![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na wspólnej część VI
W tym serialu scenarzyści o wielu rzeczach zapominają. Dlaczego np. Igor nie powiedział szefowi ze ojciec Marty i jego mama byli małżeństwem i dlatego on ją traktuje jak siostrę, tak samo Marta mogła powiedzieć Olafowi. Chyba ze szykują romans na linii Marta - Igor
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
Uwaga, spoiler!
Ula ma problem z matematyką, szczególnie ułamkami dziesiętnymi. Kamil prosi o pomoc Romana, jednak ten wyśmiewa zadanie domowe wnuczki - upiera się, że 0,7 nie da się podzielić na trzech. Znaczy przez trzy. Monika Cieślik jest przekonana, że jej mąż zdradza ją z każdą napotkaną kobietą - mimo to prowokacja z udziałem wynajętej uwodzicielki wydaje się obalać tezę rozhisteryzowanej kobiety. W rozmowie z Moniką Barbara Brzozowska-Smolna stwierdza, że cała sprawa jest dziwna, bo nakłonienie do romansu polityka jest prostsze niż uwiedzenie własnego szwagra. Ola chce odzyskać Daniela, jednak ten nadal tęskni za Łucją. Ola wyśmiewa jego uczucia twierdząc, że nie dziwi się, iż zakochał się w kulawej, bo to pierwsza laska, która przed nim nie uciekła. Kuba Brzozowski zostaje poddany testom psychologicznym mającym wykluczyć ewentualne zaburzenia w jego rozwoju intelektualnym. Basia pociesza syna, że w przeciwieństwie do cukrzycy, dysleksja nie zabija. Igor dalej spotyka się z Elżbietą. Kobieta ma wątpliwości, czy nie powinna zakończyć ich płomiennego romansu. Igor w przypływie szczerości stwierdza, że nie byłaby pierwszą kobietą w "Na Wspólnej", która rzuciła łysego męża dla innego faceta. Sandra decyduje się na seks z Endrju w zamian za pracę w telewizji. Niestety okazuje się, że poszła do łóżka z niewłaściwą osobą i żeby zostać pogodynką w TVN-ie, powinna przespać się z Edwardem. Monika proponuje załamanej Sandrze seks z "pewnym politykiem", w zamian za pieniądze na kolejne sztuczne, tandetne futerko. Zapewnia, że Sandrze nic nie grozi, bo jej mąż nie tylko ręce ma czyste...
#2945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#2946 |
Wtajemniczenie
|
Mieszkanie Smoluchów rozszerza się, jak za dotknięciem czarodziejskiej różdżki
![]() ![]() ![]() Nie podoba mi się wątek Sandry, pojawiła się nie wiadomo skąd, i nagle tyle czasu jej poświęcają. Czy Kinga wyjdzie za Michała? Bo chyba się wahała, wkładając pierścionek.
#2947 |
Zadomowienie
|
Chyba gdzieś w spoilerach wakacyjnych pojawiła się wzmianka o jakimś mega kryzysie u kingi i michala.
Wątek Sandry beznadziejny. Chciałabym żeby pociągnęło wątek Elity i tego ochroniarza/recepcjonisty z jej pracy co mu dała numer do współlokatora. Mogliby zrobić z niego zboczeńca i stalkera : D
#2948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Było gdzieś zdjęcie z ich ślubu ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Rozeznanie
|
chyba przespałam kilka odcinków
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Ola i prawnik to już dawno i nieprawda. Zdradzał Olę z żoną. Ostatnio Ola i Rudy się ni z tego ni z owego się razem skokosili i teraz widać Olke nosi bo ma chcice na jeszcze.
#2951 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Raczkowanie
|
Zna ktoś utwór z dzisiejszego odcinka, jak Elżbieta odjeżdżała z Igorem spod hotelu? 13-któraś minuta
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
a własnie odnośnie tego wątku Igor Elżbieta, to ja już nie mogę na to patrzeć
![]() i akcje z Romanem znow beda, z jednej strony straszne takie coś, ale on tak to gra , że sie śmiac chce ![]() Franek biedny, a ta Asia mogla zapytac co sie dzieje, ze taki pilny uczeń unika szkoly ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Konto usunięte
|
Mnie nawet w realu takie zachowania irytują
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2956 |
Zakorzenienie
|
![]() tez nie lubie jak ludzie robia to bez umiaru na ulicy ![]() a tu chyba dochodzi, ze ja nie przepadam za tym Igorem w sensie fizycznym tym bardziej i te ich oblepiania mnie po prostu juz brzydza i nudza ![]() co do aktora jakos mnie irytuje w roznych filmach, nie wiem czy to ton jego glosu, czy jakos sztywny mi sie wydaje ![]()
Psy to cud życia ![]() Ci których kochamy nie umierają nigdy, bo miłość jest nieśmiertelna ... -Żyj!- krzyknęła Miłość -Bez Ciebie nie potrafię..-wyszeptało Życie...-07.08.1995 ![]() Najgorsze w słabych ludziach jest to, że muszą upokarzać innych, by poczuć się silniejszymi |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Bo Igor jest kiepskim 'aktorem'. Nie nadaje się do tego. Pewnie romans niedługo wyjdzie na jaw, to oboje będą mieć przechlapane. Do czego uczy się Eliza? Ma jakieś egzaminy czy coś? Ona zdawała na jakieś studia? ![]()
![]() |
#2958 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2959 |
Wtajemniczenie
|
Wątek Olki i Daniela jest beznadziejny. Olka leci na niego, jak Reksio na szynkę
![]()
#2960 |
Zakorzenienie
|
No, wątek Igora i Elżbiety beznadziejny... Z resztą kto mówi do ukochanej ELŻBIETA?
![]() Olka się zachowuje jak mega desperatka ![]() Mogliby więcej Smolnego pokazywać :P Wątek Romana też kiepski...On bardziej wygląda jakby był upośledzony niż jakby stracił pamięć ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przeskoczyli chyba wątek, że ona gdzieś zdawala albo ja nie pamietam, ale wyjdzie jej kłamstewko odnośnie języka obcego ![]() ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:23 ---------- Cytat:
![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Przyczajenie
|
halo dzień dobry można?
![]() Mam pytanie co się w ogóle dzieje z Ewą i jej tym nowym? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
no tyle wiemy co i Ty
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą miłości Igora przestały mnie wzruszać już jakiś czas temu Czy ktoś w ogóle je spamięta? Była Ania, co umarła na raka, była Maja, była Magda, która biedaczka też nie przeżyła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Kinga wyglada mega źle
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Zakorzenienie
|
Eliza się uczy fińskiego. W ogóle takie dziwne to bo niby zdała mature, wyniki od ręki miała. A Franio wakacji nie miał. I chyba zapomnieli o tym skoro w kurtce i czapce do szkoły pomyka.
#2969 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
W sumie to jest śliczna, ale ta nowa fryzura nai kolor...okropnie :/ już lepiej wygląda w tych brzydko pocieniowanych :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:49.