|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XXXIV
Dajcie mi mocy
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
kurde, szukam nowego zapachu na jesień i na razie wszystko pachnie mi gorzej niż to, co już mam
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecam Allegro. I odrobinę cierpliwości ![]() Cytat:
![]() Albo na ławeczce natartej magiczną maścią, jak u Sapkowskiego. I Rudowłosa Wiedźmo, nie kuś, toż przecież mnie zwodzić nie musisz, ja też z branży. Idź korcić do złego kogoś innego, no, akysz, akysz... ![]() Jeśli dziś znów nie będę mogła spać to umrę. Komu zapisać w testamencie moje pachnidła?
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na mnie podziałało ![]()
|
|
#2946 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
a co jusz masz? ![]() nic z ostatnich typów nie podeszło? ---------- Dopisano o 20:26 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- Cytat:
|
|
|
#2947 | |||||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.tesz ![]() 3.bazarek to od lat moje główne źródło ciuchów ![]() Cytat:
![]() 2.ale materiał tego H&Mowatego strasznie kiepski . Widać i utkany w Chinach bo chińskie i ormiańskie mają metki z Turcji .Cytat:
![]() Cytat:
ale myślę że optymalną wersją postępowania będzie rozumowa i dojrzała akceptacja tego jakże interesującego zjawiska ![]() Cytat:
![]() ![]() Sama od siebie kupisz , a za zarobione pieniądze nabędziesz kolejną flaszkę ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
2.i słusznie Coś mi się Śmierć Marata przypomina ![]() Jak się album zdjęć robi ![]() bo nie umim
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||||||
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Pachnę właśnie Fumidusem
![]()
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:50 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- Parabelko co do albumu to z czym masz problem?
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#2950 |
|
Panaroja
|
Nie mam pojęcia jak się album robi , bo chciałam się w albumie ujawnić , ale nie wim jak , bo tak jakiś tytuł trzeba wpisać i opis , ale czego
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
nie ten font
![]() zaduszki, dym... teraz mi się będzie Fumidus z krematorium kojarzył
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
podeszła oczywiście Royal Muska, której mam ostatnie krople, i paczula Micalefa, ale nie wiem, czy na co dzień by mnie nie zmęczyła
![]() T4T za wędzona AoD-na mojej mam są o niebo ładniejsze Cocon-w tym roku zamiast czekolady wyłazi zatęchła piwnica ![]() Ambre Russe i Jette ni mom próbek HP za mdło Shalimar w tym roku wyłazi zakurzona cytrynka Kwiat pomarańczy Lutkowy wylatuje-tż nie znosi Organza się skończyła Myślę nad Samsarą Pierdyliard przetestowanych próbek też odpada. Chcę ciepło, przytulnie, charakternie i z ogonem. ---------- Dopisano o 21:12 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- no ale się uśmiałam. HA!HA! HA!
|
#2954 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
BOMBA ![]() Cytat:
ziuty trzy
|
|
|
#2955 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co jest na nie? jakaś eliminacja Cytat:
czy stado hien już sie rozeszło i sie spóźniłam? ![]() Cytat:
3. gęś - ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Cytat:
![]() a ponowne zanabycie Organzy? nawet i aj o niej myśle ostatnio - ale tylko myślę cieplej cholerka nei wiem ajk ten pazut i charakter odbierasz,w czym on się mialby przejawiać jakies nuty? przewodnie?mnie po latach uwiódł ( na Rozterce) Mauboussin edp - tylko czy dla kogoś tam pazur jest ? Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-18 o 21:23 |
||||
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
||
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
T4T
AoD Cocon HP Shalimar Kwiat pomarańczy Lutkowy Mąż kury She Wood NR For Her Flower Kenzo 3/4 Sephory i Douglasa
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
uuuf, to muszę się spieszyć zanim sepy nadlecą i rozerwio mnie na kawałki
mówisz? dzięki, no ale i ARuska nie kciałam nobo poc oc kusić los, jak portfel pusty - niech poczeka Cytat:
ale raczej słodko niż nieslodko? a coz Lublinem? za alko? to ma byc od rana na co dzień? cąły dzień w pracy w oparach tego zapachu ? poza Mauboussin nic nie rpzychodzi mi do głowy ( na razie )
|
|
|
|
|
#2959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nad Organzą myślę o zgrozo podoba mi się całkiem niejesienne Truth CK ![]() kusi Dolce Vita, tylko,że ona to raczej ogonek niż ogon ma. Siknęłam się dziś nadgarstkowo w S. i nawet o dziwo ją czuję ![]() Charakter, to trochę orientu, wyrazistości, przypraw, może jakiś cynamon w tle? Ciepła ambra, otulająca i bez rozwodnionych sratków-kwiatków wyłaniających się znienacka. Trochę zmysłowości i lekko ciągnący się ogon OMG, ja sama nie wiem czego chcę ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
I chcę całodziennie. Do work tysz Mauboussin nie znam
Edytowane przez vesenka Czas edycji: 2011-10-18 o 21:36 |
||
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo z ciepłych miłych to DV i CInema i Organza - i wsie są odbierane jako bez pazura ale dla innych go mają DV - jest optymistyczna - faktycznei dolce vita - jest człowiekowi dobrze, w oparach błogości i ciepła sie grzeje - ale chyba nie roztacza pazurka - charakter ma na pewno Organza - eleganciej i dalej po prostu dobrze Cinema - mówią że ciacho - mnie kwiaty ciut przymdliły - chyba pazura toto nie ma a jeśli już to spiłowany Samsara brzmi najostrzej - na mnie było tak charakternie że bałam sie nosić - Madzik miał może się wypowie na dniach? hmmm no ciekawe bo zgadza się że większość z pazutkowych jest przegięta w drugą stronę jesli mówisz Ambry - bo i ja na nie poluję - to uderz w stół a Polly się odezwie - chyba Winterka też z ambrami łopcykana - jako i reszta szanownego forum ale tak mi sie skojarzyły Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2011-10-18 o 21:43 |
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2963 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
ad 1- OI ? ![]() HdI? Theorema? Amarige mariage? elixir penhaligons ad 2- Fiore d'ambra ![]() Ambra Aurea Ambre Sultan Prada ![]() Ambre Russe Alkemi Alambar
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-18 o 21:53 |
|
|
|
|
#2964 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Ja wielbię prawie wszystkie ambry
Żem się spociła na siłowni
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2965 |
|
BAN stały
|
Wybaczcie, ale nie nadrobię, gdyż padam po całym dniu zajęć. Miałam dziś pierwsze warsztaty z przekładu literackiego i baaaardzo mi się podobało ![]() Smaczki z mego życia pseudotowarzyskiego (tak żebyście mieli overview, jak to tu u mnie wygląda z tym szczątkowym towarzystwem i jak to towarzystwo do mnie pasuje...) ![]() Pojawił się pomysł wyjazdu w weekend do Budapesztu, tylko na jeden dzień, rano wyjazd, wieczorem powrót, ale w międzyczasie stwierdziłyśmy z jeszcze jedną koleżanką, że w sumie na 2 dni (np. sobota+niedziela) bardziej się opłaca, tym bardziej, że tam jest b. tanio i można znaleźć nocleg za grosze, a wtedy miałybyśmy 2x więcej czasu na zwiedzanie, można by wieczorem gdzieś wyjść, zobaczyć miasto nocą, bo podobno warto itd. No ale dziewczyny nie chcą, ponieważ: -"już nawet nie chodzi o kasę, ale..." - "...mamy taaaaaak duuuuużo do robotyyyy, tyle tłumaczeń blablabla" - "wiesz, mnie to życie nocne i tak nie interesuje" - "ale my w niedzielę byśmy chciały iść do kościoła". facepalm. no dobra, co kto lubi, nic nie mówię.no więc znalazłam sobie już towarzystwo na gotycką imprezę i ruszam w piątek zwiedzać tutejsze mroczne nory, niech mnie reszta towarzystwa pocałuje w |
|
|
|
#2966 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Cytat:
Wchodzisz w Ustawienia konta -> zdjęcia i albumy -> dodaj album -> tytuł albumu wymyślasz np. Paskudna Parabelka -> Wyślij. Potem ta sama procedura tj. ustawienia... -> zdjęcia... -> wybierasz stworzony album i klikasz -> załaduj fotki. Potem te fotki nazywasz i wsio. To samo miałam pisać ![]() Może Scent Intense jak ambra? Szarlotkowo-ambrowe Ambre Narguile? Przyprawowa stara Mańka? Calypso Ambre Christiane Celle? Ale wymyślam. |
||
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ad.2 że się podepnę - najlepiej miec próbki wszystkich i porównać ( oprócz Prady i Alambar ) czy jest sens jakiś klucz dobrać w kolejnosci poznawania? |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
a na mnie wszystkie ambry kwaśnieją
![]() branoc
|
#2969 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() 2. zazdroszczę! ![]() Ach, zwał się Katakumby Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2011-10-18 o 21:59 |
|
|
|
|
#2970 |
|
grozi wypollizowaniem
|
zapomnialam jesczze o SCent
no i l'Artisany-ale ja osobiście nie lubie-na mnie są ostre i zwierzowe ![]() ciekawe jast tez Ambra Loccitane, ale na mnie duzo kfiecia wychodziło, ale nie zawsze
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2011-10-18 o 22:00 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:49.

no dobra, co kto lubi, nic nie mówię.