|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 24
Na katalogowym trochę nowości, m.in. zegarek Believe. Na fotkach słabo widać napis AVON, w rzeczywistości też nie jest jakiś nachalny, jednak widoczny jak się przyjrzymy z bliska. Osobiście mi to nie przeszkadza, bo zegarek śliczny
Co do portfela to całkiem pojemny, szkoda że nie ma okienka na zdjęcia, to bym go zatrzymała dla siebie, muszę mieć takie okienko |
|
|
|
#2942 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Woda Perfect Strength ma cenę regularną 80zł, ale może jakaś promocja będzie. A jeśli chodzi o programy motywacyjne to w k01 nie było żadnego. |
|
|
|
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W Avonie sa podwojne cienie jasny bezowy + braz (nie pamietam nazwy). Wydaje mi sie, ze pasowalyby na delikatny dzienny makijaz. Mam tez paletke Pink Sands i tez ladnie wyglada. Cytat:
trzymają się tydzień z drobnymi poprawkami, schną w parę minut. ale nakładam najpierw utwardzacz a na 2 warstwy lakieru jeszcze 1 warstwę utwardzacza.[/QUOTE] Ja je lubie. Kiedys nie mialam do nich przekonania, ale to dlatego ze jakies dziwne kolory wybieralam (nie lubie perlowych lakierow). Teraz mam kilka buteleczek i jestem zadowolona. Szczegolnie jak wprowadzili te plaskie pedzelki Swietne sa.
|
|
#2944 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję za odp. |
|
|
|
|
#2945 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Eyeliner też mam z I, więc po Waszych opiniach na avonowy nawet nie spojrzę, niestety..Dziękuję Dziewczynki za opinię!!
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
Ogólnie napis widać, ale jest błyszczący, a na fotkach widocznie tak padło światło, że jest praktycznie niewidoczny
tym bardziej nosząc go na co dzień, nie będzie rzucał się szczególnie w oczy, no chyba że ktoś nie chce wcale żadnego napisu... ale mi to akurat pasuje, bo zawsze to "żywa reklama"
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O mam zdjecie - to ten trzeci kolor (lewy dolny rog). Zreszta wszystkie kolory w tej paletce sa ladne, chociaz zlotego nie bardzo uzywam.
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Cześć Dziewczyny! Jak mnie tu dawno nie było
![]() Wpadłam zapytać co można zamówić w tym katalogu za zamówienie z poprzedniego na 1000zł i jaki jest kod ![]() Nawet jak dziś zrobie zamówienie na paczkomat to przyjdzie dopiero we wtorek? (zawsze mam w sobotę)
|
#2951 |
|
Raczkowanie
|
Hej. Dziewczynki potrzebuję Waszej pomocy
Znajoma chce zamówić dla syna (17 lat) zestaw Pro Sport lub Pro Chill. Chciała abym ja jej któryś wybrała, ale nie mogę skojarzyć zapachów. Pomożecie?
"Za często chcemy tego, czego nie możemy mieć. Pragnienia łamią nam serce, męczą nas. Pożądanie może rujnuje nam życie. Ale jeśli chodzi o pragnienia, najbardziej cierpią ci, którzy nie wiedzą, czego chcą." "Prawda o prawdzie jest taka... że rani. Więc kłamiemy."
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#2952 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a w związku ze świętem jutrzejszym są przesunięcia, niestety
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Pro Sport.
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
mam pytanie, zapewne banalne, na stronie avonu jest informacja ile płacę jak zamawiam 5, 10, 20 katalogów, a ja chcę zamówić 15
- ile to będzie kosztowało?
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a tak się cieszyłam że w końcu mi dobrze idzie i jakaś nagroda będzie - o ja naiwna Cytat:
wpiszesz normalnie 15 a tam Ci to w ten sposób policzy
![]() ![]() Edytowane przez dianuseeek Czas edycji: 2011-11-10 o 17:18 |
||
|
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
10+5 czyli 9zł + 6zł = 15 zł wpiszesz normalnie 15 a tam Ci to w ten sposób policzy[/QUOTE]no właśnie wpisałam i liczy mi jak zwykle czyli na razie 45zł za 15 katalogów no ale jak mam zapłacić 15 zł za 15 katalogów to lepiej zamówić 20 - będzie więcej do rozdania i do dźwigania
|
|
|
|
#2959 | ||||
|
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
ogólnie spice market jest piękna ale dla mnie za droga Cytat:
i załapałam szybko o co Wam chodzi,nie musiałam doczytać że chodzi o wody ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() jak tam zamówienia z 16? ja opuszczam ten katalog więc nie wiem czy zbieracie zamówienia,czy już paczuchy macie...opowiadajcie co macie dla siebie ![]() Ja w 17 będę zamawiać,choć dla mnie katalog średni...w 01 się wyszaleję |
||||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
jolka78 możesz się pomaziać po ręce tymi cieniami blue vattage
|
|
|
|
#2961 |
|
Raczkowanie
|
O nie! Właśnie przeglądałam K17, a tu taka niemiła niespodzianka...wycofują serię Planet Spa Biała Herbata
![]() Dwa dni mnie tu nie było, a ile stron do nadrobienia ![]() malyszkicownik, czy to tylko na zdjęciach tak wygląda, czy pasek od zegarka Believe wcale nie jest tłoczony w wężową skórkę (tylko ma te okropne czarne kreski)?
"Jesteś wolny! Jesteś wolny! On czeka na ciebie." M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata Edytowane przez Valoissa_ Czas edycji: 2011-11-10 o 19:07 |
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Czy okrągła składana szczotka jest warta zakupu, nie rozlatuje się jak te podłużne co były wcześniej?? Potrzebuję jakiegoś drapaka do torebki...
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:03 ---------- Cytat:
ale koperta zegarka bardzo mi się podoba
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na strefie przy składaniu zamówienia wyświetla się nowa oferta: cienie anew, aromadisiac, passion dance i krem na rozstępy Edytowane przez Aalicia24 Czas edycji: 2011-11-10 o 19:37 |
|
|
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
mam fakturę, ale bez podglądu jeszcze
|
|
#2965 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
mi się baaaardzo podoba i kusi myślę nad kosmetyczką zebrą ale nie wiem czy wezme i ta torba weekendowa też mi się podoba ale na pewno nie biorę.kiedyś sie napalałam na ten miętowy ale odpuściłam i teraz się wahałam chwilkę ale nie biorę mam 2 w domu i nie potrafie zużyć, nie chce mi się malować ;pCytat:
a nawet nie spojrzałam ile ich tam łącznie jest ;p
|
|||
|
|
|
#2966 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#2969 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Smerfetko koperta również mi się bardzo podoba Tylko ten pasek...on we wszystkich taki paskudny? Myślałam, że dziś obejrzę ten zegarek w COK, ale wystawy jeszcze nie zmienili...no nic, pójdę po weeknendzie, to przy okazji i zdjęcia porobię...różnej biżuterii itp.
"Jesteś wolny! Jesteś wolny! On czeka na ciebie." M. Bułhakow, Mistrz i Małgorzata Edytowane przez Valoissa_ Czas edycji: 2011-11-10 o 20:26 |
|
|
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
co oznacza przy statusie zamówienia zatrzymane mam wszystko opłacone nie rozumiem
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

Co do portfela to całkiem pojemny, szkoda że nie ma okienka na zdjęcia, to bym go zatrzymała dla siebie, muszę mieć takie okienko 

Klaudia 16.10.2009
Adam 18.11.2012
(zawsze mam w sobotę)