Tżtówki 2014 - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-09-16, 19:12   #2941
kaaarii
Zakorzenienie

Dot.: Tżtówki 2014

Cytat:
Napisane przez mia00 Pokaż wiadomość
To porozstaniu z nim wyrzuciłaś go z fb?
Sorry, ale takie o zagrania są dla mnie mało dojrzałe i wgl.
po pierwsze nigdy go nie wyrzuciłam ze znajomych z fb, ponieważ nigdy nie był moim znajomym na tym portalu, uważał, że nie chce mnie mieć w znajomych bo będzie zazdrosny o każdy komentarz czy lubię to
kaaarii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:32   #2942
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaaarii Pokaż wiadomość
po pierwsze nigdy go nie wyrzuciłam ze znajomych z fb, ponieważ nigdy nie był moim znajomym na tym portalu, uważał, że nie chce mnie mieć w znajomych bo będzie zazdrosny o każdy komentarz czy lubię to
Nie wiem czy długo byliście razem, bo może po prostu nie chciał by wszyscy o Was wiedzieli. Ale mniejsza o to. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr
A exTŻ możesz powiedzieć, że już po ptokach Teraz bawisz się innym ptokiem

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-16 o 19:33
lusia032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 19:59   #2943
Arya90
Zakorzenienie

lusia

wszystko pozałatwiałam i nareszcie w domku. Dostałam kwiata w doniczce od rodziców

6cs
Arya90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 20:01   #2944
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusia032 Pokaż wiadomość
Nie wiem czy długo byliście razem, bo może po prostu nie chciał by wszyscy o Was wiedzieli. Ale mniejsza o to. Co było a nie jest nie pisze się w rejestr
prawie dwa lata, ale nasz związek był strasznie pokręcony ;d przez taki okres czasu nawet nie zaprosił mnie do siebie do domu i nie przedstawił rodzicom, a F. zrobił to niespodziewanie na drugim spotkaniu i masz rację teraz mam innego ptoka haha
Stary 2014-09-16, 20:05   #2945
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Arya90 Pokaż wiadomość
lusia

wszystko pozałatwiałam i nareszcie w domku. Dostałam kwiata w doniczce od rodziców
A co to za kwiata dostałaś?

Stary 2014-09-16, 21:26   #2946
raita
Zakorzenienie

A ja pobuszowałam z przyjaciółką po galerii. Zakupiłam co chciałam, a potem jeszcze się spotkałam z kolegą

Ten chłop co wam opowiadalam, odezwał się dzisiaj co do jutra i nam zeszło pół dnia rozmowy, ale tak dogryzał jakby badał teren i stwierdził, że coś za sobą nie płakaliśmy

raita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 21:54   #2947
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Jak poszło?

Ja po pracy siedzę i jem orzechy
Pociemniało u nas jakby na burzę

Na pewno będzie mu smakował. A najbardziej ucieszy się z tego, że piekłaś specjalnie dla niego, poświęciłaś swój czas.

tak sobie szalu nie ma....

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-09-16, 22:10   #2948
Kokosaneczka
Zakorzenienie

Kocham polskich siatkarzy
Kokosaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-16, 22:50   #2949
Wanilka5
Idealna Źona; )

Cytat:
Napisane przez Kokosaneczka Pokaż wiadomość
oj tak BRAVO BRAVO

i dzis 9 rocznica smierci Gołasia...[*]

Edytowane przez Wanilka5
Czas edycji: 2014-09-16 o 22:54
Wanilka5 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 04:14   #2950
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Jak poszło?

Ja po pracy siedzę i jem orzechy
Pociemniało u nas jakby na burzę

Na pewno będzie mu smakował. A najbardziej ucieszy się z tego, że piekłaś specjalnie dla niego, poświęciłaś swój czas.

ucieszyl sie)
Tylko dostalam polecenie zwrocenia "drobiazgu" bo za drogi i bla bla bla przeciez jeszcze nie pracuje i ze jak bede pracowala to wtedy pozwoli zebym wydalwala na niego tyle kasy:/
I na nic sie zdalo moje gadanie ze to mkje odlozone pieniadze i ze wgdalam je na to na co mialam ochote:P

Cytat:
Kocham polskich siatkarzmy
Ja tez:P pamietam jakies 4-5 lat temu jak grali :P BYLI PRZUSTOJNI: :P
l

Mój album włosowy <3
maleoreggaerockers jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 05:54   #2951
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez raita Pokaż wiadomość
A ja pobuszowałam z przyjaciółką po galerii. Zakupiłam co chciałam, a potem jeszcze się spotkałam z kolegą

Ten chłop co wam opowiadalam, odezwał się dzisiaj co do jutra i nam zeszło pół dnia rozmowy, ale tak dogryzał jakby badał teren i stwierdził, że coś za sobą nie płakaliśmy
A z za kim tu płakać, przecież wy się ledwo znacie. Wydaje mi się, że raczej chce swoje ego podbudować gdybyś mu powiedziała, że tęsknisz.

Cytat:
Napisane przez maleoreggaerockers Pokaż wiadomość
ucieszyl sie)
Tylko dostalam polecenie zwrocenia "drobiazgu" bo za drogi i bla bla bla przeciez jeszcze nie pracuje i ze jak bede pracowala to wtedy pozwoli zebym wydalwala na niego tyle kasy:/
I na nic sie zdalo moje gadanie ze to mkje odlozone pieniadze i ze wgdalam je na to na co mialam ochote:P

Ja tez:P pamietam jakies 4-5 lat temu jak grali :P BYLI PRZUSTOJNI: :P
l
Ci faceci są uparci jak diabli. Chociaż z drugiej strony może faktycznie nie chce, żebyś całą kasę wydawała na niego, zwłaszcza że ileś musiałaś ją odkładać.

Ja za to muszę TŻ przystopować, bo pościel mieliśmy razem kupić a wyszło na to, że on kupił a kwota na pewno nie mało

Szl.g mnie zaraz trafi. Piszę z innego kompa i tu mi się spacja zacina. Albo przerw nie robi albo robi takie na pół strony
Jak tu koleżanka może pracować to nie wiem

I w ogóle zastanawiam się co kupić TŻ na dzień chłopaka. Na pewno bokserki jakies zabarne /na stronie reservd widziałam sporo/, ale nad tymi podpórkami pod książki się zastanawiam. Bo one są wąskie i gazet mogą mu tak dobrze nie podpierać. Może Jacka Danielsa mu kupię, bo wspominał ostatnio że by pogwiazdorzył trochę z wiskaczem w ręku

Dzień dobry tak wogóle

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 06:22   #2952
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
A z za kim tu płakać, przecież wy się ledwo znacie. Wydaje mi się, że raczej chce swoje ego podbudować gdybyś mu powiedziała, że tęsknisz.

Ci faceci są uparci jak diabli. Chociaż z drugiej strony może faktycznie nie chce, żebyś całą kasę wydawała na niego, zwłaszcza że ileś musiałaś ją odkładać.

Ja za to muszę TŻ przystopować, bo pościel mieliśmy razem kupić a wyszło na to, że on kupił a kwota na pewno nie mało

Szl.g mnie zaraz trafi. Piszę z innego kompa i tu mi się spacja zacina. Albo przerw nie robi albo robi takie na pół strony
Jak tu koleżanka może pracować to nie wiem

I w ogóle zastanawiam się co kupić TŻ na dzień chłopaka. Na pewno bokserki jakies zabarne /na stronie reservd widziałam sporo/, ale nad tymi podpórkami pod książki się zastanawiam. Bo one są wąskie i gazet mogą mu tak dobrze nie podpierać. Może Jacka Danielsa mu kupię, bo wspominał ostatnio że by pogwiazdorzył trochę z wiskaczem w ręku

Dzień dobry tak wogóle
Oj ale kupilam i chcialam zeby przyjal prezent to powiedzial ze jak nie oddam ich to sie obrazi bla bla bla. No dobra wydalam nie malo na wczorajszy dzien ale przeciez to z wlasnej nie przymuszonej woli
Teraz sie pewnie wkurzy bo zamowilam wszystkie bilety na wycieczke i sama zaplacilam:P

Wgl to jakos wczoraj rozmowa zeszla na wspolne mieszkanie i ja powiedzialam ze sobie gdzies blisko centrum wynajac chce i ze jak chce ti mozemy razem, a On mowi ze bardzo by chcial ze mna zamieszkac, ale jezeli juz to w domku ktory wybudowali rodzice(dzialka obok tesciow) dla niego poniewaz jego rodzice maja dosc duza dzialke, a tesciu nie ma juz tyle sily co kiedys i TZ musi pomagac mu przy pracach kolo domu, w ogrodzie itd.

A ja jakos nie widze tego mieszkania obok tesciow.
Co prawda tesciowa nie jest chybq taka zeby sie wtracac, ale sama mysl tesciowie prawie "za sciana" przeraza mnie xd

Mój album włosowy <3
Stary 2014-09-17, 06:27   #2953
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Wanilka5 Pokaż wiadomość
hejka

jak tam mija wtorek

ja ide na 16 na rozmowe w sprawie pracy oby sie udalo
jak rozmowa? ?

Cytat:
Były mi wysłał zaproszenie do znajomych na fb, zastanawiałam się chwilę czy przyjąć aż w końcu myślę a przyjmę Cię, popatrz jaka jestem happy bez Ciebie i za chwilę wiadomość "Incia, jedziesz ze mną do Zakopanego" padłam i leżę i nie mogę się podnieść z podłogi haha
o matko

Cytat:
Napisane przez Fortuna1 Pokaż wiadomość
Ale się ciemno tak szybko juz robi, normalnie jesień idzie. Ja właśnie skończyłam ćwiczyć Skalpel a mój TZ dzisiaj o piątek rano wyjechał w trasę zrobiłam mu kanapki i przetwory, a zaraz zabieram się za uaktualnienie mojego bloga
Wanilka powodzenia na rozmowie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
oo własnie co tz robisz w trase bo moj wiecznie to samo bierze z pomidorem serem itd nie bo mu sie zepsuje :/ wiecznie kanapki z jakas sucha kielbasa, on juz pewnie rzyga nimi

Cytat:

Dzien dobry Wczorajsze demony przepedzone, pojechałam do kolezanki ktora ma podobny problem i baaaardzo mi pomogła do tego w nocy tż zadzwonił i gadalismy 1,5 h przez tel ahhh no i juz sie nie moge doczekac ze dzisiaj go zobacze
Stary 2014-09-17, 07:02   #2954
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karola991 Pokaż wiadomość
jak rozmowa? ?

o matko

oo własnie co tz robisz w trase bo moj wiecznie to samo bierze z pomidorem serem itd nie bo mu sie zepsuje :/ wiecznie kanapki z jakas sucha kielbasa, on juz pewnie rzyga nimi

Dzien dobry Wczorajsze demony przepedzone, pojechałam do kolezanki ktora ma podobny problem i baaaardzo mi pomogła do tego w nocy tż zadzwonił i gadalismy 1,5 h przez tel ahhh no i juz sie nie moge doczekac ze dzisiaj go zobacze
A nie ma np takiej małej lodówki samochodowej?
Jeśli nie ma możliwości odgrzania czegoś hmm to nie wiem, nie znam się za bardzo ale może jakieś mięsko mięsko typu słoik babuni. Albo np udka pieczone za[pakowane w folie i coś co utrzymuje ciepło. To przynajmniej jakiś czas będzie ciepłe. Poza tym na zimno też sa dobre.
A pomidora zawsze można w całości dać, przecież sie tak od razu nie zepsuje. Tak samo ogórek.

za przepędzenie demonów

A ja znalazłam takie zakładki z plexi o jakie mi chodziło. Wprawdzie to jakiś stojak informacyjny ale A4 format więc na gazety w sam raz. I już teraz zgłupiałam co mu sprezentować

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Już wiem, kupię mu bokserki i whisky, a te podpórki to bez okazji mu strzelę w przyszłym miesiącu.

Czasami podziwiam swój geniusz

Edytowane przez lusia032
Czas edycji: 2014-09-17 o 07:00
Stary 2014-09-17, 08:07   #2955
karola991
Zakorzenienie

Cytat:
A nie ma np takiej małej lodówki samochodowej?
Jeśli nie ma możliwości odgrzania czegoś hmm to nie wiem, nie znam się za bardzo ale może jakieś mięsko mięsko typu słoik babuni. Albo np udka pieczone za[pakowane w folie i coś co utrzymuje ciepło. To przynajmniej jakiś czas będzie ciepłe. Poza tym na zimno też sa dobre.
A pomidora zawsze można w całości dać, przecież sie tak od razu nie zepsuje. Tak samo ogórek.

za przepędzenie demonów

A ja znalazłam takie zakładki z plexi o jakie mi chodziło. Wprawdzie to jakiś stojak informacyjny ale A4 format więc na gazety w sam raz. I już teraz zgłupiałam co mu sprezentować

---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ----------

Już wiem, kupię mu bokserki i whisky, a te podpórki to bez okazji mu strzelę w przyszłym miesiącu.

Czasami podziwiam swój geniusz
no ale on na postoju spi tylko, a je w drodze wiec pomidor itd nie ma opcji bo sie cały upapra zostaja tylko kanapki tylko juz nie wiem z czym.

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Dziewuszki potrzebuje porady ide jutro na wesele mam czarna sukienke cos ala ta klik tylko dekold jest w niej bardziej uwidoczniony do tego mam takie buty klik i taka torebke klik mikijaz i fryz w stylu pin up no i pytanie czy zwykłe perły perłowe beda pasowały znaszy naszyjnik podwójny i kolczyki wciskane? czy czegos w czerwnieni szukac?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 08:16   #2956
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
no ale on na postoju spi tylko, a je w drodze wiec pomidor itd nie ma opcji bo sie cały upapra zostaja tylko kanapki tylko juz nie wiem z czym.
No właśnie pomyślałam, że mógłby na postoju.

No to może usmaż kotlet schabowy lub drobiowy i między kanapki. Smażone więc na pewno się nie zepsuje. Myślę, że możesz np. pierś z kurczaka pokroić na mniejsze kawałki i normalnie jak kotleta opanierować i do jakiegoś pojemnika, w formie kąsków na jeden raz

---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:

---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ----------

Dziewuszki potrzebuje porady ide jutro na wesele mam czarna sukienke cos ala ta klik tylko dekold jest w niej bardziej uwidoczniony do tego mam takie buty klik i taka torebke klik mikijaz i fryz w stylu pin up no i pytanie czy zwykłe perły perłowe beda pasowały znaszy naszyjnik podwójny i kolczyki wciskane? czy czegos w czerwnieni szukac?
Myślę, że tak. Czerwone tez fajne tylko nie wiem czy tej czerwieni by już za dużo nie było. Może same kolczyki bez naszyjnika?

Stary 2014-09-17, 08:17   #2957
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:

jeśli chodzi o czarna sukienke i perly to bardzo elegancko to wyglada, sama tak byłam ostatnio ubrana na weselu.
Ale do tych szpilek, torebki i pinupowej fryzurki to nie wiem czy perły bedą dobrze wyglądac, chyba bym poszukala dodatków czerwonych

Mój album włosowy <3
Stary 2014-09-17, 08:22   #2958
raita
Zakorzenienie

Karola, ja bym perły dała. Minimalizm zawsze w modzie Mniej znaczy więcej.

Maleo, ja też bym się w życiu nie pchała w mieszkanie obok teściów. Nieważne jacy by byli, wolałabym isć zupełnie na swoje.

Stary 2014-09-17, 09:35   #2959
karola991
Zakorzenienie

dzięki za rady przymierze obie wersje wiec powiecie mi co i jak

co do mieszkania obok tesciow nie znma pary ktorej to wyszlo na dobre jaka by tesciowa nie byla to zawsze jest tesciowa

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 09:42   #2960
raita
Zakorzenienie

No dokładnie.
Ja wychodzę z założenia, że w pewnym wieku trzeba sie nieco odsunąć od rodziców żeby relacje były dobre.

Wszystkie pary, które mieszkają z rodzicami mają potem takie zgrzyty, że głowa mała.

Stary 2014-09-17, 09:50   #2961
Fortuna1
Zakorzenienie

Ja ostatnio byłam w czarnej sukience na weselu i na szczęście nikt nie patrzył krzywo ) najważniejsze to dobrze dobrać dodatki.

Karola mój wyjeżdża na 2 tygodnie wiec za każdym razem dostaje sloiczki z przetworami typy fasola po bretonsku, gulasz warzywny z kurczakiem, jakieś mięsko etc. Ale skoro twój jest w domu co drugi dzień to możesz mu robić kanapki, sałatki jakieś, albo tak jak dziewczyny piszą schabowy pokrojony. Mój chciał ostatnio z samym serem to mu taka zrobiłam :p

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2014-09-17, 10:02   #2962
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Moja siostra cioteczna z mezem mieszka nad tesciami, maja bardzo duzy dom, pietro i osobne wejscie jest ich i sa bardzo zadowoleni, a tesciowie sie totalnie nie wtracaja, a dzieciaki zawsze jak trzeba to podrzuca, w sumie do mamy swojej tez ma blisko bo jakies 8minut spacerkiem idac dzieciakami.

A TZ rozumiem, bo zawsze jest mega pomocny i wszystko kolo domu robi teraz. No i ten dom ma pozniej byc jego, wiec mowi ze w przyszlosci bysmy polaczyli dzialki i dom dla dzieci by juz byl :P
Musze to przemyslec, ale wstrzymam sie rok, po maturze zobacze co i jak. I wtedy to przemyslimy jeszcze raz.

Mój album włosowy <3
Stary 2014-09-17, 10:45   #2963
mia00
Zakorzenienie

Cytat:

Fajna kiecka Ale żadnej czerwieni więcej... Ja bym dała małe kolczyki.. moga być perełki abo coś ze zlotem POooka się później

Moje siostry mieszkały z nami przez 4 lata i były zadowolone, obiad był, dzieci mama bawiła... Rodzice się nie wwalają, teraz jedna mieszka 2km stąd druga naprzeciwko i nikt nikomu nie wchodzi w drogę... zresztą moja rodzina taka jest, że sobie wszyscy pomagamy...

ja ostatnio o tym z tżtem gadałam, bo on chyba odziedziczy po dziadkach dom i sporą działkę i jeśli bedzie tam mieszkał to wszystko dla niego gdyby sprzedał to musi się podzielić... i własnie najgorsze jest to jak później z dziećmi... na jego rodziców nie ma co liczyc bo nie gada z nimi.

2019 - 12
2020 - 9
2021 - 4
mia00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 10:47   #2964
lusia032
Zakorzenienie

Cytat:
dzięki za rady przymierze obie wersje wiec powiecie mi co i jak

co do mieszkania obok tesciow nie znma pary ktorej to wyszlo na dobre jaka by tesciowa nie byla to zawsze jest tesciowa
Cytat:
Moja siostra cioteczna z mezem mieszka nad tesciami, maja bardzo duzy dom, pietro i osobne wejscie jest ich i sa bardzo zadowoleni, a tesciowie sie totalnie nie wtracaja, a dzieciaki zawsze jak trzeba to podrzuca, w sumie do mamy swojej tez ma blisko bo jakies 8minut spacerkiem idac dzieciakami.

A TZ rozumiem, bo zawsze jest mega pomocny i wszystko kolo domu robi teraz. No i ten dom ma pozniej byc jego, wiec mowi ze w przyszlosci bysmy polaczyli dzialki i dom dla dzieci by juz byl :P
Musze to przemyslec, ale wstrzymam sie rok, po maturze zobacze co i jak. I wtedy to przemyslimy jeszcze raz.
Z tymi teściami to różnie bywa. Jeśli się nie da wytrzymać to trzeba uciekać. Ja mieszkam na wsi. U nas te starsze domy są wilopokoleniowe. I zawsze ktoś zostaje w domu. Najczęściej córka. I nie wiem czy wszyscy, ale większość nie narzeka. Są plusy: nie trzeba wydawać kasy na budowę nowego ani płacić komuś czynszu do kieszeni. WIadomo minusy tez się znajdą. Wszystko od ludzi zależy. Trzeba się dogadywać bo np niektóre remonty choćby na zewnątrz wymagają jakiegoś porozumienia. No chyba, że odstaje się wolna rękę. Jak nie chcesz się na cos takiego pisać to potem mogą być problemy bo w każdym zachowaniu możesz szukać oznak wtrącania. Ale jesteś młoda i masz czas wszystko przemyśleć. No tez inną sytuację masz bo macie całkiem nowy dom dla siebie a nie na spółkę z rodzicami.

Stary 2014-09-17, 10:56   #2965
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
Z tymi teściami to różnie bywa. Jeśli się nie da wytrzymać to trzeba uciekać. Ja mieszkam na wsi. U nas te starsze domy są wilopokoleniowe. I zawsze ktoś zostaje w domu. Najczęściej córka. I nie wiem czy wszyscy, ale większość nie narzeka. Są plusy: nie trzeba wydawać kasy na budowę nowego ani płacić komuś czynszu do kieszeni. WIadomo minusy tez się znajdą. Wszystko od ludzi zależy. Trzeba się dogadywać bo np niektóre remonty choćby na zewnątrz wymagają jakiegoś porozumienia. No chyba, że odstaje się wolna rękę. Jak nie chcesz się na cos takiego pisać to potem mogą być problemy bo w każdym zachowaniu możesz szukać oznak wtrącania. Ale jesteś młoda i masz czas wszystko przemyśleć. No tez inną sytuację masz bo macie całkiem nowy dom dla siebie a nie na spółkę z rodzicami.
W sumie masz racje.
Tz do wiosny bedzie mial dom gotowy juz raczej, bo w tej chwili zostaly malowania, podlogi, lazienki na parterze i pietrze bo z zewnatrz juz jest zrobiony no i ostatnio wybieralismy razem kolory scian, TZ bardzo sie liczyl z moim zdaniem.

Mój album włosowy <3
Stary 2014-09-17, 11:13   #2966
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
ja też ich kocham, a wczoraj najbardziej kochałam Wlazłego
Cytat:

Dzień dobry tak wogóle
jejciu jak dobrze, że mi przypomniałaś o Dniu Chłopaka będę musiała coś wykombinować dla F.

Cześć Dziewczyny
Co tam jak tam? Trochę się ścięłam z F. Pogrzeb Jego babci jest we wtorek a on chce, żebym już do Niego przyjechała sobota/niedziela i została tam do wtorku. Nie rozumie wgl moich tłumaczeń, że trochę mi głupio, nie jesteśmy zbyt długo razem, że nigdy jeszcze u Niego nie zostawałam, że teraz jest okres taki, że będzie nerwówka, latanie, załatwianie i najlepiej moim zdaniem by było jakbym przyjechała we wtorek np. koło 10 skoro pogrzeb jest o 13. Ale on tego nie rozumie i się obraził ;(
Stary 2014-09-17, 11:17   #2967
maleoreggaerockers
Zadomowienie

Cytat:
ja też ich kocham, a wczoraj najbardziej kochałam Wlazłego

jejciu jak dobrze, że mi przypomniałaś o Dniu Chłopaka będę musiała coś wykombinować dla F.

Cześć Dziewczyny
Co tam jak tam? Trochę się ścięłam z F. Pogrzeb Jego babci jest we wtorek a on chce, żebym już do Niego przyjechała sobota/niedziela i została tam do wtorku. Nie rozumie wgl moich tłumaczeń, że trochę mi głupio, nie jesteśmy zbyt długo razem, że nigdy jeszcze u Niego nie zostawałam, że teraz jest okres taki, że będzie nerwówka, latanie, załatwianie i najlepiej moim zdaniem by było jakbym przyjechała we wtorek np. koło 10 skoro pogrzeb jest o 13. Ale on tego nie rozumie i się obraził ;(
Moze potrzebuje wsparcia i dlatego chce Cie miec obok

Mój album włosowy <3

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-09-17, 11:18   #2968
Nessa87
Wtajemniczenie

mi się wydaje że jeżeli to są dwa oddzielne piętra - to jest jeszcze do przeżycia ale w bloku w pokojach bym nie umiała mieszkać czy to z moimi rodzicami czy z teściami

Karola - jak dla mnie perły

a ja ostatnio byłam na meczu siatkówki na żywooo
Nessa87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-09-17, 11:21   #2969
karola991
Zakorzenienie

kari ja tam bym s ei cieszyla, a on na pewno w takiej chwili potrzebuje wsparcia a ty go odtracasz. schowaj swoje foszki na bok i badz z nim i juz.
Stary 2014-09-17, 11:27   #2970
kaaarii
Zakorzenienie

Cytat:
Moze potrzebuje wsparcia i dlatego chce Cie miec obok
Cytat:
kari ja tam bym s ei cieszyla, a on na pewno w takiej chwili potrzebuje wsparcia a ty go odtracasz. schowaj swoje foszki na bok i badz z nim i juz.
Dziewczyny, ale ja Go nie odtrącam.. Jakby chodziło o wsparcie to by chciał mieć mnie obok już od wczoraj, tylko mój F. ma taki charakter, że jak sobie coś umyśli to tak ma być i koniec. Chciałam z Nim pogadać na ten temat spokojnie, znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji, np. skoro chce żebym poznała Jego brata jeszcze przed wtorkiem i pogrzebem to na spokojnie przyjadę do Niego w niedziele na cały dzień, a najwyżej w poniedziałek przyjadę i zostanę na noc, no ale on sobie ubzdurał że od soboty i focha zarzucił.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości