|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Dot.: Zaczynamy bieganie zupełnie od podstaw! cz. IV
Cytat:
Szukać w sportowych sklepach ;p Zerknij sobie na stronie decathlona tam masz przy każdej rzeczy przeznaczenie. Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-17 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Raczkowanie
|
Hej laski
![]() Jak Wam dziś poszło nasze ukochane bieganie ![]() Ja melduję 5,20 km ![]() Niestety motywacja spada, na podwórku coraz zimniej, w lesie strasznie mokro.. ale nie poddaję się, a Wy? ![]()
#2943 |
Zakorzenienie
|
Dot.: bieganie po artroskopii kolana
Mnie bolą piszczele (w sumie to nie wiem czy to piszczele ) więc daję na wstrzymanie jeszcze trochę
![]() Chyba pojechałam po bandzie rzucając się na dychę bez wcześniejszego przygotowania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
wczoraj dycha po pięciu filiżankach grzanego wina
![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() ![]() musze chyba wcielic w zycie. alkohol dodaje odwagi bede mogla sama w lesie w nocy biegac ![]() ![]() w załączniku moje nowe buciki i nowy wpis na fanpejczu ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() Edytowane przez czarna_kawa80 Czas edycji: 2014-11-17 o 18:35 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Jaki fanpejdż, aż zalajkowałam
![]() Ja muszę z alkoholem uważać. Wtedy wszystko przychodzi mi łatwiej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
Ja od września (po dłuższej przerwie) biegam regularnie 3x w tygodniu po 7km. Jest to dla mnie na tą chwilę dystans w sam raz. Obiecałam sobie,że nie odpuszczę przez cały rok bez względu na warunki pogodowe i póki co-słowa dotrzymuję. W bieganiu towarzyszy mi suczka,która biega na specjalnej uprzęży do biegania. MOTYWACJA? Efekty w postaci ładnie wyrzeźbionych pośladków,mięśni ud, kilka centymetrów mniej w pasie i ogólnie lepsze samopoczucie fizyczne i psychiczne. Myślę,że brak widocznych efektów zniechęciłby mnie do biegania,ale widząc ,że osiągam zamierzony cel,zamierzam kontynuować bieganie. Wspomnę jeszcze,że treningi biegowe wspomagam siłownią i ćwiczeniami na skakance.Diety jako takiej nie trzymam
|
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny.. duzo sie slyszy o tym lepszym samopoczuciu psychicznemu przez uprawianie sportu. Czy to nie jest tak, że wkrecamy sobie to na glowe i myslimy, to co same chcemy? Czy faktycznie zmienia nam sie myslenie i wszystko widzimy w rozowych barwach?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
przy okazji - zapisałam się na maraton bieszczadzki. zimowy
![]() ![]()
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A za rok bieg rzeźnika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
jak cholera, a te podbiegi....
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajne buty! trailówki ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- Mandragorrka, raczej Łemkowyna, 70km ![]() ![]()
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Oooo Czarna byloby super!!!
![]() ![]() Sent from my Lumia 625 using Tapatalk
#2956 |
Konto usunięte
|
Ja biegam w butach do biegania z lidla, są dobre, bo nie do zdarcia
![]() Swoją drogą, postanowiłam dziś, ze o 8 idę biegać na 10km, nie umiem biegać na czczo, więc wstałam o 5tej, zjadłam banana i jogurt naturalny i poszłam spać dalej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
[1=f1c0d63fc5ca1c381c34296 7d346813606c679f4_610b1c1 cbeee7;48971022]Dziewczyny.. duzo sie slyszy o tym lepszym samopoczuciu psychicznemu przez uprawianie sportu. Czy to nie jest tak, że wkrecamy sobie to na glowe i myslimy, to co same chcemy? Czy faktycznie zmienia nam sie myslenie i wszystko widzimy w rozowych barwach?[/QUOTE]
To dowiedzione naukowo i placebo nie ma z tym nic wspólnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
![]() Mnie niestety nie wychodzi bieganie po alko. Dostaję tak potwornej mega czkawki, ze wstyd na całą okolicę. A szkoda, może by człowiek jaką życiówkę strzelił, bo co? Ja? ja nie dam rady?! ![]() Czarna, fajne butki. Czaję się na wiosnę na Boosty. Ala0711, to nie jest wkręt, ale też nie ma co liczyć na stany euforyczne i "fruwanie pod sufitem ze śpiewem na ustach" i należy wziąć pod uwagę że zmęczenie fizyczne będzie. Ale poprawia nastrój bezapelacyjnie. Widzę że jak nie mogę się ruzsać, to popadam w jakieś takie rozmemłanie ogólne, nic mi się nie chce, wszytko później, jakieś smuty z za przeproszeniem doopy. ![]() A jak w sobotę rano zrobię długie wybieganie, w niedzielę rano dołoję sobie treningiem funkcjonalnym to owszem,czasem jestem dosłownie zmasakrowana fizycznie, ale psychicznie bardzo dobrze: spokojna, zadowolona. Natomiast w tygodniu po pracy, to czasami idę wieczorem na trening jak na ścięcie. Dosłownie sama siebie wlokę siłą, ale jak juz zaczynam biec, albo jak staję z chmarą bab na sali i instruktorka włącza muzykę i zaczyna się ruch, to jest w pewnym momencie taki strzał pozytywnej energii jakby człowiek się dowiedział, ze w totolotka wygrał.
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja w ogóle chyba już nie wiążę przyszłości z biegami jakimikolwiek ![]() A dostałam cynk od osób z takimi problemami, ze boosty się super sprawdzają na to. Trochę mus. Teraz mam Brooksy Pure Flow, ale mnie trochę wnerwia ta ich napompowana podeszwa. ![]()
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Cava mam kilka koleżanek z haluksami chwalą buty asics nimbus, one dość drogie te najnowsze modele ale nimbus 14 juz ma wsparcie dla haluksów.
Wczoraj umówiłam się na poranne dzisiejsze bieganie z koleżanką, i tylko dzięki temu poszlam biegać, pogoda taka jakiej nie lubię czyli zimno+duży wiatr i mżawka. Biegało się super. Tylko musiałyśmy zrezygnować z planu biegania crossu bo ludziska z osiedla przy lesie jakby wszyscy wypuścili psy. Przy lesie czekała spora sfora, więc nie ryzykowałyśmy :/. Następnym razem biorę gaz i tyle, choć szkoda że psy muszą cierpieć za głupotę i lenistwo właściciela, psikam tylko jak jakiś już zaatakuje ale i tak mi żal raz musiałam tak się bronić, przecież pies sobie pyszczka nie umyje musi czekać aż wywietrzeje.
![]() |
#2963 | |
Raczkowanie
Lokalizacja: Skąd piszę? może inaczej chciałabym pisać z pięknego zakątką jakim jest Polinezja Francuska
|
Sport czyni dużo dobrego oj dużo. Wkręciłam w bieganie siostrę koleżankę i mamę. Wszystkie są w dużo lepszych nastrojach odkąd zaczęły ćwiczyć i coś z sobą wreszcie robić. Siostra wraca do formy po ciąży,a była przeciwnikiem sportu w przeciwieństwie do mnie, a mamę mniej bolą nogi i kręgosłup - po bieganiu jak wróci cała spocona jest pełna energii pamiętam, że po pierwszym naszym wspólnym bieganiu mama była tak nakręcona pozytywną energią jakby się prochów najadła <lol2>
Więc coś w tym musi być nie ma co ;D ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:35 ---------- [1=3157a67d1d934f0506c976b a0ef558d7d1211d34_658382e 67595e;48975644]Ja biegam w butach do biegania z lidla, są dobre, bo nie do zdarcia ![]() Ja mam drugą parę Kalenji z dekathlonu i jestem zadowolona ![]() ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
![]() Edytowane przez megiii85 Czas edycji: 2014-11-18 o 14:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
U mnie dzisiaj 7km,ale biegłam podczas deszcze ze śniegiem,przez las,gdzie było ślisko i kilka razy o mało nie skręciłam nogi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
hej, ja biegłam w weekend drugi bieg, w pierwszym niestety nie mogłam-byłam świeżo po chorobie - półtora miesiąca leczyłam zapalenie oskrzeli +3 antybiotyki. Szkoda, bo miałabym juz 2 zaliczone, bo trzeba przebiec conajmniej 4 z 6 biegów, żeby jakis medalik dostać
![]() było fajnie, choć pogoda nie dopisało, las, nierówności, liscie, błoto ![]() wogóle biegam od niedawna, jakoś maj czerwiec tego roku zaczęłam, najpierw mniej systematycznie potem bardziej, w międzyczasie miałam 2 przymusowe chorobowe przerwy - najpierw w sierpniu z wakacji przyjechałam z gorączką i anginą a potem to zapalenie oskrzeli-którego napewno nabawiłam się podczas biegania ![]() w związku z tym trochę trenningów mi odeszło i mogłoby być teraz duzo lepiej niż jest, ale nic trudno. Mam za sobą 2 biegi na 5 km, w ten weekend u mnie w mieście odbędzie się druga dycha do maratonu-chciałabym wziąć udział ale jeszcze nie dam rady. też biegam w butach z lidla, zamiennie z saucony, legginsy z lidla lub biedronki a teraz doszedł jeszcze softshel z lidla ![]() pozdrawiam wszystkie biegaczki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Konto usunięte
|
Rowniez biegam w kalenji z decathlonu, ale niestety bola mnie kolana. Biegam po chodnikach
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zadomowienie
|
u mnie jednak pauza wróce do biegania na wiosnę
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Za zimno? ![]() ![]()
Kochać i być kochanym to tak, jakby z obu stron grzało nas słońce ♥ Edytowane przez sandrvnia Czas edycji: 2014-11-18 o 21:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
BAN stały
|
wydaje mi sie ze można ale lepiej spytać Twojego lekarza
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:47.