|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
na szczescie moje psychiczne kryzysy bywają chwilowe wiec juz sie ogarnęłam
zwłaszcza jak sie czyta takie dobre wieści!![]() madziula - tak to ze malo pije to fakt... no i tak wyszlo ze mieszkamy u mnie w rodzinnym domu gdzie lazienka jest tylko jedna i to na dole a my zmiescilismy sie tylko u gory ![]() staram sie nie szalec po schodach ale jak sie czesto sika to jednak trzeba pochodzic troche. przyznam sie ze wczoraj mi dupa ożyła i juz prawie wcale nie leżałam... nie przemeczalam sie ale obiad ugotowałam a jak wiadomo przy tym jest troche aferki i kszątania.. ale bylo spoko. dzisiaj leze caluski dzien i patrz, niemila niespodzianka... wiecie tez chetnie sobie mowie "to tylko śluz" ale jak wiem ze tamto bylo z lozyska to sie boje ze znowu sie ruszyło cos;( Justynka - no zmienila a tak mnie naszlo.daj znac jak te body ! santom - ciesze sie ze tak podobnie myslisz i dziekuje Ci za te slowa;* light limara- nie przejmuj sie wynikami moczu. leć po żurawinke i kuruj sie w ciazy jestesmy niemal skazane na te bakterie;[hahaha tak tak ligt limara ![]() ja to piłam za zdrowie córy twojej selenitko ![]() paulka- smaczne było, nie skrzywilam sie ![]() asiulka- zebys wiedziala ze to ojcowy byl! ![]() "musiałm bym chyba wlac sobie wrzątek i najlepiej z płynem do naczyń" hhahaahaha |
|
|
|
#2942 | ||||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() A czy któraś z Was nie chce znać płci? Bo ja coraz bardziej skłaniam się ku temu pomysłowi, ale wciąż się waham. |
||||
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie mamusie
rano pisałam do Was, ale niestety coś kliknęłam i mi cofnęło stronę i już nie miałam tego co pisałam, więc się wkurzyłam i zamknęłam komputer U nas dzisiaj długi dzień, mąż teraz kładzie Hanię a ja mam chwilę dla siebie, więc weszłam zaraz na wizaż ![]() Przede wszystkim witam nowe mamusie I gratuluję udanych wizyt Dziewczyny pisałyście o witaminach, ja teraz biorę tak: kwas foliowy, jodid (na receptę) i kwasy omega Jeśli chodzi natomiast o rozstępy to ja całą ciążę z Hanią się cieszyłam, że nic nie było, a tu dwa tygodnie przed porodem pojawiły mi się okropne paski na dole brzucha.. no ale ja tak nie przeżywam tego, w końcu sobie zasłużyłam na te paski nie? ![]() Magdi, wiesz na to kiedy dziecko zacznie chodzić nie mamy wpływu ja nie chciałam Hani prowadzić za rączki, ale po prostu się nie dało, bo ona sama się ustawiała i kazała prowadzać, a jak mówiłam „nie” to był zaraz płacz i lament więc ulegałam i ona bardzo szybko zaczęła chodzić pewnie Lolitka super brzusio Jeśli chodzi o USG 3D to u nas jest normalnie, mój lekarz robił mi 3 czy 4 razy, pierwszy raz w 12 tygodniu ![]() Widziałam, ze temat prezentów się przewijał ale mam listę w Excelu zrobioną, teraz tylko kupować ![]() Hope, ja kupowałam na chrzest takie projektory do puszczania na suficie lub ścianie z grającymi melodyjkami, wszystkie mamy były zachwycone bo dzieci się interesowały Hania dostała głównie kasę, właściwie chyba tylko kasę za którą kupiliśmy dużo potrzebnych rzeczy jak niania elektroniczna czy mata edukacyjna taka jak chciałam ![]() I kochana mam nadzieję, że ciemniejszy śluz to jednorazowa akcja i się więcej nie powtórzy Ja chyba zaraz pójdę się wykąpać, bo może trochę odżyje od tego.. a mój mąż pojechał właśnie do swojego taty po wiertło jakieś wielkie, bo z kolei mój tata kupił sobie UWAGA!.... hamak i chce go zainstalować w swoim pokoju natomiast na urodziny zażyczył sobie fajkę do palenia, bo stwierdził, że na starość będzie sobie palił fajkę dzizas, mówią, że ja mam po nim charakter to nie wiem co się będzie ze mną działo przed 60 ja sobie zawsze wyobrażałam swoją emeryturę na bujanym fotelu, pod kocykiem, przy kominku z książkę i zimnym piwkiem
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Monita nie sugerowałabym się tym co mówi koleżanka. Każda z nas jest inna. Moim zdaniem jeśli będziesz potrzebowała zwolnienia to nikt ci go nie ma prawa zabronić idziesz do lekarza dostajesz L4 z kodem B i masz wszystko w nosie. Ty i bobo jesteście najważniejsi...
Santom fajnie że się u nas pojawiłaś. Zaglądaj do nas kiedy tylko masz czas i ochotę Seksta za udaną wizytę i za to że bobas ma się ok. Załamana_girl witaj wiola88 ile czekałaś na grzechotkę?? Kaorlak dałaś mi do myślenia na temat fotelika... Kurcze nie pomyślałam o tym... Ale chyba byłoby widać że fotelik uległ uszkodzeniu, lub że brał udział w wypadku?? Kasiab nie przejmuj się teściową... Taki jej już urok... Olej ją, szkoda twoich nerwów... Pallas Rill super ze wkońcu do nas zajrzałaś. Jeśli czujesz że nie dajesz rady w pracy - nic na siłę. Daj sobie z nią spokój. Hope musisz uważać po co sięgasz w kuchni Selenti bardzo się ciesze że u was wszystko ok. Widzę że tż zaskoczony Magdiii dzięki za opinię. Na pewno wezmę ja pod uwagę. Sama na to nie wpadłam... dobrze że was mam Co do BODY z TESCO jestem bardzo zadowolona. Poniżej wstawiam wam zdjęcia - aż 2 body są białe z małym nadrukiem, idealne dla chłopca lub dziewczynki. No i dodaje niewyraźne zdjęcie mojego brzuszka - po obiedzie Zrobiłam wkońcu makaron z brokułem i serem pleśniowym pyszota
|
#2945 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i, żeby dalej tak ładnie rósł ![]()
|
|
|
#2946 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2947 |
|
Rozeznanie
|
Czy używasz go do sałatek np, czy po prostu pijesz łyżeczką?
Seleniti gratuluje udanej wizyty
Edytowane przez martuszka0 Czas edycji: 2013-11-05 o 19:51 |
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Zmykam na chwilkę, muszę na kursie troche posiedzieć zajrze do was jeszcze na pewno później... milego wieczorku.
Dalej Gosiaczek się nie odezwał!!!!!!!!
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
a ja mam wizyte w czwartek i już się denerwuję, bo im mniej czasu do tego momentu tym bardziej rozmyslam, czy wszystko tam wporzadku, u dzidzi
ostatnio jak widziałam usg to tylko zarodek był, mam nadzieje, ze teraz poslucham serduszka |
|
|
|
#2950 |
|
BAN stały
|
Seleniti gratuluję dziewczynki
Zazdroszczę Ci, że znasz już płeć No i chyba z tego co kojarzę to poznałaś płeć jako pierwsza z nas
|
|
|
|
#2951 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Body super, ale z tego co widzę to przy szyjce mają zakładki. U Nas one zawsze bardzo szybko się rozciągały i lepiej się sprawdzały z zatrzaskami. Ale za taką cenę nie ma co wybrzydzać Jaki wzięłaś rozmiar?Brzuszek cudny
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
Moj chrzesniak tylko w takich chodizl i nic.mu sie nie rozciagalo. Ale bed emiala to na uwadze. Rozmiar 56 cm.
Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
|
#2953 |
|
Wtajemniczenie
|
mama ktosia - ja sie od poczatku bardziej sklaniam ku niespodziance
![]() kasian - a masz/dasz linka do tych projektorów? ![]() bo nie mam pojecia jak szukac justynka - cudowny brzuszek!!!! cudowny! |
|
|
|
#2954 | |||||
|
Zakorzenienie
|
łojej, ile nadrabiania
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() poza tym witajcie santom, wiola i monita seleniti
|
|
#2955 |
|
Zadomowienie
|
Justyna ale brzusio ![]() hope nie waż mi się źle myśleć, bo wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów od siebie i osobno od mojego maluszka Dziękuję moje Kochane cudowne przeżycie Załączam fotki maluszka, na trzecim zdjęciu Kropcia macha do wizażowych Cioć i przesyła całusy
|
#2956 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2957 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Dlatego teraz kupuję tylko z zatrzaskami.Ale jak Mila była malutka i leżała to było ok, nic się nie rozciągało, łatwo się ubierały - wtedy nie miałam zastrzeżeń
|
|
|
|
|
#2958 |
|
Zadomowienie
|
Aa i dzidzia ma 5,5 cm doktor powiedział, że plus nóżki to wyjdzie tak z 7,5 cm
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2960 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Justyna piękny brzusio |
|
|
|
|
#2961 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
I brawa dla Tżta Pracą sie nei przejmuj, jak nie dasz rady to pójdziesz wcześniej na zwolnienie, zwłaszcza że jakoś do dzidzi trzeba się przygotować ![]() Cytat:
Gratulacje ruchów ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To żeś pocieszyła Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A się nie przyznała ![]() Stary Tż poszedł biegać i już godzinę go nie ma a tak ciemno, nie lubię
|
|
#2962 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
http://www.youkids.pl/fisher-price-p...win-w9893.html http://www.zabawki-fisherprice.pl/fi...razkowy-p5600/ Tylko ja to 5 lat temu kupowałam i były trochę inne wtedy Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2963 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() O super, u nas się pukają wszyscy w głowę jak mówimy, że chcemy niespodzianke Cytat:
|
||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale najbardziej gratuluję córeczki!!! To moje wielki marzenie!!! Ale mam przeczucie, że będzie chłopiec ;( A reakcja męża bezcenna
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2966 |
|
Zadomowienie
|
nadiak ja byłam święcie przekonana, że chłopak
później zaczęłam świrować, że może dziewczynka, a może nie , mama mi powiedziała, że czuje, że bedzie chłopiec, a z nią to jest tak, że jak coś czuje, to jest zawsze na odwrót a dziś na tej wizycie tylko czekałam, aż lekarz powie, że będzie dziewczynka więc wszystko się może zdarzyć ale lekarz szwagierki mojej mamy był święcie przekonany, że ona będzie mieć dziewczynkę, na USG pokazywał, ona z mężem się nastawili, a przy porodzie co się okazało? Drugi synek
|
#2967 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Kasian86 jesteście nieocenione |
|
|
|
|
#2968 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie nie nie i nie chcę ich wcale widzieć na brzuchu! Jeśli będę mieć już powiedziałam swojemu tż żeby zbierał na operacje usunięcia ich:-D Cytat:
Cytat:
Cześć |
|||||
|
|
|
#2969 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Seleniti fotki super
|
|
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
ilkas tylko żeby Ci się udało szybko zasnąć to szybko zleci
![]() ---------- Dopisano o 20:46 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Ja mykam do łóżeczka pocieszać TŻta już widzę to biedne dzieciątko od maleńkości bawiące się autkami a później smarem w garażu Dobranoc Kochane za jutrzejsze wizyty
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:41.

zwłaszcza jak sie czyta takie dobre wieści!
a tak mnie naszlo.

Ogólnie chyba dokończę ten projekt z czystej ludzkiej przyzwoitości i idę na L4, bo po prostu nie daję rady
za którą kupiliśmy dużo potrzebnych rzeczy jak niania elektroniczna czy mata edukacyjna taka jak chciałam
natomiast na urodziny zażyczył sobie fajkę do palenia, bo stwierdził, że na starość będzie sobie palił fajkę
za udaną wizytę i za to że bobas ma się ok. 

ostatnio jak widziałam usg to tylko zarodek był, mam nadzieje, ze teraz poslucham serduszka 

wysyłam Ci mnóstwo pozytywnych fluidów od siebie i osobno od mojego maluszka

za jutrzejsze wizyty