Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz.2 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 25 40,98%
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 3 4,92%
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 2 3,28%
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 15 24,59%
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 0 0%
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 16 26,23%
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-10-22, 14:17   #2941
monkaa321
Zakorzenienie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

No to ekskluzywnych ubrań nie trzeba było fajnie tak
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:19   #2942
asienka213
Wtajemniczenie

Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość

Oglądałyście dzisiaj "Zbuntowanego Anioła"? Uśmiałam się jak fretka - taka podróż sentymentalna dla mnie Na Pulsie puszczają
Oglądałyście to za lat cielęcych?
no pewnie, to byl moj ulubiony tasiemiec

ja jeszcze nie czuje ruchow, podobno w drugiej ciazy szybciej, tja zobaczymy

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:24   #2943
Castia
Wtajemniczenie

hej, ale piękna pogoda

byłam dziś na badaniach, piłam glukozę brrrrr ohyda!

i kupiłam pierwsze ubranko dla mojego dziecięcia
16 zł w tesco takie uniwersalne, wezmę do szpitala bo najmniejszy rozmiar wzięłam 0-3mc
jutro wizyta - mam nadzieję że już wreszcie poznam płeć
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P1100685.jpg (49,6 KB, 45 załadowań)
Castia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:33   #2944
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Mam do Was pytanie - w którym tygodniu zaczęłyście odczuwać ruchy dziecka i jakie to uczucie? Ja jestem w 18tc i czasem mam wrażenie, że 'coś tam się dzieje' ale może sama sobie to wmawiam bo nie jest to nic bardzo wyraźnego, a słyszałam, że czasem przyszłe mamusie potrafią nawet pomylić zgagę z pierwszymi ruchami.
Jak jest u Was?
Ja w 19t, mnie się na początku wydawało, że to drganie mięśnia A teraz rozróżniam 2 ruchy: puknięcia i fikołki

Cytat:
Napisane przez Castia Pokaż wiadomość
16 zł w tesco takie uniwersalne, wezmę do szpitala bo najmniejszy rozmiar wzięłam 0-3mc
Ale boski komplecik! U mnie nie ma takich fajnych za taką cenę... To na przecenie czy normalna cena?
I za wizytę ja jeszcze tydzień...

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:42   #2945
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Ale boski komplecik! U mnie nie ma takich fajnych za taką cenę... To na przecenie czy normalna cena?
I za wizytę ja jeszcze tydzień...
jakaś wyprzedaż z 32zł - 50%
byly jeszcze różowe, niebieskie i w taką bordową zebrę chyba

dziękuję za kciuki a ja ci gratuluję połóweczki!!!

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Paula pięknę fotki, cudny synek

kurczę powiem ci że niedobrze z tymi wodami
w którym jesteś tygodniu teraz no i ile przytyłaś w ogóle?

ja leżałam z dziewczyną na patologii też z niedoborem wód, małemu groziła hipotrofia. nie chcę cię martwić ani nic w tym stylu.
dobrze że masz w piatek wizytę - może okazać się że wclae tych wód mało nie jest.
lekarz pewnie dokładnie zbada ile ich tak naprawdę jest.
trzymam kciuki
a powiedz mi miałaś problemy może z nerkami w jakimś stopniu?

teklaa nie wystarczy ci gondolka na rok czasu dla dziecka, coś ty.
to już lepiej kupić spacerówkę rozkładaną na płasko - są takie na rynku. od sierpnia gondolka ci już w sumie nie będzie potrzebna i jak byś woziła dziecko?

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-10-22 o 14:49
Stary 2013-10-22, 14:55   #2946
czbasia
Zakorzenienie

Tak o tych wózkach tutaj rozmawiacie więc i ja się zaciekawiłam i zaczęłam oglądać. Wiem jedno chcę na paskach (nas na takich wychowano i się sprawdzały- no i lepiej lekko pobujać a nie pozniej telepie sie tym sztywnym wozkiem tylko dzidzi glowa lata) i pompowanych kołach. NA razie tylko tyle. I nie zamierzam wydawać niewiadomo ile tylko jakiś tańszy kupić bo ile taki wózek posłuży. Lepiej chyba spacerówke lekka i dobra kupić bo raczej dłużej będzie służyc..Ale to jeszcze będę analizować. A dziś chodziłam po lumpkach bo chciałam jakis plaszczyk/kurteczkę kupić i lipa. Sama nie wiem co chce. Myslałam o tych płaszczykach grzybkach takich krótkich ale jak bombka wygladam. Chociaz kupilam ciemny róz z czarnymi guzikami. Cena mnie przekonała bo 15 zł ale wygladam okrąglutko w nim.
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 14:58   #2947
baja_86
Zakorzenienie

czbasia ja jesienny mam taki rozkloszowany, brzuszek fajnie się w nim mieści. A na zimę kupię coś podobnego o ile znajdę, albo po prostu poprzesuwam guziki w starym dwurzędowym, mam nadzieję, że na trochę starczy

mona
mówiłaś, że kupiłaś pościel do łóżeczka, na all? pokaż proszę, jestem na etapie szukania jakiejś fajnej pościeli
baja_86 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 14:58   #2948
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
Oglądałyście dzisiaj "Zbuntowanego Anioła"? Uśmiałam się jak fretka - taka podróż sentymentalna dla mnie Na Pulsie puszczają
Oglądałyście to za lat cielęcych?
No nie gadaj Oglądałam to w podstawówce!! Chciałam mieć kiedyś taką kiecę ślubną jak ona na szczęście mi przeszło
Cytat:
hej, ale piękna pogoda

byłam dziś na badaniach, piłam glukozę brrrrr ohyda!

Ale śliczne i trzymam kciuki, żeby dzidzia się ujawniła
Stary 2013-10-22, 15:04   #2949
mmhym
Zadomowienie

Cytat:

Dzięki
Ja ostatnio jak byłam w Tesco, to już nic nie było na promocji

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
A dziś chodziłam po lumpkach bo chciałam jakis plaszczyk/kurteczkę kupić i lipa. Sama nie wiem co chce. Myslałam o tych płaszczykach grzybkach takich krótkich ale jak bombka wygladam. Chociaz kupilam ciemny róz z czarnymi guzikami. Cena mnie przekonała bo 15 zł ale wygladam okrąglutko w nim.
Ja w jesiennych przechodzę, bo mam trencz taki luźniejszy, a w zimię będę chodzić w mojej starej, bo miałam kurtkę dwurzędową i będę zapinać na ten dalszy rząd

Widziałyście w Wiadomościach tę kobietę, która urodziła w toalecie pociągu?

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 15:08   #2950
monkaa321
Zakorzenienie

nie... co ty gadasz
Pod moim sercem,inne bije serce... Nieznane, a jakże bliskie i jakże kochane. Pod moim sercem małe rączki dziecka, cichutko pukają do mojego serca. Myślę, sobie wtedy: może być wspanialej? Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje!

monkaa321 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 15:18   #2951
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Dzięki
Ja ostatnio jak byłam w Tesco, to już nic nie było na promocji
u mnie było sporo rzeczy. bodów,pajaców itp nie wiedziałam co brać
jutro po wizycie moze zaszaleje

matko, tez nic nie słyszałam o tym porodzie

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-10-22 o 15:22
Stary 2013-10-22, 15:29   #2952
headzik
Raczkowanie

Witajcie
gratuluję pierwszych ruchów i połówki ciąży
za wizyty

Któraś coś wspominała o noszeniu w chuście dzieciaczka, a że oglądam akurat kanał pana Pawła to podsyłam link. [klik]

Cytat:
no co Ty ja obejrzałam parę odcinków ciąży z zaskoczenia i doszłam do wniosku, że amerykanki chyba lubią rodzić do sedesu..

Wczoraj wywaliłam wszystkie jakieś dzidziowe rzeczy na łóżko i się przestraszyłam, bo myślałam, że nic w sumie nie mam, a tu proszę Chociaż strasznie się ograniczam co do kupna ubranek, bo nie znamy płci jeszcze, to teraz podjęłam decyzję o bezwzględnym zakazie.
Zaręczyny 09.11.2012
Dwie kreseczki 01.07.2013
Nasz ślub 21.09.2013
Piotruś 26.02.2014

headzik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 15:31   #2953
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez ag9 Pokaż wiadomość
Pooookaż.

Dziewczyny, czy znacie jakieś producenta mebli (oprócz Ikei) w prostym stylu i białych? Chodzi mi o komody, szafki, półki.
zobacz sobie stronę producenta Pinio. My wybraliśmy od nich łóżeczko, bo też preferujemy tylko i wyłącznie biały skandynawski styl. Gdyby nie to że znaleźliśmy coś tam, na pewno zdecydowałabym się na jedno z tych Ikeowskich. Tu stronka: http://www.pinio.com.pl/
A tu wybrane przez nas łóżeczko. Już kiedyś pokazywałam wizażankom. http://www.pinio.com.pl/elementy-uzu...oon-120x60/135

Cytat:
Ooo fajnie że znów temat wózków...
To poproszę o wyjaśnienie dla laika co lepsze: koła pompowane czy piankowe? Mieszkam na I p. bez windy i nie mam gdzie na klatce schodowej zostawić bezpiecznie wózka na kilka godzin, więc albo go będę musiała wtargać na to piętro albo zostawiać w aucie, albo ew. przypiąć czymś do balustrady i czekać na TZa.
Wózkiem będę się poruszać głównie po mieście, spacery po parku i lesie, często będę na działce gdzie droga żwirowa, trawa itp.

No i proszę o porady, bo im więcej oglądam te wózki tym mam większy mętlik w głowie
zobacz sobie na Mutsy. Mają właśnie super składane wózeczki do rozmiarów mniejszych niż wysokość piłki do nogi bo ona ma 22cm a ich wózki nawet 18cm. Są bardzo lekkie: spójrz na modele Evo i bardziej zaawansowany Igo, ale jeśli będziesz chciała używkę to wchodzi w grę raczej tylko Evo bo jest na rynku dłużej. Bardzo fajny wózek miejski. My wybraliśmy Igo ale Evo też jest bomba. Widziałam je w używkach za na prawdę dobre ceny np 700zł, bo koszt nowego to kwestia pomiędzy 2 a 3tyś w zależności od modelu.

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Dziewczyny
Mam do Was pytanie - w którym tygodniu zaczęłyście odczuwać ruchy dziecka i jakie to uczucie? Ja jestem w 18tc i czasem mam wrażenie, że 'coś tam się dzieje' ale może sama sobie to wmawiam bo nie jest to nic bardzo wyraźnego, a słyszałam, że czasem przyszłe mamusie potrafią nawet pomylić zgagę z pierwszymi ruchami.
Jak jest u Was?
Ja też w końcówce 18. A teraz chyba już dochodzimy do etapu czkawek bo coś mi ten brzuch dziwnie "rwie' nieraz i to jest za mocne jak na kopniaki, a czytałam że tak możę czkawka być dczuwalna

Ja od dziś słucham Bacha i Mozarta z moim maleństwem- takiej kompozycji dla oczekujących mam a raczej ich brzuszków. Podobno jak po urodzeniu odgrywa się maluszkowi taką muzykę, jest spokojniejsze. Dziś na pewno uspokoiło się od muzyczki Wprawdzie tatuś chce mu tu puszczać brakbeaty, żeby miało dobry gust jak podrośnie jak rodzice za młodu ale jak to śpiewał Zbysiu Wodecki "Zacznij od Bacha..."
Stary 2013-10-22, 15:46   #2954
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:

no co ty chociaż moja koleżanka urodziła w windzie swojego bloku
Stary 2013-10-22, 16:01   #2955
Castia
Wtajemniczenie

co do pościeli to ja miałam dla swojej córci coś w tym stylu
http://allegro.pl/3ele-haft-100x135-...615329182.html
http://allegro.pl/amy-posciel-antyal...606127900.html

ślicznie się prezentowała w łóżeczku bo ja nie lubię tych napaćkanych owieczek, żyrafek i misiów
Stary 2013-10-22, 16:09   #2956
23Paula23
BAN stały

Cytat:

---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ----------

Paula pięknę fotki, cudny synek

kurczę powiem ci że niedobrze z tymi wodami
w którym jesteś tygodniu teraz no i ile przytyłaś w ogóle?

ja leżałam z dziewczyną na patologii też z niedoborem wód, małemu groziła hipotrofia. nie chcę cię martwić ani nic w tym stylu.
dobrze że masz w piatek wizytę - może okazać się że wclae tych wód mało nie jest.
lekarz pewnie dokładnie zbada ile ich tak naprawdę jest.
trzymam kciuki
a powiedz mi miałaś problemy może z nerkami w jakimś stopniu?

teklaa nie wystarczy ci gondolka na rok czasu dla dziecka, coś ty.
to już lepiej kupić spacerówkę rozkładaną na płasko - są takie na rynku. od sierpnia gondolka ci już w sumie nie będzie potrzebna i jak byś woziła dziecko?
Jestem w 29tc przytyłam 9kg. Przechorowałam zapalenie nerek i piasek w nerkach... Mój lekarz do tej pory nic nie wspominał o tych wodach dopiero ta Pani doktor stwierdziła że jest mało i malutki bardzo przylega do ścian macicy. Bardzo mnie to martwi bo żadnych konkretnych informacji nie mam na ten temat, niby wszędzie piszę że to od malej ilości picia ale ja pije dużo bo 3litrów dziennie... Boję się co dalej ...
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 16:17   #2957
headzik
Raczkowanie

ja nie będę kupowała pościeli, tzn jedynie prześcieradło. za to mam kupione śpiworki. żadnych baldachimów, ani ochraniaczy bo to zbiera tylko kurz.

a tu jeden ze śpiworków:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0005.jpg (37,3 KB, 21 załadowań)
Zaręczyny 09.11.2012
Nasz ślub 21.09.2013
Piotruś 26.02.2014

Stary 2013-10-22, 16:28   #2958
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Jestem w 29tc przytyłam 9kg. Przechorowałam zapalenie nerek i piasek w nerkach... Mój lekarz do tej pory nic nie wspominał o tych wodach dopiero ta Pani doktor stwierdziła że jest mało i malutki bardzo przylega do ścian macicy. Bardzo mnie to martwi bo żadnych konkretnych informacji nie mam na ten temat, niby wszędzie piszę że to od malej ilości picia ale ja pije dużo bo 3litrów dziennie... Boję się co dalej ...
problemy z nerkami mogą mieć jakiś udział w tym wszystkim.
nie martw się na zapas. w ciaży w określonych tygodniach lekarze badają poziom wód płodowych, są na to wytyczne - ile ich powinno być.
może nie masz ich tak mało.
a choćby nawet to można wykonać zabieg uzupełniający poziom wód.
poczekaj do pt i wszystko będzie jasne.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

Cytat:
Napisane przez headzik Pokaż wiadomość
ja nie będę kupowała pościeli, tzn jedynie prześcieradło. za to mam kupione śpiworki. żadnych baldachimów, ani ochraniaczy bo to zbiera tylko kurz.

a tu jeden ze śpiworków:
fajny śpiworki to fajna sprawa, też uzywałam

ale co do ochraniacza to nie zgadzam się ze to zbieracz kurzu
baldachim owszem. ale jak dziecko ma 4 miesiące i zaczyna fikać po łóżeczku to ochraniacz go ochroni żeby nie miał szczebelków poodbijanych na policzku
dzieci śpią naprawdę w najróżniejszych pozycjach świata - mało kiedy grzecznie na podusi wzdłuż łóżeczka
Stary 2013-10-22, 16:34   #2959
headzik
Raczkowanie

Cytat:
dzieci śpią naprawdę w najróżniejszych pozycjach świata - mało kiedy grzecznie na podusi wzdłuż łóżeczka
i właśnie dlatego my raczej nie będziemy mieli drewnianego łóżeczka tylko turystyczne z dokupionym wygodnym materacem.
Zaręczyny 09.11.2012
Nasz ślub 21.09.2013
Piotruś 26.02.2014

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 16:36   #2960
Castia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez headzik Pokaż wiadomość
i właśnie dlatego my raczej nie będziemy mieli drewnianego łóżeczka tylko turystyczne z dokupionym wygodnym materacem.

aaa no chyba że tak
Stary 2013-10-22, 16:37   #2961
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:

Dziewczyny, czy znacie jakieś producenta mebli (oprócz Ikei) w prostym stylu i białych? Chodzi mi o komody, szafki, półki.

ja biorę pod uwagę:
Pinio:
http://dino.sklep.pl/nowy/meble-dzie...FYJY3godHToArA

Drewex:
http://dino.sklep.pl/nowy/drewex-duc...fa-p-5496.html
dino.sklep.pl/nowy/drewex-hippo-transp-lozeczko-120x60-opbok-komoda-szafa-p-5520.html

Bellamy:
http://www.bellamy.pl/oferta/bellamy/neo

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 16:40   #2962
baja_86
Zakorzenienie

Dziewczynki od jakiegoś czasu się zastanawiam dlaczego nasz wąteczek nie ma klubu a tu dziś przypadkiem się na taki natknęłam. Kiedy powstał ten klub? ja chce dołączyć!

Edytowane przez baja_86
Czas edycji: 2013-10-22 o 16:50
Stary 2013-10-22, 16:53   #2963
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez baja_86 Pokaż wiadomość

mona
mówiłaś, że kupiłaś pościel do łóżeczka, na all? pokaż proszę, jestem na etapie szukania jakiejś fajnej pościeli
zdecydowalam się na pościel Feretti:
http://www.natka.redcart.pl/p/19/190...akcesoria.html
http://www.natka.redcart.pl/p/27/842...akcesoria.html
http://www.natka.redcart.pl/p/27/484...akcesoria.html
Jakościowo różni się o tego co oglądalam w sklepach stacjonarnych u mnie. Na necie duzo pozytywnych opinii o tej marce bylo

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
zobacz sobie stronę producenta Pinio. My wybraliśmy od nich łóżeczko, bo też preferujemy tylko i wyłącznie biały skandynawski styl. Gdyby nie to że znaleźliśmy coś tam, na pewno zdecydowałabym się na jedno z tych Ikeowskich. Tu stronka: http://www.pinio.com.pl/
A tu wybrane przez nas łóżeczko. Już kiedyś pokazywałam wizażankom. http://www.pinio.com.pl/elementy-uzu...oon-120x60/135

Ja od dziś słucham Bacha i Mozarta z moim maleństwem- takiej kompozycji dla oczekujących mam a raczej ich brzuszków. Podobno jak po urodzeniu odgrywa się maluszkowi taką muzykę, jest spokojniejsze. Dziś na pewno uspokoiło się od muzyczki Wprawdzie tatuś chce mu tu puszczać brakbeaty, żeby miało dobry gust jak podrośnie jak rodzice za młodu ale jak to śpiewał Zbysiu Wodecki "Zacznij od Bacha..."
Bardzo mi się podoba to łóżeczko co wybraliście, jest świetne, takie nowoczesne, też bym takie chciała ale wolę boki niezabudowane, żebym z pokoju widziala co w łóżeczku się dzieje. Zamówiłaś je już?

też mam ambitny plan puszczać mojemu maluszkowi muzykę klasyczną
ale coś nie mogę się za to zabrać, nie mam słuchawek ani sprzętu grającego, tylko laptop wchodzi w grę , jak myślisz z laptopa ma to jakiś sens?

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
no co ty chociaż moja koleżanka urodziła w windzie swojego bloku
o ranyy opowiedz jak to się stało dawno to bylo?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 17:07   #2964
23Paula23
BAN stały

Cytat:
problemy z nerkami mogą mieć jakiś udział w tym wszystkim.
nie martw się na zapas. w ciaży w określonych tygodniach lekarze badają poziom wód płodowych, są na to wytyczne - ile ich powinno być.
może nie masz ich tak mało.
a choćby nawet to można wykonać zabieg uzupełniający poziom wód.
poczekaj do pt i wszystko będzie jasne.

---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ----------

fajny śpiworki to fajna sprawa, też uzywałam

ale co do ochraniacza to nie zgadzam się ze to zbieracz kurzu
baldachim owszem. ale jak dziecko ma 4 miesiące i zaczyna fikać po łóżeczku to ochraniacz go ochroni żeby nie miał szczebelków poodbijanych na policzku
To brzmi okropnie
23Paula23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 17:08   #2965
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczynki od jakiegoś czasu się zastanawiam dlaczego nasz wąteczek nie ma klubu a tu dziś przypadkiem się na taki natknęłam. Kiedy powstał ten klub? ja chce dołączyć!
tez się zastanawiałam ja też chcę :P
Stary 2013-10-22, 17:13   #2966
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez magduś2 Pokaż wiadomość
chyba mamy podobny gust wyżej też pokazywałam pinio i to również brałam pod uwagę.

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
zdecydowalam się na pościel Feretti:
http://www.natka.redcart.pl/p/19/190...akcesoria.html
http://www.natka.redcart.pl/p/27/842...akcesoria.html
http://www.natka.redcart.pl/p/27/484...akcesoria.html
Jakościowo różni się o tego co oglądalam w sklepach stacjonarnych u mnie. Na necie duzo pozytywnych opinii o tej marce bylo

Bardzo mi się podoba to łóżeczko co wybraliście, jest świetne, takie nowoczesne, też bym takie chciała ale wolę boki niezabudowane, żebym z pokoju widziala co w łóżeczku się dzieje. Zamówiłaś je już?

też mam ambitny plan puszczać mojemu maluszkowi muzykę klasyczną
ale coś nie mogę się za to zabrać, nie mam słuchawek ani sprzętu grającego, tylko laptop wchodzi w grę , jak myślisz z laptopa ma to jakiś sens?
Feretti z tego co czytam ma bardzo dobre opinie. Ja najprawdopodobniej zdecyduję się na feretti tropical island bo jest jedyną znaną mi pościelą z turkusowym kolorem. Widziałam ją na żywo i jest bardzo ładna i dobrej jakości Ale podobają się mi się też bardzo proste pościele z Ikei: http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50234247/ i inne.

Co do łóżeczka jeszcze nie zamówiliśmy. Tutaj można je zobaczyć "na żywo" ale zdecyduję się raczej na zamówienie go do sklepu, bo jestem na bakier z robieniem zakupów internetowych. Nie lubię presji oczekiwania, więc wolę coś kupić i od razu to czuć, a wcześniej pomacać, dotknąć itd
http://olgaiokolice.blogspot.com/201...o-wasnego.html

Co do muzyki to chyba nie koniecznie muszą być te słuchawki, gdzieś czytałam żę wystarczy siedzieć z laptopem na kolanach i klikając na wizażu na innym oknie usypiać dzidziusia muzyczką głośniejszą

---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

Cytat:
na czym polega klub?
Stary 2013-10-22, 17:18   #2967
Ela87
Zakorzenienie

Byliśmy dzisiaj z Tżtem na mieście i weszliśmy do jednego dziecięcego sklepu i masakra. Wózki nieznanych firm za minimum 1200zł a łózeczko jakie chcę za 340zł, a na allegro z przesyłką ok 220 zł Chyba będę musiała jednak kupować wszystko przez internet...

Cytat:
co do pościeli to ja miałam dla swojej córci coś w tym stylu
http://allegro.pl/3ele-haft-100x135-...615329182.html
http://allegro.pl/amy-posciel-antyal...606127900.html

ślicznie się prezentowała w łóżeczku bo ja nie lubię tych napaćkanych owieczek, żyrafek i misiów
A ja myślałam, że tylko takie wzorzaste są. Baaardzo ładne

Cytat:
Napisane przez 23Paula23 Pokaż wiadomość
Nie bój się teraz medycyna idzie tak do przodu pewnie nie jedyna masz taki problem będzie dobrze ...

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-10-22, 17:22   #2968
Castia
Wtajemniczenie

Paula wszystko będzie dobrze

ostatnio będąc w Ikei były łóżeczka białe Hensvik za 149zł. do dziś żałuję że go nie wzięliśmy ale nie mieliśmy gdzie bo jechaliśmy w 4 osoby a bagaznik mały
ale zamówię chyba je z allegro

Edytowane przez Castia
Czas edycji: 2013-10-22 o 17:26
Stary 2013-10-22, 17:28   #2969
magduś2
Wtajemniczenie

GG do magduś2

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
chyba mamy podobny gust wyżej też pokazywałam pinio i to również brałam pod uwagę.

bardzo dobre jakościowo są te meble, koleżanka ma kolekcję Marsylia

my chcemy zrobić cały pokoik od razu, dostaliśmy na to fundusze od rodziców i musimy je dobrze wykorzystać teraz tylko chodzę i mierzę wszystko i szukam inspiracji

21.04.2012

18.03.2014 Agatka
magduś2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-10-22, 17:32   #2970
baja_86
Zakorzenienie

side to takie miejsce, do którego dostęp mają tylko użytkownicy, nikt nieproszony tam nie wtargnie, dlatego można tam pisać o bardziej prywatnych sprawach, takich o których nie chce się pisać na forum, a które czytać może cały wizaż
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości