|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Filmiki "urodowe" na Youtube cz. IX
Cytat:
|
|
|
|
|
#2942 | ||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jak ktoś w akademiku ciagle balował to byli to głownie oni. Nie mieli w ciagu semestru za duzo zajec, a to co bylo to nie bylo obowiazkowe wiec przez semestr jedna wielka impreza i balanga...za to podczas sesji atakowali ryjce i wkuwali te swoje kodeksy. ..o tyle było ich nauki.Tak czy siak...jakims geniuszem byc nie trzeba zeby te studia skonczyc...jak i kazde inne zreszta
|
||
|
|
|
#2943 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
oddaj geny ![]() Mi chodziło o brąz w ubraniach, nie o kolor na głowie ![]() I chyba cos w tym jest bo jak babka 45 letnia założy brązowy sweter to wyglada na 60tke przynajmniej a jak założy jakiś weselszy kolor który pasuje urodzie to odejmuje lat. Póki się jest młodym to nie trzeba zwracać uwagi na kolory ubrań bo młodemu we wszystkim ładnie ![]() ---------- Dopisano o 17:46 ---------- Poprzedni post napisano o 17:44 ---------- Cytat:
|
|
|
#2944 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
czyli nie na temat gadam no problem...oddam geny i zmarszczki pod oczami Ja jak miałam blond wlosy to czasami nosiłam czarne ubrania, nawet lubiłam...ale przy brazie nie czuje sie w nim najlepiej , tak smutno, mdło...i moze miałam ze dwa razy
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dużo mniej zalezy od inteligencji człowieka - u mnie na roku były osoby które kuły non stop, były takie co imprezowały non stop, były zwykłe przeciętne osoby które nie miały parcia ani na jedno ani na drugie - i wszyscy pokończyli studia z mniejszymi lub wiekszymi trudnościami lub bez nich. inna sprawą jest że ponad połowa nie nadaje się do tego zawodu, bo jednak okreslone cechy są przydatne, a studia nijak się mają do tego jak to potem wygląda
|
|
|
|
|
#2947 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Mam jako takie porównanie , bo studiowałam na dwóch zupełnie roznych uczelniach...i np tak...na moim wydziale na Uniwerku nie było zmiłuj...warunek na jeden przedmiot i tyle, a jak ktoś zawalił dwa to juz powtarzanie roku. Za to na Politechnice...to trzeba sie było ostro "postarać" żeby wylecieć....bo owszem tematyka trudniejsza, ale system punktowy był ... zawsze te punkty naginali, rektorzy byli bardziej pro student i były sytuacje, ze ktoś zaliczyl dwa przedmioty...był na kolejnym roku i musiał robił powtórki zawalonych przedmiotów. |
|
|
|
|
#2948 |
|
Raczkowanie
|
Nie do końca mogę się zgodzić z tym, że inteligencja nie jest niezbędna/kluczowa na studiach. Na matematyce, informatyce czy fizyce (głównie teoretycznych) jest niewiele "kucia", ale dużo rozumienia i aplikacji zagadnień, które są naprawdę dość trudne. A zadania na egzaminach często są właśnie w formule prawie "konkursowej", trzeba naprawdę dobrze rozumieć np jakiś dowód czy implikacje płynące z danego twierdzenia. To ostatnie to nie jest zwykle coś, co jest podane na tacy. Podobnie często zastosowania jakiegoś algorytmu (czy raczej przeróbki tego algorytmu tak, żeby rozwiązywał inny problem niż miał oryginalnie) nie są trywialne, bo nie ma zadań "zastosuj algorytm Boruvki dla problemu ..." tylko dany jest problem obliczeniowy i trzeba zauważyc, że da się go jakoś sprowadzić do czegoś, co jest znane z wykładów.
Pewnie jest więcej kierunków, dla których znajdą się takie przykłady, ale te konkretne znam z doświadczeń swoich i moich znajomych. Na moim kierunku 50% osób odpada po 1. roku, 50% reszty nie kończy 2. w terminie...
|
#2949 |
|
Zadomowienie
Lokalizacja: Na Mazury, Mazury, Mazury, popływamy tą łajbą z tektury!
|
To wątek o filmkach YT, a nie o uczelniach
sio, sio!
|
#2950 | |
|
Podróżniczka
|
Cytat:
![]() ale koniec off topa
|
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i zupełnie inny system - jak nie umiesz rozwiazac zadania to nie umiesz, nie wymyslisz niczego na poczekaniu by wyszedł odpowiedni wynik - niekoniecznie chodzi tu o inteligencje jednak, a o pewne umiejętności również kończe offtopa |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Ile osób tyle opinii, obojętnie o jaki temat chodzi.
|
|
|
|
#2953 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Za to prawo - zgadzam sie z powyzszym - semestr bimbania, a potem "nibywielkienauczanie " podczas sesji i ojej, ojej, ile się musimy uczyc. moja przyjaciolka skonczyla prawo i sama mowila, ze zaluje, ze nie wziela 2.kierunku, bo miala bardzo duzo wolnego. i z tego lenistwa przytyla w czasie studiow 15 kilo, bo tylko siedziala na stancji i balowala. i racja, ze z polibudy trudniej wyleciec, jesli po roku czy dwoch odpada 50% studentów, to trzeba ich trzymac, bo studenci=kasa dla polibudy. aczkolwiek nie wiem, czy to jest takie super - tryb punktowy, a nie warunki, bo jesli np. mamy 5 godzin danego przedmiotu w tygodniu (laborki+wyklad+seminarki ), a godzina = 10 zł, to za semestr placimy coś kolo 1000 zł i to nie jest kasa za mozliwosc podejscia ponownie do egzaminu, ale trzeba jeszcze raz na wszystko chodzic od nowa. koniec offtopu
Edytowane przez marynka42 Czas edycji: 2013-01-18 o 19:05 |
|||
|
|
|
#2954 | ||||
|
now or never
|
Cytat:
Cytat:
bo ja to tak odczytałam Cytat:
więc ![]() Cytat:
|
|
#2955 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- to zle odczytalas |
|
|
|
|
#2956 |
|
Konto usunięte
|
Śledź wy jesteście dzisiaj kąśliwe dla siebie
Bo słuchanie disco polo od zawsze było utożsamiane z inteligencja. Bo kultura to tylko maniery przy stole. |
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Do tego te trudniejsze przedmioty są obowiązkowe, a resztę sobie każdy sam wybiera - ja z reguły wybierałam te które były poszerzeniem obowiązków i nie są tak naprawdę zapychaczami, bo też są teoretyczne. Ale chyba faktycznie czas skończyć offtop
Learning that we're only immortal for a limited time... Edytowane przez Ayertienna Czas edycji: 2013-01-18 o 19:46 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Rozeznanie
|
http://m.youtube.com/watch?v=Q1RrVZDPnp8
Ciekawy ten lakier ktory prezentuje theptysiapatrysia,nie słyszałam nigdy o takim ![]() Nowy makijaż i ustawienie światła u zmalowanej,zmienia się na bardziej ludzką i swojską dziewczynę czy tylko ja mam takie wrażenie ? http://m.youtube.com/watch?v=sc0bg4o00CA
|
|
#2959 |
|
Karo
|
termolakier, na allegro już dawno takie są
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Rozeznanie
|
Dla mnie to nowość serio
|
|
#2962 |
|
Karo
|
hehe
![]() są nawet takie żele i hybrydy |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
piękne paznokcie
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2965 |
|
summer vibes;)
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
to nie była ironia i sarkazm i wiedziałabyś to, gdybyś spojrzała na kolejny post bubus (bubusa).
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
z pingera ...
" filmikiurodowe: Hej! Przepraszam za zasmiecanie Ci bloga,ale to wazna sprawa. Chcialabym Ciebie i inne pingerowiczki serdecznie zaprosic na nowe forum o filmikach urodowych na yt www.filmikiurodowe.hpu.pl Chcialam stworzyc przyjazne miejsce,ktore bedzie alternatywa dla WIZAZU! Na wizazu obrazanie jest na porzadku dziennym,chce zeby u mnie bylo inaczej zachecam do rejestrowania sie,narazie jest nas malo, ale forum sie rozkreci. Niestety musze "reklamowac" sie w taki sposob,bo z wizazu juz mnie wyganiaja,pewnie czuja konkurencje Pozdrawiam serdecznie!!" |
|
|
|
#2968 |
|
Konto usunięte
|
ale beda mialy zdziwko jak nagle sie skapna, ze tam jest tak samo i konstruktywna krytyka tak naprawde boli jak jakzda inna
|
|
|
|
#2969 |
|
Łotewa
|
Wizaż to zło
![]() ![]() nie no to nawet śmieszne jest, ale że nas HEJTUJĄ(??) |
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
Hejtują, bo hejtujemy.
OSĄ |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:51.

widzę ze miały racje 
oddaj geny