|
|
#2941 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30,40 plus od A do Z cz.3
Właśnie leci "Duma i Uprzedzenie" na TVN. Nie ta z Collinem Firthem ale też fajna.
Jedno jest pewne: niewiele się zmieniło od tamtych czasów w kwestii stosunków damsko-męskich. |
|
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tej wersji Dumy...nie lubię, jest za bardzo amerykańska. Niby w drobiazgach, ale pewne rzeczy za bardzo odbiegaja od oryginału i od realnosci tamtych czasów
Po prostu TAK sie nie robiło i już ![]() Podoba mi sie np "Jane Austen załuje" albo nawet ten mini serial o dziewczynie przeniesionej do świata z Dumy... POćwiczyłam troszeczke, nakarmiłam futra, które bardzo pilnuja swoich godzin. jak sie spózniam - zaczyna sie raban A tak - wołam krótko:Koty! - i z całego domu tupot łapek, biegnących do kuchni...Basen to zadne wieksze ciwczenie, nie pływam kraulem i nie pływam godzine - natomiast dobrze odpręża wszytskie mięsnie, no i cudownie działa na kregosłup. Krop, powinnas pływac! Ilana, na ile starczyło Ci to serum...? przy takim dawkowaniu to ono będzie strasznie wydajne, tak...?Kilka miesięcy...? Z jednej strony doceniam, bo to zwieksza oplacalnosc , z drugiej - zdazy mi się znudzic, jak ce ferulic Ale nic to - z zasady wszystko zuzywam do konca...Przede mna jeszcze jakies serum z witamina c C karrots bodajze, serum z wit c z kiehl`s, serum z body shopu, serum z body shopu skoncentrowane w płynie...O samej witaminie C tylko wspominam ![]() tu macie masełkowy i podobno fajny krem pod oczy, Tig narzekała, ze czegos szuka, moze czegos tanszego niz shiseido http://allegro.pl/kiehl-s-creamy-eye...889936104.html Edytowane przez Kamlisa Czas edycji: 2012-12-26 o 12:08 |
|
|
|
#2943 |
|
Rozeznanie
|
[QUOTE=Kamlisa;38288757]
Ilana, na ile starczyło Ci to serum...? przy takim dawkowaniu to ono będzie strasznie wydajne, tak...?Kilka miesięcy...? --------------------------------------------------------- Kama jakie dokładnie masz to serum bo nie C-15? i z tego co pamiętam to kilka malutkich 5ml próbek,tak? faktycznie sera is c.są dosyć wydajne...przy stosowaniu 2x dziennie 15ml miałam chyba 3 miesiące...pomimo tego, że szybko się nudzę nie przeszkadza mi to...bo uważam, że aby efekty były widoczne i serum zadziałało...potrzebuje ok.3 miesięcy właśnie to taki optymalny czas reakcji...niestety przy stosowaniu sporadycznym czy też krótko terminowym efekty nie będą widoczne i to tyczy się większości kosmetyków aktywnych... kurcze jestem chora maksymalnie...dokładnie na święta mnie rozłożyło...nawet świąteczna pyszna szama jest mi dziwnie obojętna
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam opakowanie promocyjne czyli 5 razy 3,75. Stosuje póki co raz dziennie, wiec pewnie mi starczy na bardzo długo
Zapewne jest aktywne i działające, ale nie jest to serum odzywcze czy nawilzajace, wiec nie chciałabym stosowac jako jedyne. jest serum popołudniowym , rano mam obecnie Ricci rozswietlajace, po południu is clinical własnie super serum+, wieczorem najczesciej olejek decleora+krem decleora...Ale decleor wkrótce sie konczy, wiec siegne po kolejne serum, moze peptydowe...? Wiem, ze cos musi działac jakis czas, by były efekty, totez jak zaczynam - to koncze...Przeziębienie Cie rozłozyło...? To pechowo! |
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
----------------------------------------
jakaś straszna choróbsko, wiem że od tego się nie umiera..ale dawno nie byłam tak przeziębiona....dziś czuję się jakbym odżyła, jestem w stanie chodzić i ograniczyłam się do 2 bluz i szalika a nie kilku warstw jak np. wczorajwściekłam się rozlał się po całej łazience...wszystko wylało się, buteleczka potłuczona doszczętnie.... |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
prawdziwy pech z tym podkładem
Jak cos w szkle - to koniec, przepadło...
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
no niezly pech ilana
mi sie jeszcze na szczescie nic takiego nie przytrafilo ja po pracy, zjedlismy i chyba jeszcze sobie zrobimy seans z ostatnia czescia batmana |
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
hmmm widzę ,że święta przy kompie spędzacie ....no tak w zasadzie święta to nuda , nie ma co robić ...
....w Polsce nie lubię świąt ...męczą mnie strasznie dlatego cieszę się ,że jestem tu gdzie jestem ...miła odmiana ![]() ...........za chwilę będziemy oglądać shreka po hiszpańsku
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Jakbym byla gdzies gdzie bym miala rodzine czy przyjaciol w poblizu to bym pewnie rzadziej zajrzala w swieta.
Strasznie mnie ta praca dZis wymeczyla |
|
|
|
#2951 |
|
Zadomowienie
|
W tej chwili to już można powiedzieć, Święta Święta i po Świętach
![]() Nawet się nie objadłam, ale ważyć się nie będę
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez sie nie bede wazyc bo wole sie nie przerazic
|
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
ważenie sie to po sylwestrze dopiero
POniewaz, jak zwykle, nigdzie nie idziemy - bez stresu bedzie...Pada deszcz, zimowy pada deszcz...Myslałam, ze im sie pogoda nie sprawdzi - przy takich sniegach i mrozach zielone Boze Narodzenie wydawało sie niemozliwe - a tu prosze Świecące sie choinki w ulewie - to mało zabawne...Za godzine ide na miasto - w kaloszachDobrze, ze wczoraj poszlismy na basen od razu po otwarciu, czyli o 15. o 15.30 zaczeło sie robic tloczno wg schematu Rodzina pingwina idzie do kina...Czyli wszyscy juz znudzeni swietami - rzucili sie z rodzinami w strone basenu. innych rozrywek, poza aquaparkiem u nas nie ma...A ja pospiesznie sie ewakuowałam, bo pływanie w zupie to nie moja specjalnosc Wygladalo to jako hotelowy basen w szczycie sezonu
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Kama pewnie dlatego Lapi usunęła swoje fotki
a tak serio to pewnie też dlatego że nie każdy chce "wisieć" w necie![]() A Abi ktoś widział?
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
SzatAnka71
Kama pewnie dlatego Lapi usunęła swoje fotki a tak serio to pewnie też dlatego że nie każdy chce "wisieć" w necie![]() ......................... ......................... ......................... ......................... ............ To drugie Szati , to drugie pozdrowienia |
|
|
|
#2956 |
|
Zadomowienie
|
Męczące to świętowanie, owszem
![]() ![]() Tig, widzę Cię Jak tam nastrój? Ciut lepiej? |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
buuuuua ja nie zdazylam zobaczyc
Lapi
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie
Wiedziałam
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
dzis od paru godzin walczę z gierka, która chce zainstalowac. prawda jest brutalna - niby to wszytsko w necie, ale i tak mam za słabe komputery
Od biedy wielkiej i w bolach zainstalowała sie na laptopie - reszta po prostu nie widzi płyt. zirytowało mnie, nie powiem, probowałam z roznych stron ta instalacje obejsc, ale im bardziej probowałam, tym bardziej gry nie ma Poza laptopem, ktory do gierek sie niezbyt nadaje Czyli poki nie kupie nowego sprzetu - moge sobie popatrzec na okładkę Wkurzające...
|
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
Jejuuu, co tu takie pustki?
![]() Wszyscy dogorywają po Świętach czy jak? Ja się byczę cały dzień ![]() Wiecie, że do 31 grudnia jest -30% na cały asortyment do makijażu w Sephorze |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
pustki - zagladam i nikogo nie ma
To dalej czytam i popijam mieszanke soku jabłkowego z porzeczkowym i winem Po prostu oprozniam lodówke
|
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
Ja też dostałam zniżkowego smsa z Sephory. -30% zdarza się raz w roku, niby grzech nie skorzystać. Ale jestem tak znużona Sephorą i jednocześnie tak zadowolona z podkładu Max Factor za 47 zł i różu Astor za 34 zł, że... po co mam jechać do Sephory...
Właśnie wróciłam z pracy i z krótkiego godzinnego treningu i wcinam cudowne bezpestkowe mega słodkie winogrona |
|
|
|
#2963 |
|
Zadomowienie
|
A wiecie co ja piłam w Święta??
Malibu z sokiem grejpfrutowym, pyszota! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Malibu to jest to białe z palmą?
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Już obliczyłam ile to jest -30% z 335, ciągle mimo wszystko dużo. Za dużo Ale na Diora czy Chanel to już mi starczy ---------- Dopisano o 18:29 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Tak, słodkie i kokosowe. Kiedyś piło się to z mlekiem, ale średnio mi podchodziło, bo ja mleko to tylko do kawy lubię. Na butelce był przepis, żeby dodać soku grejpfrutowego i żurawinowego, ale że nie mieliśmy tego ostatniego to obyło się bez niego. Naprawdę fajny drink, delikatny. |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
jak byłam w S ostatnio, to widziałam jedynie kombinacje cieni Guerlain w cenie 248 i 350. Nie było takich za 335, albo może nie wypatrzyłam ich, tym bardziej, że mając przed oczami tyle tych zestawów, nie mogłam sobie przypomnieć jak wyglądają te, które tutaj kontemplowałyśmy..
|
|
|
|
#2967 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a może i po 350, 15zł to już niewielka różnica |
|
|
|
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
A takie to chyba były, zresztą sama już nie wiem. Może zresztą cena skoczyła w przeciągu roku po wahaniach kursu złotówki. Sephora szybko i chętnie reaguje na zmiany kursu, są w tym naprawdę skwapliwi
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Ja w pracy a ruch jak diabli bo od wczoraj wyprzedaze a naokolo ponad 180 sklepow. A przeceny po 50-70% w niektorych sklepach ale ci z tego jak kolejki kilometrowe I ludzie sie bija prawie o to. Zreszta ja w pracy. Bede muec wolne moze pon, wt to bedq sklepy krotko czynne a 1 stycznia zamkniete.
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
ja jutro od rana zasuwam, tez mi sie nie chce
Ale ludzie chca załatwic zaległosci przed nowym rokiem. zaczynam dzien od basenu, potem robota, po południu przyjezdza moja przyjaciółka.Malibu z sokiem grejpfrutowym...?! Nigdy bym nie wpadła ![]() Zreszta dowaliłam drobiazgami tyle kilokalorii, ze wole nie liczyc, a drinki wchodza tak szybko i przyjemnie... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Kobieta 30+
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:29.

Po prostu TAK sie nie robiło i już 

rozlał się po całej łazience...wszystko wylało się, buteleczka potłuczona doszczętnie....
Jak cos w szkle - to koniec, przepadło...

Świecące sie choinki w ulewie - to mało zabawne...Za godzine ide na miasto - w kaloszach