|
Notka |
|
Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy - część XXIV
hej!
![]() trzymajcie kciuki bo licytuje strój kąpielowy (w końcu jakiś mi się spodobał mimo, że pisze używany, ale stan jak nowy) ![]() kupiłam torebke listonoszke taką od bidy żeby, tylko na wczasy była bo mam same wielkie torby ![]() ![]() ![]() a i też mam @ ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki, daje znać że żyje.
Niestety pech sie mnie trzyma jak i zeszły rok tak i ten jak widać nie odpuści ![]() Trzymajcie sie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Wtajemniczenie
|
Ostatnio podoba mi sie taki odcień blondu:
![]()
#2944 |
Zakorzenienie
|
lavia, mi tez, bardzo fajny kolorek, jaki to gdzieś poziom?
![]() U mojej mamy w małej drogerii już są te alfaparfy stacjonarnie.. ale ciekawe czy by dały rade moim ciemnym włosom, boje sie ![]()
#2945 |
Zakorzenienie
|
Lavia ja zamawialam
![]() ![]() ![]() Czeko przesylam mnostwo pozytywnej energii, trzymaj sie kochana ![]() ![]() Asia ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Agatko znowu jesteś jasna głowa ![]() ![]() chociaż teraz w ciąży mam różne myśli, nawet przemknęło mi przez myśl, aby rozjaśnić ![]() ![]() Bunny dobrze, że już lepiej ![]() ![]() Ex a moje mokasynki właśnie ze 2 tygodnie temu skonały ![]() ![]() ![]() ![]() Ja naprawdę nie wiem co się u Was z pogodą dzieje! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:22 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ---------- A byłam w Rossie i kupiłam parę rzeczy, m.in. tonik Mixa, ale nie ma żadnych ocen na KWC ![]() https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...do-twarzy.html i nowość Garniera hydra adapt, choć nie przepadam za Garnierem, ale może będzie akurat https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...ej-blasku.html ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
Mialam cos podobnego w kwietniu jeszcze
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
A ja ciągle myślę nad clipami.. tzn.zakup pewny ale myśle czy kupowac 55 cm czy 44.. potem pewnie przytne i boje sie ze to 44 po przycieciu bedzie zbyt krotkie.. zreszta nie umiem sobie wyobrazic jak to bedzie wygladały, tzn,te długosci, jak sie układały z przodu itd..
![]()
#2949 |
Zakorzenienie
|
Laseczki mam juz spodnice. Pierwsze wrazenia- hmm wykonana dobrze, starannie, material fajny- taka miekka skorka. Podszewki brak. Po zalozeniu jej na siebie podobala mi sie juz o wiele mniej
![]() ![]() ![]() ![]() Tak jak obiecalam, ponizej zdjecia spodnicy, nie zwracajcie prosze tylko uwagi na moje grube kolki ![]() Edit: i wybaczcie to brudne lustro i syf za mna ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-15 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Za jakiśczas możesz powiedziec jak ten tonik :P też się do niego przymierzałam :P |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2952 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja to czasem kupuję nawet na dziale dziecięcym więc no cóż.. 2 zdjęcie - Swietnie wygląda to zestawienie jak dla mnie ![]() ---------- Dopisano o 14:50 ---------- Poprzedni post napisano o 14:49 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdjęcie z czarna bluzką super ![]()
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zakorzenienie
|
kurcze :/ nie mogę ustawić podpisu
__________ jednak mogę ![]() btw. zrobiłam dziś swietny zakup ![]() ![]() Edytowane przez CherrryCat Czas edycji: 2013-07-15 o 14:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zakorzenienie
|
Wiecie co to tez moze wina mojej figury- jestem troszke grubsza i ta rozkloszowana spodnica troche smiesznie na mnie wyglada. Ale poza tym jest super
![]() ![]() ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-15 o 14:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie będe mówić nic na temat obcinania itd. bo mam dwie lewe rączki i się nie znam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Ja niby tez nosze rozkloszowane czesto, ale tamte sa takie jakby lejace sie, opadaja mi swobodnie na cialo i to mi sie podoba. a ta mi troche bombke przypomina na mnie
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dziekuje asiu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |||||
Zakorzenienie
|
Hej Kochane
![]() Moje wlosy nie były takie jasne, ale teraz sa fakt jaśniejsze po ostatnim farbowaniu. A zabawna jestem i szalona, wiesz co ja się ciagle smieje ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ciesz się wakacjami póki co ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() I co bys zrobiła z kolejnym dobytkiem, co? ![]() ale bys miała w domu sajgon ![]() Cytat:
![]() ![]() Ja tez jakos teraz malo co się maluje ![]() O garnierze slyszalam ale ja kupiłam 2 dni temu krem lirene 20 youth. Taki dla młodej buzi, ale pierwszy jaki widziałam wlasnie dla młodych ale nie matujący,a nawilżający i rozświetlający. I ma takie kulki niebiesko zielone w sobie ![]() Cytat:
|
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() też mam 156 :piona: ![]() no rozumiem Cię ![]() ![]() Mogę wam wstawić zdjęcie ciucha i powiecie mi co o nim sądzicie ? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Wstawiaj ![]() Edytowane przez exclusivee Czas edycji: 2013-07-15 o 15:01 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Zakorzenienie
|
tylko chyba lepiej np. cielisty stanik do niej ?
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
hmm nie wiem... chyba coś koło 8 ![]() Cytat:
![]() a jakbyś pod spód jakąś bluzeczkę założyła czarną? ![]() ---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:31 ---------- Cytat:
![]() ale po drobnych przeróbkach powinna byc ok ![]() Ja własnie wróciłam z zakupów kosmetykowych i kupiłam balsam prostujący włosy z Mariona, odżywkę Garnier Goodbye Damage, podkład Astora i zapasowo londy 18 ![]() chociaż nie ukrywam, że polowałam znów na tą szamponetkę joanny a nigdzie w Łodzi u mnie nie ma tego odcienia ![]() Bunny mam pytanie czy joanna słodkie cappucino http://sklep-kosmetyczny.com/image/c...no-500x500.jpg powinna mi wyjść podobnie do tej szamponetki https://encrypted-tbn1.gstatic.com/i...GfuKViEguk7poO czy wyjdzie dużo ciemniej ?? Mam teraz bardzo jasny blond poziom 9-10 a chciałabym zejść o jeden w dół chyba jednak ![]()
zapuszczanie włosków ![]() skrzypowita ![]() od 28.02- jantar ![]() treningi z Ewą Ch. i Mel B. ![]() ZUMBOMANIACZKA ![]() Edytowane przez Lavia15 Czas edycji: 2013-07-15 o 16:34 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Cherry ja bym spróbowała z czarnym topem i rozpięta koszula na to...chociaz tak nie jest zle, tylko może jakiś inny stanik wg mnie czarny ale typu balkonetka z zabudowana częścią miedzy piersiami bo tak średnio to wygląda...
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:37 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- Cytat:
![]() Dzięki za rade ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
EX
no na pewno że dalabys rade jasne ![]() ![]() ![]() ![]() Zrobilam wlasnie palette 318. Powiem Wam ze wyszlo chłodno i ladnie. Znaczy odrost jest lekko ciepły, ale mi nie przeszkadza. Na calosc nie dałam nawet na malaks bo się zestresowałam ze zniszcze wlosy. Trzyma;am 40 min, w sumie mogłam dluzej. Dam zdjęcia jak tylko będę miała aparat czyli w ciągu kilku dni. Bo moja cyfrówka strasznie przekłamuje kolory. |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
huraaaaa!
właśnie skończyła się aukcja z moim kostiumem i wiecie co? kupiłam go , aż za 1zł ![]() ![]() Bunny czy jest szansa że uzyskam taki kolor foto 3 po zmieszaniu garnier złoty bursztyn z ciemnym blondem ? http://www.kowbojki.pl/pokaz/laczenie-farb-46664
blonding ![]() ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm ![]() aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2013-07-15 o 17:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Wtajemniczenie
|
Ex ile ta spódniczka kosztowała, te z RI czy New Looka tak samo się układają
![]() ![]() Asia pokaż strój!! ![]() Cherry Cat, wg mnie stanik taka tuba koronkowa czarna, nie wiem jak to się nazywa, będzie ok ![]() Agatka czekam na fotki po 318, porównam ze swoimi ![]()
"Adoptując jednego psa nie zmienisz całego świata, ale zmienisz świat tego psa" Zapuszczam włosy: było (styczeń '13)-40cm ![]() jest (październik'13)-50cm ![]() będzie-55cm ![]() Farbuję: wella koleston 12/89 |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:14.