Miłośniczki Zary cz. XI - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-12, 20:28   #2941
czarnulka066
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Cytat:
Napisane przez paryzanka202 Pokaż wiadomość
czarnulka a moj ex chcial sie zabic niby przeze mnie, wkrecal,ze jest w szpitalu bo ma nerwice. przebijesz to ? haha
Ten też o tym wspominał.. A jak po zerwaniu razem mieszkaliśmy to naprawdę jak szedł do kuchni to zastanawiałam się czy czegoś sobie nie zrobi...

!!Od 12 grudnia 2010!! Tylko przemyślane zakupy

czarnulka066 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:29   #2942
admirable
Zakorzenienie

Cytat:
hahah Ja nie dodalam,ze wlasnie ten ex jak zadzwonil,ze lezy w szpitalu bo zemdlal na ulicy bo serce mu nie wytrzymalo przeze mnie to blagal mnie zebym nie dzwonila do jego wspollokatorow ... haha od razu wiedzialam,ze sciemnia. Potem mowil ,ze jestem bez serca.
Pewnej nocy dzwonil do mnie 180 razy, jak zerwalam to przez 2 miesiace mi grozil, plakal do sluchawki, sledzil mnie, obrazal znajomych.. Nie chcial mi dac spokoju,a facet ma 26 lat
Do tej pory odwala rozne "akcje" az brak mi slow a ostatnio mimo tego co mi zrobil to wyslal mi zaproszenie na fejsie
myślę że podobny typ faceta co mój były, ten mój eks też miał w zwyczaju śledzenie mnie i bywały różne akcje (typu grożenie samobójstwem, bo przecież on nie chce beze mnie życ), ale teraz to wspominam z uśmiechem, skąd się tacy ludzie biorą?

Cytat:
Napisane przez _Chloe_ Pokaż wiadomość
ja bardzo dobrze wspominam okres studiów, chociaż niestety tej drugiej połówki tam nie znalazłam, a teraz juz nie jest tak łatwo kogos poznać...
wychodzę z założenia, że wszystko przyjdzie w swoim czasie i nie ma się do czego spieszyć

Edytowane przez admirable
Czas edycji: 2011-08-12 o 20:30
admirable jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:30   #2943
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _chloe_ Pokaż wiadomość
raczej trzeba się cieszyć że tak się stało w tym przypadku, bo on zdecydowanie na nią nie zasługiwał
fakt !
Rzymianka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:31   #2944
ammmm
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarnulka066 Pokaż wiadomość
No właśnie Kochana Rzymianko on mnie nie rzucił tylko ja jego. I najpierw zachowywał się normalnie, jak kolega, rozmawiał normalnie. Ale pod koniec - te wszystkie historie, o których pisałam miały miejsce po zerwaniu moim już. Wtedy ujawniła się jego nieznana wcześniej twarz chama..
no chama bo podobno facet to swinia
swoja droga ale dzis tu powazne rozmowy hehe istne rozmowy w toku
kazdy tu cos dorzuca... mysle ze na koncie kazdego z nas sa jakies mega dziwne historyjki milosne
ale ja jak mialam 23 lata no prawie 24 to bralam slub i mialam jedna mysl chcialam baaardzo dzidziusia
Stary 2011-08-12, 20:34   #2945
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
No właśnie Kochana Rzymianko on mnie nie rzucił tylko ja jego. I najpierw zachowywał się normalnie, jak kolega, rozmawiał normalnie. Ale pod koniec - te wszystkie historie, o których pisałam miały miejsce po zerwaniu moim już. Wtedy ujawniła się jego nieznana wcześniej twarz chama..
czarnulka i dobrze zrobiłaś Widać żadna z nas nie przewidzi zachowania faceta.
Stary 2011-08-12, 20:36   #2946
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nie z tej bajki Pokaż wiadomość

Debil i tyle. Dobrze że już z nim skończyłaś

Ja oglądałąm zbuntowanego anioła Lubiłam bardzo tą główną Bohaterke, Natalie Oreiro?
Bardzo ładny widok, szkoda że u mnie nie ma takich miejsc żeby usiąść przy wodzie
Ja się cieszę i ja sama czuję, że teraz odżyłam. Że wszystko robię po swojemu, tak jak ja chcę.
A propo tego to moi rodzice śmieją się, że jak byłam mała to sama wszystko chciałam robić, nie pozwalałam nikomu sobie pomóc chodziłam - taka 2 latka w domku - z tekstem - Monika siama, Monika siama

Taaak Natalia Oreiro wtedy była dla mnie najpiękniejszą kobietą na świecie

U mnie wody z każdej strony, w końcu to Mazury Zapraszam do mnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Cytat:
raczej trzeba się cieszyć że tak się stało w tym przypadku, bo on zdecydowanie na nią nie zasługiwał
Ale mi się miło zrobiło Przekochana jesteś

Stary 2011-08-12, 20:37   #2947
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Dione Pokaż wiadomość
Moim zdaniem takie rozwiązania to powinien byc standard Ja lubie szpilki i wysokie obcasy ale prawie ich nei ubieram bo chodze duzo i nie chce sobie niszczyć kręgosłupa A więksożsc ładnych butów nie rekreacyjnych jest projektowana tak jakby nikt nie pomyślała że one moga służyc do c h o d z e n i a A Śliskie podeszwy, twarde wkładki a przeciez wystarczyłoby troche bardzije wyżłobić podeszwę albo dać mieksza wkładke i juz było by wygodniej Ale najgorsze są twarde obcasy i fleki bo po dłuższym chodzeniu kręgosłup od tego boli :/

Z takich patentów których słyszałam to jest system ANTIshokk który redukuje wstrząsy w wysokich obcasach ale ma go tylko kilka firm i to nei we wszystkich modelach ...Bata tez ma linie Insolia jakoś specjalnie wyważone wysokie obcasy ale nei wiem czy to działa.
Albo tez fajny system 'walking on air" podobno zmniejsza pocenie stop a w zimie izoluje od zimna
Dione z dostępnych w Polsce firm to najbardziej odpowiednie buty robi Clarks, Geo'x niestety niezbyt ładne i Air Step Ryłko dobrze wyważone, ale bez bajerów
Stary 2011-08-12, 20:46   #2948
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
ja Ciebie przebije, mój eks wciskał mi że jest śmiertelnie chory i nie wiadomo czy przeżyje ale jego mama nic o tym nie wie bo nie chce jej martwić do tej pory mówię o nim PAJAC
A to moja koleżanka tak miała. Chłopak miał raka właśnie, tak było w jego historii.

---------- Dopisano o 20:38 ---------- Poprzedni post napisano o 20:37 ----------

Cytat:
Napisane przez innocencee Pokaż wiadomość
Łaskawca
Nooo a nie? Taką straszną dziewczynę miał, to powinien za pobraniem wziąć

---------- Dopisano o 20:40 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ----------

Cytat:
Napisane przez zffazoffana Pokaż wiadomość
haha ostatni miły gest akcja po tytułem "zobacz co tracisz"
No to chyba to też było jego celem. Może żebym oprzytomniała i zobaczyła jaka jestem głupia.

Wiecie co śmieję się, a to przecież tak niedawno było. Ta akcja z paczką to miesiąc temu, tak się wtedy wkurzyłam
Zabolały mnie wszystkie słowa jakie usłyszałam od niego pod koniec, nie wiedziałam że można tak do kogoś powiedzieć.

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ----------

Cytat:
Napisane przez admirable Pokaż wiadomość
ja oglądałam zbuntowanego anioła rzeczywiście Ivo wyglądem nie grzeszył:P
Ale miał swoje rzesze fanek

A Bernardo - ten kamerdyner

---------- Dopisano o 20:41 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:

O ile na głupotę można umrzeć to chyba rzeczywiście był śmiertelnie chory
: hahaha:

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:41 ----------

Cytat:
Wszyscy tak pozytywnie wypowiadają się o studenckim życiu a ja jakoś nie odczułam bardzo tej zmiany chociaż już na finiszu jestem
Wiesz nowi ludzie z różnych części Polski, nowe miejsce, zmiana trybu życia, dla niektórych dochodzi jeszcze brak kontroli rodziców

Ja mam nadzieję swój ostatni (chyba, że zacznę coś jeszcze) rok spędzić najintensywniej ze wszystkich wycisnąć z niego wszystkie soki

---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

Cytat:
Napisane przez Rzymianka Pokaż wiadomość
Czarnulka jest genialna ja na to w życiu uwagi nie zwróciłam, a obie dziewczyny bardzo lubię.Nie wiem, po prostu nie wiem, jak to zrobiła.Mówi, że jak Monk
Rzymianko nasza Kochana Jakbyś od najmłodszych lat oglądała wszystko typu Detektyw Monk, Dowody Zbrodni, CSI, Bez śladu itp i wszelkie dokumenty (np na TLC) to też byś na to wpadła

Stary 2011-08-12, 20:46   #2949
cosma
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
foteczki koszulę tylko kupiłam

mam wrażenie, że złote spodnie strasznie wyszczuplają nie mogłam się napatrzeć jak łądnie wyglądam w nich ale 38 troszkę odstawały a 36 nie było a byłyby idealne pewnie
Zarina, świetna ta biała koszula. Ile za nią dałaś? możesz podćc linka do niej na stronie?
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:47   #2950
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
o n chyba rzeczywiscie był chory ale na głowe

albo żabka, ja nie wiem czemu przeciez to takie ohydne zwierzeątka

A no jeszcze żabka i tygrysek też

Stary 2011-08-12, 20:47   #2951
*majka*
Zakorzenienie

Paryzanko,przykro mi,butow nie kupilam Na magazynie nie bylo zadnych,na sklepie tylko jedne,ale skora byla zadarta przez caly but prawie Na dodatek zapomnialam tel i nie moglam do Ciebie napisac...
Stary 2011-08-12, 20:52   #2952
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lunus Pokaż wiadomość

Wiesz co, najgorsze jest to, że zadziałał u mnie instynkt zniszczenia z tymi dwoma łobuzami to na okrągło jest jakiś cyrk i należy szybko reagować. Kiedyś widziałam jakpies przymierzał pysk do głowy kota
Troszkę się wystraszyłam, że zaczełam go dusić ale się naszczęście opanowałam
Kot się już nie obraża bo myślał że się chyba z nimi bawię
Teraz zresztą cierpię bo mnie tak strasznie oczy swędzą że ledwo widzę
Ze zwierzętami zawsze jest wesoło
Masz szczęście, że kot miał litość i łaskawie się nie obraził

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Cytat:
no przecież Pan i władca łaskę musiał pokazać, że przecież do tej pory pozwalał Ci korzystać ..
Że nawet pan i władca kupił mi go łaskawie taki dobry

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Cytat:
Napisane przez ESTEE87 Pokaż wiadomość
Siedze i czytam Twoja historie pozniej odpisze ladnie bo na tele mnie denerwuje...hehehe czekam na meza ale mam dobra kolezanke w radomiu co pracuje w zarze to mi wezmie na znizke..kosztuja 329 ale ja kocham panterke aaaa ((
A no to czyli butki będą u Ciebie

Widzisz przynajmniej moja historia zajęła Ci czas oczekiwania na męża

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

Cytat:
Ale tak to tylko faceci potrafią
ja jestem ze swoim obecnym Tżem dobre kilka lat, a były co jakiś czas pyta czy nie chcę wrócić
No wiesz wciąż ma nadzieję, że jednak w końcu otworzysz oczy i zobaczysz, że były to ten książę z bajki

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
postanowiłam, że o 20 biorę się do nauki... a tak mi się nie chce i to jeszcze w piątkowy wieczór, większość znajomych wyjechała gdzies na weekend a ja siedzę sama z książką...
I jak idzie?

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
Wiesz co - to normalnie jest zalosne takie cyrki wyprawiac na prawde Ci wspolczuje takich przejsc, bo tylko niepotrzebnie dramatyzmu do sytuacji dodaja
No dokładnie, gdy dostałam tę paczkę to cały dzień mi zmarnował tak mnie wkurzył. A jeszcze dzień wcześniej mama się pytała czy dał mi na pewno spokój, a tu następnego dnia taadaaam paczuszka

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Cytat:
fakt !
Rzymianko Duszyczko Kochana

Stary 2011-08-12, 20:54   #2953
paryzanka202
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *majka* Pokaż wiadomość
Paryzanko,przykro mi,butow nie kupilam Na magazynie nie bylo zadnych,na sklepie tylko jedne,ale skora byla zadarta przez caly but prawie Na dodatek zapomnialam tel i nie moglam do Ciebie napisac...

Maju dziekuje za sprawdzenie Moze jeszcze sie pojawia
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:54   #2954
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ammmm Pokaż wiadomość
no chama bo podobno facet to swinia
swoja droga ale dzis tu powazne rozmowy hehe istne rozmowy w toku
kazdy tu cos dorzuca... mysle ze na koncie kazdego z nas sa jakies mega dziwne historyjki milosne
ale ja jak mialam 23 lata no prawie 24 to bralam slub i mialam jedna mysl chcialam baaardzo dzidziusia
Heh no właśnie czuję się jak w rozmowach w toku.
Podpis Monika 23 lata, jej eks kupił jej laptopa a potem jej go zabrał.
I w peruce na głowie, okulary na pół twarzy

Ammmm i jak dzidziuś pozostał tylko w myślach czy myśl się urzeczywistniła?

Stary 2011-08-12, 20:54   #2955
Yavanna84
Zakorzenienie

Też kupiłam dresiarę dla Paryżanki. Ale były tylko Mki to może sobie zostawię. Fajna jest.

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 20:58   #2956
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Też kupiłam dresiarę dla Paryżanki. Ale były tylko Mki to może sobie zostawię. Fajna jest.
Yavanna84 ja Cieeee jest naprawdę fajna, już ją wychwaliłam tu na 10 stronę dziś dzień dresowych marynarek jest.
Stary 2011-08-12, 20:59   #2957
Cortijo_Blanco
Raczkowanie

Cytat:
czarnulka066 serio? Nie wiedziałam, że aż tak mniej Przed Tobą jeszcze wszystko i to jest najfajniejsze

admirable

Cortijo_Blanco wszystko zostaw
jedna z sukienek MUSI wrocic do sklepu chyba zostawie ta kremowa

Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Mierzyłam dzisiaj tą sukienkę w obu kolorach, jest boska )) Muszę ją mieć.
Raczej skłaniam się ku kremowej wersji bo wydaje mi się bardziej elegancka.
Ha, widze ze nie tylko mnie skusila ta sukienka
Cortijo_Blanco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:02   #2958
paryzanka202
Zakorzenienie

Oja ,dziewczyny jestescie niezastapione Dziekuje Wam za pomoc, 3 marynarki haha

---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:00 ----------

Ja chyba sprzedam kobaltowa dresowa, pomaranczowa i ta z trf rozowa bo mam za duzo
paryzanka202 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:04   #2959
Yavanna84
Zakorzenienie

Hahahaa czytałam, że urodzaj dresiar.

W ogóle chciałam Wam tu wkleić fotorelację, ale niestety mam nowy telefon (zamiana z ojcem TŻta bo nie potrafił się swoim posługiwać) i on robi zdjęcia jeszcze gorsze niż mój poprzedni. Nic nie widać.

Mierzyłam srebrną sukienkę i niestety wyglądam jak kulka, za to czerwoną muszę mieć.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 7503785605_1_1_3.jpg (13,5 KB, 19 załadowań)

Fotografie psów: https://www.facebook.com/SnapDogPL/

Muffin: https://www.facebook.com/muffinbordercollie
Yavanna84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:05   #2960
_Chloe_
Raczkowanie

Cytat:
Ze zwierzętami zawsze jest wesoło
Masz szczęście, że kot miał litość i łaskawie się nie obraził

---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ----------

Że nawet pan i władca kupił mi go łaskawie taki dobry

---------- Dopisano o 20:49 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

A no to czyli butki będą u Ciebie

Widzisz przynajmniej moja historia zajęła Ci czas oczekiwania na męża

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:49 ----------

No wiesz wciąż ma nadzieję, że jednak w końcu otworzysz oczy i zobaczysz, że były to ten książę z bajki

---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

I jak idzie?

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:50 ----------

No dokładnie, gdy dostałam tę paczkę to cały dzień mi zmarnował tak mnie wkurzył. A jeszcze dzień wcześniej mama się pytała czy dał mi na pewno spokój, a tu następnego dnia taadaaam paczuszka

---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Rzymianko Duszyczko Kochana
średnio, zaczęłam nowy dział, który jest tak nudny, że musiałam zrobic sobie przerwę

kusicie tą granatową dresiarą, a ja jutro rano muszę wybrać się do Zary, mam nadzieję, że będzie, to sobie przymierzę
_Chloe_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:06   #2961
nie z tej bajki
Zadomowienie

Cytat:
Ja się cieszę i ja sama czuję, że teraz odżyłam. Że wszystko robię po swojemu, tak jak ja chcę.
A propo tego to moi rodzice śmieją się, że jak byłam mała to sama wszystko chciałam robić, nie pozwalałam nikomu sobie pomóc chodziłam - taka 2 latka w domku - z tekstem - Monika siama, Monika siama

Taaak Natalia Oreiro wtedy była dla mnie najpiękniejszą kobietą na świecie

U mnie wody z każdej strony, w końcu to Mazury Zapraszam do mnie

---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ----------

Ale mi się miło zrobiło Przekochana jesteś
jak kiedyś wpadne to dam znać pojedziemy do Zarki i się obkupimy !
nie z tej bajki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:08   #2962
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
czarnulka i dobrze zrobiłaś Widać żadna z nas nie przewidzi zachowania faceta.
Masz całkowitą rację

I jeszcze z ciekawostek ostatnia historia z eksem żeby Pralinka miała co czytać co kawy
Kolega (mój rzekomy nowy chłopak) miał urodziny i w dzień urodzin zaprosił ludzi na plażę z tej okazji. Impreza trwa w najlepsze, w pewnym momencie odwracam się do tyłu i widzę w oddali eksa z kolegami. (To, że był tam gdzie ja nie było przez niego zaplanowane, bo on wyszedł z domu wcześniej niż ja i nie wiedział, że ja gdzieś idę). Ale siedzę sobie dalej i nie przejmuję tym.

Zrobiło się ciemno i eks z kolegami zniknęli. W pewnym momencie poszłam z kumpelą i solenizantem za potrzebą do lasku. Idziemy idziemy i gdy mieliśmy się rozdzielić żeby każdy poszedł w inną stronę ......................... .........................nagle zza krzaków wyskakuje mój eks prosto na mnie i wypala tekst - Dobrze się bawisz? Ja (pełna powaga) odpowiadam - tak. Wyminęłam go i idę dalej. Solenizant zaśmiał się (bo sytuacja śmieszna i dziwna i przede wszystkim ABSURDALNA). A eks do niego - z czego się k**** śmiejesz?

Poszliśmy dalej ja z kumpelą w jedną stronę, kolega w drugą.
Gdy wróciliśmy na miejsce to w ciemnościach wypatrzyłam eksa - siedział centralnie kilkanaście metrów za nami na trawie i patrzył na nas wszystkich. Zaczął mi wysyłać smsy w stylu - no bierz go do lasy i w obroty.
Po tym nie chciałam nocować w domu i poszłam do kumpeli. Następnego dnia egzamin a rano miała miejsce sytuacja z tym teksem o zeszmaceniu. Tego samego dnia po obu sesjach przyjechałam do Giżycka.

Pralinko mam nadzieję, że do kawy akurat

---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:07 ----------

Cytat:
jak kiedyś wpadne to dam znać pojedziemy do Zarki i się obkupimy !
Tylko jeden mały problem jest taki, że u mnie nie ma Zarki

Stary 2011-08-12, 21:09   #2963
cosma
Zakorzenienie

Talking Dot.: Miłośniczki Zary cz. XI

Widziałam dzisiaj w Złotych Tarasach tą sukienkę. Ładna, ale kolor typowo jesienny a sukienka do noszenia w ciepłe dni ze względu na brak rękawów.

Widziałam dzisiaj w ZT dziewczynę z czarną ROMĄ, kurcze fajna ta torebka. )))
Muszę o niej pomyśleć.
Tymczasem jutro jadę z rana do GM i mam nadzieję, że będzie tam moja sukienka.
cosma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:10   #2964
czarnulka066
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Cortijo_Blanco Pokaż wiadomość
jedna z sukienek MUSI wrocic do sklepu chyba zostawie ta kremowa

Ha, widze ze nie tylko mnie skusila ta sukienka
Ta kremowa zaczyna mi się podobać PRZEZ WAS

---------- Dopisano o 21:10 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ----------

Cytat:
średnio, zaczęłam nowy dział, który jest tak nudny, że musiałam zrobic sobie przerwę

kusicie tą granatową dresiarą, a ja jutro rano muszę wybrać się do Zary, mam nadzieję, że będzie, to sobie przymierzę
Aa to masz wybaczone przerwa musi być, przecież mózg nie może cały czas na wysokich obrotach pracować

Stary 2011-08-12, 21:13   #2965
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yavanna84 Pokaż wiadomość
Hahahaa czytałam, że urodzaj dresiar.

W ogóle chciałam Wam tu wkleić fotorelację, ale niestety mam nowy telefon (zamiana z ojcem TŻta bo nie potrafił się swoim posługiwać) i on robi zdjęcia jeszcze gorsze niż mój poprzedni. Nic nie widać.

Mierzyłam srebrną sukienkę i niestety wyglądam jak kulka, za to czerwoną muszę mieć.
Yavanna84 zostaw sobie granatową dresową

Cytat:
[/COLOR]Ja chyba sprzedam kobaltowa dresowa, pomaranczowa i ta z trf rozowa bo mam za duzo
paryzanko pomarańczową na pewno sprzedaj i różową może bo w mojej niebieskiej się cała podszewka popsuła.
Cytat:
Rzymianko nasza Kochana Jakbyś od najmłodszych lat oglądała wszystko typu Detektyw Monk, Dowody Zbrodni, CSI, Bez śladu itp i wszelkie dokumenty (np na TLC) to też byś na to wpadła
czarnulko czyli na zdjęciach coś dostrzegłaś ? Może Ty dziennikarzem śledczym zostaniesz co?
Stary 2011-08-12, 21:15   #2966
Naia2
Zadomowienie

Cytat:
paryzanko a ja się na razie boję z dzidziusiem, a wiem, że już czas
Rzymianko nie bój się, pojawia się dziecko i od pierwszego momentu kochasz je najbardziej na świecie. Też się bałam a to okazuje się takie proste, wspaniałe i naturalne.
Naia2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-12, 21:18   #2967
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Naia2 Pokaż wiadomość
Rzymianko nie bój się, pojawia się dziecko i od pierwszego momentu kochasz je najbardziej na świecie. Też się bałam a to okazuje się takie proste, wspaniałe i naturalne.
Naia2 pocieszyłaś mnie trudno mieć instynkt jak się nie ma dziecka.
czarnulka066 masakra, on chyba tak z zazdrości o Ciebie.
Stary 2011-08-12, 21:18   #2968
FFashionistkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zarina_ Pokaż wiadomość
foteczki koszulę tylko kupiłam

mam wrażenie, że złote spodnie strasznie wyszczuplają nie mogłam się napatrzeć jak łądnie wyglądam w nich ale 38 troszkę odstawały a 36 nie było a byłyby idealne pewnie
Pięknie Ci w tych złotych spodniach muszę je oblukać.

A ja będę miała złotą kieckę taniej nanana

Jutro Was nadrobię, bo dziś już nie ma czasu. Buziiii
Stary 2011-08-12, 21:27   #2969
Rzymianka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez FFashionistkAA Pokaż wiadomość
Pięknie Ci w tych złotych spodniach muszę je oblukać.

A ja będę miała złotą kieckę taniej nanana

Jutro Was nadrobię, bo dziś już nie ma czasu. Buziiii
FFashionistkAA ten wisior faktycznie pasuje do tej tulipanowej sukienki Jak to zrobisz ze złotą?
Stary 2011-08-12, 21:28   #2970
BlairWaldorf
Zadomowienie

Cytat:
To zbuntowany anioł, paloma i luz maria w jednym

Oglądałyście w ogóle coś z tego? Ja zbuntowanego uwielbiałam, ale Ivo mi się wcale nie podobał.

Dziś wracając z pracy zrobiłam takie foto Moje miasto
Ale ślicznie

Cytat:
Napisane przez anusia1990 Pokaż wiadomość
Dziewczyny gdyby któraś w Was miala paragon od różowej dresiary S to bardzo prosze o pw, metki tez mile widziane.
Ja mam dresiare, ale metkę wycięłam:/ A paragon mam w krk, a teraz jestem w domu

Cytat:
czarnulka a moj ex chcial sie zabic niby przeze mnie, wkrecal,ze jest w szpitalu bo ma nerwice. przebijesz to ? haha
No chyba żartujesz? Skąd się biorą tacy faceci? Tragedia!

Cytat:
Masz całkowitą rację

I jeszcze z ciekawostek ostatnia historia z eksem żeby Pralinka miała co czytać co kawy
Kolega (mój rzekomy nowy chłopak) miał urodziny i w dzień urodzin zaprosił ludzi na plażę z tej okazji. Impreza trwa w najlepsze, w pewnym momencie odwracam się do tyłu i widzę w oddali eksa z kolegami. (To, że był tam gdzie ja nie było przez niego zaplanowane, bo on wyszedł z domu wcześniej niż ja i nie wiedział, że ja gdzieś idę). Ale siedzę sobie dalej i nie przejmuję tym.

Zrobiło się ciemno i eks z kolegami zniknęli. W pewnym momencie poszłam z kumpelą i solenizantem za potrzebą do lasku. Idziemy idziemy i gdy mieliśmy się rozdzielić żeby każdy poszedł w inną stronę ......................... .........................nagle zza krzaków wyskakuje mój eks prosto na mnie i wypala tekst - Dobrze się bawisz? Ja (pełna powaga) odpowiadam - tak. Wyminęłam go i idę dalej. Solenizant zaśmiał się (bo sytuacja śmieszna i dziwna i przede wszystkim ABSURDALNA). A eks do niego - z czego się k**** śmiejesz?

Poszliśmy dalej ja z kumpelą w jedną stronę, kolega w drugą.
Gdy wróciliśmy na miejsce to w ciemnościach wypatrzyłam eksa - siedział centralnie kilkanaście metrów za nami na trawie i patrzył na nas wszystkich. Zaczął mi wysyłać smsy w stylu - no bierz go do lasy i w obroty.
Po tym nie chciałam nocować w domu i poszłam do kumpeli. Następnego dnia egzamin a rano miała miejsce sytuacja z tym teksem o zeszmaceniu. Tego samego dnia po obu sesjach przyjechałam do Giżycka.
Powtórzę, to co wyżej - skąd się biorą tacy ludzie? Porażka!

"Pieniądze szczęścia nie dają, dopiero zakupy"

BlairWaldorf jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości