|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Rozeznanie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Dziewczyny melduje ze wyszlam ze szpitala
![]() ![]() ![]() Wysłane przez HTC 7 Mozart przy użyciu Tapatalk |
![]() ![]() |
![]() |
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
kuluarek ![]() U mojego tż w rodzinie też mieli taką przykrą sytuację jego siostra cioteczna była w ciąży i za każdym razem jak urodziła to dzidziuś żył chwilkę i umierał i chyba to dla nich był bardzo ciężki czas bo minęło kilka dobrych lat a oni się nie zdecydowali na dziecko.. malwiska współoczuje prasowania ja nie mogę za długo przy żelazku stać bo po 10 min mały się buntuje i dość że kopie to mi się zaraz robi gorąco i słabo ![]() ![]() ![]() Iris ![]() ![]() Idę ogarnąć się bo kumpelka na ploteczki wpada a tak się stęskniłam za nią Miłego popołudnia dziewczynki ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
![]() Nie mogę doczekać się środy ![]() Wstawiłam właśnie ostatnie pranie, ale prasować dziś nie mam zamiaru ![]() ![]() Moje Dziecko jest bardzo mało aktywne w te upały ![]() Iris, gratuluję wyjścia ze szpitala ![]() Fame, jeszcze troszkę, jutro już będziesz w domku ![]()
![]() |
#2946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() MAMAYA mam nadzieję, że mnie jutro wypuszcza chociaż nie wiem bo wczoraj skarzylam się na ból brzucha i znowu podlaczali mi magnez na całą noc ![]() A co do prania to mi jeszcze jedno zostało. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zadomowienie
|
Rybka
![]() ![]() Iris gratki za wyjście ze szpitala ![]() Fame zaraz będziesz w domku ![]() ![]() Mamaya a mój synio rusza się niemilosiernie, oczywiście nie cały czas ale jak zacznie tańce to cały parkiet jego ![]() U nas pogoda niezła ale moje odczuwanie temperatury jest koszmarne, wiecznie mi gorąco... Sent from my GT-I8190N using Wizaz Forum mobile app |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 |
Zakorzenienie
|
Fame, jak dla mnie (po tych moich szpitalnych akcjach z magnezem) to ten magnez o kant tyłka potłuc
![]() Będę trzymać kciuki za Twoje wyjście i wypatrywać jutro pozytywnego postu ![]() debesciara, a właśnie J. jest ogólnie mało ruchliwy, ale ginekolog prowadząca powiedziała, że wynika to przede wszystkim z tego, że mam mały brzuch a Syn jest duży, a po drugie w takie upały dziecko ma prawo słabo się ruszać i te ruchy mogą być inne ![]() ![]() To tak generalnie w ramach informacji, gdyby którąś z Was niepokoiło zmniejszenie aktywności dziecka w czasie upałów ![]()
![]() 13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek ![]() Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-05-25 o 15:48 |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Wtajemniczenie
|
o raju dzis mialam zawal. Wchodze do sali a tam nie ma inkubatora malej... Poploch normalnie. Zaczelan lozeczka przegladac i w jednym z nich moj skarb. Juz przebrana na normalnym lozeczku... Teraz tylko masy nabierac, grzecznie ssac i do domu
![]() Wysłane z mojego GT-I9300 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | ||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() My dzisiaj wybylismy na mala wycieczke, bo piekna pogoda - dwa zamki, pokaz militariow, palmiarnia i jestem padnieta ![]() Juz jutro wizyta ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Debesciara nie głosowałam..jeszcze
![]() ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
a co do ulewy u mnie jedno oberwanie chmury i mam powudz bo mieszkam przy rzece więc ta woda aż tak nie wsiąka
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Rozeznanie
|
Iris, gratki
![]() ![]() Sent from my Lumia 610 using Tapatalk
#2955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dusia mieszkanie nad rzeką w takie upały to fajna sprawa ale jak widać i minusy są ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Rozeznanie
|
Karolinek pogoda dopisuje w okolicach Ogrodzieńca
![]() Iris piękne wieści nam w niedziele serwujesz,super ![]() Fame trzymaj się kochana,już niedługo i Izunio wynagrodzi Ci wszystkie złe dni ![]() ![]() ![]() Celebrinfea ależ z Jagódki zuch dziewczyna!lada moment a będziecie już we dwie w domku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
I like it - w Ogrodziencu pieknie, a i okolice zachwycajace... Zazdroszcze
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka Edytowane przez Karolinek_ Czas edycji: 2014-05-25 o 18:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Rozeznanie
|
przepraszam jeżeli już o tym było ale chciałabym wiedzieć jakie nianie/czujniki oddechu polecacie.Chciałabym takie coś dwa w jednym tylko wybór jest ogromny i nie wiem na co się zdecydować. z góry dzięki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
Moje dziecko dzisiaj bije rekordy jeśli chodzi o kopanie. Przy zapisie myślałam że mi brzuch rozerwie i nogę wystawi
![]() Na reszcie burza! I LIKE IT ja mam z TT ale nawet nie testowalam ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez Fame Czas edycji: 2014-05-25 o 19:03 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez dusia_tcv Czas edycji: 2014-05-25 o 19:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Zakorzenienie
|
i like it, ja też nie mam niani/monitora oddechu. Mam dwupokojowe mieszkanie, więc dla mnie jest to zbędny gadżet
![]() Rozumiem sens kupowania niań elektronicznych, kiedy jest duży dom czy ogromne mieszkanie, ale w innym przypadku nie ma to według mnie sensu ![]()
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczyny za odpowiedz!
![]() Moja Mysza też się uaktywnila i odstawia harce w brzuchu juz od jakis 30 minut ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Wtajemniczenie
|
Witam się po dłuższej przerwie
![]() ![]() Wszystkim chorowitkom zdrówka , wszystkim szpitalnym mamom wytrwałości ![]() ![]() Sunfire jeszcze raz GRATULACJE ![]() Celebrinfea ale masz zuch córcię ![]() Powiem szczerze , że po porodzie Sunfire tak się wystraszyłam , że łóżeczko i kołyska stoją przygotowane na naszą pociechę ![]() ![]() Zdecydowaliśmy się na zmianę imienia dla niuni , córcia tak prosiła i mam wrażenie , że chciała też zadecydować i czuć się ważna . My zaakceptowaliśmy bo imię ładne Laura ![]() ![]() Pogoda niemiłosierna , puchnę i stopy bolą. Przedwczoraj tż niósł mnie do łóżka bo nie byłam w stanie ustać na nogach ![]() ![]() Nie wiem co jeszcze odpisać i napisać . Obiecuję , że będę starała się być na bieżąco ![]() Miłego wieczoru ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Rozeznanie
|
Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, cz...
I like it profesor ktory zajmuje sie moim maluszkiem poleca wszystkie angelcare, babysafe a dla wczesniaczkow z klipsem na pieluszke ktory zaczyna drgac odrazu i pobudzac malucha do ruchu i oddechu. Akurat dzisiaj wypisywali dziewczyne i jej tlumaczyl wszystkox
Zalecał używanie do ok 9 miesiaca zycia. Trzymajcie kciuki, bo pracujemy nad laktacja, piersi urosly mi o 3 rozmiary prawie. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez sunfire Czas edycji: 2014-05-25 o 20:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Rozeznanie
|
Dusia czytam właśnie o tej niani poleconej przez Ciebie! Jest wielofunkcyjna i ma super opinie , doczytam do końca ale chyba juz się zdecydowałam
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:09 ---------- Joanna Laura ![]() ![]() Sunfire ![]() ![]() ![]() Edytowane przez i like it Czas edycji: 2014-05-25 o 20:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, cz..
Cytat:
![]() ![]() Jeśli mogę spytać to gdzie trafiłaś ?
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zadomowienie
|
mi właśnie lekarz prowadzący w szpitalu tą markę polecał.............
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
sunfire, trzymam kciuki bardzo mocno
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.