Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2013-06-05, 15:41   #2941
inusia89
Rozeznanie

Dot.: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez Kaataarzynaa1 Pokaż wiadomość
biegałam ,ale teraz nie mam czasu zimą była przerwa, wiadomo, odkąd jest ciepło biegałam może ze 4 razy. Bardzo szkoda że mam taki nawał wszystkiego, bo polubiłam bieganie! Kolejna zaleta tego wątku Nie lubie wigibasów przy komendach pani z tv lub komputera

---------- Dopisano o 14:59 ---------- Poprzedni post napisano o 14:58 ----------

Ach, i jeszcze jeździłam na rowerze, 40- 80 km dziennie, codziennie albo co 2 dzień. Rowerrrrr <3
wooooow brawa ogromne brawa za tyle km!!!!!! ja bym chyba też nie potrafiła aż tyle !!!!! na stacjonarnym?? chyba dosiądę dziś rowerek

PS ja właśnie też nie mogę coś z tv czy innych nagrań bo jakoś nie wolę sama

było 94kg

jest 83kg

będzie 69kg a następnie 58kg a co!

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2013-06-05 o 15:42
inusia89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-05, 15:45   #2942
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Ważę teraz 67kg przy wzroście 163cm. Na górze jest już całkiem całkiem, ale biodra nadal szerokie, no i te uda ... sukienki absolutnie wykluczone i to jeszcze na długo.
Ja już bym chciała tyle ważyć co Ty Sukienki nie są wykluczone wystarczy dobrać odpowiedni fason i zestawic go ładnie z butami i górą. Sukienki tuby nie są wskazane ale takie w kształcie litery A lekko rozszerzane od talii są ok. Przymierzałaś takie? Polecam poprzymierzać wiele fasonów i najlepiej niech ktos Ci doradzi idąc z Tobą bo wtedy spojrzy z innej perspektywy a nie tylko Ty swoim krytycznym okiem
mikados jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-05, 15:45   #2943
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inusia89 Pokaż wiadomość
wooooow brawa ogromne brawa za tyle km!!!!!! ja bym chyba też nie potrafiła aż tyle !!!!! na stacjonarnym?? chyba dosiądę dziś rowerek

nie, nie stacjonarny, właśnie to jest najfajniejsze, że sobie jadę latem przez łąki, nad rzeką, oglądam, relaksuję się i chudnę jednocześnie
Stary 2013-06-05, 15:48   #2944
magdziaxl
Przyczajenie

Hej,
Załóżmy, że wam wierzę. Choć to co napisałyście dało mi odpowiedź z kim piszę i z jakimi osobami. Macie swoje cele i ok, dążcie do tego.
Ale jak ktoś mi pisze, że będzie wyglądać jak super laska, ogląda programy o odchudzaniu, to mi kojarzy się z nastolatką, która naoglądała się za dużo programów. Bez obrazy.
Jak pisałam wcześniej, nie mam nic do odchudzania, ale jestem tu bo temat wątku mówi o modelkach plus size. Ja odebrałam to, i nie tylko ja, ale też większość osób w pracy. Oczywiście w przerwie, aby zaraz któraś z was nie zarzuciła, że moja praca polega na czytaniu wizażu, nie nie.
Ale mogłabym się z wami założyć, że byście dostali poparcie na stronie kraglosci.pl.
Możecie chudnąć, dietkować ale co wam szkodzi? Nic, nic nie tracicie. Chociaż wpadła nam w oko jedna tu osoba, i może z nią skontaktujemy się.
Znam facetów, którym nie podoba się dziewczyna szczupła a bardziej zaokrąglona, nawet są tacy co prowadzą blogi o tematyce plus size.

Dobra dziewczyny, można do mnie na priv napisać jak by co. Wy wiecie swoje a ja chciałam dowiedzieć się parę rzeczy i już wiem
Nie zamierzam tu kłócić się.
Na koniec powiem, że troszkę przesadzacie, ale o gustach nie dyskutuje się.
Powiem jedno, ta dziewczyna tu: http://kraglosci.pl/?p=29901
też tak siebie oceniała jak wy i akceptuje swoje ciało.
Poczytajcie opinie o plus size tutaj:
https://pl-pl.facebook.com/prawdziwekobiety

P.S. Jestem tu z powodu nazwy wątku bo myślałam, że tu modelki wypowiadają się.
magdziaxl jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2013-06-05, 15:48   #2945
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mikados Pokaż wiadomość
Ja już bym chciała tyle ważyć co Ty Sukienki nie są wykluczone wystarczy dobrać odpowiedni fason i zestawic go ładnie z butami i górą. Sukienki tuby nie są wskazane ale takie w kształcie litery A lekko rozszerzane od talii są ok. Przymierzałaś takie? Polecam poprzymierzać wiele fasonów i najlepiej niech ktos Ci doradzi idąc z Tobą bo wtedy spojrzy z innej perspektywy a nie tylko Ty swoim krytycznym okiem
Będziesz będziesz!! I jeszcze mniej
Zapewniam Cię, że moje nogi (jak kołki albo jak u słonicy) zupełnie wykluczają sukienki. Lepiej, żeby nikt ich nie oglądał Ale to co Inusia pisała to 100% prawda, te 11kg na minusie dodało mi mnóstwo pewności siebie i odwagi
Stary 2013-06-05, 15:56   #2946
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Mi się w zeszłym roku fajnie ćwiczyło z Mel B z YB ale kanały poblokowali i jakoś czasu już brakło a teraz mogę ćwiczyc tylko 2 max 3 dni w tyg bo w pozostale dni wracam z pracy bardzo późno i nie mam jak po 22 ćwiczyć z Melką (mieszkanie w bloku ogranicza trochę) a i tak zawsze jestem zbyt zmęczona na wygibasy o takiej porze.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Cytat:
Napisane przez magdziaxl Pokaż wiadomość
Ja się nie czuję jak modelka Plus Size raczej jak kurdupelek XXXXL, o wielkim brzuchu i tyłku a małym biuście (bo cycki nigdy nie były moim atutem ani przy r.36 ani teraz).
Stary 2013-06-05, 16:04   #2947
magdziaxl
Przyczajenie

mikados, zapewniam ciebie, że mylisz się. Nie jesteś kurdupelkiem. Na pewno ładna jesteś ale nie dajesz szansy się pokazać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 16:07   #2948
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
Mi się w zeszłym roku fajnie ćwiczyło z Mel B z YB ale kanały poblokowali i jakoś czasu już brakło a teraz mogę ćwiczyc tylko 2 max 3 dni w tyg bo w pozostale dni wracam z pracy bardzo późno i nie mam jak po 22 ćwiczyć z Melką (mieszkanie w bloku ogranicza trochę) a i tak zawsze jestem zbyt zmęczona na wygibasy o takiej porze.

---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:49 ----------

Ja się nie czuję jak modelka Plus Size raczej jak kurdupelek XXXXL, o wielkim brzuchu i tyłku a małym biuście (bo cycki nigdy nie były moim atutem ani przy r.36 ani teraz).
Zmalał mi tyłek, ale nadal jest pokaźny, za to cycki... dramat. Nigdy nie sądziłam, że będzie mi przykro, że faceci nie zaglądają mi w dekolt
Mikados ile masz wzrostu?
Stary 2013-06-05, 16:26   #2949
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Hej,
Załóżmy, że wam wierzę. Choć to co napisałyście dało mi odpowiedź z kim piszę i z jakimi osobami. Macie swoje cele i ok, dążcie do tego.
Ale jak ktoś mi pisze, że będzie wyglądać jak super laska, ogląda programy o odchudzaniu, to mi kojarzy się z nastolatką, która naoglądała się za dużo programów. Bez obrazy.
Jak pisałam wcześniej, nie mam nic do odchudzania, ale jestem tu bo temat wątku mówi o modelkach plus size. Ja odebrałam to, i nie tylko ja, ale też większość osób w pracy. Oczywiście w przerwie, aby zaraz któraś z was nie zarzuciła, że moja praca polega na czytaniu wizażu, nie nie.
Ale mogłabym się z wami założyć, że byście dostali poparcie na stronie kraglosci.pl.
Możecie chudnąć, dietkować ale co wam szkodzi? Nic, nic nie tracicie. Chociaż wpadła nam w oko jedna tu osoba, i może z nią skontaktujemy się.
Znam facetów, którym nie podoba się dziewczyna szczupła a bardziej zaokrąglona, nawet są tacy co prowadzą blogi o tematyce plus size.

Dobra dziewczyny, można do mnie na priv napisać jak by co. Wy wiecie swoje a ja chciałam dowiedzieć się parę rzeczy i już wiem
Nie zamierzam tu kłócić się.
Na koniec powiem, że troszkę przesadzacie, ale o gustach nie dyskutuje się.
Powiem jedno, ta dziewczyna tu: http://kraglosci.pl/?p=29901
też tak siebie oceniała jak wy i akceptuje swoje ciało.
Poczytajcie opinie o plus size tutaj:
https://pl-pl.facebook.com/prawdziwekobiety

gdzie Ty tutaj masz wspomniane słowo MODELKI??? temat wątku WSPÓLNE ODCHUDZANIE ---> DZIEWCZYNY PLUS SIZE w ogóle co ma znaczyć to zdanie "Ale jak ktoś mi pisze, że będzie wyglądać jak super laska, ogląda programy o odchudzaniu, to mi kojarzy się z nastolatką, która naoglądała się za dużo programów." to jakie programy oglądam jest moją sprawą i nic Ci do tego i nie porównuj mnie do nastolatek...mam prawo mówić ,że jak schudnę będę super laską bo będę! a tak w ogóle mam wrażenie ,że Ty tutaj jesteś by promować tą swoją stronę z tymi krągłościami i namawiać na jakieś sesje grom wie po co...my mamy wsparcie w sobie i się tu odchudzamy a nie lansujemy swoje fałdki...

było 94kg

jest 83kg

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:27
Stary 2013-06-05, 16:29   #2950
mikados
Rozeznanie

Cytat:
mikados, zapewniam ciebie, że mylisz się. Nie jesteś kurdupelkiem. Na pewno ładna jesteś ale nie dajesz szansy się pokazać.
Nie podoba mi się to, co się stało z moim ciałem a raczej do czego się sama doprowadziłam. Czy jestem ładna, hmm kiedyś tak myślałam a teraz tylko kilka rzeczy mi sie podoba. Ubraniem mozna wiele rzeczy zatuszować ale bez niego to dramat. Są osoby, którym przybywa sporo kilogramów ale to się ładnie proporcjonalnie rozkłada a u mnie niestety nie i jeszcze te ilości skóry nadprogramowej bleeeeeeee.
Zajrzałam na stronę krągłości i tamte dziewczyny (w większości) są szczuplejsze ode mnie i bardziej proporcjonalne. U mnie przód raczej wklępsły, tyłek płaski a szeroki i brzuch corazz bardziej przypomina mi kształem ciążowy więc ja się źle z tym czuję.

Dobra dosyć na dziś wylewania żalów.

Wracam do pracy ale postaram się tu na bieżąco zaglądać jak tylko znajdę chwilkę
Stary 2013-06-05, 16:30   #2951
magdziaxl
Przyczajenie

No właśnie dziewczyny plus size odchudzanie tak nazwałaś i to mnie zainteresowało. Nie nie jestem by promować swoją stronę bo to nie moja strona. I nie jestem tu by promować fałdki, nie przesadzasz?
Twoje zachowanie na treść dało mi wiele odpowiedzi. Niestety ale takie mam wrażenie, że jesteś nastolatką.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 16:31   #2952
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
nie, nie stacjonarny, właśnie to jest najfajniejsze, że sobie jadę latem przez łąki, nad rzeką, oglądam, relaksuję się i chudnę jednocześnie
a to zapewne masz ładne widoki tam u siebie też bym tak chciała a na płaskich terenach mieszkasz ?

wiem kochana ,że każdy postęp buduje i dodaje pewności siebie i o to właśnie tutaj chodzi byśmy czuły się dobrze w swojej skórze i były świadome siebie i swojej atrakcyjności !!!

było 94kg

jest 83kg

Stary 2013-06-05, 16:31   #2953
mikados
Rozeznanie

Cytat:
Zmalał mi tyłek, ale nadal jest pokaźny, za to cycki... dramat. Nigdy nie sądziłam, że będzie mi przykro, że faceci nie zaglądają mi w dekolt
Mikados ile masz wzrostu?
164 cm było ostatnio, no chyba że się skurczyłam
Stary 2013-06-05, 16:34   #2954
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
No właśnie dziewczyny plus size odchudzanie tak nazwałaś i to mnie zainteresowało. Nie nie jestem by promować swoją stronę bo to nie moja strona. I nie jestem tu by promować fałdki, nie przesadzasz?
Twoje zachowanie na treść dało mi wiele odpowiedzi. Niestety ale takie mam wrażenie, że jesteś nastolatką.
z przykrością muszę stwierdzić ale Twoje odczucia są błędne nie znasz mnie więc nie oceniaj nie przesadzam , tak odebrałam to

jak byś przeczytała chociaż początek wątku to byś wiedziała

było 94kg

jest 83kg

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:37
Stary 2013-06-05, 16:40   #2955
magdziaxl
Przyczajenie

Dobra dziewczyny, nie kłóćmy się. Każda z nas ma swoje zdanie i tego trzymajmy się.
Do autorki tematu, początek tematu czytałam i zbierasz dziewczyny aby razem się odchudzały, budujesz listę.

Edytowane przez magdziaxl
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:41
Stary 2013-06-05, 16:44   #2956
Kaataarzynaa1
Zakorzenienie

Cytat:
a to zapewne masz ładne widoki tam u siebie też bym tak chciała a na płaskich terenach mieszkasz ?

wiem kochana ,że każdy postęp buduje i dodaje pewności siebie i o to właśnie tutaj chodzi byśmy czuły się dobrze w swojej skórze i były świadome siebie i swojej atrakcyjności !!!
Tereny płaskie jak nasze brzuszki wkrótce

magdziaxl jak sama zauważyłaś źle trafiłaś, to nie ta strona, my się źle czujemy z naszymi nadprogramowymi kg i jeżeli chcesz nas przekonać, że niepotrzebnie to miło z Twojej strony, ale to nic nie da

I nie pisz, że po jednej czy kilku wypowiedziach Inusi stwierdzasz, że zachowuje się jak nastolatka. Ma cel i dązy do niego, uparcie i z rozsądkiem, a to bardziej przypomina zachowanie osoby dorosłej.
Stary 2013-06-05, 16:51   #2957
magdziaxl
Przyczajenie

Kaataarzynaa1, jak ktoś pisze super laska to kojarzy mi się z nastolatką. Ale ma dobry cel.
Skoro publicznie uraziłam użytkowniczkę, to i publicznie przepraszam za to ale postaw się z mojej strony, pisze do autorki tematu.
Generalnie nie będę tu pisać ale zaglądać tak.

Edytowane przez magdziaxl
Czas edycji: 2013-06-05 o 16:52
Stary 2013-06-05, 16:59   #2958
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Tereny płaskie jak nasze brzuszki wkrótce

magdziaxl jak sama zauważyłaś źle trafiłaś, to nie ta strona, my się źle czujemy z naszymi nadprogramowymi kg i jeżeli chcesz nas przekonać, że niepotrzebnie to miło z Twojej strony, ale to nic nie da

I nie pisz, że po jednej czy kilku wypowiedziach Inusi stwierdzasz, że zachowuje się jak nastolatka. Ma cel i dązy do niego, uparcie i z rozsądkiem, a to bardziej przypomina zachowanie osoby dorosłej.
dzięki Kasia my się nie poddajemy

---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:53 ----------

Cytat:
Kaataarzynaa1, jak ktoś pisze super laska to kojarzy mi się z nastolatką. Ale ma dobry cel.
Skoro publicznie uraziłam użytkowniczkę, to i publicznie przepraszam za to ale postaw się z mojej strony, pisze do autorki tematu.
Generalnie nie będę tu pisać ale zaglądać tak.
a co jest złego w zwrocie "super laska" ??? ani wulgarne ani prostackie... a robisz wielkie hallo z tego jak bym powiedziała "będę za☠☠☠ista dupa/maniurką czy jak tam jeszcze mówią nie wiem" na co pewnie nie zwrócił by nikt uwagi prócz Ciebie my z dziewczynami mamy luźną atmosferę i na luzie rozmawiamy a nie jak przy obiedzie u teściowej...ale jak bardzo Ci to przeszkadza ok, schudnę do 55 kg i będę piękną, zmysłową , pełną gracji,wdzięku i powabu seksowną kobietą skoro super laska tak Cię drażni

było 94kg

jest 83kg

Edytowane przez inusia89
Czas edycji: 2013-06-05 o 17:01
Stary 2013-06-05, 17:05   #2959
magdziaxl
Przyczajenie

Inusia89, nie drażni nie słowo ale większość tak pisze. Skoro na luzie ma być rozmowa, to wyluzuj dziewczyno Zapomnijmy już o tym co napisałam.
Jak napisałam wyżej, każda z nas ma swoje zdanie.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 17:13   #2960
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

No ładnie...wątek odżył beze mnie....

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-06-05, 17:17   #2961
inusia89
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość

hej kochana jaki ładny spadek u Ciebie !!!!
jaka dietka i ćwiczenia?

było 94kg

jest 83kg

Stary 2013-06-05, 17:21   #2962
anulciak85
Zakorzenienie

Jakoś niestety rośnie...
Na siłownię nie chodziłam miesiąc...komunia...probl emy...
Ale od dziś elegancko trzymam dietę a po 10tym wracam na silke

Stary 2013-06-05, 17:29   #2963
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Jakoś niestety rośnie...
Na siłownię nie chodziłam miesiąc...komunia...probl emy...
Ale od dziś elegancko trzymam dietę a po 10tym wracam na silke

a te 21 kg w jakim czasie zgubiłaś ?

było 94kg

jest 83kg

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 17:33   #2964
anulciak85
Zakorzenienie

Oszałamiający rok...

Stary 2013-06-05, 17:41   #2965
inusia89
Rozeznanie

Cytat:
Oszałamiający rok...

to ładnie !! brakuje Ci do osiągnięcia celu mniej niż więcej dasz rade

było 94kg

jest 83kg

Stary 2013-06-05, 17:46   #2966
mikados
Rozeznanie

Cytat:
.
Witaj ponownie Wątek powoli odżywa i oby tak dalej

anulciak, zaliczyłaś bardzo duży spadek wagi i tu moje pytanie - czy nie masz problemu z nadmiarem skóry, czy ćwiczenia na siłowni,masaże pomogły skórę naciągnąć i nie odstaje, czy w ogóle masz/miałaś taki problem? Mnie trochę przeraża taki nadmiar skóry po odchudzaniu, zwłaszcza na brzuchu i ramionach.
ps. czy Ty przypadkiem nie testowałaś Therm line na wizażu, bo tak kojarzę po nicku?

Edytowane przez mikados
Czas edycji: 2013-06-05 o 17:48
Stary 2013-06-05, 17:56   #2967
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Witaj ponownie Wątek powoli odżywa i oby tak dalej

anulciak, zaliczyłaś bardzo duży spadek wagi i tu moje pytanie - czy nie masz problemu z nadmiarem skóry, czy ćwiczenia na siłowni,masaże pomogły skórę naciągnąć i nie odstaje, czy w ogóle masz/miałaś taki problem? Mnie trochę przeraża taki nadmiar skóry po odchudzaniu, zwłaszcza na brzuchu i ramionach.
ps. czy Ty przypadkiem nie testowałaś Therm line na wizażu, bo tak kojarzę po nicku?
Hej. Tak testowalam..tragedia...
Skóra..no niestety brzuch nie wygląda dobrze. Trenuje na Body Space, używam balsamow.
Zobaczymy jak będzie jak będę schudlam i trenowała dalej

Cytat:
to ładnie !! brakuje Ci do osiągnięcia celu mniej niż więcej dasz rade
Dzięki.teraz czuje że jestem w ciężkim punkcie bo chudne 3kg i tyje 3kg...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-06-05, 18:28   #2968
inusia89
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dziewczyny Plus Size odchudzanie , powyżej 75kg

Cytat:
Hej. Tak testowalam..tragedia...
Skóra..no niestety brzuch nie wygląda dobrze. Trenuje na Body Space, używam balsamow.
Zobaczymy jak będzie jak będę schudlam i trenowała dalej

Dzięki.teraz czuje że jestem w ciężkim punkcie bo chudne 3kg i tyje 3kg...

a pijesz sporo wody?? bo może to woda Ci w organizmie zalega

było 94kg

jest 83kg

Stary 2013-06-05, 19:29   #2969
anulciak85
Zakorzenienie

Niestety różnie...czasem wcale a na następny dzień 4litry...

Stary 2013-06-06, 11:37   #2970
mikados
Rozeznanie

Dziewczyny ale jestem dzisiaj głodna, normalnie ciagle mi ssie w żołądku nawet po zjedzeniu śniadania I i II. Okropne uczucie.
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości