![]() |
#2941 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozłąka z ukochanym - 2012
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2942 |
Przyczajenie
|
Tylko,że ja wiem iż powinnam tak postąpić,ale coś mnie blokuje. Jutro na spokojnie pogadam z nim, o ile się do mnie odezwie. Niech się obrazi, nie odzywa się,ale mi ulży jak mu wszystko powiem. No jeśli będzie robił jakies wyrzuty to mnie bardziej utwierdzi w tym przekonaniu,że nie warto, Serce będzie pękać to wiadomo, ale cóż. No bo i tak pęka teraz przez jego zachowanie, i obojętność.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2943 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
A ja z moim TŻ'tem nie mam obecnie żadnego kontaktu ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2944 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() też nie rozumiem, jakby chciał nie mieć z tobą kontaktu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2946 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() faktycznie długo mu zajmuje kupowanie tego telefonu, mówisz o tym już od kilku dni ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2947 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Kurcze.. Zobacz jak długo czekałaś na ten piątek a on Cię wystawił. Tak się nie robi. Jak on tak może.. :/
![]() |
#2949 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2950 | |
BAN stały
|
Cytat:
Rozumiem że chcesz żeby się odezwał, tęsknisz, kochasz, czekasz.. szczególnie, że dzisiaj miał się już odezwać a tego nie zrobił. Też bym chciała żeby mój o mnie powalczył, ale on póki co ma chyba nastawienie "a napiszę od czasu do czasu, że niby mi zależy to prędzej czy późneij serce jej zmięknie", oj żeby się nie rozczarował. ![]() też wszystko biorę do siebie, ostatnio schudłam 4 kg przez to wszystko, przepłakałam wiele nocy. Ważyłam 48kg teraz ważę 44 przy dość dużym wzroście, niedługo ze mnie wrak człowieka zostanie. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Frumoasa Domnisoara Ojj.. nie dziwię się. Spotkanie w twarzą w twarz, to jest potrzebne!
![]() |
#2952 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2953 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja sobie też nie wyobrażam nie mieć kontaktu przez miesiąc... Na szczęście jeszcze się nie zdarzyła taka sytuacja. Ale wcześniej on tak zabiegał o kontakt, a teraz... ![]() ![]() ![]() biedronka91 mi to jest baaaaaaardzo potrzebne, ale co ja mogę póki co? booombelek a kiedy się wybierasz do Polski? Edytowane przez 201610170910 Czas edycji: 2013-01-18 o 22:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() widzisz z tego co widzę wszędzie na początku jest pięknie i to facet zabiega o wszystko, później jak już poczuje że kobieta go kocha, walczy, zależy jej to postanawia to wszystko olać, bo "przecież jej zależy i mnie nie opuści". coraz więcej facetów się myli, bo kobieta długo tego nie znosi. Może poprostu pomyślał, że skoro postarał się wcześniej o to, i nadal z nim jesteś to teraz jest mu to obojętne czy bedziecie mieć taki kontakt czy nie? W końcu może myśli, że go nie zostawisz.. ![]() ![]() a w Polsce mam być na wielkanoc, później w maju, później w czerwcu na wakacje już. K miał ze mną po wakacjach tutaj przylecieć i zostać aż nie skończę studiów. Marne szanse... co ja mówię... chyba już w ogóle ich nie ma. Edytowane przez booombelek Czas edycji: 2013-01-18 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2955 |
Konto usunięte
|
booombelek no to wydaje mi się, że jak przyjedziesz na Wielkanoc to porozmawiacie
![]() Czemu Ci faceci tacy są? A pamiętam jak pewnego razu po długiej rozmowie na temat przyszłości, spojrzałam na niego, a jemu łza spływała po policzku... I mi wtedy powiedział, że boi się, że ja już nie wrócę do Hiszpanii... Ehh, ja? On chyba był i jest ślepy, ja bym się pokroić za niego dała ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 | |
BAN stały
|
Cytat:
ja z moim też taką rozmowę miałam, też mu łza popłynęła po policzku, mi w tym czasie też i wtedy obiecywał mi, że mnie nie skrzywdzi, że damy radę.. ehe, teraz pokazuje jak on mnie nie krzywdzi... a do tej pory też bym się za niego pokroić nie dała. Głowa do góry, nic nie jest przesądzone jeszcze! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2957 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Rozumiem, że nadal chcesz żeby do Ciebie przyjechał, kochasz go przecież i chciałabys nadal z nim być. Ale pomyśl... Przyjechałby, przez ten czas pewnie starałby się jak nigdy w życiu, uwierzyłabyś mu, a potem wróciłby do Polski i za jakiś czas pewnie wszystko byłoby po staremu... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2958 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() Właśnie tak podejrzewam, że by to wyglądało tak jak opisałaś.. przytulanie, skakanie nade mną, jakieś podlizywanie się, płaszczenie a później i tak by mi znów takie rzeczy fundował i tak. Ciężko tu teraz podjąć jaką kolwiek decyzję. dzisiaj mnie spytał czy jest szansa na cokolwiek jeszcze.. nie jestem w stanie mu na to odpowiedzieć teraz, ani jutro ani za tydzień, ani pewnie za miesiąc. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Karolinko, nie daj się, dobrze robisz, że mu nic nie mówisz o żadnej szansie. Widzę, że myśli, że mu łatwo pójdzie i że szybko zmiękniesz, ale tym razem się myli. Idę spać, bo rano czeka mnie pobudka o 5 ![]() Dobranoc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
BAN stały
|
Cytat:
dobranoc kochana! |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2961 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czytałam na bieżąco waszą dyskusję, wypiłam sobie meliskę i robiłam paznokcie i mi się polepszyło. Uspokoiłam się i teraz tylko żałuję że w takiej atmosferze skończyliśmy rozmowę...
![]() |
![]() |
#2962 |
Konto usunięte
|
nerla nie wiem właśnie co on kombinuje, dlaczego tak postępuje, wcześniej był całkiem inny. Mam dość niepewności, chcę tylko wreszcie spokojnie z nim porozmawiać, niech mi powie całą prawdę. Jak już mi wyjaśni wszystko, powie czy chce być ze mną czy nie, to będę wreszcie wiedziała na czym stoję, zacznę robić nowe plany... Bo tak to stoję w miejscu, a niepewność mnie dobija. Na dodatek znowu nie mogę spać
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2963 |
Przyczajenie
|
Ja mam tak samo.,kolejna noc nieprzespana. Może powinnam przystepować, sama nie wiem. W ogole się nie odzywa, zero kontaktu jak był na imprezie, i jak wrócił. Kiedyś to jeszcze pisał,że jest w domu już.Kolejny dowód ,że ma mnie "gdzieś".Najgorsze jest to,że ja się przejmuje, a on zapewne ma to w dupi...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2964 | |
BAN stały
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:06 ---------- Poprzedni post napisano o 11:05 ---------- dziewczyny w klubie czeka was niespodzianka.. ja się chyba załamię. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2965 |
Przyczajenie
|
tylko on zapewne nic sobie z tego nie będzie robił..
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2966 | |
Wtajemniczenie
|
Tego nie wiesz.
Myślę,że jak się usuniesz w cień na kilka dni, to on zobaczy,że jednak mu Ciebie brakuje. Jesteś wartościową kobietą,to nie jest tak,ze o kimś bliskim można zapomnieć z dnia na dzień! ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
Ja zupełnie nie rozumiem Twojego Tż...ale ja ogólnie chyba nie rozumiem mężczyzn. Heh już chyba nawet nie mam ambicji aby chcieć ich zrozumieć;D
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2967 |
Przyczajenie
|
Możliwe,ale jak pokażę że właśnie tak jest to wtedy będzie koniec.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2968 |
Rozeznanie
|
Nie wiem już co robić :/ Mój TŻ nie odzywa się do mnie od środy. Pewnie skończyła mu się kasa na koncie a doładować nie ma jak bo wraca z pracy w nocy. Postanowiłam się pierwsza nie odzywać bo zawsze to robię i chcę, żeby w końcu on do mnie pierwszy napisał. Ale ja już tak długo nie mogę czekać, umieram z tęsknoty. Przez to coraz bardziej oddalamy się od siebie. Miało się to zmienić, bo TŻ zmienił pracę ale dobrze było tylko przez 2 dni..
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2969 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Połączenia z Polski do niego dużo mnie kosztują, poza tym w jedne dni pracuje na 1 zmianę a w inne na 2, więc w każdej chwili może być w pracy.
Wszedł na facebooka, porozmawiamy po meczu naszych szczypiornistów ![]() Tylko czemu nie mógł sam powiedzieć, że jest i porozmawiamy później? Na szczęście jak wchodzi to automatycznie włączają mu się aplikacje i po tym rozpoznaję że jest. Ale bardzo mi jest przykro jak wiem, że on jest a mimo to się nie odzywa nawet jeśli miałby taki zamiar po meczu.. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:41.