|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Cytat:
Tak, tak dawaj wagę i pomiary Tamlin niestety nie dam rady przedłużyć, bo mam już bilety w obie strony kupione ![]() Martolina ja jadę na miesiąc do domu, tzn. do teściów. Ja jestem ze Słupska, więc do Ustki mam rzut beretem, jakieś 15km
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pulchne dietują, spadki notują i powera tyle mają, że część IV zaczynają :)
Tamlin ja zamierzam do gatty iść na necie dużo strojów mają fajnych tylko jak to bd leżeć to już inna bajka
![]() W domu mam lodówkę mimo że pada i nieładnie to na dworze cieplej niż na chacie leże pod kołdrą bo się nie da
|
#2943 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
musze wrocic, bo mi chyba umknał jakis post
![]() ja stosowałam plastry Evra.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-06-04 o 14:23 |
|
|
|
#2945 |
|
Zadomowienie
|
Martolina a Ty musiałaś za nie płacić? jak w ogóle jest w Polsce z antykoncepcją? płatna jest tak? nawet na receptę? bo ja sie nie orientuję, nigdy nie brałam tabsów
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
Płatna 100% i bez recepty to tylko gumki. Tabsy i plastry na receptę.
Marta i co sądzisz o plastrach? |
|
|
|
#2947 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
O ja cie pierdzielę, a drogo to wychodzi? Kurde, to tu jest lepiej pod tym względem - wszystko jest za free, nawet prezerwatywy, jeśli chcesz i pójdziesz do przychodni to cały wór za darmo dostaniesz. Plastry, tabletki, implanty też są za darmo i te tabletki "po" też... Kurde chyba muszę zacząć brać recepty na antykoncepcję tu i sprzedawać w Polsce, może jakiś interes na tym zrobię hehe
|
|
#2948 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Często choćby tutaj na wizażu można przeczytać, że ktoś zmienia tabsy bo za drogie.. |
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Bo drogie
ja juz różne jadłam od 35 do 55zl.plastry drogie były. Dla mnie ok ale jak zmieniałem na krążek Nuva Ring lekarz mnie uświadomił ze spotkał się z częstymi opiniami swoich pacjentek ze tyły przy plastrach. Ja nie. One są spoko tylko dość szybko robią się nieestetyczne bo się zaxzieraja krawędzie i klei się do tego brud. Jak przy zwykłym plastrze. Aaa i co ważne a o czym tez się dowiedziałam po czasie od lekarza innego, że plastry mogą stosować kobiety do max. 80kg. Tkanka tłuszczową na ramieniu może utrudniać przenikanie składników z plastra. Fajnie ze wiąże przy nichnie zzaszłam :/ Ja bardziej chwalił krążek. Nie sieje hormonów po całym organizmie tylko jak spirala w obrębie narządów rodnych. Wkładasz i nosisz 21 dni. Nic nie czujesz ani ty ani partner. Cena taka sama. Ale poczytaj więcej opinii.ja mam końskie zdrowie i rzadko obserwuje jakieś skutki uboczne czegokolwiek. Dla mnie wszystkie taksy były ok poza jednymi, na których w miesiąc użyłam 7kg. Ale to nie były plastry. gumki u nas tez drogo bardzo wychodzą. 3 szt. Durex 12zl
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-06-04 o 16:25 |
|
|
|
#2950 |
|
Zadomowienie
|
Hehe chyba państwo dąży do zwiększenia przyrostu naturalnego
No, w końcu pojawił się kurier i zabrał paczkę
|
#2951 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
No chyba
a z pigułkami 72h po to w ogóle meksyk. Pamiętacie jakie przeboje mieliśmy jak nam gumka pekala. Ty jedziesz do teściów z mężem czy tylko z córką? Jak ona ma na imię? Melduje ze na obiad był gulasz z połowa woreczka ryżu i warzywami z mrożonki. melduje tez ze mutkiem ze bieganie jutro idpada bo malzonek wyjezdza o 5 na montaz :/ jeszcze się nabija ze przecież mogę iść biegać o 4.00/ ---------- Dopisano o 16:47 ---------- Poprzedni post napisano o 16:43 ---------- Ale tam lin to nie jest taki krążek jak myślisz. To zwykły giętki pierścień otwarty. Ona mechanicznie nie utrudnia plemników dojścia. Z tego kółka wydzielająssię hormony ibdzialaja jak każde inne tylko z ominięcie drogi w przewodzie pokarmowym.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-06-04 o 16:45 |
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ile taki krążek kosztuje? Sama zakładasz? I tylko to stosujesz? |
|
|
|
|
#2954 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) i teściowa zawsze prosi, żebym sie u nich zatrzymywała. W sumie to mi tak nawet lepiej, bo mam z kim pogadać, obiad ktoś zrobi itp. itd. Tylko teraz teściowej nie ma, wraca ostatniego czerwca, więc ja będę musiała gotować dla nas i teścia.Teraz lecę tylko z córką, bo tż nie może wziąć aż miesiąc urlopu, a ja odkąd mam dziecko i nie pracuję, to zawsze lato staram się spędzac w PL, tzn. latam do Polski tylko w miesiącach letnich, ale od razu na miesiąc lub dwa. Tż przylatuje do nas 27 czerwca i dwa tygodnie później wszyscy razem wracamy do UK
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
Teraz biorę tabletki ale jak stosuje się nuva ring nie trzeba nic więcej. Tak samo skuteczne jak tabsy. Ja stosowałam krążek i plastry bo jestem po usunięciu woreczka żółciowego i niektórzy lekarze twierdzili ze nie mogępprzyjmować doustnej antykoncepcji. Ten obecny twierdzi ze mogę. Moje zmiany metod wynikały tez z tego ze mi wszystko zabijali libido.
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Kosztuje kolo 50zl. Zakładasz sama. Ściskam bo to giętkie, wkładasz a w środkuto ssię rozprostuje znów w okrąg. Nic nie czuć.
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Hmmm zobaczę co jutro ginka powie.
Zabieram się za Skalpel. Boczek mi towarzyszy, bo Kropa jak zawsze nie ma. |
|
|
|
#2957 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Sama wkladasz, nic nie czuc. Czasami moze wypaść podczas seksu, ale na ten czas mozna wyjac samemu. Polecam
|
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poćwiczone, Skalpel i 8 min abs. Z Boczkiem to nie ćwiczenie, przeszkadza ciągle, wtedy co 5 minut siku musi A teraz botwinka
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
kupiłam strój
i musze się za ćwiczenia wziąć bo taka rozlazła, galaretowata jest i wszystko sie odznacza zdj na klubie
`Jedyna niesłuszna w niej rzecz to to, że zapomina ile jest warta..` Edytowane przez Ashya_ Czas edycji: 2014-06-04 o 20:09 |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Dobry wieczóóóór!
Cytat:
A TŻ dobrze, daje radę Dopiero kilka dni, ale nie narzeka ![]() Obiecuję Wam, że specjalnie nastawię jutro budzik 5 minut wcześniej i się obmierzę i obważę. Ale dziś dostałam @, więc czuję się taka ociężaaaała... No i TŻ miał dziś wolne i zrobił pizzę ze szparagami, taką home-made. Pychota! Ale nie powinnam jeść więc jutro już grzecznie!
|
|
#2961 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale jednak bez antykoncepcji to jest to. Super samopoczucie, chec na seks ogromna, nie tyje... Rewelacja ![]() ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:29 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- dietowo leze i kwicze, do godz 18 super, a pozniej tz zabral mnie do malej restauracji na pyszna pizze. Idę cwiczyc
|
|
|
#2962 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Tamlin nie panikuj
To nie wypadatylko ssię obniża. Nie wypadnie ci jak besziesz szla ulica jak obnizy sie to Paluchem popychasz i wsio. Działać działa cały czas. Krazek nie kusi lezec idealnie. Przy spirali to ma znaczenie, przy krazku nie. Poza tym jego mozna wyjac chyba do 3h.mozna umyc i włożyć. To żadne skomplikowane urządzenie. Właśnie można o nim zapomniećna 21 dni, nie to co z pigulkami. Nie ważne wymioty antybiotyk i inne. Ja juz po kolacji (jajecznica). A wcześniej 10km na mojej szafirowe Ukrainie ![]() ashya śliczny ten strój. Bardzo ładna i góra i dół. Fajna taka balkknetka.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-06-05 o 07:38 |
|
|
|
#2964 |
|
Zadomowienie
|
Ashya ślicznuy strój
Pauloskaa to znaczy, że wy teraz śmigacie bez żadnej antykoncepcji? bo mi sie chyba coś wydaje, że chciałabyś mieć dziecko, czy coś pomyliłam? kurde, jakaś zagubiona jestem ostatnio a przypomnij, ile masz lat?ale się dziś wkurzyłam, w sobotę byliśmy na zakupach w centrum handlowym - zbliża się termin wyjazdu do Polski, więc zaczyna się też koncert życzeń - każdy chce, żeby mu cos przywieźć. No i upatrzyłam sobie takie fajne buty nike i dzis postanowiłam, że jednak je kupię. Na miejscu się okazało, że nie ma dla mnie rozmiarów bo ja je znalazłam na dziale młodzieżowym, a tam maksymalny rozmiar, to 5,5 a ja 6 potrzebuję, a niektóre buty nawet 6,5. Tak to się kończy, jak stara baba chce śmigać w młodzieżowych butach ale za to okazało się, że takie same są też na dziale dziecięcym, więc kupiłam córce, hehe ![]() na kolacje zjadłam michę sałaty z jogurtem naturalnym i chyba musze zaraz iśc spać, bo zaczynam byc głodna ![]() ---------- Dopisano o 22:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- a tak w ogóle, to jest tu dziś wieczorna zmiana ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- idę lulu, dobranoc
|
#2965 |
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry. Więc melduję się i ja. Jak wszystkie to wszystkie
![]() waga - 86,4 kg wzrost - 167 cm biust - 101 cm talia - 87 cm pępek - 96 cm boczki - 106 cm biodra - 111 cm udo - 65 cm łydka - 43 cm ramię - 33 cm HaGie, skopiowałam od Ciebie listę (troszkę ją zmieniłam), ale zauważyłam, że bardzo podobne wymiary mamy
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Boshhheee kiedy ja Was nadrobię...
Dzień dobry! Miłego dnia
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry.
Creature a Ty już w UK? Ładne słonko u mnie od rana aż wstałam po 5-tej
|
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
własnie. już z Landn piszesz? wskakiwać na wagę ![]() tamlin u mnie też zapowiada się boski dzień. dobrze, bo L. z przedszkolem jedzie na piknik za miasto. Dziś Chodakosia w Esce Zaraz posłucham.HaGie ja też lubię młodzieżowe ale tylko sportowe. Sportowe dla mnie muszą być mega kolorowe. Kocham różowe adidasy mojej koleżanki. Sama z lidla mam turkusowe.
...88-89-90-91-92 04.05.2017 start! Edytowane przez martolina1982 Czas edycji: 2014-06-05 o 07:44 |
|
|
|
#2969 | |||
|
Zadomowienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
przyznaj się, że ostro zabalowałaś na urlopie i teraz masz chrypkę wskakuj na wagę i centymetr w dłoń, dołącz do wyzwania Cytat:
Zaraz moi rodzice przyjadą na śniadanie kawa bez mleka i owsianka i granat
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
fajnie ci. ja a rodziców i tesciow kazdych po 30km od nas i nikt nas nie odwiedza. tesciow po czesci tlumaczy brak auta.
a buciki jak kupisz (jakies inne w twoim rozmiarze) to wiesz, że nie mogą stać ![]() ja owsianka z bananem i kawa z mlekiem gorzka. ty się tą sałatą na kolację najadłaś? ja pewnie bym mlasnęła i rozgladała się za czymś jeszcze ![]() o już Ewa na antenie
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:54.

Jak znajde centymetr 

ja juz różne jadłam od 35 do 55zl.plastry drogie były. Dla mnie ok ale jak zmieniałem na krążek Nuva Ring lekarz mnie uświadomił ze spotkał się z częstymi opiniami swoich pacjentek ze tyły przy plastrach. Ja nie. One są spoko tylko dość szybko robią się nieestetyczne bo się zaxzieraja krawędzie i klei się do tego brud. Jak przy zwykłym plastrze. Aaa i co ważne a o czym tez się dowiedziałam po czasie od lekarza innego, że plastry mogą stosować kobiety do max. 80kg. Tkanka tłuszczową na ramieniu może utrudniać przenikanie składników z plastra. Fajnie ze wiąże przy nichnie zzaszłam :/
jak TŻ sie miewa w nowej pracy?
więc jutro już grzecznie!