|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | ||
Zadomowienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Cytat:
mnie tez... ![]() ale dobrze ze mam Was ![]() ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ---------- Cytat:
ja tez planuje w naszym pokoju troszke zminic układ mebli i tez chciałam komode dokupic bo nie bardzo gdzie mamy rzeczy trzymac, szczególnie brakuje nam szuflad bo od duzej szafy sie rozwaliły... ![]() no i tak sie zamierzamy kupic szafke na buty jakas wieksza i tez sie nie mozemy zabrac za to, a wiosna idzie, buty sie wyciąga, ja swoje dowiozłam z domu i wszystko tak lezy luzem na korytarzu... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie sie żadna szafka na buty nie podoba ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||||||
Raczkowanie
|
Maaaaaaatkooo! Jaki tu szał dziś! I jak was tu nadrobić i jeszcze być na bierząco!!!???
![]() Ja mam lot jutro do Niemiec o 8.30, trzymajcie kciuki za miekkie lądowanie ![]() ![]() ... idę dalej się szykować ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Wogole jestem jakas dziwna od paru dni.mysle tylko o tym zeby radyklanie zmienic swoje zycie,chcialabym bardzo wyjechac gdzies za granice i tam sie osiedlic,jakos nie czuje potrzeby bycia w PL,chcialabym byc jak najdalej od rodziny tz i chce zeby maz za granica zarabial tyle zeby mieszkac tam i przede wszystkim zeby byl w domu codziennie,bo naprawde mam dosyc juz zycia w samotnosci,zeby meza miec tak rzadko w domu
![]() tu w PL nie znajdzie takiej pracy zeby wynajac mieszkanie,placic rachunki i kredyt utrzymac troje ludzi w tym dwoje dzieci nie bedąc kierowcą. no niestety w takie fabryce przy dobrych wiatrach wyciagnie 2tys zl a to stanowczo za malo.. ;( ale tz niechce wogole wyjezdzac,wiec wychodzi na to ze wiecznie bede sama... |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakie są szanse, żebyście z nim tam byli? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Rozeznanie
|
łosz matko, ponarzekałam wczoraj to mam! nadrabiania na pół nocy
![]() witam wieczorowo dziewczynki!
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chodzi mi o to zeby wyjechac za granice zeby mogl codziennie byc w domu bo wiadomo ze tam sa lepsze zarobki i socjal,ale maz nie chce sie ruszac z Polski ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
witaj Emma ![]() no dzis ładnie naprodukowałysmy stron-15az ![]() ---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
dziekuje ![]() moze kiedys ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
a po mojemu znowu to sa wszystkie małopojemne ![]() a butów mamy łącznie... ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
to znaczy ze rozumiesz mnie, co to znaczy byc samej w domu ![]() mój na szczescie ma takie wyjazdy na okreslony czas, a teraz sam sie o nie starał bo to chodzi o nasza przyszłosc o to zeby mógł awansowac i zeby miał przyszłosc zapewniona jaką taką i stałą prace, wiec musimy to jakos przetrwac i juz! aale oboje mamy juz dosyc tej rozłąki ![]() ![]() zielona i tak jak Ty nie mam mamy pod ręka niestety, co tez nie jest łatwe, mimo ze jestesmy dorosłe to jednak zawsze chciałoby sie miec gdzies mamę pod reka a tak to nawet nie ma sie z kim tak normalnie szczerze ode serca porozmawiac kiedy tych naszych męzów nie ma przy nas... ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- dobra dziewuszki ide do wanny zrobic ze sobąporzadeczek bo jutro pewnie nie bedzie chciało mi sie wieczorem depilowac jak tz przyjedzie wiec ide sie ogarnąc, wykąpac no i chyba spać pora ![]() ![]() ![]() Edytowane przez misia20l Czas edycji: 2012-03-29 o 20:42 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc, też chyba ide choc jakoś mam tyle energii że nie wiem czy zasne
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ---------- Cytat:
![]() ![]() wszystko ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przykro mi, że musisz byc sama ![]() Cytat:
![]() Jakbym miała miec szafke na buty, to musiałabym miec wielką garderobe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
Ja uciekam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
Dobranoc dziewczyny, mnie już też zbiera
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
ja juz wykapana, gładka i wybalsamowana
![]() pora na dobranoc wiec dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
witam,ja juz nie spie
![]() mialam dosc erotyczny sen i musialam przed 7 podleciec do łóżka tż ![]() ale ze mnie świntuch ![]() w koncu mialam 4miesieczny post ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Rozeznanie
|
Dzień dobry
![]() brrrrr co za okropna pogoda |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczeta
![]() Pije poranną kawke-inke, kto ze mną? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Przed siódmą sie obudzilam i nie da rady zasnąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
Witam się i ja z rana
![]() Normalnie o 7:00 grzmot mnie obudził a potem sypał śnieg z deszczem ![]() A ja kawy nie piję teraz, odrzuciło mnie , a inki nigdy nie cierpiałam ![]() Zielona ja tak ze snem miałam jeszcze do niedawna. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
ale no przeciez to jest bezsensu
![]() wczoraj juz od 22 czulam ze usne na stojaco,polozylam sie i d*pa usnac nie umialam. Ladny bezsens. A budzilam sie w nocy co chwila. Porazka. Teraz ledwo siedze przed lapkiem,nawet ta kawa mi nie pomaga. jeszcze k*rwa tak u mnie pada ze zgroza! a mialam plany isc na miasto z tzetem ![]() ---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- teraz to juz k*rwa umarłam! SNIEG PADA!!! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tż śpi po nocce w sypialni, a ja chyba sie zaraz położe w salonie ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Wtajemniczenie
|
A ja się pochwalę, że wczoraj byliśmy na usg prenatalnym i dzidzia ma już 7,1 cm wyobraźcie sobie, że urosła prawie 3 cm w dwa tygodnie , szok
![]() I różnica wieku dzidzi się zmniejszyła, bo była wg usg młodsza o tydzień a teraz tylko o 3 dni ![]() ![]() No, ale TŻ zdążył wczoraj na usg i wyobraźcie sobie, że pożyczył samochód od kolegi i nie musieliśmy iść na pieszo w tej ulewie , mój kochany TŻ ![]() A nasze autko dalej w warsztacie dziś powinni nam go oddać. Wracając do maluszka, pomiary wszystkie wyszły dobre. Maluch lezał sobie jak na plaży , z ręką pod głową i nogami w górze, tylko drinka z parasolką mu brakowało ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobiłam też testy z krwi na wady genetyczne. Robiła to któraś? Wyniki za dwa tygodnie, i nie powiem ile kasy tam zostawiliśmy ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Ja się przylaczam, od kiedy dowiedzialam się, że bedę mamusia przerzuciłam sie na inke i bardzo mi smakuje.
W ogóle to dzień dobry dziewczynki. A u mnie za oknem piękne sloneczko, szkoda tylko, że 3 stopnie... |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Hej, hej
![]() witam się w ten paskudny dzień ![]() zobaczcie jakiego maila dostałam dzisiaj od kolegi z pracy ![]() No więc dziewczyny bierzemy się do roboty!!! ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:56.