mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-09-03, 09:09   #2941
goldika
Zakorzenienie

Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.4

witam sobotnio

Dygotko do Makowskiego na usg sie wybierasz?

Muffinko ja wczoraj dokladnie to samo stwierdzilam co Ty ze moj synek jest bez wod plodowych bo tak kopie mocno Tz powiedzial, ze jestem nienormalna.
A co do bolesnych kopniakow to mi takie w pecherz daje... boli, ojj boli.

Fatal moja szyjka miala 3,7cm. Teraz nie wiem ile ma ani czy sie skraca.
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 09:21   #2942
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
albo moze 1wszy raz w szpitalu ? moja kumpela, calkiem sympatyczna i przyjazna, jak trafila do szpitala, to tez sie tak zachowywala, bo dopiero zobaczyla jak jest w szpitalu.... miala inne wyobrazenie... ale szybko wyszla i teraz juz chyba raczej tak by nie zareagowala
Witaminko chyba nie bardzo pierwszy raz, bo z tego co Darusia napisała, jedno dziecko już ma Może taki typ
Stary 2011-09-03, 09:23   #2943
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ona231 Pokaż wiadomość
Witaminko chyba nie bardzo pierwszy raz, bo z tego co Darusia napisała, jedno dziecko już ma Może taki typ

hehehehe racja czytanie ze zrozumieniem, przed kubkiem z kawą, zaczyna byc wyczynem

coz... taki typ chociaz nie wiem po co tak sie unosic... coz szału nie ma, ale przelezec swoje i heya...

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 09:26   #2944
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez witaminkaccc Pokaż wiadomość
hehehehe racja czytanie ze zrozumieniem, przed kubkiem z kawą, zaczyna byc wyczynem

coz... taki typ chociaz nie wiem po co tak sie unosic... coz szału nie ma, ale przelezec swoje i heya...
Ale jakby swoje przeleżała to wszyscy by jej obecności nie zauważyli
A tak to każdy zapamięta
Stary 2011-09-03, 09:59   #2945
Myszeczka86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ela3010 Pokaż wiadomość
No te mieszkania drogo u was chodzą, u nas, zaznaczam że takie maleńkie miasteczko to 450zł wynajem z czynszem już i plus opłaty a metraż właśnie 55mkw.

Joamić mam nadzieję że doszła moja wiadomość do ciebie na priv bo coś mi tam nie chciało pójść.

Myszko mój Matik w zeszłum roku długo się adaptował do pkola, najpierw po dobroci zostawał, potem w szatni czekałam i czasem też do mnie przychodził itp. Po dwóch tyg straciłam cierpliwość i po prostu wchodziłam z nim, pani odrywała go ode mnie i wychodziłam, wrzeszczał okropnie, ale o dziwo tylko kilka minut ryku i spokój. Więc na nas drastyczne metody zadziałały, ale czasem to ryczeć mi się chciało, a teraz żyć nie może bez swojego przedszkola, dziś byłam po niego po 14tej czyli po podwieczorku to stwierdził że jeszcze nie zdążył się pobawić.
W poniedziałek zostaje już do końca czyli do 15.30.

Idę kochane do łóżka z książką, mam fajną i grrrrubą

Dobranoc

Ela u Nas chyba tez to będzie musiało jakoś przejśc a da rade napewno bo lubi już panią (pytałam sie Julci) noi to chyba jest ważne że ma do kogo leciec w razie czego. Jedna jest tam dziewczynka co chciała by wszystkich ustawiac i wogóle,noi chłopczyk który myśli ze zabawki chłopiece są tylko jego bo na chwile obecna jest sam.

Juleczka 06.07.2007

Czas na walke
76
- .
70
62,400 20.04.2013

wymarzona osiagnięta 58 a nawet mniej 55,500
Myszeczka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:06   #2946
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:

Dzisiaj będę pierwsza Wczoraj humoru kompletnie nie miałam chyba po raz pierwszy tak mi hormony o sobie dały znać, to po nadrabiałam

źle się po nim czujesz? Czy boisz się przedwczesnego porodu?
nie weim na ile się zapiszę wejść na ćwiczenia ze względów finansowych bo czuć to się czuję superbo jednka trochę to kosztuje;/

Ona231- a dzisiaj lepszy masz humor??

a tak to dzień dobry!!
dzis pospałam,wstałam o 9.30-a i tak się zmusiłam by wstać bo jeszcze mogłąbym sobie pospać
jestem już po śniadanku-standardowo kanapki+pomidor.

mnie Mała kopie tak,że czasem powiem"ała"ale to bardziej ze zdziwienia,że ją czuję tak dosyć mocno,ale tak na prawdę to mnie nie boli.

goldika-nie wiem jeszcze do kogo na usg,a Ty?

dygotka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:11   #2947
joamic1
Zadomowienie

GG do joamic1

Witam i ja. Od dwóch dni w nocy łapią mnie skurcze łydek ból okropny dziś zaczęłam jeść magnez. A rano mierzyłam sobie cukier na czczo 54 nawet za mało miałam hehe i to co nazywa się cukrzyca?

Chciałabym, żeby była szczęśliwa, by każdego dnia mogła być dumna, że jest człowiekiem i nasza córką, by jak teraz dawała mi siłę do życia.nasze Małe Szczęście -chwyciło za serce raz na całe życie

http://www.suwaczki.com/tickers/qq87upjyht4ic7jm.png
joamic1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:16   #2948
rudominka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczekkk85 Pokaż wiadomość
Wróciłam z mojej obserwacji na cukrzycę. Cukier zmierzyli mi raz na czczo i koniec, leżałam tam 3 doby. Wynik na czczo ok to tylko zrezygnować z cukru i wsio. Jestem pod wrażeniem mojego szpitala i opieki
W przyszłym tygodniu idę do swojego gina, ciekawe co on na taką obserwację cukrzycy

Nie nadrobię Was niestety, coś ważnego mnie ominęło? Mam nadzieję że żadne złe wieści nie czekają??
Nie chcę Cię martwić, ale taka obserwacja to żadna obserwacja...U nas pobyt trwa min. 3 doby i codziennie pobierają cukier na czczo oraz 2 godz. po śniadaniu, obiedzie i kolacji. I jak jest ok, to wypuszczają do domu z glukometrem i każą wrócić za 3 tyg na kontrolę i tak do końca ciąży.

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
a ja sie tu zanudze
ale dzisiaj mam talent i cos tam jeszcze to chociaz wieczor zajety , trzeba 2 rozmienic na telewizor hahahaha:P

Ja mam nowa dziewczyne na sali I JESTEM W SZOKU
Darusia, u nas też telewizor na 2 zł ale jakoś nie korzystałam jeszcze...
Fajną koleżankę masz na sali Ode mnie jedną wypisali, drugą zabrali na wywoływanie porodu, ale przyszła jakaś nowa. Niestety straszny z niej milczek, też chodzę na ploty do innych sal
Wypuszczą cię w poniedziałek?
Cytat:
Napisane przez joamic1 Pokaż wiadomość
Witam i ja. Od dwóch dni w nocy łapią mnie skurcze łydek ból okropny dziś zaczęłam jeść magnez. A rano mierzyłam sobie cukier na czczo 54 nawet za mało miałam hehe i to co nazywa się cukrzyca?
Myślę, że dobrze by było skonsultować ten wynik z diabetologiem.
Jadłaś późno wieczorem, czy raczej głodna się kładłaś? Bo ja właśnie z tego powodu mam insulinę długodziałającą na noc - kładłam się głodna, w nocy cukier bardzo spadał, zaczynało się spalanie tłuszczy i stąd później już wysoki poziom cukru i ciała ketonowe w moczu.

Edytowane przez rudominka
Czas edycji: 2011-09-03 o 10:20
rudominka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:16   #2949
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Witam. Ależ jestem dziś rozleźnięta. Od kilku dni czuję brak motywacji, ale dziś osiągnęłam apogeum - nawet Was nie byłam w stanie doczytać Rano jakby nie pies to bym chyba nie wstała. Może anemię mam bo czuję sie osłabiona eh a wizyta dopiero 19-tego. Chyba pójdę do ogólnego bo bardziej dostępny

Cytat:
Chawa to może jakiś płyn dla alergików apteczny, bo nie bardzo chyba olejki eteryczne na ranę można stosować, żeby nie powodowały podrażnień
Nie będę kombinować, zwłaszcza z sferą intymną, która u mnie jest bardzo wrażliwa i podatna na alergię (nawet zwykłego proszku nie mogę używać i żadnego płyny do płukania). Szare mydło owszem jak najbardziej, ale z dodatkami to już gorzej.
Białego jelenia proszku jednak nie wypróbuje, bo dzidziuś wychodzi taniej - za dzidziusia 3kg płacę 23zł, za białego jelenia 1,5kg trzeba dać ok. 15zł. Wybieram to co tańsze i sprawdzone Ale chętnie poczytam Wasze opinie na temat białego jelenia.

Co do wynajmowania mieszkania przyznam szczerze, zę jakbym miała płacić to 700-1000zł 0dstępnego to wolałabym wsiąść kredyt i kupić na własność. Lepiej by sie opłaciło zanieść taką kasę do banku niż ładować komuś do kieszeni.
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:18   #2950
Ona231
Zadomowienie

Dygotko teraz rozumiem Ale czasem sobie można też w domu poćwiczyć

Dziękuję znacznie lepszy humor dzisiaj mam

Joamic to nie dobrze, nie możesz mieć spadków poniżej, musisz trzymać go w ryzach, od 70 do 140. Spadki też są groźne, na to lekarka mnie uczulała

Chawa to lepiej kupić coś co Ciebie nie uczula i masz sprawdzone. Ja też nie mogę bo alergik ze mnie także, raczej na białego jelenia się nie skuszę

Edytowane przez Ona231
Czas edycji: 2011-09-03 o 10:20
Ona231 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:19   #2951
Chawa
Zadomowienie

GG do Chawa

Idę wsiąść sie w garść i coś porobić - choć przy moim samopoczuciu i nastawieniu nie będzie to łatwe.

A jeszcze uprzedzę, że będę sie teraz rzadziej udzielać - jak już wspominałam tż ma urlop wiec więcej czasu będziemy spędzać razem; być możne gdzieś na chwilkę pojedziemy.
Miłego dnia
Chawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:20   #2952
Darusiaaaa
Zakorzenienie

GG do Darusiaaaa Send a message via Skype™ to Darusiaaaa

byla juz w szpitalu na pewno, takze nie o to chodzi.
Po prostu sie zachowuje jakby nie byla w ciazy i nie wiedziala o co chodzi w ogole, ale porod azzz tak przedwczesny niestety nie jest niczym banalnym...no ale cozzzzz....

a ja sie zgadalam z polozna ze odbierala mi Oliwie przy porodzie i oczywiscie zgadalysmy sie ppo tym jak darlam pape cala noc! hahahaha az mi teraz wstyd;D
A ze to rok temu to pamieta
A.Camus
Darusiaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:22   #2953
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Darusiaaaa Pokaż wiadomość
Ja mam nowa dziewczyne na sali I JESTEM W SZOKU
Darusiaaa, ja też jestem w szoku jak czytam takie rzeczy Ale ja nie lepiej trafiłam po porodzie Dziewczyna po CC, w ciężkim stanie naprawdę. Nie mogła sama się podnieść z łóżka, za każdym razem ją podnosiłam - dawałam jej rękę i pod plecy brałam do pionu. I jak wstała to szła na korytarz gadać przez tel. po 15- 20 minut, zostawiała dziecko ze mną w pokoju - mała nieraz się rozpłakała, zasikała, próbowałam ją uspokajać ale ileż można, szłam wtedy po nią, a ona z miną księżniczki, że ją wołam!! Do tego codziennie szła robić pełny makijaż, dosłownie jak na sylwestra

Ja wiem, że po porodzie często jest się w szoku, depresja poporodowa, chciałoby się funkcjonować jak przed, ale qrcze nie zawsze można

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:29   #2954
rojku
Rozeznanie

Co do szyjki, to mój nie zdradza mi długości, tylko mówi, czy jest w porządku, czy nie. Na razie zawsze mówił, że jest dobrze, więc nie myślę nad tym.

Darusiaaa to koleżankę w sali masz nieziemską. Wytrzymasz, czy zrugasz, jak już przejdzie samą siebie?

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Seona to też miałaś ładnego pecha. Najgorzej, że dziecka szkoda, a z drugiej strony, to przecież to dziecko Waszej dwójce też przeszkadzało. A mamusia to miała najwyraźniej inne powołanie - nie macierzyńśtwo
Stary 2011-09-03, 10:30   #2955
goldika
Zakorzenienie

Dygotko ja jak juz to bede miala usg na NFZ u swojego gina. Na dodatkowe szkoda mi kasy.
Zreszta jak oszacowalam ile jeszcze potrzebujemy na wyprawke to sie podlamalam

Do tego rata czesnego za studia, Tz musi zaplacic rate ubezpieczenia auta... nie mam zadnego ladnego ciuszka a na uczelnie chcialabym pojechac na te pierwsze zajecia wygladajac przynajmniej ludzko wiec czekaja mnie zakupy ciuchowe:/
goldika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:30   #2956
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Dygotko teraz rozumiem Ale czasem sobie można też w domu poćwiczyć
domwa gimnastyka to ewentualne sprzątanie-zadne ćwiczenia w domu nie sprawiaja mi takiej satysfakcji jak te na zajęciach grupowych

Stary 2011-09-03, 10:30   #2957
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Białego jelenia proszku jednak nie wypróbuje, bo dzidziuś wychodzi taniej - za dzidziusia 3kg płacę 23zł, za białego jelenia 1,5kg trzeba dać ok. 15zł. Wybieram to co tańsze i sprawdzone Ale chętnie poczytam Wasze opinie na temat białego jelenia.
Chawa, ja kupiłam i jestem zadowolona. Wychodzi drożej, ale jakoś tak mnie przekonuje i zapłaciłam. Bardzo ładnie pachnie i wszystko jest takie... czyste Nie wiem jak to wytłumaczyć.

Płynu do płukania nie używam. Ani wtedy ani teraz. Włączam podwójne płukanie tylko w wodzie. Ubranka są miękkie i miłe.

Ale to być może zależy od wody. My w Rzeszowie (nie wiem czy Ty też, całe Podkarpacie?) mamy bardzo dobrą wodę, można pić samą z kranu. Więc nie używam żadnych zmiękczaczy dodatkowo.

Mam płyn do prania Dzidziuś i w poprzedniej ciąży wszystko w Dzidziusiu prałam. Kilka razy miałam jakąś Lovele, Jelp, Płatki mydlane baaardzo często i taki proszek Bebi, ale wracałam do Dzidziusia.

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:36   #2958
dygotka8
Zakorzenienie

Goldika wysłaalm Ci pw

chyba kawke muszę wypić bo coś tak mi się spać chce...a za godznkę powinnam być już w trasie...

Stary 2011-09-03, 10:36   #2959
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
domwa gimnastyka to ewentualne sprzątanie-zadne ćwiczenia w domu nie sprawiaja mi takiej satysfakcji jak te na zajęciach grupowych
Wiadomo w grupie motywacja większa ale sprzątanie, też niezłym ćwiczeniem jest
Stary 2011-09-03, 10:50   #2960
Tincia
Wtajemniczenie

Cytat:

Tincia to wiesz, że mnie tym nie pocieszyłaś, muszę poszperać i znaleźć jakiś najłagodniejszy płyn. Na razie mam Lacilat, jak dla mnie super
Tincia a to Ty spać nie możesz?
Ja się myje normalnie żelem pod prysznic
Ja jestem "nocnym Markiem" Ale rano broń... nie ruszać mnie

szczęśliwa mamusia od
4 listopada 2011

Edytowane przez Tincia
Czas edycji: 2011-09-03 o 13:02
Tincia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 10:53   #2961
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Tincia Pokaż wiadomość
Ja się myje normalnei żelem pod prysznic
Ja jestem "nocnym Markiem" Ale rano broń... nie ruszać mnie
Żel u mnie odpada, ale pewnie przy tym Lacilacie zostanę
A jak pisanie pracy idzie?

Jeszcze nie dawno też ze mnie nocny marek był
Stary 2011-09-03, 10:54   #2962
dygotka8
Zakorzenienie

Cytat:
Wiadomo w grupie motywacja większa ale sprzątanie, też niezłym ćwiczeniem jest
tylko,ze po sprzataniu ledwo chodzę i nie moge się wyprostować,a po ćwiczeniach grupowych mogę chodzić normalnie
aż sie boję wziać za sprzątanie,ale to chyba jutro zrobię

Stary 2011-09-03, 11:01   #2963
Darusiaaaa
Zakorzenienie

mnie chociaz teraz sprzatanie omija;D hehe

nie wiem, jak przejdzie sama siebie to pewnie nie wytrzymam;D
A.Camus
Stary 2011-09-03, 11:05   #2964
Ona231
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dygotka8 Pokaż wiadomość
tylko,ze po sprzataniu ledwo chodzę i nie moge się wyprostować,a po ćwiczeniach grupowych mogę chodzić normalnie
aż sie boję wziać za sprzątanie,ale to chyba jutro zrobię
Też tak mam
Schylanie też odpada bo maluch nie lubi być gnieciony

Darusia spokojnie, po co masz się nią denerwować, raczej za długo już leżeć tam nie będziesz
Stary 2011-09-03, 11:07   #2965
ggoraa
Zadomowienie

Melduje sie po paru dniach nieobecnosci. Oczywiscie mam tylko chwilke, zaraz musze dzialac w mieszkaniu- na obiad dzis pierogi leniwe mniam mniam

W poniedzialek wyjeli Tz'towi druty i mialo byc juz tylko dobrze- a nie jest. Kosci sie nie polaczyly...w sumie sie okazalo, ze nie mialy prawa- bo jedna kosc jest spilowana, a na drugiej zostawiono glowke stawu i to poprostu nie ma prawa sie zlaczyc!....Tż meczy sie w bolu, bo palec nie jest sztywny i mu poprostu te kosci tra sie o siebie. Wczoraj biegalismy po sklepach ortopedycznych i kupilismy taka orteze na kicuka- koszt 150 zl, ale usztywnilo mu palca na tyle, ze moze odetchnac troche od bolu. Pani w sklepie powiedziala, ze ten palec sie kwalifikuje tylko i wylacznie do kliniki do warszawy, aby mu wszczepic proteze stawu albo druty- a w naszym miescie nie ma szans , ze mu to zrobia. No i wszystko pieknie,ale Tż musi wracac do pracy i wlasnie w poniedzialek jeszcze idzie na przeswietlenie, pozniej jak sie ustabilizuje sytuacja w pracy to bedzie wykorzystywal zalegly urlop na leczenie palca....

Z dalszych wiadomosci- wczoraj postarzalam sie o rok- wiec ANIA21_21 _ prosze o zmiane na liscie

Rozmawialam wczoraj z kolezanka, ktora rodzila 3 tyg temu i mnie zszokowalo, ze we wrocku wcale nie przestrzegaja nowych przepisow.... o ''skin to skin'' mozna zapomniec- dzidzie wywiezli wogole po porodzie na inny oddzial i pietro i jak dziewczyna urodzila o 2:30 w nocy tak mogla isc do dzidzi dopiero o 12 w poludnie! masakra.Fakt, ze miala cesarke- ale zadncyh komplikacji i dzidzia dostala 10 punktow- no i w takiej sytuacji moze meic dziecko przy sobie przeciez.... Ja to chyba bede darla jape, ze maja mi oddac odrazu dziecko i bede trzymac przy sobie! Przeciez te pierwsze godziny sa najwazniejsze - pomijajac kontakt matka-dziecko, ale laktacja sie rozbudza. no i co z siara???? ..ehhhh

Moja dzidzia ma teraz pare razy na dzien czkawke, wiec teraz brzuch jest caly czas w ruchu A kopie tak mocno, ze czasem az mi sie plakac chce Najsmieszniej jak sie przeciaga- glowke wypina w lewy bok, a z prawej strony wystaje taka nozka, robi sie taki wypustek na brzuchu.

Siara nadal mi nie leci...
Wstawiam wam zdjecie mojego bebenka- z zeszlego tygodnia, czyli z 31 tygodnia. ( Filipa rodzilam z takim brzuchem)
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 110830_174734.jpg (86,7 KB, 44 załadowań)
Stary 2011-09-03, 11:23   #2966
Darusiaaaa
Zakorzenienie

bardzo czesto po cc dziecko dostaje sie po 24 godzinach takze nie ma na co narzekac, nie daja dziecka od razu bo matka nie moze sie ani podniesc ani przekrecic ani nic, trzeba w bezruchu lezec na plecach
A.Camus
Stary 2011-09-03, 11:36   #2967
elf27
Zadomowienie

TRSUSCAFKO wysłałam Ci pw
elf27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 11:41   #2968
witaminkaccc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Chawa Pokaż wiadomość
Co do wynajmowania mieszkania przyznam szczerze, zę jakbym miała płacić to 700-1000zł 0dstępnego to wolałabym wsiąść kredyt i kupić na własność. Lepiej by sie opłaciło zanieść taką kasę do banku niż ładować komuś do kieszeni.

zgadzam się z Tobą w 1000%... ale problem polega na zdolnosci kredytowej .... wiekszosc bankow, jak sie nie zarabia az tyle (wg ich tabelek) nie daje... ja np. mam taką zdolnosc ze moze na ziemie by starczylo :P w zeszlym roku chcielismy z tżtem wziasc kredyt to mimo iz z naszych 2ch pensji wlasnie spokojnie moznaby te 1000-1200 zł oddac do banku to okazalo sie ze nasza zdolnosc jest porazająco niska :/

kolejna wizyta ---> 23.09 08:00 USG ----> 19.09 13:00

22t 4d - 422 gramy miłości
30t 1d - ?
witaminkaccc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-09-03, 11:43   #2969
ania21_21
Zadomowienie

Witajcie mamuśki

Dziewczyny dzisiaj ma przyjść do nas kolega z pracy z żoną i trójką rozrabiaków tżt go zaprosił bo chce się dowiedzieć co, jak i gdzie załatwiać po porodzie bo jesteśmy zieloni. Wczoraj tż wziął się za sprzątanie był tak kochany że nawet mi nie kazał palcem ruszyć sprzątał chyba 2 godz pewnie się bał że zacznę rodzić i dzisiaj do roboty nie pójdzie
Strasznie się boję tej wizyty bo mają bliźniaki chyba 2 albo 3 letnie i przedszkolaka 4 letniego jak wpadną do naszego małego mieszkania to nie chcę wiedzieć co będzie się działo

Ggoraa wszystkiego najlepszego:r oza: zaraz ci zmienię na liście

Co do długości szyjki u mnie też nie jest dobrze a jak jeszcze mała się nie obróci to też czeka mnie cc a chyba ma już bardzo ciasno wczoraj tak mnie kopała po całym podbrzuszu w tym po cewce moczowej że bolało jak cholercia a do łazienki latałam jak szalona
Stary 2011-09-03, 11:44   #2970
Darusiaaaa
Zakorzenienie

teraz sa podobno jakies kredyty mieszkaniowe malzenskie czy cos , nie wiem nie znam sie tylko o uszy sie cos obilo
A.Camus
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości