|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
Cytat:
![]() Wyprostowałabym sobie trwale, ale póki co nie chcę ich obcinać więcej niż 1cm.
|
|
|
|
#2942 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Rusza nasza turbo dieta, zapomnijmy o leniwych dniach paszteta, -5 kg cz. VI
oj taaaak, faceci potrzebują bardzo dużo czułości
szkoda,że czasem o tym zapominam...
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze mi tak ![]() ---------- Dopisano o 08:40 ---------- Poprzedni post napisano o 08:38 ---------- Bania, nie mogę znaleźć
|
|
|
|
#2944 |
|
Wtajemniczenie
|
coś Ty mu nagadała?
Boże, ledwo dzień się zaczął a ja pochłonęłam już batona
|
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja: Nie, jadę z tatą... X: Aaa, to zdzwonimy się później... Ja: Nie! Nie zdzwonimy się! Nic się w tej kwestii nie zmieniło! Masz mi dać spokój! Odczep się w końcu ode mnie (coś w tym stylu )X: Ahaaa, hjg... (coś zaczął mówić...) Ja: Pa! (i się rozłączyłam)
|
|
|
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Melduję Cardio Party Mix 3 & Pierwszą połowę ab jam (na więcej już nie starczyło czasu)..
Melduję też zaje*istość, bo jeszcze nigdy tak długo nie trzymałam się w postanowieniu, że ćwiczę i jeszcze nigdy nie byłam tak pewna, że osiągnę cel. ![]() Dziękuję, miłego dnia
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj muszę się zacząć uczyć...
|
|
|
#2948 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi o dziwo ni stad ni zowad zaczela sie poprawiac cera wiesz co, nie wiem, czy decydowalabym sie na zabieg gdyby nie to, ze mam co scinac w razie wu :P jak mi to tragicznie potraktuje wlosy i dziwnie sie zachowa ( bo z tego co czytam watek poswiecony encanto, to zachowuje sie dosc nieobliczalnie, w zaleznosci od tego jakie kto ma wlosy), to najwyzej sporo zetne i juz. nie nakladam preparatu fest przy skorze, takze uwazam ze postepuje rozsadnie Cytat:
grunt, ze teraz jest misiaczkiem pluszaczkiem i moge go sciskac ![]() Cytat:
![]() spoooko, przeciez wiesz ze go spalisz tez bym wciagnela!Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Bania, czemu ciapa?
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Ale u mnie piękna pogoda!
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dosc pochmurno, ale czuje ze wyjdzie slonce i bede mogla sie polansowac w jakiejs mini
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Hej chudziny!!!
Wreszcie mam dzień wolny. Nie nie pracuje po 12h ale robię dużo nadgodzin bo nie mamy jednego pracownika i jakoś trzeba to wszystko posklejać żeby było dobrze. Ale w sumie się cieszę bo wypłata będzie spora. Dopiero w sumie się obudziłam zdążyłam poćwiczyć, zjeść kanapkę i wypić herbatę i ruszam zaraz na shopping mam ochotę na jakieś kolorowe spodnie, może jakiś trencz no sama nie wiem, zobaczę co tam mi wpadnie w oko mam troszkę kasy oszczędzonej więc trzeba trochę wydać. A w ogóle to marzy mi się złoty zegarek ale jeszcze troszkę muszę odłożyć, ale mam nadzieję że do lipca/sierpnia kupię. Dzisiejsze menu: śn: kanapka: bułka grahamka, masło, sałata, szynka, jajko, rzodkiewka, ogórek odrobina majonezu i herbata dilmah mango-truskawka pycha uwielbiam II śn: po zakupach będzie latte z cynamonem i sałatka gyros zrobiłam wczoraj małą miseczkę Obiad: zupa ogórkowa ugotuję na udkach więc zjem pewnie z pół udka gotowanego Kolacja: nie wiem bo będę dziś u rodziców Tak zumba jest ostatnio bardzo modna gdzie nie pojadę tam dziewczyny chodzą na zumbę i w sumie się nie dziwię bo można się nieźle spocić przy super zabawie
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Hej Grubaski
![]() Przyszłam się pożalić bo ćwiczę od prawie 2 miesięcy, co prawda ostatnio mega mega wpiepszałam a waga jest większa to na pewno muszą być mięśnie ![]() Ale zlewam to bo co z tego że waga duża jak to na pewno mięśnie ? Mi się wydaje że ciało mam coraz lepsze a głupia waga kłamie Okazało się że niepotrzebnie bałam się o kolano, po zwiekszeniu ćwiczeń nic mu nie jest, mogę śmiało śmigać na orbitku 45 min |
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
Chyba zaraz pójdę po tuńczyka i kukurydzę i zrobię sobie sałatkę
|
|
|
#2954 |
|
Rozeznanie
|
|
|
#2955 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, pamietam, ze w podstawowce mialam traume muszac nosic pastelowe spodnie (mam mnie zmuszala xD a teraz to wrocilo, w zyciu bym nie pomyslala ze bede chciala zalozyc pastele na tylek ;p Cytat:
w sumie jak cwiczylam i trzymalam sie diety, to waga wskazala bardzo niewielki spadek, ale efekty byly widoczne - same widzialyscie w albumie. wiec nie ma co do konca sugerowac sie cyferkami na wadze ![]() jestem po pierwszym prostowaniu, spedzilam 2 godziny sam na same ze swoim odbiciem w lustrze, jestem do d,py nie moge na siebie patrzec i mam chwilowego dola. chyba izrobie make up albo zaczne walic glowa w sciane ;p
|
|
|
#2956 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
jadłam estelle z biedronki o smaku toffi! ![]() ja też chcę!! Cytat:
zaczęłam ściągać nowy program szalinki - Chalean Extreme! ![]() Alexis - masz jakieś zdjęcia przed ćwiczeniami i po? na pewno to mięśnie! cholera... ja chyba muszę iść do lekarza. lewe kolano boli jak cholera! czasami mam problem ze wstaniem z łóżka
Edytowane przez agnesuk Czas edycji: 2012-03-22 o 12:33 |
|||
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha!
![]() Wyszłam w mini, cielistych rajstopach i pantofelkach na szpilce do sklepu i czuję się bosko Dostałam zaproszenie na randkę
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Jak szłam do sklepu to taki chłopak mnie zaczepił
![]() Chwilę pogadaliśmy, wydaje się być sympatyczny... Podałam mu nr telefonu który mam dla randkowiczów na kartę ---------- Dopisano o 13:38 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- To jeszcze nam poodpisuj
|
|
|
#2960 |
|
Rozeznanie
|
No i nic nie kupiłam za dużo rzeczy mi się podobało muszę iść z mężem żeby mi doradził. Idę wstawić zupkę niech się gotuje.
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Bania prawdopodobnie był ktoś inny
Dziewczyna Go odtrącała to w listopadzie wrócił do mnie, a teraz podobno Jej się odwidziało (nie ma to jak drogi samochód). Przynajmniej tak powiedział Jego kumpel z uczelni, który zaraz potem chciał się ze mną umówić... M wszystkiemu zaprzecza, ale mnie to już nie bawi i wracam do obiegu!Dzisiaj na meczu jestem umówiona z fotoreporterem z naszej redakcji, bo naczelny uznał, że nas zeswata, hahaha!
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Loriette, a nie lepiej trochę odpocząć? Z tego co widzę to Ty strasznie boisz się być sama... Masz teraz maturę, kupę znajomych, młoda jesteś.....
|
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2964 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Daj spokój schizom,w dech i wydech ![]() Miłego dnia ![]() Też bym sobie wyprostowała,ale co będzie jak zamarzą mi się fale z powrotem Dlatego zostaję przy opcji naturalnie w tygodniu, prostowane na weekend ![]() Cytat:
Przedstawiciel przywiózł nam żarcie,więc moje zdrowe 2 śniadanie musi poczekać ![]() I: kubek mleka, 2 kawy II: sałatka z kurczaka z talarkami Reszta dnia ma być lekka,ale sycąca A jutro piątek |
||
|
|
|
|
#2965 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() na pewno sie uda dotrzeć do celu Ja też ten weekend w szkole a ja jeszcze nie uzupełniłam wszystkich notatek z poprzedniego zjadu, nie wspominając o nauczeniu się tego heeeeeeey Cytat:
![]() 2. tez ostatno duzo o tyn słyszałam, szkoda że u mnie nie ma takich (w sumie żadnych Cytat:
![]() a byłaś z tym kolanem u lekarza? żebyś go sobie nie załatwiła.... Cytat:
Ale miałam okropny dzien w pracy , znów boli mnie ta ręka, do tego przemarzły mi nogi i w ogóle jestem padnięta Mało tego moja kochana córeczka tak mi podniosła ciśnienie nie chciała isć na nogach tylko miałam ją nieść do domu (a dziś na pewno bym jej nie doniosła - reka ) zaczęła mi wrzeszczeć na drodze i tupać nogami na szczęście posiedziała chwilę sama w pokoju, po kazaniu mamusi i przyszła przeprosić jestem okropna, pochłaniam ostatnio tyyyyyyyle czekolady że brak słów i musiałam pousuwać emotki z postów! w ogóle to chciałam Wam powiedzieć, że jesteście boskie, że Was kocham i cieszę się, że Was mam |
||||||
|
|
|
|
#2966 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nigdy nie miałam takiego numeru Cytat:
no właśnie nie mogę przestać się schizować... ale przecież to niemożliwe,żebym zaszła w ciąże jeśli wzielam wszystkiego tabletki, nie wymiotowałam,nie mialam biegunki...ajjjj jakies plany na weekend? Cytat:
no to dobrze,ze Mała zrozumiała i przeprosiła. grzeczna dziewczynka mmmm babka daaaaaaaaaj! ja też ciągle jem....
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() 2. nie schizuj się, masz racje ![]() 3. TZ grzal mne wczoraj a dziś notatki witajcie 4. a babka się skończyła, TZ zjadł |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Wtajemniczenie
|
jak już @ sie pojawi to wtedy się uspokoję
dobra, pora coś poćwiczyć!
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Przez te mecze zapominam o jedzeniu i w rezultacie mam 3 małe posiłki z czego ostatni po 21
![]() Najważniejsze, że weszliśmy do półfinałów! A fotoreporter okazał się równym gościem
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki, nie odpisze Wam po kolei, cytujac wszystko, bo ciagle mi odrzuca posty
jestem wsciekla, no nie moge dodac wiadomosci i tajemnicza wizazowa magia wszysto mi kasuje Milusia- fajnie, że nas podczytujesz, ale czemu nie dajesz znaku życia :P Agnes - marsz do lekarza z tym kolanem, bo to nie ma zartow. od kiedy zaczela mi sie historia z moimi przyjaciolmi guzami, wszystkich, hurtowo wysylam do lekarza, takze i Tobie sie nie upiecze Loriette, zartujesz... ja w swoich mrocznych nocnych rozkminach co prawda bralam pod uwage to, ze kombinuje cos tam na boku, ale zaraz obok tych mysli, pojawial sie jego obraz ktory nam tu stworzylas, i od razu myslalam sobie -eeee, nieee, kto by go chcial :| ja nie wiem tylko - skad w tym chlopaku tyle pewnosci siebie? widac ze nie chodzil do polskiej szkoly, tak gnebia takich typow ;/ a teraz co; broni go bmw ojca, zal x miliard. bierz fotoreportera / i czesto tez chodza w takich portkach jak wedkarze xDPsyhe, masz dziwaczny sposob zawierania znajomosci ;p idac tym tokiem myslenia, bieglabym za tirami ktore na mnie trabia, albo proponowala mycie szyb facetom w autach czekajacych na swiatlach kiedy randka? ![]() ja tez dzisiaj sie swietnie czulam, zalozylam moj ukochany plaszczyk, w ktorym odpadl guzik, chociaz udaje zawziecie, ze nadal tam jest i ze nie zorientowalam sie, ze go tam nie ma (kto zrozumial, to ma buziaka niestety mialam plaskie butki nad czym ubolewam, jednak przedreptalam za raczke z kotkiem tzem tyle kilometrow, ze w szpilkach nie dalabym rady Monia, chlorze, jakie masz plany na weekend, i skad bierzesz kase na alkohol ![]() Adusia, hehe, ja wrecz przeciwnie, nie znosze zakupow z tzem :P on mi nigdy nie doradzi. malo co mu sie podoba uwielbia moj styl i podoba mu sie to, ze potrafie jakos tam zlozyc rzeczy w jedna calosc, ale nie potrafi ocenic jednego wieszaka, wyobrazic sobie czegos jakby to wygladalo z innymi rzeczami ;pza to tz sam na zakupach... koniec , katastrofa przyszedlby w zakrotkich spodniach, albo cos w tym stylu zdecydowanie, kobiety musza chodzic na zakupy z mezczyznami. MP, my tez Ciebie kochamy! razem tworzymy super ekipe, jestescie swietne, kocham was niunki ![]() nie wiem. pewnie mnostwo rzeczy pominelam, ale nie dam rady czytac i odpisywac wnikliwiej ![]() co do mojej diety to jestem w czarnej d.pie, co do cwiczen, hmm, od dzis stwierdzam, ze seks w ramach sportu - czemu nie, niezly trening ![]() dzis mialam super fajny dzien zjadlam pizze z roznymi dziwnymi dodatkami ktorych nazw nie pamietam , ale bylo pysznie!
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:33.

to smieszne, urocze i kochane jak widac, ze taki stary kon (

szkoda,że czasem o tym zapominam...

na pewno to mięśnie! 

Piekarnik Laury
nie chciała isć na nogach tylko miałam ją nieść do domu (a dziś na pewno bym jej nie doniosła - reka ) zaczęła mi wrzeszczeć na drodze i tupać nogami
na szczęście posiedziała chwilę sama w pokoju, po kazaniu mamusi i przyszła przeprosić
BLOGUJĘ