnie to już jednak 5 lat bycia dziewczyną no właśnie adela a u Was ile? coś kojarzę 2 lata... (?)
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Spaaaaaaaććććććc ![]() ---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- Cytat:
a Mój na epulsie ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- Cytat:
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
moniq moze ten twoj cos szykuje dlatego sie nie odzywa. rozumiem ze cie w srodku rozwala cala sytuacja. moze jednak w twoim wypadku rozmowa pomoze? warto sprobowac, zalezy czy widzisz w nim jakiekolwiek zainteresowanie Toba i waszym zwiazkiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:23.

Rozejrzę się za taką

)jestem dumna 
Super!!! Trzeba to opić
GRATULACJE!!!

Kurcze,Kinia, weź pogadaj z tym swoim chłopem niech się ogarnie, przecież 2013 to tak dłuugo jeszcze
Powiedz mu jak Cię to boli, że nie mieszkacie razem.. Ehhh,czemu mu się ten festyn zamarzył