![]() |
#2941 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Tżtówki 2014
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A exTŻ możesz powiedzieć, że już po ptokach ![]() ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-16 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zakorzenienie
|
lusia
![]() wszystko pozałatwiałam i nareszcie w domku. Dostałam kwiata w doniczce od rodziców ![]()
#2944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
A co to za kwiata dostałaś?
#2946 |
Zakorzenienie
|
A ja pobuszowałam z przyjaciółką po galerii. Zakupiłam co chciałam, a potem jeszcze się spotkałam z kolegą
![]() Ten chłop co wam opowiadalam, odezwał się dzisiaj co do jutra i nam zeszło pół dnia rozmowy, ale tak dogryzał jakby badał teren i stwierdził, że coś za sobą nie płakaliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Idealna Źona; )
|
tak sobie szalu nie ma....
|
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Kocham polskich siatkarzy
![]()
#2949 |
Idealna Źona; )
|
oj tak BRAVO BRAVO
![]() i dzis 9 rocznica smierci Gołasia... ![]() Edytowane przez Wanilka5 Czas edycji: 2014-09-16 o 22:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
ucieszyl sie ![]() Tylko dostalam polecenie zwrocenia "drobiazgu" bo za drogi i bla bla bla przeciez jeszcze nie pracuje i ze jak bede pracowala to wtedy pozwoli zebym wydalwala na niego tyle kasy:/ ![]() I na nic sie zdalo moje gadanie ze to mkje odlozone pieniadze i ze wgdalam je na to na co mialam ochote:P Ja tez:P pamietam jakies 4-5 lat temu jak grali :P BYLI PRZUSTOJNI: :P l |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja za to muszę TŻ przystopować, bo pościel mieliśmy razem kupić a wyszło na to, że on kupił a kwota na pewno nie mało ![]() Szl.g mnie zaraz trafi. Piszę z innego kompa i tu mi się spacja zacina. Albo przerw nie robi albo robi takie na pół strony ![]() Jak tu koleżanka może pracować to nie wiem ![]() I w ogóle zastanawiam się co kupić TŻ na dzień chłopaka. Na pewno bokserki jakies zabarne /na stronie reservd widziałam sporo/, ale nad tymi podpórkami pod książki się zastanawiam. Bo one są wąskie i gazet mogą mu tak dobrze nie podpierać. Może Jacka Danielsa mu kupię, bo wspominał ostatnio że by pogwiazdorzył trochę z wiskaczem w ręku ![]() Dzień dobry tak wogóle ![]()
![]() |
#2952 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Teraz sie pewnie wkurzy bo zamowilam wszystkie bilety na wycieczke i sama zaplacilam:P Wgl to jakos wczoraj rozmowa zeszla na wspolne mieszkanie i ja powiedzialam ze sobie gdzies blisko centrum wynajac chce i ze jak chce ti mozemy razem, a On mowi ze bardzo by chcial ze mna zamieszkac, ale jezeli juz to w domku ktory wybudowali rodzice(dzialka obok tesciow) dla niego poniewaz jego rodzice maja dosc duza dzialke, a tesciu nie ma juz tyle sily co kiedys i TZ musi pomagac mu przy pracach kolo domu, w ogrodzie itd. A ja jakos nie widze tego mieszkania obok tesciow. Co prawda tesciowa nie jest chybq taka zeby sie wtracac, ale sama mysl tesciowie prawie "za sciana" przeraza mnie xd |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzien dobry ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2954 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli nie ma możliwości odgrzania czegoś hmm to nie wiem, nie znam się za bardzo ale może jakieś mięsko mięsko typu słoik babuni. Albo np udka pieczone za[pakowane w folie i coś co utrzymuje ciepło. To przynajmniej jakiś czas będzie ciepłe. Poza tym na zimno też sa dobre. A pomidora zawsze można w całości dać, przecież sie tak od razu nie zepsuje. Tak samo ogórek. ![]() A ja znalazłam takie zakładki z plexi o jakie mi chodziło. Wprawdzie to jakiś stojak informacyjny ale A4 format więc na gazety w sam raz. I już teraz zgłupiałam co mu sprezentować ![]() ---------- Dopisano o 08:02 ---------- Poprzedni post napisano o 07:59 ---------- Już wiem, kupię mu bokserki i whisky, a te podpórki to bez okazji mu strzelę w przyszłym miesiącu. Czasami podziwiam swój geniusz ![]()
P. ![]() ____________________ Popycham drzwi, chociaż jest wyraźnie napisane ciągnąć ...tak jestem kobietą ![]() Edytowane przez lusia032 Czas edycji: 2014-09-17 o 07:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:07 ---------- Poprzedni post napisano o 08:08 ---------- Dziewuszki potrzebuje porady ide jutro na wesele mam czarna sukienke cos ala ta klik tylko dekold jest w niej bardziej uwidoczniony do tego mam takie buty klik i taka torebke klik mikijaz i fryz w stylu pin up no i pytanie czy zwykłe perły perłowe ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to może usmaż kotlet schabowy lub drobiowy i między kanapki. Smażone więc na pewno się nie zepsuje. Myślę, że możesz np. pierś z kurczaka pokroić na mniejsze kawałki i normalnie jak kotleta opanierować i do jakiegoś pojemnika, w formie kąsków na jeden raz ![]() ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Cytat:
![]() |
#2957 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale do tych szpilek, torebki i pinupowej fryzurki to nie wiem czy perły bedą dobrze wyglądac, chyba bym poszukala dodatków czerwonych |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Zakorzenienie
|
Karola, ja bym perły dała. Minimalizm zawsze w modzie
![]() Maleo, ja też bym się w życiu nie pchała w mieszkanie obok teściów. Nieważne jacy by byli, wolałabym isć zupełnie na swoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
dzięki za rady
![]() ![]() co do mieszkania obok tesciow nie znma pary ktorej to wyszlo na dobre ![]() ![]()
#2960 |
Zakorzenienie
|
No dokładnie.
Ja wychodzę z założenia, że w pewnym wieku trzeba sie nieco odsunąć od rodziców żeby relacje były dobre. Wszystkie pary, które mieszkają z rodzicami mają potem takie zgrzyty, że głowa mała. |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio byłam w czarnej sukience na weselu i na szczęście nikt nie patrzył krzywo
![]() Karola mój wyjeżdża na 2 tygodnie wiec za każdym razem dostaje sloiczki z przetworami typy fasola po bretonsku, gulasz warzywny z kurczakiem, jakieś mięsko etc. Ale skoro twój jest w domu co drugi dzień to możesz mu robić kanapki, sałatki jakieś, albo tak jak dziewczyny piszą schabowy pokrojony. Mój chciał ostatnio z samym serem to mu taka zrobiłam :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
#2962 |
Zadomowienie
|
Moja siostra cioteczna z mezem mieszka nad tesciami, maja bardzo duzy dom, pietro i osobne wejscie jest ich i sa bardzo zadowoleni, a tesciowie sie totalnie nie wtracaja, a dzieciaki zawsze jak trzeba to podrzuca, w sumie do mamy swojej tez ma blisko bo jakies 8minut spacerkiem idac dzieciakami.
A TZ rozumiem, bo zawsze jest mega pomocny i wszystko kolo domu robi teraz. No i ten dom ma pozniej byc jego, wiec mowi ze w przyszlosci bysmy polaczyli dzialki i dom dla dzieci by juz byl :P Musze to przemyslec, ale wstrzymam sie rok, po maturze zobacze co i jak. I wtedy to przemyslimy jeszcze raz. |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje siostry mieszkały z nami przez 4 lata i były zadowolone, obiad był, dzieci mama bawiła... Rodzice się nie wwalają, teraz jedna mieszka 2km stąd druga naprzeciwko i nikt nikomu nie wchodzi w drogę... zresztą moja rodzina taka jest, że sobie wszyscy pomagamy... ja ostatnio o tym z tżtem gadałam, bo on chyba odziedziczy po dziadkach dom i sporą działkę i jeśli bedzie tam mieszkał to wszystko dla niego gdyby sprzedał to musi się podzielić... i własnie najgorsze jest to jak później z dziećmi... na jego rodziców nie ma co liczyc bo nie gada z nimi.
![]() ![]() |
![]() |
#2964 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
#2965 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tz do wiosny bedzie mial dom gotowy juz raczej, bo w tej chwili zostaly malowania, podlogi, lazienki na parterze i pietrze bo z zewnatrz juz jest zrobiony no i ostatnio wybieralismy razem kolory scian, TZ bardzo sie liczyl z moim zdaniem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
ja też ich kocham, a wczoraj najbardziej kochałam Wlazłego
![]() Cytat:
![]() ![]() Cześć Dziewczyny ![]() Co tam jak tam? Trochę się ścięłam z F. Pogrzeb Jego babci jest we wtorek a on chce, żebym już do Niego przyjechała sobota/niedziela i została tam do wtorku. Nie rozumie wgl moich tłumaczeń, że trochę mi głupio, nie jesteśmy zbyt długo razem, że nigdy jeszcze u Niego nie zostawałam, że teraz jest okres taki, że będzie nerwówka, latanie, załatwianie i najlepiej moim zdaniem by było jakbym przyjechała we wtorek np. koło 10 skoro pogrzeb jest o 13. Ale on tego nie rozumie i się obraził ;( |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
mi się wydaje że jeżeli to są dwa oddzielne piętra - to jest jeszcze do przeżycia
![]() ![]() Karola - jak dla mnie perły ![]() a ja ostatnio byłam na meczu siatkówki na żywooo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
kari ja tam bym s ei cieszyla, a on na pewno w takiej chwili potrzebuje wsparcia a ty go odtracasz. schowaj swoje foszki na bok i badz z nim i juz.
#2970 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, ale ja Go nie odtrącam.. Jakby chodziło o wsparcie to by chciał mieć mnie obok już od wczoraj, tylko mój F. ma taki charakter, że jak sobie coś umyśli to tak ma być i koniec. Chciałam z Nim pogadać na ten temat spokojnie, znaleźć jakieś wyjście z tej sytuacji, np. skoro chce żebym poznała Jego brata jeszcze przed wtorkiem i pogrzebem to na spokojnie przyjadę do Niego w niedziele na cały dzień, a najwyżej w poniedziałek przyjadę i zostanę na noc, no ale on sobie ubzdurał że od soboty i focha zarzucił.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.