|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
To dobry znak Cytat:
Fajne, ale troche drogie, ta ostatnia z przesyłką wyjdzie za około 100 zł. Ja czekam na te w Tesco, F&F ma świetne gatunki ubrań, mam kilka ciuszków kupionych za grosze, a jakościowo są naprawdę rewelacyjne! Edytowane przez kleo111 Czas edycji: 2013-09-18 o 21:20 |
||
|
|
|
#2942 |
|
Zadomowienie
|
jesteście niemożliwe
uważajcie, bo jeszcze kolega Brat Szanowny popadnie w samozachwyt poza tym - nie wiecie, że trzeba udawać niedostępne? ![]() pracowałam w F&F |
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Tą druga piżamkę bym przygarnęła
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
no właśnie, jak jest
wszystkie się łaszą, a Ty udajesz lodową damę i na kogo On zwraca uwagę? ![]()
|
|
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mi się podoba ta pierwsza z bawłankiem ![]() I proszę Was, przestańcie już pisać o panie Bracie bo już mi się znudziło czytanie tego...
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2948 |
|
Zadomowienie
|
lepiej czytać o piżamach xD
|
|
|
|
#2949 | |
|
Zadomowienie
|
Re: Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Chociaz tylko ciałem, moja głowa i dusza jest gdzieś głęboko w Afryce. Ja do pizamek nie potrafię się przekonać, normalnie jest mi niewygodnie. Nawet w najmrozniejsza zimę śpię nago (ok, mamy dobre ogrzewanie i cieplutkie koce). I nie, za cholerę też nie zasne w skarpetkach. Taka już dziwna jestem ;D Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Ja śpię prawie zawsze w skarpetkach, bo mi zimno w stopy! musza być straszne upały, żebym spała bez. A piżamka musi być cieplutka
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Re: Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Piżamki super! Tylko faktycznie drogie... |
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2953 |
|
Rozeznanie
|
ale ziiiiimno, niby ogrzewanie włączają, ale coś nie działa
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj widziałam dziewczynę z tatuażem na ramieniu, ale od wewnątrz. Wiecie co to było? Płatek śniegu
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
my na szczęście w domku, to ogrzewanie gazowe jest, można włączyć, jak zimno, ale w pracy jeszcze nie grzeją i tak zimno, że paluszki u stóp zamarzają
|
|
|
|
#2956 |
|
Rozeznanie
|
Niambie teraz to będziesz miała branie, wszystkie Ci zaraz do łóżka wskoczą
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/...8cb174791.html EKHM... to jest moja śmierć! Deklaracja MATURALNA!...
|
|
#2957 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
to też jakaś fanka zimy gdybym tolerowała, i lubiła tatuaże, to pewnie zrobiłabym sobie taką śnieżynkę ![]() A jeszcze w sprawie ogrzewania- skoro zaczął się sezon grzewczy to znaczy że święta tuż tuż My mamy taki elektryczny koc chyba czas go wyjąć z szafy ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:05 ---------- Cytat:
i bardzo fajny temat o blogach powodzenia
|
|
|
#2958 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
No nie wiem, jeszcze nie osiągnęliśmy tak wybitnego poziomu gry aktorskiej Cytat:
|
||
|
|
|
#2959 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Bywa, że jest mi zimno ale nie do tego stopnia by włączyć ogrzwanie. Bywa, że przez całą zimę to razem z chłopem ledwie kilka razy odkręcamy kaloryfery. Jak w lodówce u nas jest ale nam pasuje tak a jak ktoś przyjdzie do nas to marznie Cytat:
Cytat:
Do śniegu na Śnieżce już raczej bliżej niż dalej więc trzeba wypatrywać kiedy się zabieli ![]() Cytat:
Edytowane przez DiamanteNegro Czas edycji: 2013-09-18 o 22:15 |
|||||
|
|
|
#2960 |
|
Zadomowienie
|
ej, Dziewczyny! weźcie, bo jak mi Tż zacznie czytać przez ramię, to jeszcze się zazdrosny zrobi
i sobie coś pomyśli
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Moze masz zapowietrzony grzejnik?
|
|
|
|
#2962 | |
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
![]() Ja nie pamiętam już tematu swojej prezentacji, ale to było coś o języku młodzieżowym - też posiłkowałam się m.in. blogami |
|
|
|
|
#2963 |
|
Rozeznanie
|
odpowietrza się cały czas...słyszę
rano grzały lekko w całym domu a teraz przestały i "buczą"
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Zapraszam wszystkie do łóżka, w kupie cieplej ;D Nie wiem tylko co na to mąż, ale chyba nie będzie miał noc przeciwko ;D
A o tatuażu myślę ;D może niekoniecznie renifer ale... To dopiero strefa marzeń ;D Moje grzejniki dzialają cały rok, ale my włączamy je tylko zimna zima, (i masło maślane też jemy) bo jak już grzeją to można się stopić. Najlepsze było to, że w srodku lata współlokatorzy grzali się na potege ;D Hmm... Dwie dorosłe osoby i 3 dzieci w malym pokoju, a im dalej zimno? Ja wiem, że ludzie roznie odczuwaja temperature ale bez przesady ;D |
|
|
|
#2966 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
moze na temat tatuazy sie nie zgadzamy, ale kochamy swieta i YC ![]() nadal ziiiimno a ja juz pod kolderka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2967 |
|
Rozeznanie
|
Widze ,że o tatuażach się rozgadałyście to dodam swoje 3 grosze,a co
sama planuje 3 jeden na obojczyku jeden za uchem i jeden na nadgarstku,za uchem bedzie piórko ( powiedzmy ze to bardzo osobisty dla mnie znak) reszta to jakies cytaty lub słowa które będą miały dla mnie jakies znaczenie .Pierwszy tatuaż będzie po maturze czyli kolo czerwca jak wszystko dobrze pójdzie![]() A jeśli chodzi o piżamki i tego typu wynalazki to zawsze kupuje jakies ładne świąteczne ,a potem i tak spie w koszulce i majtkach lub nago, chyba chłopak mnie tym zaraził ,bo on to praktykuje i zawsze mówi ,że czuje się wtedy ''wolny'' taaaak jesteśmy dziwni.
|
|
|
|
#2968 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja to dopiero jestem dziwna... okropny ze mnie zmarzluch ale musze mieć otwarte okno żeby byl dopływ świeżego powietrza
zamknę okno na pół godziny i już czuję jaka jest duchota - do tego zaraz mnie boli głowa chyba stąd wzięło się moje uwielbienie do swieczek ewidentnie coś ze mną nie tak
|
|
|
|
#2969 | |||||
|
Elwirka-Elmirka :D
|
Dot.: Re: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz.III
Cytat:
Bo ja wiem, zależy dla kogo dobrze Byłyby nas 3 , bo moja mama by dołączyła do nas Swoją drogą kupiłam sobie Plusz Activ na pamięć i koncentrację, bo co ja ostatnio odwalam w pracy, w domu Jak mam taką osłabioną koncentrację i pamięć, to jakie badania porobić? Krew? To do lekarza rodzinnego po skierowanie, nie? ---------- Dopisano o 05:23 ---------- Poprzedni post napisano o 05:22 ---------- Cytat:
E tam , jak się nie sprawdzi ...![]() ---------- Dopisano o 05:27 ---------- Poprzedni post napisano o 05:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 05:30 ---------- Poprzedni post napisano o 05:27 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 05:36 ---------- Poprzedni post napisano o 05:30 ---------- Cytat:
|
|
#2970 | ||
|
Bang Bang Bang
|
Cytat:
No dobra, muszę się przyznać - uwielbiam też ból odczuwany podczas tatuowania W każdym razie szanuję poglądy innych - nigdy nie próbuję narzucać, jakie to tatuaże są cudowne i wspaniałe, aczkolwiek przykre jest, kiedy ktoś z góry przekreśla/ocenia wytatuowaną osobę.Cytat:
Sama miałam podobnie - zanim zrobiłam pierwszy, miałam już ich zaplanowane chyba z 10 Ostatecznie na moim ciele zagościły zupełnie inne "rysunki" Z tym, że ja zaczynałam dość wcześnie - pierwszy powstał chyba kiedy stuknęła mi 16stka lub 17stka, drugi nie pamiętam dokładnie, ale na 100% przed 18stką, 3 na chwilę przed maturą, a ostatni jakieś 3 lata temu A z tym obojczykiem to przygotuj się - będzie bolało, oj będzie Nadgarstek to pikuś Słuchajcie dziewczyny, mój pies mnie dziś rozbroił tak, że nawet nie umiałam się na niego gniewać Wróciliśmy ze spaceru, Nelson poszedł na swoje posłanie, a ja naszykowałam sobie śniadanie i już miałam się za nie zabierać, ale Nelsiu patrzył na mnie takim wzrokiem, jakby nie jadł od miesiąca , więc wstałam, powiedziałam: "Chcesz też jeść? No to dalej, wstawaj." i poszłam do kuchni naszykować mu żarełko ), po czym próbuje dobrać się do stojących obok płatków Myślałam, że gdy już mu przeszkodzę, to choć trochę się speszy, a on tylko głośno westchnął, minął mnie jak ducha i poszedł szamać swoje żarcie do kuchni |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:45.

To znaczy ze niedługo kiedy te podukty znikna pojawia się bombki choinki i łańcuchy 

poza tym - nie wiecie, że trzeba udawać niedostępne? 

Maniaczka Yankee Candle 

i bardzo fajny temat o blogach