|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXX
I uwaga, uwaga, bo dzisiaj poznałam powód tej całej szopki co mogę nazwać zerwaniem!
![]() Najpierw wygadywanie, że to nie on mnie zrobił w bambuko ale ja go (eeee, szczerze to do teraz nie mam pojęcia co miałabym narobić, chyba że coś po pijaku - warto też wspomnieć, że alkoholu nie ruszam ). Później po pół godziny przy następnym zetknięciu się, że to nie tak że to moja wina. "Bo na początku Patrycja, owszem, było uczucie. Ale ten ostatni sms pokazał jaka jesteś (napisałam że nie jestem zadowolona z tego, że mieliśmy się spotkać, a on poszedł sobie na piwko i spać) i że jednak... nie chce mieć dziewczyny barmanki"!! No to sorry dziewczyny, ale koparę zbieram do teraz z moich panelek. Przepraszam bardzo, ale ewidentnie mi nie dał żadnego arkusza z pytaniami na temat czym się zajmuję, jakie mam hobby, itp. ![]() Na koniec pochwalę się, że musiałam strzelić mu plaskacza na co stwierdził, że "teraz to już na pewno koniec znajomości". Choćby mi ręka miała od tego uschnąć to i tak przez kilka godzin będę się jeszcze po niej całować z zachwytu;p. Obiecuję sobie, że jeśli ta jego lejdis (z którą po tygodniu spotykania się już są wielkie spory, bo ta zrezygnowała ze spotkania na rzecz robienia sobie paznokietek ) zrobi go tak w balona jak on mnie to ma ode mnie pół litra Finlandii jak byk. A gdzie pół litra, 0,7 jej się będzie należało!![]() Z momentem dania po prostu że tak brzydko się wyrażę w ryj zeszło ze mnie wszystko. Nie spotykam się z nikim, frajerów wypisujących ustawiłam w wiadomościach "spam", zaczynam swoje życie DLA SIEBIE. Idę na kurs kosmetyczny na który wiecznie nie miałam czasu ani pieniędzy, zacznę swoją szkołę której nie dokończyłam i będę z dnia na dzień coraz to piękniejsza i mimo tego że wolna to bardziej zayebista niż byłam dotychczas. Płacz chłopcze, płacz, bo tylko to Tobie pozostało )
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
|
|
|
#2942 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zawsze możesz zmienić numeru telefonu, wtedy już nie będzie wydzwaniać i będziesz mieć większe prawdopodobieństwo, że to całkowity koniec znajomości. Mam nadzieję, że uda Ci się wszystko będę trzymać kciuki, byś dostała teraz jakąś pracę, a od października studiowała tam, gdzie chcesz! Podobno pozytywne nastawienie to połowa sukcesu. Myśl, że Ci się uda i może faktycznie to coś pomoże? ![]() Ja liczę, że w tym roku już uda mi się dostać na wymarzoną farmację! Próbuję drugi raz ![]() Cytat:
I bardzo dobrze, że długu mu nie odpuścisz. Pożyczył, więc niech odda. Choć może faktycznie teraz nie ma z czego? poczekaj jeszcze.I bardzo dobrze nie ma co zawracać sobie głowy takimi osobnikami - życie jest na to za krótkie.
|
||
|
|
|
#2943 | |
|
Zadomowienie
|
pati949414
co za dupek!!! Bardzo dobrze, że mu strzeliłaś BRAWO Gdybym miała jak to swojemu też bym dała po pysku ![]() Podoba mi się Twoja postawa! Mam nadzieje, że to już koniec dołów i teraz wszystko u Ciebie będzie zmierzało ku lepszemu Byle do przodu!Pieprzyć tych frajerów! My jesteśmy najważniejsze i tyle ![]() Cytat:
Na razie nic nie robie żeby odzyskać kase... szkoda mi nerwów, na prawde. Czekam może sam się odezwie w tej sprawie :/ Jak nie to wyśle mu jakiś oficjalny list jak dziewczyny radziły, postrasze go jakimś sądem czy czymś... Albo wezme kilku kolegów i osobiście tam pojade
Edytowane przez Lanari Czas edycji: 2014-02-23 o 01:27 |
|
|
|
|
#2944 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No pewnie że najważniejsze na tym świecie. Jeszcze frajerzy będą siedzieli załamani pewnego dnia, bo zostaną sami i nikt nie zaopiekuje się ich małymi móżdżkami . Kurcze, w lewej dłoni to ja jednak mam tą krzepę ![]() ---------- Dopisano o 01:32 ---------- Poprzedni post napisano o 01:29 ---------- Cytat:
Widzę, że kulturka u typa na najwyższym poziomie . Ja bym nawet nie bawiła się w branie kolegów w samochód i jazdę do niego tylko od razu listownie z jakimś tam podpisem z "wyższej półki" i facetowi od razu zrobi się miękko w nogach ![]() Możesz przypomnieć ile jest Tobie dłużny??
04.07.2013 - jestem kierowcą! "To chyba żart. Do nieba ktoś Cię wezwał. Fatalny błąd w niebiańskich kartotekach" 17.10.2013 ![]() _________________________ __________ Odchudzam się z Wizażem! luty 2013: 83,7 kg--> 83,2kg--> 82,0kg CEL: 75 kg!! |
||
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ci koledzy to tak w ostateczności I jak już to dopiero za jakieś 4 miesiące ja wróce z Anglii... chociaż mam nadzieje, że do tego czasu się gnojek zreflektuje i odda ten szmal. Serio już bym chciała miec to z głowy i wywalić go z mojego życia definytywnie...A i mam nadzieje, że tego Twojego popapranego exa do teraz policzek boli
|
|
|
|
|
#2946 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
No to nie taka mała sumka, żeby gnojkowi odpuścić. W oddanie kasy samowolnie bym nie wierzyła, jednak chłopy do głowy nie raz dostają więc a nóż widelec sobie wspomni o pieniążkach. Boleć go może, ale to nie najważniejsze. Jechał na imprezę po tym, więc mam nadzieję małą, że chociaż przez jakiś czas był "naznaczony"
|
|
|
|
#2947 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Pewnnie się jeszcze zjawi bo jak wspominałam ten typ nie ułozy sobie zycia, nawet jak kogos spotka to szybko to sie rozleci poza tym cięzko będzie mu znależc kobiete, która mu podpasuje i nie będzie miała statusu ''zabawki'' a biorac pod uwage fakt ze głownie poznaje dziewczyny w klubach bo ze szkoly musi teraz zrezygnowac to raczej nie są to typy ''na całe zycie''. Pewnie to malo skormnie zabrzmi ale ciezko bedzie mu znależc lepsza i to nie dlatego, ze jestem 8 cudem swiata ale dlatego bo umiałam z nim psotepowac, sprowadzac na ziemie ale tez wspierałam z calych sil gdy nie miał zlotowki i on to cenił i dalej ceni co mi udodownil bo mimo, ze bardzo dobrze mu sie wiedzie, spotykal sie z mnostwem dziewczyn to po 1.5 miesiaca chciał wrocic wszystko naprawic i starac sie mimo ze podobno taki nieszczęsliwy był a ja malo szalona Z nim problem jest taki, ze te ''szalone'' sa za bardzo podobne do niego i odpadaja na dłuzej a te spokojne i wartosciowe szybko go znudzą bo zazwyczaj są za mile i niezbyt zadziorne.Równiez mam nadzieje, ze moje plany wypalą i mocno będe trzymac kciuki za Twoje bo zasługujemy na to żeby w koncu los się do nas usmiechnął w ogóle to nie ma innego wyjscia i musi
Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-02-23 o 03:19 |
|
|
|
|
#2948 |
|
Rozeznanie
|
Omg, weszłam na 5 min na facebooka i chyba zacznę wielbić ten portal całkowicie! eksiu spotyka się z moją znajomą (dobra, teraz już trafiła na czarną listę - trochę charakterku też pokazać muszę
). Panna jest: wyglądu buraka, starsza od 2 lata ode mnie a inteligencją niestety młodsza o uhuhuh i ma dziecko. Eksiu chce się pobawić w tatusia?
|
|
|
#2949 |
|
Rozeznanie
|
Nie ma to jak obudzić się o 3:00, gdy śni się ex... ;/
Alexi będzie dobrze, jeszcze będziemy tak szczęśliwe, że zobaczysz ! )Pati niech Twój ex już Cię nie interesuję i niech robi Co chcę i z kim chcę. Też bym taką pindę zablokowała. Bądź szczęśliwsza bez niego
Edytowane przez beri899 Czas edycji: 2014-02-23 o 03:29 |
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Monia852 Czas edycji: 2014-02-24 o 20:33 |
|
|
|
#2951 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Facet w ogóle bez honoru ... ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
![]() Fajnie czasem zacząć z czystą karta ![]() ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Nie ma to jak dostać sms-a o 12 w nocy "blablabla bądź z nim szczęśliwa blablabla" |
||
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
Hej Dziewczyny!
Dawno mnie nie było na tym wątku. Ostatnio, moje życie, bardzo przyśpieszyło. Chciałabym przywrócić Wam wiarę, że po rozstaniu znów będzie dobrze, że znów się zakochacie. Jestem zakochana mocno!O byłym już nawet nie myślę. I co ważniejsze, jestem z Kimś, komu na mnie zależy
|
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Najgorzej. Były mi przeszedł, a stąd się nie wyprowadzę, bo mega polubiłam swoje tutejsze towarzyszki niedoli. Co teraz? Rozstać się na szybkości z kimś nowym, żeby pozostać?
![]() Mam dzisiaj nową randkę, dziewczyny ![]() Nową z dawnym facetem. Spotkałam się z nim kiedyś kilka razy, ale kontakt sam się urwał. Tłumaczył nawałem obowiązków, a ja uznałam, że nie był zainteresowany. I teraz spotkałam go w mieście podczas spaceru Zadzwonił, zaproponował wyjście od razu, ale spaceru swojego przekładać nie mogłam, więc rzuciłam niedzielę No zobaczymy czy tym razem będzie inaczej i czy już zauważył jaki cud natury mu przepadł wtedy DTato sobie żartuje, że perła taka ze mnie i gdzie ją między wieprze rzucać Tego się dziewuszki trzymajmy Jesteście super pozytywne, świetne dziewczyny, szkoda was na jakichś frajerów!
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
oczywiście bywają gorsze chwile i smuteczki, ale wiem, że tak musiało być i lepiej teraz, niż za następne 5 lat i ogólnie jest ok, ale jeszcze tak towarzysko tu posiedzę z wami trochę
|
|
|
#2955 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Monia852 Czas edycji: 2014-02-24 o 20:33 |
|
|
|
#2956 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Tobie w końcu przejdzie, przestaniesz go kochać i wtedy wszystko zacznie się układać. Teraz skupiaj się na sobie, dbaj o siebie. Jesteś wspaniałą dziewczyną i zasługujesz na wszystko, co najlepsze! Nie rozdrapujmy przeszłości, bo to tylko nas rani! ![]() Będzie dobrze! Po tylu przykrościach z pewnością ten u góry szykuje dla nas coś wspaniałego i całą masę szczęścia ![]() W ogóle mam taki dobry nastrój od rana. Jak już pisałam na naszym plotkowym wątku poznałam na badoo chłopaka. Jak się okazało to kolega z klasy, z 1 podstawówki! A więc zupełnie przypadkowo odnawiamy kontakt. zaprosił mnie na jutro na wycieczkę do miasta w którym studiuje, bo ma pewne sprawy do załatwienia tam i zamierzam się zgodzić. Nie wiem co ubrać, jak się uczesać, ale chcę wyglądać szałowo
|
||
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a ja mam to gdzieś,spotykam się z kolegami,jest super nie trać zdrowia na dupka.On jest żałosny,uwierz w końcu w siebie i daj sobie czasu.Jeszcze 3 tygodnie temu nie widziałam sensu życia,bo dowiedziałam się,że jest w związku,teraz to mi głupio
Edytowane przez CheriCheriLady2 Czas edycji: 2014-02-23 o 11:30 |
|
|
|
|
#2958 |
|
Raczkowanie
|
A zauwazylyscie ze ja już dawno nie marudzę jak to tesknie i kocham? ;d
Sent from my Lumia 610 using Tapatalk |
|
|
|
#2959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja teź odżyłam- zmieniłam kolor włosów, zapisałam się na fitness. A za byłym nie rozpaczam,teraz się wręcz śmieję z siebie że tyle wytrzymałam z nim i never again Pamiętam jak 2 dni po rozstaniu wróciłam do pracy taka zdołowana itp i moja liderka wyczuła co się dzieje i powiedziała mi że za pół roku będę się z tej swojej rozpaczy śmiać. I miała racje a do pół roku brakuje mi prawie miesiąca.
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Raczkowanie
|
Wyjeżdża dziś... chyba nawet wiem o której... czy powinnam pójść na dworzec skoro od rozstania nie zadzwonił, nie napisał ani nie próbował się spotkać a mojego telefonu nie odebrał ani nie oddzwonił? Po prostu jak bym mogła pobiegłabym do niego i siedziała pod drzwiami... to takie żałosne wiem
ale nie wyobrażam sobie, że on mnie już nie kocha... wszystko sie we mnie rwie żeby tam dziś pobiec, ale czy wtedy nie wyjdę na żebraczkę? To takie żebranie o uczucie....
|
|
|
|
#2961 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Oo proszę jaki ten swiat mały Z wyczieczka świetny pomysl ! na szczęscie jest ciepło więc z wyglądem możesz poszaleć Kto wie może całkiem, fajna znajomośc z tego wyjdzie czego Ci bardzo zycze
|
|
|
|
|
#2962 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Trzymam za Was kciuki!!! ---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2963 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny a ja bardzo chciałabym doczekać momentu, w którym on zacznie tęsknić.
Minęły już ponad 3 tygodnie od rozstania. On ani razu się do mnie nie odezwał, raz próbował zagadać w pubie ale go olałam, więc nie nalegał. Nawet nie odpisał na tego mojego 'sławnego' smsa. Rozumiem to jednoznacznie- ma mnie gdzieś, szybko zapomniał i szczerze bardzo ale to bardzo mu tego zazdroszczę. Wytłumaczcie mi jak to jest, bo ja nadal nie potrafię tego pojąć. Można z dnia na dzień zapomnieć o tej drugiej osobie, z którą spędzało się tyle czasu, dzieliło problemy, wręcz życie? Chyba jestem jakaś staroświecka bo ja nie potrafię. Każdy związek traktuje poważnie, a nie jak zabawę, sposób na nudę. A mam wrażenie, że właśnie dla niego byłam taką alternatywą.. Naprawdę wręcz modle się o to, żeby zatęsknił, żeby choć trochę pocierpiał jak ja, bo pewnie on czuje się teraz szczęśliwy, jest wolny ode mnie.. A ja byłam przez cały związek kochająca, troszczyłam się, rozumiałam, kiedy wychodził z kolegami zamiast spotkać się ze mną, nie przeszkadzało mi jak pił. Po prostu kochałam go, chciałam, żeby był ze mną szczęśliwy i co dostałam w zamian? Taki stosunek do związku miałam, odkąd rozpadł się mój 1 związek. Lata młodzieńcze, więc nic poważnego. Wówczas postanowiłam, że nie będę marudzić, narzekać (tak postępowałam z 1 chłopakiem). Sądziłam, że moje zachowanie spowodowało, że pierwszy związek się zakończył. Dlatego z obecnym eksem robiłam wszystko, zeby był szczęśliwy. Absolutnie nie narzekałam, była dobrą, kochającą, kobietą a przede wszystkim wyrozumiałą. I cóż z tego? Nawet to nie pomogło, rozpadł się mój drugi związek.. Zatem naprawdę nie rozumiem w czym tkwi problem, może we mnie? Mam 23 lata i wrażenie, że już nigdy nie spotkam nikogo, chcę tylko eksa i marzę o tym aby zatęsknił !
|
|
|
|
#2964 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może byłaś za dobra?! Ile oczekujesz od kogoś tyle dostaniesz . Masz dopiero 23 lata i może wydaję Ci się nie realne to co teraz napisze,ale pewnie zakochasz się jeszcze nie raz . Teraz może czas dogadzać samej sobie ??
Edytowane przez ma-linka Czas edycji: 2014-02-23 o 13:47 |
|
|
|
|
#2965 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2966 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2967 |
|
Raczkowanie
|
Edytowane przez Monia852 Czas edycji: 2014-02-24 o 20:31 |
|
|
|
#2968 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Facetom jest łatwiej bo nie rozmyslają, nie analizuja jak kobiety tylko robia wszystko żeby się odciąc od mysli i prawdopodobnie Twoj eks zatęskni ale wtedy gdy Ty już będziesz wychodzic na prostą, gdy on nie będzie Ci niezbędny do szczęscia, tak to najczesciej działa ![]() Co do Twojego postępowania w związku to wiesz co przyczyna nie lezy w Tobie tylko w tym, że po prostu nie spotkałas tego jedynego, bo gdyby tak było to on by Cie kochał nawet jakbys marudziła i narzekała rozumiesz ? kochalby Cie niezaleznie od tego czy być się czepiała o kolegów czy nie, kochałby Cie najmocniej na swiecie mimo wszystko (oczywiscie nie popadajac w skrajnosci) Dlatego przestan siebie obwiniac bo to po prostu nie było TO i pewnie zaraz zaczniesz rozmyslac, ze z nim może powinnas byc bardziej stanowcza i wtedy by nie odszedł- guzik prawda a takim mysleniem tylko wpadasz w obłęd. Ty w związku powinnas sie zachowywac tak jak czujesz, jesli coś Ci sie nie podoba to nie powinnas robic dobrej miny do złej gry ''bo moze odejdzie jak będę marudzic'' On powinien zrozumiec, ze cos ma prawo Ci sie nie spodobac a i tak Cie kochac ponad wszystko Masz 23 lata i gwarantuje Ci, ze to nie jest wiek w którym czeka Cie juz jedynie oglądanie seriali w bujanym fotelu i czekanie na smierc bo nic lepszego juz Cie nie spotka ależ spotka ! Jeszcze znajdziesz człowieka, który Cie szczerze pokocha nawet z Twoim marudzeniem
Edytowane przez Alexi_ Czas edycji: 2014-02-23 o 14:05 |
|
|
|
|
#2969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Skoro nie pisze, nie dzwoni, nie zabiega - i Ty tego nie rób. Nie wiem z jakiego powodu się rozstaliscie, bo nie było mnie tu przez pewien czas, ale na Twoim miejscu bym odpuściła. Gdyby chciał wrócić, zrobiłby to. |
|
|
|
|
#2970 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:16.

). Później po pół godziny przy następnym zetknięciu się, że to nie tak że to moja wina. "Bo na początku Patrycja, owszem, było uczucie. Ale ten ostatni sms pokazał jaka jesteś (napisałam że nie jestem zadowolona z tego, że mieliśmy się spotkać, a on poszedł sobie na piwko i spać) i że jednak... nie chce mieć dziewczyny barmanki"!! No to sorry dziewczyny, ale koparę zbieram do teraz z moich panelek. Przepraszam bardzo, ale ewidentnie mi nie dał żadnego arkusza z pytaniami na temat czym się zajmuję, jakie mam hobby, itp.
) zrobi go tak w balona jak on mnie to ma ode mnie pół litra Finlandii jak byk. A gdzie pół litra, 0,7 jej się będzie należało!
)

co za dupek!!! Bardzo dobrze, że mu strzeliłaś

Tego się dziewuszki trzymajmy