|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć III część wątku? | |||
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz. 3 |
![]() ![]() ![]() ![]() |
25 | 40,98% |
Rosną nam zdrowo i kopią nas mocno maluchy co mają rodzić się WIOSNĄ - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
3 | 4,92% |
Jesień za oknem, liście z drzew spadają, a nasze maluszki się ujawniają - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
2 | 3,28% |
Coraz większe nasze brzuszki, a w nich kopią już maluszki - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
15 | 24,59% |
Z kompletowaniem wyprawki urwanie głowy- czy o tym będzie nasz wątek nowy?- Mamusie III/IV 2014 cz.3 |
0 | 0% |
Półmetek za nami, wiosną będziemy mamami - Mamusie III/IV 2014 cz. 3 |
16 | 26,23% |
Głosujący: 61. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
No to ekskluzywnych ubrań nie trzeba było
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 201
Cytat:
![]() ja jeszcze nie czuje ruchow, podobno w drugiej ciazy szybciej, tja zobaczymy
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Wtajemniczenie
|
hej, ale piękna pogoda
![]() byłam dziś na badaniach, piłam glukozę brrrrr ohyda! ![]() i kupiłam pierwsze ubranko dla mojego dziecięcia ![]() 16 zł w tesco ![]() ![]() jutro wizyta - mam nadzieję że już wreszcie poznam płeć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
I ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() byly jeszcze różowe, niebieskie i w taką bordową zebrę chyba dziękuję za kciuki ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:38 ---------- Paula pięknę fotki, cudny synek ![]() kurczę powiem ci że niedobrze z tymi wodami ![]() w którym jesteś tygodniu teraz no i ile przytyłaś w ogóle? ja leżałam z dziewczyną na patologii też z niedoborem wód, małemu groziła hipotrofia. nie chcę cię martwić ani nic w tym stylu. dobrze że masz w piatek wizytę - może okazać się że wclae tych wód mało nie jest. lekarz pewnie dokładnie zbada ile ich tak naprawdę jest. trzymam kciuki ![]() a powiedz mi miałaś problemy może z nerkami w jakimś stopniu? teklaa nie wystarczy ci gondolka na rok czasu dla dziecka, coś ty. to już lepiej kupić spacerówkę rozkładaną na płasko - są takie na rynku. od sierpnia gondolka ci już w sumie nie będzie potrzebna i jak byś woziła dziecko? Edytowane przez Castia Czas edycji: 2013-10-22 o 14:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Tak o tych wózkach tutaj rozmawiacie więc i ja się zaciekawiłam i zaczęłam oglądać. Wiem jedno chcę na paskach (nas na takich wychowano i się sprawdzały- no i lepiej lekko pobujać a nie pozniej telepie sie tym sztywnym wozkiem tylko dzidzi glowa lata) i pompowanych kołach. NA razie tylko tyle. I nie zamierzam wydawać niewiadomo ile tylko jakiś tańszy kupić bo ile taki wózek posłuży. Lepiej chyba spacerówke lekka i dobra kupić bo raczej dłużej będzie służyc..Ale to jeszcze będę analizować. A dziś chodziłam po lumpkach bo chciałam jakis plaszczyk/kurteczkę kupić i lipa. Sama nie wiem co chce. Myslałam o tych płaszczykach grzybkach takich krótkich ale jak bombka wygladam. Chociaz kupilam ciemny róz z czarnymi guzikami. Cena mnie przekonała bo 15 zł ale wygladam okrąglutko w nim.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
czbasia ja jesienny mam taki rozkloszowany, brzuszek fajnie się w nim mieści. A na zimę kupię coś podobnego o ile znajdę, albo po prostu poprzesuwam guziki w starym dwurzędowym, mam nadzieję, że na trochę starczy
mona mówiłaś, że kupiłaś pościel do łóżeczka, na all? pokaż proszę, jestem na etapie szukania jakiejś fajnej pościeli |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#2948 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja ostatnio jak byłam w Tesco, to już nic nie było na promocji ![]() Cytat:
![]() Widziałyście w Wiadomościach tę kobietę, która urodziła w toalecie pociągu? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
nie... co ty gadasz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Wtajemniczenie
|
u mnie było sporo rzeczy. bodów,pajaców itp nie wiedziałam co brać
![]() jutro po wizycie moze zaszaleje ![]() matko, tez nic nie słyszałam o tym porodzie ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2013-10-22 o 15:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Raczkowanie
|
Witajcie
![]() gratuluję pierwszych ruchów i połówki ciąży ![]() ![]() Któraś coś wspominała o noszeniu w chuście dzieciaczka, a że oglądam akurat kanał pana Pawła to podsyłam link. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Wczoraj wywaliłam wszystkie jakieś dzidziowe rzeczy na łóżko i się przestraszyłam, bo myślałam, że nic w sumie nie mam, a tu proszę ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tu wybrane przez nas łóżeczko. Już kiedyś pokazywałam wizażankom. http://www.pinio.com.pl/elementy-uzu...oon-120x60/135 Cytat:
Cytat:
![]() Ja od dziś słucham Bacha i Mozarta z moim maleństwem- takiej kompozycji dla oczekujących mam a raczej ich brzuszków. Podobno jak po urodzeniu odgrywa się maluszkowi taką muzykę, jest spokojniejsze. Dziś na pewno uspokoiło się od muzyczki ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Wtajemniczenie
|
co do pościeli to ja miałam dla swojej córci coś w tym stylu
http://allegro.pl/3ele-haft-100x135-...615329182.html http://allegro.pl/amy-posciel-antyal...606127900.html ślicznie się prezentowała w łóżeczku bo ja nie lubię tych napaćkanych owieczek, żyrafek i misiów ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
ja nie będę kupowała pościeli, tzn jedynie prześcieradło. za to mam kupione śpiworki. żadnych baldachimów, ani ochraniaczy bo to zbiera tylko kurz.
a tu jeden ze śpiworków: |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie martw się na zapas. ![]() może nie masz ich tak mało. a choćby nawet to można wykonać zabieg uzupełniający poziom wód. ![]() poczekaj do pt i wszystko będzie jasne. ---------- Dopisano o 17:28 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Cytat:
![]() ![]() ale co do ochraniacza to nie zgadzam się ze to zbieracz kurzu ![]() baldachim owszem. ale jak dziecko ma 4 miesiące i zaczyna fikać po łóżeczku to ochraniacz go ochroni żeby nie miał szczebelków poodbijanych na policzku ![]() dzieci śpią naprawdę w najróżniejszych pozycjach świata - mało kiedy grzecznie na podusi wzdłuż łóżeczka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2959 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaa no chyba że tak ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja biorę pod uwagę: Pinio: http://dino.sklep.pl/nowy/meble-dzie...FYJY3godHToArA Drewex: http://dino.sklep.pl/nowy/drewex-duc...fa-p-5496.html dino.sklep.pl/nowy/drewex-hippo-transp-lozeczko-120x60-opbok-komoda-szafa-p-5520.html Bellamy: http://www.bellamy.pl/oferta/bellamy/neo
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki od jakiegoś czasu się zastanawiam dlaczego nasz wąteczek nie ma klubu a tu dziś przypadkiem się na taki natknęłam. Kiedy powstał ten klub? ja chce dołączyć!
Edytowane przez baja_86 Czas edycji: 2013-10-22 o 16:50 |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
http://www.natka.redcart.pl/p/19/190...akcesoria.html http://www.natka.redcart.pl/p/27/842...akcesoria.html http://www.natka.redcart.pl/p/27/484...akcesoria.html Jakościowo różni się o tego co oglądalam w sklepach stacjonarnych u mnie. Na necie duzo pozytywnych opinii o tej marce bylo ![]() Cytat:
![]() też mam ambitny plan puszczać mojemu maluszkowi muzykę klasyczną ale coś nie mogę się za to zabrać, nie mam słuchawek ani sprzętu grającego, tylko laptop wchodzi w grę , jak myślisz z laptopa ma to jakiś sens? ![]() o ranyy ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co do łóżeczka jeszcze nie zamówiliśmy. Tutaj można je zobaczyć "na żywo" ale zdecyduję się raczej na zamówienie go do sklepu, bo jestem na bakier z robieniem zakupów internetowych. Nie lubię presji oczekiwania, więc wolę coś kupić i od razu to czuć, a wcześniej pomacać, dotknąć itd ![]() http://olgaiokolice.blogspot.com/201...o-wasnego.html Co do muzyki to chyba nie koniecznie muszą być te słuchawki, gdzieś czytałam żę wystarczy siedzieć z laptopem na kolanach i klikając na wizażu na innym oknie usypiać dzidziusia muzyczką głośniejszą ![]() ---------- Dopisano o 18:13 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ---------- na czym polega klub? |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
Byliśmy dzisiaj z Tżtem na mieście i weszliśmy do jednego dziecięcego sklepu i masakra. Wózki nieznanych firm za minimum 1200zł a łózeczko jakie chcę za 340zł, a na allegro z przesyłką ok 220 zł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
Paula wszystko będzie dobrze
![]() ostatnio będąc w Ikei były łóżeczka białe Hensvik za 149zł. do dziś żałuję że go nie wzięliśmy ale nie mieliśmy gdzie bo jechaliśmy w 4 osoby a bagaznik mały ![]() ale zamówię chyba je z allegro Edytowane przez Castia Czas edycji: 2013-10-22 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() my chcemy zrobić cały pokoik od razu, dostaliśmy na to fundusze od rodziców i musimy je dobrze wykorzystać ![]() ![]()
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
side to takie miejsce, do którego dostęp mają tylko użytkownicy, nikt nieproszony tam nie wtargnie, dlatego można tam pisać o bardziej prywatnych sprawach, takich o których nie chce się pisać na forum, a które czytać może cały wizaż
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:44.