|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice, część 67.
znam ten ból, w końcu nasze wesele było 4 m-ce po śmierci rodziców M. Ale powiem Ci, że dużo zależy od Was, jak to będzie wyglądać. Na naszym weselu M. wyszedł na środek sali i powiedział, głównie do swojej rodziny, że wie, że sytuacja jest ciężka, ale że jego rodzice byliby pierwszymi osobami na parkiecie i cieszyliby się razem z nami, i dlatego prosi, żeby wszyscy bawili się jak najlepiej mogą. Może też tak spróbujcie?
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:21 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Chyba jestem piana nie no pijana napewno
|
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
aaa bo oni w ogóle przyjść nie chcą.... no to zmienia postać rzeczy. To nie wiem co poradzić, bo nam to nikt nie odmówił....
|
#2945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2947 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Choji, przykro mi... ale o weselu tak nie myśl, będzie dobrze, a co byście nie zrobili, ludzie i tak będą gadać nigdy nie dogodzisz. Więc się nie przejmuj i róbcie tak, byście byli zadowoleni i byście czuli, że to, co robicie jest OK. Sumienie podpowiada, na ile możecie sobie pozwolić ![]() Dobry jestem przeszczęśliwa, spełniona i w ogóle - miałam seks życia! Ach, kocham lubego Ciekawe, jak tam Capri ![]() ---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Chciałam powiedzieć,że magisterka Med ma minusy - temat masakra, prawie nic tam nie jest po ludzku, tylko jakieś trudne słowa jak to sprawdzać?! Ale ma też plusy - krótkie rozdziały, dzięki czemu czyta się całkiem przyjemnie
|
||
|
|
|
#2948 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Albo naklej coś innego ![]() Cytat:
Ale to chyba tylko przez pierwszy rok, dwa trwa taka euforia, potem jest już pewnie zbyt codziennie na takie mówienie ![]() Cytat:
![]() Ale ja Ci zazdroszczę tego Twojego szczęścia ![]() A jaki jest temat mgr Med? ![]() Dziś cały dzień nauki, jutro ostatni egz i do dooomuuuuu
|
|
|
#2949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
temat mgr jest trudny, rozumiem z niego tylko przyimek "w" PWja od jutra magisterkuję ale mi się nie chce
|
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
uff, dziś mi już trochę lepiej ale dołek jakiś jest.
Już nawet zobojętniałam na komentarze (negatywne) mamy na połowę rzeczy weselnych- dziś nie spodobał się jej bukiet ![]() U was też było takie masakryczne oberwanie chmury? Lubię pakowanie ale nie lubię wracać sama- Tż zostaje do wtorku tutaj. A już jutro odbieram Artemisa/Artemiskę
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie nie, odpukać. Po wczorajszym oby nie wróciło
|
|
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
a to nie znam
![]() a P. mi napisal wlasnie ze wracaja ze Srebrnej Gory juz - ale ja i tak sie z n im dopiero po Tosce spotkam - ehh ...no....tesknie...jakie to dziwne jest w ogole ![]() choji a co jej sie w bukiecie nie podoba? Dziwny taki brak wsparcia od mamy - nie rozumiem w ogole bo znajac moja to by sie wszystkim ze mna jarala i pewnie wszystko by jej sie podobalo co wymysle....
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2955 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na pewno fajne i proste triki Ci podpowiedziała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
a wesele na pewno będzie udane - nawet jeśli będzie mniejsze niż planowaliście ![]() będziecie mieć nowego kociaka?? ![]() pogoda do
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Liczy się tylko Wasze zdanie , mama jak już musi to niech komentuje. A Wy się nie przejmujcie.---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:46 ---------- Cytat:
udostępniłam jakiś czas temu zdjęcie z pierścionkiem, a wczoraj koleżanka nasza napisała pod nim:'' no to dawaj Mario Kupuj... ''. Mario to mój mąż, tak niektórzy nasi znajomi mówią na niego. No i ja mówię patrz co właśnie ta dziewczyna napisała, a on ni ale po co Ci pierścionek ( w sensie że zaręczynowy) na to ja no bo nie dostałam jeszcze. Niektórzy nasi znajomi nie wiedzą o ślubie, a na portalach społecznościowych nie pisaliśmy też nic ze względu na ex M. żeby dodatkowych problemów nie robiła z przyjazdem O. Lepiej?
|
|
#2957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i nie chciałabym się ukrywać ze ślubem
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
mam genialne dziecko. Naprawdę genialne. Mrówka dostała od mojego brata na imieniny taką układankę, gdzie układa się słowa. Słów jest dużo, na każdym puzzlu jest kawałek zwierzęcia i literka. Zabawka jest dla dzieci w wieku 3-6 lat. Mrówka wysypuje wszystkie puzzle na podłogę i SAMA potrafi znaleźć odpowiednie fragmenty i ułozyć słowo KOT, OSIOŁ i PIES. I kombinuje nad innymi. Dokłada i mówi: " to nie, to nie" a jak znajdzie, krzyczy:"Jeeeest!"Właśnie pracuje nad krową.
Ona jest naprawdę genialna!
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2960 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Syn koleżanki jest 3 miesiące starszy od Mrówki i mając jakieś 15 miesięcy zaczął dodawać, też poprzez zabawki podobno umie już dodawać do 50 Na drugie urodziny moja O. kupiła mu właśnie literki, może to też go zainteresuje. Też takie dla dzieci w wieku 3-6 lat ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:19 ---------- swoją drogą - ja myślałam, że jestem super, bo czytałam, mając 4 lata
|
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
o właśnie Arra! Ty z tym P. to już tak na serio? Przepraszam, bo tak czytam po łebkach ostatnio i nie wiem
Ale jak na serio, to superowo! Cytat:
. My byliśmy zajęci rozmową, a ona łyżeczką odsączyła płatki od mleka, wsypała do kubeczka po piciu i zrobiła babę na blacie swojego stołu
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w koncu spotykamy sie dopiero od jakichs 2 tygodni ![]() Ale napisal mi,z e tesknil za mna w tej Srebrnej i ze szkoda ze nie moglam z nim jechac....no i tak fajnie miec o kim myslec i wiedziec ze ktos o mnie mysli
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Gwizdak, Mrówka rządzi
Frezi, Carmi, nie pić o tej porze, proszę! jejku, Arra, jeśli Wy będziecie razem, jeśli to będzie poważny związek, to to będzie niesamowita historia do opowiadania dzieciom aż Ci zazdroszczę
|
|
|
|
#2964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiadaj lepiej, jak Wam się gada i w ogóle no bo, że w łóżku super, to wiemy że muzykę lubicie podobną - wiemy ale nie wiem... lubi podobne jedzenie co Ty? filmy? ma dzieci? jakoś z kontekstu pewnie wypływa, jak się zapatruje na różne sprawy typu właśnie posiadanie potomstwa itp.
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
Nogi mnie strasznie bolą położyłam się spać o 4 a o 7 mnie burza obudziła. Tak waliło,że aż na łóżku podskakiwałam![]() i tak w ogóle przejechałam się na znajomych heh Arrakis fajnie się czyta o Tobie i P Zazdroszczę![]() Choji bardzo współczuję ![]() Gwizdak Mrówka faktycznie jest genialna i zazdroszczę nauki makijażu![]() Jovi oby po rozmowie coś się zmieniło
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2968 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ten mój to mały piernik- najodważniejszy z całego miotu- pierwszy do zabawy i demolki jeszcze żeby był pieszczochem to będę wniebowzięta![]() Będziemy od lipca mieszkać na nowym mieszkaniu to będzie mógł szaleć ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ---------- Kasiu, co się stało? Edytowane przez Choji Czas edycji: 2013-06-23 o 13:20 |
||
|
|
|
#2969 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ma podobnie ironiczno-zlosliwe poczucie humoru jak ja ![]() i ladny jest - ma takie sliczne zielone oczy i dlugie rzesy, i usmiech ladny i te wlosy dlugie ![]() filmy lubimy podobne dosc, choc sa pewne roznice, dzieci on chyba nie ma - co dziwne po tylu latach malzenstwa - musze podpytac dlaczego tak - bo o bylej zonie mowi (nawet ja chyba poznam wkrotce ) a o dzieciach zadnych nie - gdyby byly to by mowil chyba.... boje sie zapytac bo nie wiem czy to nie jest jakis drazliwy temat.Podejscie do wielu rzeczy w zyciu mamy podobne - no do religii, pracy, pieniedzy... to tyle na razie co zaobserwowalam ![]() Cytat:
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Naj jest dwójka znajomych- para mają dziecko. Poznałam ich poprzez exa. Ale po zerwaniu powiedzieli,że chcą mieć ze mną kontakt itp. Jakiś czas temu wyszło,że szczegółowo informują exa o moim życiu. Dziecinada,ale jakoś przeżyłam. Wczoraj były wianki- byłam umówiona z moją przyjaciółką i dwójką znajomych- też poznałam ich przez exa,ale oni przestali utrzymywać z nim kontakt. I w środę Ci od dziecka napisali do mojej przyjaciółki że co robi na Wianki itp. I wstępnie się umówili- mieliśmy iść wszyscy razem. Napisała do nich w piątek co z sobotą- oni,że no 16/17 widzą będzie mój były ze swoją aktualną i napisali- TYLKO nie mów Kaśce. Po prostu chcieli żebym nieświadomie poszła na spotkanie z exem i jego dziewczyną. Ci, którzy tak pocieszali po rozstaniu mieli gdzieś jak mogę się poczuć. Na szczęście pozostali znajomi bez mojej wiedzy bo ja dowiedziałam po fakcie powiedzieli,że nie ma takiej opcji i ze mną byli wcześniej umówieni i taka sytuacja jest bardzo nie fajna..... ehhh
i dostało się też mojej przyjaciółce bo rzadko się z nimi widuję- dziewczyną pracuję po 13 h dziennie, a ona siedzi z dzieckiem w domu i NIGDY sama z siebie propozycji spotkania nie zaproponowała,ale pretensje ma pierwsza. na prawdę zachowanie rodem z gimnazjum
Dumna Ciocia 2.06.2015 Razem: 10.08.2016 Zaręczeni 1.09.2017 ![]() Ślubujemy 24.08.2018 ![]() Edytowane przez kasia0912 Czas edycji: 2013-06-23 o 13:30 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:22.

nie no pijana

No, ale jest milej, zawsze coś 
nigdy nie dogodzisz. Więc się nie przejmuj i róbcie tak, byście byli zadowoleni i byście czuli, że to, co robicie jest OK. Sumienie podpowiada, na ile możecie sobie pozwolić 

na szczęście aż tak nie zwraca to chyba uwagi. Bo wyglądam w niej seksi, zwłaszcza jak obcasy podniosą mi tyłek 

) a o dzieciach zadnych nie - gdyby byly to by mowil chyba.... boje sie zapytac bo nie wiem czy to nie jest jakis drazliwy temat.