![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy GG! część XXIV
nikogo tak jak Ciebie w mym życiu nie potrzebuje.
po prostu śnię w zmęczonej wyobraźni, w ogrodzie wewnątrz mnie. jestem na etapie chcenia wszystkiego czego mieć nie mogę, irytujące. troska o Ciebie to mój odruch bezwarunkowy. uśmiechem zaczaruj chwilę. wiesz, zero emocji, maksymalny poziom wrażeń. jeden uśmiech ponad wszystko do życia zachęca. uwielbiam gdy oczy Ci się śmieją. a każda chwila spędzona z Tobą, to chwila spędzona w moim małym, prywatnym niebie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
BananowaDelma ![]() ''Łez sa warte tylko mietowe spodnie poplamione błotem w taki sposob ze nie da sie doprać całej u☠☠☠anej lydki '' W życiu chodzi o ludzi, których spotykasz i o rzeczy, które z nimi tworzysz. Zdecyduj, co jesteś, a czego nie jesteś w stanie zrobić, traktuj przeszłość jak przeszłość, nie negując jej ani nie odrzucając. Naucz się wybaczać sobie i wybaczać innym. Nigdy nie mów, że jest na coś za późno. Będzie dobrze. Teraz będzie najtrudniej, a potem będzie już dobrze. bądźmy egoistami , pijmy , bluzgajmy , palmy , róbmy melanż każdej nocy , zapomnijmy o miłości . Ale może lepiej to, co nas łączyło, nazwać romansem, bo można go w każdej chwili zakończyć. Gorzej z miłością, nie da się z niej wyjść jak z ciasnych butów, nawet gdyby nie wiem jak uwierała. Ona istnieje, trwa, często wbrew naszej woli Nie chciałam, aby myślał, że jestem najpiękniejszą, najwspanialszą, najmądrzejszą kobietą na świecie. Pragnęłam, by zdawał sobie sprawę z obecności mnóstwa olśniewających kobiet wokół niego, lecz mimo to nadal potrzebował właśnie mnie. Chciałam wyboru, nie hipnozy czy zapatrzenia. A ty? Bałeś się kiedyś, że nie wystarczysz? naprawdę nie mam ochoty dziś być.
![]() |
![]() |
#2943 |
Przyczajenie
|
hej jestem nowa.
___________ you're part of me. codziennie marzę by, pójść całkiem inną drogą/karolina kozak jestem wciąż na nowo. chcę kochać, ciebie. pozwól mi żyć tak jak chcę, nie jak oni chcą. ________ schudnę, moje włosy będą długie, będe szczęśliwa, poukładam swoje życie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
serce ma swoją pamięć.
cały mój świat jest w objęciach Twoich rąk. wszystko co mamy to skutki naszych decyzji. odciski naszych palców na życiu innych nie znikają.
![]() |
#2945 |
Raczkowanie
|
“Dziecko może nauczyć dorosłych trzech rzeczy: cieszyć się bez powodu, być ciągle czymś zajętym i domagać się ze wszystkich sił, tego czego się pragnie. Oczy koleś, oczy, one są wszystkim"
![]() |
![]() |
#2946 |
Raczkowanie
|
Poznajesz mnie? To ja, Twoja druga połówka,
kiedyś podobno byliśmy dla siebie wszystkim Mówią, że jestem naiwna, głupia i nie wiem nic o życiu. A ja? Ja oddam wszystko, dla tych kilku chwil szczęścia Czas biegnie przed siebie, zmienia się wszystko, ja, Ty. Nie zmieniają się tylko nasze spojrzenia na siebie, które jakby wiedziały, jak bardzo bez siebie cierpimy. Podobno zakochani widzą więcej - bzdura. Ja nie widzę nic poza Tobą. Chcę usłyszec swoje imię wymawiane przez Ciebie, nie głośniej niż 14 decybeli
![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Byliśmy wzorem dla innych Issuee, caroline2324, Sharmila, _niebanalna, Ruda Gwiazdka, boundlessly, parala, TwojaKokaina, grise, _mandarynka, kontrargumenty, verba veritatis, cornflower_, naiwna0, abunee, Chers, Christerine, Christerine, Toogether93, Primadonna, Kaaate90, kamisha, SparklyAngel, Gueen, Kochanaa, ciiri, rumuneczkaxd, z innej bajki, eajAgnes, latin, blondii69, caroline060, Inna_odCiebie, madzisko13, Paralogiczna, kontrastowa0, BrillanteAstro5, One for all, yes, me9so3horny, TiScatteroUnaFoto, DorotaComa, keeendy, Extremalna, rudawiewióra, Siatkarka18, always be yourself, hottie, Mrs_Unfabulous, panna_miodowa, absurdalnie, 3martyna3, chocapic, papergirl, 12 Stonka, nydee, powinnam, cukrowa panna, dontgivemenames, parala, istny_paradoks, dontlookdown, ellwinga, matematyczka00, karmelowomi, otojest, Drift, uwielbiaj, xxGROSZEK07xx, chcialam byc, CaMa, beatufil lie, agatte, xxLOLKAxx, poprostuAsiss, krysztalik, Extremalna, your blue eyes, ratatamm, Yakarta, nieliczylamwcalesie, _changime. Wchodzę tu od paru lat, i wciąż szukam tych samych nicków. Dziękuję. Dziękuję, że jesteście.
♥♥♥ Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2012-06-24 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
"w Naszym domku zamieszkał nowy członek rodziny
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
weszłam na wątek po tylu miesiącach nieobecności i na dzień dobry widzę swój nick w takim gronie.
nawet nie wiesz do jakich rozmiarów serducho urosło! dziękuję ślicznie za pamięć. ![]() odkochała się w nim nadzwyczaj szybko,
tylko leczyła się z tej miłości do końca życia. ...spojrzeć kiedyś na ojca moich dzieci, śpiącego obok i stwierdzić, że wolałabym, żebyś to był ty. tego nie chcę. zatrułeś wszystko. nawet niebo nie chciało płakać ze mną. nie rań słowami, odejdź po cichu. to się nigdy nie skończy, wspomnienia sprawią, że to zawsze będzie żywe. taki zawsze świeży ból, nigdy nie zabliźniająca się rana. never-ending story, ku.wa! wyrwać, rzucić o ścianę, przydeptać, splunąć i jeszcze kopnąć. biedne zmaltretowane serce. nogi nie są najważniejsze, i tak idą na bok. ![]() złota myśl wujka nie mija. przecież nie umiesz się poddać. ja już zapomniałam... o tym, że miałam zapomnieć. zatracając się w szczęściu pamiętaj, że wszystko się kiedyś kończy.
![]() |
#2950 |
Raczkowanie
|
eajAgnes - no nareszcie jesteś! ![]() Czasami wydaje mi się, że wszystko byłoby lepsze od bycia niczyją. Kochaj mnie, tak bardzo tego chcę. Kobiety udają, że są silne, zimne, chamskie i opryskliwe, aby nie dopuścic do siebie żadnego gnojka, który w parę chwil mógł zburzyc całe ich idealnie dopasowane i poukładane życie. I wiesz, najbardziej kocham Cię wtedy gdy parzę poranną kawę, bo wiem, że gdyby nie Ty, nie miałabym po co wstawac każdego ranka. Zostań ze mną w moim życiu, nie wychodź z niego tak szybko jak z za zimnej wody, wlej do niego miłośc jak wódkę do pustego kieliszka.
![]() |
![]() |
#2951 |
Zadomowienie
|
absorbeed skłoniła mnie do napisania czegoś
![]() ![]() kiedyś stałam w słońcu po kolana zazwyczaj nie żywi się urazy do człowieka od którego jest się lepszym nie trzeba wybierać tego który jest najpiękniejszy na świecie, ale raczej tego, który sprawi, że twój świat będzie piękny. Niby serce ślepe, a kogoś sobie upatrzy. Jutro pomyśle o tym co złe, dziś po prostu chcę marzyć. Gdybym zniknęła, poszukiwałbyś mnie gdzieś, gdziekolwiek? Bóg nie przebacza, Bóg ma to w dupie.
żegnaj przyjacielu. Malina 19.01.1994 - 24.09.2012 [*] Edytowane przez SparklyAngel Czas edycji: 2012-06-24 o 13:20 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2952 |
Zadomowienie
|
***** Mimo że lipiec sople z ust zwisają mi Znów przywitałeś wiadrem z lodem Zdusiłeś ogień choć się jeszcze trochę tlił Spalam się każdego dnia przy tobie ***** Walczą we mnie lwy Walczy zgraja psów. Moje myśli dziś jak po linie chód ***** Myślałam że przeczekam Ten arktyczny chłód Pod ciepłym kocem skulę kości Pod biegunowym kołem czaję się jak tchórz Szukając wektora miłości *****
![]() |
#2953 |
Przyczajenie
|
nigdy nic nie obiecuj, rzeczywistość cie rozczaruje.
bądź dla mnie, tak jak ja byłam dla ciebie zawsze. umrzeć nie jest trudno, trudniej jest żyć tu. chcę cię mieć przy sobie. samotność moja, odejdź zostaw mnie, kiedyś się spotkamy. jestem złem, chodź. denerwujący brak emocji. Edytowane przez wiecejchce Czas edycji: 2012-06-24 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nie rzucaj cienia na człowieka który Cię kocha tylko dlatego, że wcześniej ktoś zadbał o to byś nigdy nie zobaczyła słońca. czemu zawsze spotykałam złych ludzi? być może dlatego bym mogła dojrzeć nadzwyczajne dobro w sercu tego mężczyzny, bym mogła tylko na niego spojrzeć i pomyśleć "tak, On jest lepszy od wszystkich ludzi na całym świecie", bym mogła Go poznać i powiedzieć te słowa głośno i szczerze, patrząc mu przy tym w oczy. oczy patrzą na to na co nie jest przygotowana Twoja dusza, do uszu docierają słowa które zraniłyby najtwardsze nawet serca. często zastanawiam się jak to jest być kimś dla kogo to ja jestem ważna, jak to jest musieć ciągle wybaczać i próbować udawać, że jestem kimś niemalże idealnym, jak to jest jednocześnie dobrze wiedzieć jak cholernie trudnym człowiekiem jestem. pomyśl - jakby wyglądał ten świat gdyby ludzie nigdy sobie nie wybaczali. chcesz wiedzieć jak wielki może być świat? Może być niezmierzony, lecz i taki niewielki, taki który mieści się w 2 metrach i kilkudziesięciu kilogramach. Taki jest mój, i tylko ten świat może mnie objąć i spojrzeć na mnie brązowymi oczami. wielu spraw nie da się naprawić, już za późno, więc odstawmy to wszystko bo robimy to na próżno. też potrafisz patrzeć na jednego tylko mężczyznę jednym tylko spojrzeniem z jedną tak ogromną miłością?
![]() |
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Takich wielkich serduszek, się nie zapomina, rybki ♥
Edytowane przez absorbeed Czas edycji: 2012-06-24 o 21:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
niech marzenia staną się rzeczywistością
w tym ponurym świecie upadłego szczęścia i powiedz mi dziś kogo powinno było urazić to że Twoja miłość była fałszywa? " I know there's something That you're dying to tell me I hope it's not about it in case you love me " / Wiem, że jest coś O czym pragniesz mi powiedzieć Mam nadzieję,że nie jest to związane z tym,że mnie kochasz " This love's too good to last And I'm too old to dream... " / ta miłość jest za dobra by przetrwać A ja jestem za stary by marzyć trzymaj się ode mnie z daleka zbuduj mur, chroń swoje serce przed upadkiem w lęku w cierpieniu w bólu w smutku potrafię udawać * * * ojej, ojej jak miło ![]()
![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() " Ze szczęściem czasami bywa tak jak z okularami, szuka się ich, a one siedzą na nosie. Nigdy nie zapominaj najpiękniejszych dni twego życia! Wracaj do nich, ilekroć w twoim życiu wszystko zaczyna się walić. Nie szczędź czasu, żeby być szczęśliwym. Bóg włożył swoją miłość w twoje ręce, jak klucz do raju. Kto kocha temu rosną siły. To, co miłość przynosi, nigdy nie jest ciężarem. Kto kocha, potrafi wszystko. Po każdym dniu trzeba postawić kropkę, odwrócić kartę i zaczynać na nowo. Sztuka życia - to cie☠szyć się małym szczęściem. Humor i cierpliwość to dwa wielbłądy, na których przemierzyć można wszystkie pustynie. "
![]() |
![]() |
#2958 |
Raczkowanie
|
kocham mimo wad.
od wschodu do zachodu w potoku myśli, w pustce słów, w natłoku dźwięków. jesteś powodem mojej niezwalczanej bezsenności, wieczornych rozmyślań, pięknych snów i magicznych poranków. uwielbiam w Tobie ten brak skrępowania. mam dla Ciebie mały prezent, znów mam Cię w sercu. staram się trzymać emocje na wodzy, utrzymać obojętność na twarzy, ale Twoja obecność pokona wszystko. oddychaj mną. wyobraźnia płata figle rozumowi. atmosfera była gęsta od myśli i rzeczy do powiedzenia, ale w takich momentach mówi się tylko małe rzeczy, duże rzeczy są schowane w środku, niewypowiedziane. i nawet wbrew sobie - ja wrócę, zbyt bardzo mnie od siebie uzależniłeś. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Rozeznanie
|
Musiałam być tak głupia.
Musiałam stracić kontakt z rzeczywistością. On musiał być tak zdolny przekonując mnie, że to naprawdę była miłość. Jak wiele razy moje serce może być złamane, pozbawione złudzeń i myśli o bezbłędnej miłości? to zbyt bolesne zobaczyć odchodzącą miłość, więc zostanę tutaj i poudaje że jest w porządku.
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
nie wypuszczę Cię dziś ze swoich rąk.
nie zatrzymasz już nigdy mnie nie czekaj, odpowiedź na moje wołanie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
absorbeed- strasznie mi miło
![]() Wdech, wydech, wdech, wydech... żyję Raz, dwa, trzy... próba miłości Tak trudno uwierzyć, że świat nie umarł z Tobą Miłość to nie rebus, który składa się z trzech rysunków. To sudoku, w które ktoś wpisał tylko dwie cyfry. Język kochanków- język tak oczywisty i trudny zarazem; znany osobom związanym emocjonalnie, uciążliwy dla otoczenia, pożądany przez młodych i starych.
![]() |
![]() |
#2962 |
Zadomowienie
|
***** czasem trzeba się komuś ofiarować, żeby zobaczyć, kim się jest. czasem trzeba rozwiązać pewne sprawy, żeby dotrzeć do sedna. *****
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
absorbeed - dziekuję kochana
![]() latin - aniołku <3 ![]() wznieśmy sie ponad miłość na sercu dnie został Twój ślad. Dziekuję że mogłam być, i kochać Cię każdego dnia przy tobie mój anioł bawi się w chowanego |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jestem mile zaskoczona ![]() Kiedy się z kimś żegnasz, ostatnie zdanie znaczy najwięcej. Fuck you. I was worth it. Czemu naciskamy na hamulec, nie na gaz?
![]() |
![]() |
#2965 |
BAN stały
|
wieki wieków mjie tu nie było, ale wróciłam bo zwyczajenie w świecie brakuje mi waszej twórczości
![]() ![]() ...
Byłam pewna, że to co jest między nami będzie trawać wieczenie, wtedy byłam pewna, że nie dopuścisz do tego bym przez Ciebie płakała, bym cierpiała z jakiegokolwiek powodu, a już napewno że mnie nie skrzywdzisz. jest kimś w rodzaju tlenu, nie widzisz go a on jednak cały czas obok Ciebie jest, i nawet gdyby był na drugim końcu świata to ciągle czujesz jak cię przytula i całuje na dobranoc, i to właśnie nazwywa się miłość. Dałabym sobie rękę uciąć, ba nawet i głowę, że Twoje ramiona są tym miejscem, w którym mogę czuć się najbezpieczniej. ... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 |
Zakorzenienie
|
'Czy można zakochać się nie jak idiota? Kochanie to zupełny idiotyzm.'
Tak, martwię się o Ciebie, a wiesz czemu? Bo są tacy ludzie w życiu, na których szczęściu zależy Ci bardziej niż na swoim. To ja docenię Cię , jak nikt inny stąpający po tej kuli ziemskiej. Zrozum. 'Wiem, że mnie kochasz, ale nie wiem dlaczego. Patrzę na ciebie i nie mogę zrozumieć: dlaczego to ja. Za każdym razem gdy odzyskuję równowagę, znowu ją tracę. Bo to nie powinnam być ja i myślę, że gdy do tego dojdziesz, zabije mnie to.' 'Nie zaczynaj w siebie wątpić. Niska samoocena to niszcząca siła, która pożera Cię od środka.' 'Tak bardzo starasz się, by nie mógł zranić cię nikt.' Nie umiem pocieszać, ale chcesz się na.ebać czy iść na zakupy? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Wtajemniczenie
|
jestem jestem
![]() _________________ Zniszcz mnie, złam moje rozdarte serce, bo moim brzemieniem jest miłość, której nie mogę już udźwignąć. 'Byłeś blisko, a ja chciałam Cię mieć. Jedyne, co stało nam na drodze, to tylko głupia reszta świata, kilka poglądów i głos rozsądku.' 'Wiem, że to będzie równie trudne, co złożenie potłuczonej na najdrobniejsze kawałeczki szklanki, ale wierzę, że jeszcze może się uda, że nasza miłość będzie na tyle mocnym klejem, by to poskładać i utrwalić. Wciąż wierzę, choć to naiwne. Zawsze byłam naiwna.' Lubię swój uśmiech, jeżeli jest dzięki Tobie. 'Gdy ktoś odchodzi to nie umierasz i świat się nie kończy. Jesteś tylko trochę smutniejsza, bardziej płaczliwa i jakoś tak uśmiechać się chcę mniej. Nie wychodzisz tak często z domu, upijasz się raczej w samotności niż w hucznym towarzystwie przyjaciół. Robisz wszystko to co dawniej, ale to jest bez znaczenia. Gdy ktoś odchodzi nie dostajesz kulki w łeb, po prostu coś odbiera Ci sens życia i już sama nie wiem co jest gorsze. Natychmiastowy zgon czy oddychanie z myślą, że Twoje serce pompuje krew bez celu.'
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
absorbeed Miśku, dziękuję bardzo za pamięć
![]() __ w tył i w przód zakrwawione palce malują niebo zawsze gdy Cię pragnę jedyne co muszę zrobić to śnić ''spojrzeli sobie w oczy przywołując każde wspomnienie'' ''nie wiem, co to jest szczęście, dawno zapomniałem jego smak'' ''uciekasz, bierzesz rozbieg, skaczesz ze skały modlisz się w duchu by anioły Cię złapały'' ''i tylko w snach czuje radość'' ''skłócony z życiem, nie ma tu, co kryć dowodem tego blizny, które noszę aż po dziś'' |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2969 |
Raczkowanie
|
znów jest tak jak być powinno
znów jest nas coraz więcej <3 absorbeed -aż na sercu się cieplej robi ;* cornflower , me9so3horny , parala ♥ Kobiety w nocy sa piękniejsze . Bardziej pewne siebie, mocniej zmysłowe i seksowne. Mężczyźni w nocy sa mądrzejsi (bardziej) męscy. Jedzenie smakuje w nocy zupełnie inaczej. wszystkie smaki wędrują zmysłami dokładniej, ostrzej, głębiej. Zimne dłonie. To przypadłość ludzi nerwowych i bardzo wrażliwych, neurotykówCiężko zrozumieć, że człowiek moze się od drugiego człowieka uzależnić. Ze się tęskni za jego widokiem, za tym ze idzie obok i przypadkowo swoją dłonią muska twoją dłoń że się uśmiecha, żartuje i opowiada o sobie. Tęskni się za zapachem skory,za tonem głosu. -Znowu się pan kłóci? - Z panią zawsze. Nie znam osoby, która by się ładniej oburzała. nieprzespana noc
nie-przez-Pana. absolutnie.
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:47.