O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-03-29, 19:14   #2941
misia20l
Zadomowienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
W sumie wystarczyłaby mi kawa plus Twoje towarzystwo

Jejku, jak mi brakuje takich babskich nasiadówek!

mnie tez... szczególnie teraz kiedyd tzta nie ma. zawsze jakby jakas kol wpadła to szybciej by czas zlecial, było by z kim pogadac a nie tak całe dnie sama...
ale dobrze ze mam Was

---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:11 ----------

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
zaczyna mi sie podobac kupowanie uzywanych rzeczy do nowego mieszkanka ta komoda jest sliczna,a do tego znalazlam szafe za 150zl do kompletu,wiec co miesiac bede cos kupowac az bedzie caly komplet
kurde no trzeba sobie jakos radzic
macie cos na sprzedaz?

ja tez planuje w naszym pokoju troszke zminic układ mebli i tez chciałam komode dokupic bo nie bardzo gdzie mamy rzeczy trzymac, szczególnie brakuje nam szuflad bo od duzej szafy sie rozwaliły...
no i tak sie zamierzamy kupic szafke na buty jakas wieksza i tez sie nie mozemy zabrac za to, a wiosna idzie, buty sie wyciąga, ja swoje dowiozłam z domu i wszystko tak lezy luzem na korytarzu...
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:21   #2942
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
ja tez planuje w naszym pokoju troszke zminic układ mebli i tez chciałam komode dokupic bo nie bardzo gdzie mamy rzeczy trzymac, szczególnie brakuje nam szuflad bo od duzej szafy sie rozwaliły...
no i tak sie zamierzamy kupic szafke na buty jakas wieksza i tez sie nie mozemy zabrac za to, a wiosna idzie, buty sie wyciąga, ja swoje dowiozłam z domu i wszystko tak lezy luzem na korytarzu...
To tak jak u nas
Mnie sie żadna szafka na buty nie podoba tu jest największy problem
Stary 2012-03-29, 19:30   #2943
Elmiria
Raczkowanie

Maaaaaaatkooo! Jaki tu szał dziś! I jak was tu nadrobić i jeszcze być na bierząco!!!???

Ja mam lot jutro do Niemiec o 8.30, trzymajcie kciuki za miekkie lądowanie Po powrocie sie odezwę
... idę dalej się szykować

Cytat:
Napisane przez tynkusia Pokaż wiadomość
Witam wszystkie Kobietki!
Zaczepilam kiedys o Wasz watek , ale nie moglam sie udzielac przez pewnien czas z przyczyn technicznych. Wykrakalyscie, ze szybciej zaczna sie staranka mialy byc w kwietniu, ale pospieszylismy sie iiii...... BEDE MAMUSIA!!
Gratulacje!!!!

Cytat:
Napisane przez CoffeeHeaven Pokaż wiadomość
Witajcie dziewuszki
Co tam słychać?
W końcu po uczelni i wolne hihi.

Elmiria - mam nadzieję, że się uda, może to sa objawy
Gosiaczek - super, super, super, gratuluję!
To kiedy teścik? Bo już się nie mogę doczekać

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
Witam dziewczynyPierwszy raz się tu wypowiadam i mam nadzieje że mnie przyjmiecie do waszego gronaZaczne od tego że od czerwca z mężem staralismy się o dziecko.Juz zaczynałam sie martwic ze cos może byc nie tak(mamy już marzec),a tu nagle okres zaczał mi sie spózniac.Dziś po tygodniu czekania na miesiaczke zrobilam test- i sa 2 kreseczkiJutro pedze do lekarza,zyczcie mi powodzenia
Trzymam kciuki! i serdeczie gratuluję!

Cytat:
Napisane przez salud Pokaż wiadomość
Kurcze,potwierdzam niesamowite uczucie. Moja mama jest polozna i jak jade do rodzicow w odwiedziny zabiera taka przenosna sonde do sluchania tetna dzidziusia. Nawet moj maz sie wzrusza. Nie ukrywam,ze latwiej mi przez to wytrzmac od wizyty do wizyty u gina,zwlasza,ze nie czuje jeszcze ruchow plodu
Zazdroszczę, ja też bym tak chciała! Od wizyty do wizyty okropnie czas mi się dłuży!!!

Cytat:
Napisane przez perelka_np Pokaż wiadomość
Hej Kobietki

Nie miałam czasu napisać wcześniej bo od rana byłam strasznie zalatana
Niespodzianka poniżej
Gratulacje!!!! Z mażem już się poukładało?

Cytat:
k u * w a same złe wiadomości!!!
tż dzwonił i juz cos wiedza na temat nowego kursu. ma trwac jeszcze 4 m-ce!
ja sie chyba z a * e b i e!tyle czasu...
7 miesiecy go nie bede miała...
jak poszedł na ten kurs miało byc tak pieknie, tylko 3 m-ce i juz jutro by go skończył a teraz ma nastepny, gadali najpierw ze 2 m-ce, teraz ze 4m-ce!
do końca lipca?!!! nieeee no ja mam dosyc tej jego z j e * a n e j roboty!
Misiu, kochana, przykro mi bardzo Niestety czasem życie tak się układa. Na pewno robi to dla was i waszej dobrej przyszłości, więc postaraj się być wyrozumiała.
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:42   #2944
reven24111
Raczkowanie

Cytat:
mnie tez... szczególnie teraz kiedyd tzta nie ma. zawsze jakby jakas kol wpadła to szybciej by czas zlecial, było by z kim pogadac a nie tak całe dnie sama...
ale dobrze ze mam Was

Misia do mnie masz blisko a ja też się w domku nudzę możemy się kiedyś umówić na kawkę
reven24111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 19:57   #2945
zielona1911
Zakorzenienie

Wogole jestem jakas dziwna od paru dni.mysle tylko o tym zeby radyklanie zmienic swoje zycie,chcialabym bardzo wyjechac gdzies za granice i tam sie osiedlic,jakos nie czuje potrzeby bycia w PL,chcialabym byc jak najdalej od rodziny tz i chce zeby maz za granica zarabial tyle zeby mieszkac tam i przede wszystkim zeby byl w domu codziennie,bo naprawde mam dosyc juz zycia w samotnosci,zeby meza miec tak rzadko w domu
tu w PL nie znajdzie takiej pracy zeby wynajac mieszkanie,placic rachunki i kredyt utrzymac troje ludzi w tym dwoje dzieci nie bedąc kierowcą. no niestety w takie fabryce przy dobrych wiatrach wyciagnie 2tys zl a to stanowczo za malo.. ;(
ale tz niechce wogole wyjezdzac,wiec wychodzi na to ze wiecznie bede sama...
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-29, 20:05   #2946
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Wogole jestem jakas dziwna od paru dni.mysle tylko o tym zeby radyklanie zmienic swoje zycie,chcialabym bardzo wyjechac gdzies za granice i tam sie osiedlic,jakos nie czuje potrzeby bycia w PL,chcialabym byc jak najdalej od rodziny tz i chce zeby maz za granica zarabial tyle zeby mieszkac tam i przede wszystkim zeby byl w domu codziennie,bo naprawde mam dosyc juz zycia w samotnosci,zeby meza miec tak rzadko w domu
tu w PL nie znajdzie takiej pracy zeby wynajac mieszkanie,placic rachunki i kredyt utrzymac troje ludzi w tym dwoje dzieci nie bedąc kierowcą. no niestety w takie fabryce przy dobrych wiatrach wyciagnie 2tys zl a to stanowczo za malo.. ;(
ale tz niechce wogole wyjezdzac,wiec wychodzi na to ze wiecznie bede sama...
Ja bym chyba do niego pojechała
Jakie są szanse, żebyście z nim tam byli?
Stary 2012-03-29, 20:08   #2947
Emma 1
Rozeznanie

łosz matko, ponarzekałam wczoraj to mam! nadrabiania na pół nocy
witam wieczorowo dziewczynki!
że ich miłość to nie wiatr
pragną wszystkich powiadomić,
że chcą razem iść przez świat.."
Emma 1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-03-29, 20:09   #2948
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
Ja bym chyba do niego pojechała
Jakie są szanse, żebyście z nim tam byli?
moj maz mieszka ze mna w PL,tylko ze jest kierowca miedzynarodowym wiec jest rzadko w domu,czasem na 5dni czasem na 7dni w miesiacu,w ciagu roku wychodzi na to ze jest ok 3 miesiecy w domu
chodzi mi o to zeby wyjechac za granice zeby mogl codziennie byc w domu bo wiadomo ze tam sa lepsze zarobki i socjal,ale maz nie chce sie ruszac z Polski
Stary 2012-03-29, 20:21   #2949
reven24111
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
witaj

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
moj maz mieszka ze mna w PL,tylko ze jest kierowca miedzynarodowym wiec jest rzadko w domu,czasem na 5dni czasem na 7dni w miesiacu,w ciagu roku wychodzi na to ze jest ok 3 miesiecy w domu
chodzi mi o to zeby wyjechac za granice zeby mogl codziennie byc w domu bo wiadomo ze tam sa lepsze zarobki i socjal,ale maz nie chce sie ruszac z Polski
zielona domyślam się co czujesz.Moja siostra miała identyczną sytuację ale zaryzykowali i wzięli kredyt na używanego tira.Teraz im całkiem,całkiem się wiedzie.Może wy też powinniście spróbować?
Stary 2012-03-29, 20:44   #2950
misia20l
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość

witaj Emma
no dzis ładnie naprodukowałysmy stron-15az

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
Misia do mnie masz blisko a ja też się w domku nudzę możemy się kiedyś umówić na kawkę

dziekuje
moze kiedys

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

Cytat:
To tak jak u nas
Mnie sie żadna szafka na buty nie podoba tu jest największy problem

a po mojemu znowu to sa wszystkie małopojemne
a butów mamy łącznie...a 20 par napewno

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

Cytat:

to znaczy ze rozumiesz mnie, co to znaczy byc samej w domu
mój na szczescie ma takie wyjazdy na okreslony czas, a teraz sam sie o nie starał bo to chodzi o nasza przyszłosc o to zeby mógł awansowac i zeby miał przyszłosc zapewniona jaką taką i stałą prace, wiec musimy to jakos przetrwac i juz! aale oboje mamy juz dosyc tej rozłąki mój tż mówił ze gdyby nie jego praca to chciałby sie wyprowadzic za granice, tam zarabiac jak sie nalezy i ewentualnie na starosc tu wrócic, tzn jak bysmy sie juz dorobili i zapewnili sobie przyszłosc finansowo. ciezko zyc w tym kraju ale ja trzymam za męża bardzo mocno kciuki i mam nadzieje ze ułozy sie mu w pracy tak jak tego bysmy chcieli..
zielona i tak jak Ty nie mam mamy pod ręka niestety, co tez nie jest łatwe, mimo ze jestesmy dorosłe to jednak zawsze chciałoby sie miec gdzies mamę pod reka a tak to nawet nie ma sie z kim tak normalnie szczerze ode serca porozmawiac kiedy tych naszych męzów nie ma przy nas...

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

dobra dziewuszki ide do wanny zrobic ze sobąporzadeczek bo jutro pewnie nie bedzie chciało mi sie wieczorem depilowac jak tz przyjedzie wiec ide sie ogarnąc, wykąpac no i chyba spać pora ale fajnie ze jutro juz piątek wreszcie sie przytule do mojego kociątka

Edytowane przez misia20l
Czas edycji: 2012-03-29 o 20:42
Stary 2012-03-29, 20:49   #2951
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dobranoc, też chyba ide choc jakoś mam tyle energii że nie wiem czy zasne
Stary 2012-03-29, 21:03   #2952
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez reven24111 Pokaż wiadomość
witaj

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

zielona domyślam się co czujesz.Moja siostra miała identyczną sytuację ale zaryzykowali i wzięli kredyt na używanego tira.Teraz im całkiem,całkiem się wiedzie.Może wy też powinniście spróbować?
raczej nie dostaniemy kredytu,ja juz nie pracuje a moj tz zarabia na umowe najnizsza krajowaa do tego jest w biku

---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:55 ----------

Cytat:
witaj Emma
no dzis ładnie naprodukowałysmy stron-15az

---------- Dopisano o 21:29 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ----------

dziekuje
moze kiedys

---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ----------

---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ----------

to znaczy ze rozumiesz mnie, co to znaczy byc samej w domu
mój na szczescie ma takie wyjazdy na okreslony czas, a teraz sam sie o nie starał bo to chodzi o nasza przyszłosc o to zeby mógł awansowac i zeby miał przyszłosc zapewniona jaką taką i stałą prace, wiec musimy to jakos przetrwac i juz! aale oboje mamy juz dosyc tej rozłąki mój tż mówił ze gdyby nie jego praca to chciałby sie wyprowadzic za granice, tam zarabiac jak sie nalezy i ewentualnie na starosc tu wrócic, tzn jak bysmy sie juz dorobili i zapewnili sobie przyszłosc finansowo. ciezko zyc w tym kraju ale ja trzymam za męża bardzo mocno kciuki i mam nadzieje ze ułozy sie mu w pracy tak jak tego bysmy chcieli..
zielona i tak jak Ty nie mam mamy pod ręka niestety, co tez nie jest łatwe, mimo ze jestesmy dorosłe to jednak zawsze chciałoby sie miec gdzies mamę pod reka a tak to nawet nie ma sie z kim tak normalnie szczerze ode serca porozmawiac kiedy tych naszych męzów nie ma przy nas...

---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ----------

dobra dziewuszki ide do wanny zrobic ze sobąporzadeczek bo jutro pewnie nie bedzie chciało mi sie wieczorem depilowac jak tz przyjedzie wiec ide sie ogarnąc, wykąpac no i chyba spać pora ale fajnie ze jutro juz piątek wreszcie sie przytule do mojego kociątka
ja tam mam mame tylko na skype czasem no niestety nawet na slowacji jest lepiej niz w Polsce,chetnie bym wyjechala ale maz nie chce i dupa bedziemy zyc wiecznie w rozłace bo nigdy nie znajdzie normalnie platnej pracy i bedziemy cale zycie wynajmowac bo pewnie nigdy na mieszkanie komunalne sie nie doczekamy,no niestety to nie zachod gdzie rodzina szybciutka przyznaja mieszkanka ladne,u nas komunalne to w sumie takie kupy ze jak je widzisz to masz ochote na dzien dobry zesrac sie i wyrzygac na srodek i oczywiscie musisz w remont wlozyc,ale przynajmniej wiesz ze jak bedziesz placic te marne grosze za czynsz 200-300zl to Cie nie wyrzuca. Ale mimo wszystko ze jako malzenstwo nie mieszkamy razem niby,u mnie w mieszkanku jest zameldowanych 5 osob plus bardzo ciezko chora babcia z wirusowym zapaleniem watroby typu b i c (zarazliwym) a u tz jest jeden pokoj i 5 osob zameldowanych tez i rodzice alkoholicy to dla nas mieszkania niestety nie ma.to jest Polska tu wiecznie gowno bedziesz mial i zawsze huja sie dorobisz.
wszystko
Stary 2012-03-29, 21:04   #2953
reven24111
Raczkowanie

Cytat:
raczej nie dostaniemy kredytu,ja juz nie pracuje a moj tz zarabia na umowe najnizsza krajowaa do tego jest w biku
No to marne szanse to jest właśnie Polska
Stary 2012-03-29, 21:07   #2954
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Aa to inna sprawa....
Przykro mi, że musisz byc sama
Cytat:
Ooo to też prawda, choc ja swoje buty traktuje jak bóstwa i wkładam każdą pare do pudełka i w wielkich kartonach sobie trzymam
Jakbym miała miec szafke na buty, to musiałabym miec wielką garderobe
Stary 2012-03-29, 21:45   #2955
reven24111
Raczkowanie

Ja uciekam dobranoc
Stary 2012-03-29, 22:04   #2956
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Dobranoc dziewczyny, mnie już też zbiera
Stary 2012-03-29, 22:05   #2957
misia20l
Zadomowienie

ja juz wykapana, gładka i wybalsamowana
pora na dobranoc wiec dobranoc
Stary 2012-03-30, 06:27   #2958
zielona1911
Zakorzenienie

witam,ja juz nie spie
mialam dosc erotyczny sen i musialam przed 7 podleciec do łóżka tż
ale ze mnie świntuch
w koncu mialam 4miesieczny post
Stary 2012-03-30, 06:58   #2959
Malemalenstwo
Zadomowienie

witam się i ja z samego rana

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-03-30, 07:02   #2960
mlodaj
Rozeznanie

Dzień dobry
brrrrr co za okropna pogoda

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:04   #2961
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Hej dziewczeta
Pije poranną kawke-inke, kto ze mną?
Stary 2012-03-30, 07:09   #2962
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Hej dziewczeta
ja pije neske
Niewiem czemu tak jest,budze sie rano wczas i juz nie moge usnac,mimo ze czuje ze oczy waza mi ze 100kg...
Stary 2012-03-30, 07:12   #2963
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
ja pije neske
Niewiem czemu tak jest,budze sie rano wczas i juz nie moge usnac,mimo ze czuje ze oczy waza mi ze 100kg...
Wiesz, mnie sie to dziś zdarzyło pierwszy raz...
Przed siódmą sie obudzilam i nie da rady zasnąc
Stary 2012-03-30, 07:14   #2964
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczeta
Witam się i ja z rana
Normalnie o 7:00 grzmot mnie obudził a potem sypał śnieg z deszczem
A ja kawy nie piję teraz, odrzuciło mnie , a inki nigdy nie cierpiałam

Zielona ja tak ze snem miałam jeszcze do niedawna.
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:20   #2965
zielona1911
Zakorzenienie

ale no przeciez to jest bezsensu zawsze lubilam sobie dluzej pospac!
wczoraj juz od 22 czulam ze usne na stojaco,polozylam sie i d*pa usnac nie umialam. Ladny bezsens. A budzilam sie w nocy co chwila. Porazka. Teraz ledwo siedze przed lapkiem,nawet ta kawa mi nie pomaga.
jeszcze k*rwa tak u mnie pada ze zgroza! a mialam plany isc na miasto z tzetem

---------- Dopisano o 08:20 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ----------

teraz to juz k*rwa umarłam!
SNIEG PADA!!!
Stary 2012-03-30, 07:23   #2966
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
ale no przeciez to jest bezsensu zawsze lubilam sobie dluzej pospac!
wczoraj juz od 22 czulam ze usne na stojaco,polozylam sie i d*pa usnac nie umialam. Ladny bezsens. A budzilam sie w nocy co chwila. Porazka. Teraz ledwo siedze przed lapkiem,nawet ta kawa mi nie pomaga.
jeszcze k*rwa tak u mnie pada ze zgroza! a mialam plany isc na miasto z tzetem
U nas też leje deszcz, ale ja nie zamierzam sie z domu ruszac, przynajmniej teraz
Tż śpi po nocce w sypialni, a ja chyba sie zaraz położe w salonie Łóżko mam cały czas rozłożone, wiec kusi mnie
Stary 2012-03-30, 07:27   #2967
Promykas
Wtajemniczenie

A ja się pochwalę, że wczoraj byliśmy na usg prenatalnym i dzidzia ma już 7,1 cm wyobraźcie sobie, że urosła prawie 3 cm w dwa tygodnie , szok
I różnica wieku dzidzi się zmniejszyła, bo była wg usg młodsza o tydzień a teraz tylko o 3 dni Nadgonił mój maluszek?
No, ale TŻ zdążył wczoraj na usg i wyobraźcie sobie, że pożyczył samochód od kolegi i nie musieliśmy iść na pieszo w tej ulewie , mój kochany TŻ
A nasze autko dalej w warsztacie dziś powinni nam go oddać.
Wracając do maluszka, pomiary wszystkie wyszły dobre. Maluch lezał sobie jak na plaży , z ręką pod głową i nogami w górze, tylko drinka z parasolką mu brakowało uśmialiśmy się do łez . Leniuch będzie po tatusiu Na końcu nam pomachał całą dłonią co ma między nóżkami nie wiadomo jeszcze bo nie pokazał, pani dr go denerwowała naciskając na brzuch, żeby pozycję zmienił , to jak się wkurzał, cały podskakiwał potem niby coś między nóżkami się pojawiło jakiś mały cypelek ale nie wiadomo . Więc czekamy na usg połówkowe wtedy może się dowiemy. A następne usg 17 maja w moje urodziny może w prezencie dowiem się kogo noszę pod sercem
Zrobiłam też testy z krwi na wady genetyczne. Robiła to któraś? Wyniki za dwa tygodnie, i nie powiem ile kasy tam zostawiliśmy szok

---------- Dopisano o 08:27 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ----------

Cytat:
U nas też leje deszcz, ale ja nie zamierzam sie z domu ruszac, przynajmniej teraz
Tż śpi po nocce w sypialni, a ja chyba sie zaraz położe w salonie Łóżko mam cały czas rozłożone, wiec kusi mnie
U mnie chyba przestało padać, i tez w łóżku sobie leżę
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-03-30, 07:27   #2968
Martarynka
Rozeznanie

Cytat:
Hej dziewczeta
Ja się przylaczam, od kiedy dowiedzialam się, że bedę mamusia przerzuciłam sie na inke i bardzo mi smakuje.
W ogóle to dzień dobry dziewczynki. A u mnie za oknem piękne sloneczko, szkoda tylko, że 3 stopnie...
Stary 2012-03-30, 07:28   #2969
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
lecateraz duze platy sniegu
obrazilam sie i jade na Majorke
Stary 2012-03-30, 07:28   #2970
_pola
Rozeznanie

Hej, hej

witam się w ten paskudny dzień
zobaczcie jakiego maila dostałam dzisiaj od kolegi z pracy)))

No więc dziewczyny bierzemy się do roboty!!!
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg aaa.jpg (47,2 KB, 22 załadowań)

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości