|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | ||||
Wtajemniczenie
|
Dot.: wymarzony pierścionek cz. XXIII - czyli nie tylko o pierścionkach ;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ucaluj ja ![]() Staram się jak moge, ale wiesz jak jest ![]() Cytat:
![]() Ad butów - w szpilkach to daleko bym panie nie zaszła ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
#2942 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Jak mi się zdarzy usłyszeć rzadko takie pytanie do odpowiadam "nie planujemy" albo "jak będzie to będzie". Zazwyczaj nie ma dalszej reakcji ![]() Miśku, jak się masz? Udało Ci w Wwie załatwić to, co chciałaś (i jak chciałaś?)? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
A ja myślałam, żeby pojechać po sesji zimowej w jakiś wolny weekend. Ale to zależy też od mojego męża no i od planów Niki...
Cytat:
Oczywiście rozmawiam o tym, z mężem, z przyjaciółmi najbliższymi... ale oni akurat nie muszą pytać, bo wiedzą, że jak zajdę w ciążę, to im powiem...więc nie pytają...i wiedzą też, że tekst w stylu 'wyluzuj, daj sobie czas, podejdź do tego na spokojnie' to nie żadna rada dla mnie akurat, tylko głupie gadanie, które tylko jeszcze bardziej denerwuje... Jak pisałam Hani, ludzie są różni. Jedni bardziej niecierpliwi, inni mniej. Ja jestem bardziej niecierpliwa. A ja się nie wkręcam na zasadzie lecenia na złamanie karku do domu, jak tylko mam owulację, wyciąganie męża z pracy, czy tego typu akcji. Przygotowałam się do ciąży pod kątem badań, biorę kwas foliowy... i czekam na to, żeby zajść w ciążę, bo bardzo bym chciała... i to tyle..na tym polega moje wkręcanie się. Edytowane przez ButterBear Czas edycji: 2012-11-22 o 11:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w sumie spoko bo alurat lutowa wyplata Tzta jest z premia ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 | ||
Wtajemniczenie
|
Taki tu dziś ruch, ze ja i mój mądry telefon nie nadążamy
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Zapraszamy do Kielc ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale to oczywiście też zależy od naszych zasobów finansowych ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Moja teściowa pyta tylko męża..a właściwie nagabuje, że ona chce być babcią...chce dzidziusia. ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() Mam też inne rzeczy, którymi się zajmuję na codzień ![]() Ja wiem, spojrzeń jest wiele, tak jak ludzi ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() moja ostatnio zagadala nas o rodzenstwo dla Mai.......i jaka byla rozczarowana kiedy powiedzielismy ze nawet planow nie mamy.....a ona ze juz pare imion wymyslila ![]() ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-11-22 o 11:28 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Haniu, tak, wyjeżdżamy na 2 tygodnie.
Ja akurat chyba nie będę się przygotowywać jakoś do drugiej ciąży (o ile w ogóle mi się zachce ![]() Wiadomo, że gdyby lekarz, np. endokrynolog, zakazał na razie zachodzenie w ciążę, bo mogłoby to być ryzykowne, to bym to wzięła pod uwagę. Ale jeśli nie będzie takiej sytuacji, to wolę jednak pełny spontan ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No jak nigdy naprawdę ![]()
![]() |
#2956 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas to samo...niby konto męża dostaje szoku jak przelew przyjdzie a kasy wiecznie brakuje ![]() eh ..te teściowe Cytat:
No ale wiem, że czasem jak długie miesiące się nie udaje, to takie coś się włącza. Znam takie pary ![]() To ja nigdy nie miałam tak że bardzo chciałam. To było na zasadzie..no dobra, róbmy to dziecko. Sądzę że dopiero przy drugim zrozumiem co teraz czujesz ,piszesz...bo drugie to ja bardzo chcę. Cytat:
![]() Ja nigdy nie byłam molestowana pytaniami o dziecko. Tylko bratowa cały czerwiec za mną chodziła i mówiła "ja ci mówię ty zrób test" Kurde myślałam że ją zabiję. Co się okazało- skubana miała rację ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2012-11-22 o 12:52 |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zakorzenienie
|
dostałam 3 propozycje pracy, byłam na 3 rozmowach, z czego w dwóch miejscach chcieli mnie ale ja nie chciałam (w pierwszej za mała kasa, a w drugiej kasa taka, jak powiedziałam, ale robota cholernie nudna - nie dla mnie), no i mam jeszcze 3 ofertę, ja się niby spodobałam, wszystko si, ale nie zdążyli sprowadzić nikogo ze znajomością niemieckiego, żeby mnie przepytał, na ile znam (zaznaczam, że jestem po germanistyce
![]() A co do zakupów, to wiadomo - sporo kasy w złotych zostawiłam Edytowane przez miskowa Czas edycji: 2012-11-22 o 13:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ciekawe jakiego oni eksperta mają od germanistyki, skoro dyplom nie wystarczy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
No i okazuje się, że znajomość języków na takim poziomie jest sporym atutem jednak, a myślałam że w dzisiejszych czasach języki zna każdy |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje języki mocno ostatnio kuleja ![]() ![]() Ja chyba też bym chciała zmienić prace ![]() Edit: Miśku, buty w załączniku ![]()
"...Nie warto uciekać przed nieuniknionym, gdyż wcześniej czy później trafia się w miejsce gdzie nieuniknione przybyło i czeka..." ![]() ![]() Edytowane przez mademoiselle betti Czas edycji: 2012-11-22 o 20:29 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo, że to nie sprzyja miłemu poczęciu... Ja też..ale póki nikt mnie stamtąd nie wywali, to siedzę.. ![]() Misku, to dobre wieści. Fajnie, że możesz wybierać! Trzymam kciuki, żebyś wybrała jak najlepiej i jak najkorzystniej dla siebie ![]() Ok, uciekam piec ciasta dla szwagra ... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Super, że masz w czym wybierać. A co kupiłaś? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
cześć
Super, podobają mi się, oglądałam je nawet, chociaż stwierdziłam, że wolałabym, żeby były z gładkiej skóry, bo ta jest taka, że widać strukturę. No i doszłam do wniosku, że generalnie mam za dużo rzeczy, więc zapoluję na takie buty na przecenach po nowym roku Kupiłam dwie bransoletki (jedna miała być dla mamy, ale obie mi się podobają i zostawię sobie obie), zostawiłam sporo kasy w macu, kupiłam dwie bluzki (wallis i dorothy perkins), kołnierzyk z koralików w topshop, kupiłam trochę bielizny w victoria's seecret, kupiłam trochę kosmetyków do kąpieli i zapachów do domu w bath and body works, kupiłam trochę drobiazgów na mikołaja dla rodziny i wróciłam z pełną walizką z dwudniowego wyjazdu ![]() Ogólnie wchodziłam tylko do sklepów, których nie ma na prowincji. Zakupy zrobiłam spore, bo rzadko jeżdżę do Warszawy a teraz zaciskam pasa, bo zaraz święta i pewnie sporo kasy pójdzie |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
hahaha to widze ze jest wiecej ludzi ktorych konto co jakis czas doznaje szoku ![]() ![]() a teraz chyba musimy sie porozgladac za nowym lapkiem dla mnie bo ten moj staruszek juz ledwo zipie ![]() Cytat:
jak mi sie marza takie zapachy, sole i inne bajery do kapieli ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
mademoiselle betti, fajne buty i polskie chodniki nie powinny być im straszne! mi właśnie chropowatość do nich pasuje, dzięki temu są jeszcze bardziej surowe
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2968 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
http://www.chocolatecompany.pl/ ---------- Dopisano o 10:44 ---------- Poprzedni post napisano o 10:38 ---------- Cytat:
A ceny VS ok, nie są takie złe |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Edytowane przez kotekk81 Czas edycji: 2012-11-23 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
ale takie bluzki to wszędzie kupisz przecież, w każdej jednej sieciówce, no i kosztują grosze. Ja tam mam na krótki rękaw zestaw podstawowych kolorów, na długi to samo i na ramiączkach też. Super uniwersalne są. Ja też noszę sporo tunik kolorowych, to one idealnie się pod przejrzyste nadają
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:40.