|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Biega, skacze, motywuje- wątek JEŻOWY po raz XV plotkuje!
Hej Jeżynki ;*
![]() Muszę się pochwalić Mierzyłam się dzisiaj z rana i powiem Wam, że od 1.07. są spadki. Najwięcej w talii i pępku, bo po 3 cm. W pasie, pupie i udach po 1 cm. Łydki bez zmian. Waga też pomału leci w dół. W sumie spadek o jakiś 1 kg |
|
|
|
#2942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() kqq, ja osobiście z takim kimś nie chciałabym mieć wiele wspólnego. Świństwa każdy może robić, ale kiedy robi je rodzina, jest to niewybaczalne. Wyobraziłam sobie minę mojego W. jakby dostał takiego smsa od mojego brata wiele z braciszka by nie zostało
|
|
#2943 |
|
Konto usunięte
|
Ja też nie chce mieć z nim nic do czynienia. Tylko jest to niesprawiedliwie jak rodzice nas traktują.
Przyjadę do domu ze stacji na jakiś dłuższy weekend, a on do mnie: "Czego ty tu przyjechałaś na stacje wracaj". I nikt nawet słowem na to nie powie. Tak samo on ma poprawkę z matmy teraz i mam pomagać mu zawsze kiedy on chce. Nie ważne czy coś ważnego robię, albo że on w brudnych ciuchach do mnie przyjdzie. A jak ja chciałam żeby mi wodę podał jak miałam skręconą kostkę, to nie chciał. Zamknę drzwi na klucz a on i tak je otwiera jakoś z drugiej strony i wchodzi do mego pokoju, bo "musi mi podokuczać". I te jego ciągłe łażenie za Tż i mówienie żeby mnie zostawił. Tż oczywiście ma to gdzieś. Tak samo teraz gdy ma te już niby 18 lat znika na całe noce, wraca często pijany, pije piwo przy rodzicach, a oni do niego tylko trochę pomówią i spokój. Jak uznał, że do szkoły nie będzie chodził i siedział miesiąc w domu, to też jakoś nie słyszałam, żeby mu źle było z tego powodu. Bierze samochód bez pytania. Dla mnie to śmieszne, jak raz ja wzięłam, żeby Tż zawiózł mnie do lekarza z tą nogą (jego był w naprawie) to biegał jak nienormalny i patrzył czy ten samochód w całości jest. Nie wiem chyba jakoś sobie radzę w życiu i studiuję i sama na stancji jestem i korepetycji udzielam, a i tak wszystko każdemu nie pasuje. |
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
Ale dlaczego rodzice nie reagują? Może on ma naprawdę coś ze zdrowiem psychicznym, bo bez przesady, ale tak 'normalni' ludzie się nie zachowują.
Twój TŻ próbował coś z tym zrobić? Biorąc pod uwagę taki charakter, to może niedługo się wyprowadzi i będziesz mieć spokój... a jak nie, to trzeba się nim odpowiednio zająć... Może nastraszyć TŻ-em? Ale tak poważnie. Spłoszy się chłopak i nie będzie już taki odważny
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
Wyprowadzić to się prędzej ja wyprowadzę niż on. Jestem tutaj tylko w wakacje i dłuższe wolne, czasem weekendy.
Tż straszyłam, ale Tż chyba woli też nie mieć z nim nic do czynienia. Jak te głupie sms mu pisał, to odpisał mu żeby mnie w spokoju zostawił. Sama mama mówi, że coś mu brakuje. Ale nikt z nim nic nie robi. Zresztą mam go gdzieś. On normalny na pewno nie jest, bo kto bierze małego kotka i podrzuca nim w powietrze, a potem wrzuca na czubek drzewa. |
|
|
|
#2946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co ćwiczysz? ![]() dzisiaj mam wyniki drugiej tury na administrację, proszę o kciuki ![]() ![]() a tak w ogóle to mam kotkę - Leilę Ma 1,5 miesiąca, jest biało-szara. kochana po prostu
|
|
|
#2947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kqq, wybacz, ale takie osoby mam ochotę rozszarpać na strzępy. Nie znoszę jakiejkolwiek złośliwości wobec zwierząt i małych dzieci. Wytrzymasz jeszcze trochę i się odizolujesz a póki co nie martw się nim albo przywal mu tak, żeby nie wstał, wtedy na pewno dokuczać nie będzie ![]() Choco, trzymam kciuki!
|
|
#2948 |
|
Konto usunięte
|
kateel, gratuluję!
szoko, trzymam kciuki ![]() idę posprzątać w domu, bo syf, dobrze że w sobotę już jade |
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
gratuluję spadków
![]() Szoko, trzymam kciuki! ![]() Eluvtus, mi koktajle z płatków owsianych też nie podeszły, ale mogę polecić budyń jaglany, pyyycha. ugotowaną kaszę jaglaną blenduje się z dowolonymi dodatkami, może być kakao albo owoce + jakieś słodzidło + odrobina mleka i gotowe, na jadłonomii chyba konkretniejsze przepisy są. |
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
Pokazuje kiciusia
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2951 |
|
Konto usunięte
|
Ojesuuuu
Ładnie się uczę dzisiaj, już pół kodeksu karnego przeczytałam |
|
|
|
#2952 |
|
Zakorzenienie
|
wika, dostałam smsa, że nasze zamówienie już wysłane i dojdzie do mnie 18.07.
Pewnie paczuszkę do Ciebie puszczę w poniedziałek, bo w weekend nie będę miała dostępu do poczty. ![]() ---------- Dopisano o 12:58 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ---------- szoko, jaki koteł do tulenia
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
szoko, ale śliczniasty!
akto, a mogłabyś puścić np. w piątek 25? bo ja teraz w sobotę wyjeżdżam i wracam w niedzielę 27 a nie wiem czy ktoś będzie w domu akurat. Chyba że najpierw chcesz przelew to mogę Ci wysłać w niedzielę jak wróce a wyślesz mi w poniedziałek 28.07. mam nadzieje że zrozumiałaś moje skołatane myśli.
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
o ranyyyy
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
wika, spoko, mogę wysłać 25.
Myślałam, że może chcesz szybką wysyłkę, ale jak wyjeżdżasz to faktycznie lepiej poczekać na Twój powrót. Z hajsami mi nie spieszno, rozliczymy się po wysyłce.
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczyny
Czuję się strasznie zmotywowana do dalszej walki!Cytat:
Trzymam kciuki!!! A kotałkę skąd? ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;47324902] idę posprzątać w domu, bo syf, dobrze że w sobotę już jade Zazdraszczam ![]() Cytat:
![]() Jaka piękna kuleczka |
||
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Eluvtus to rozmiar 12, czyli nasza polska L, na mnie lekko w biuście za duża to nie musisz chyba aż tyle gubić
![]() aante ja bym musiała drugą torebkę nosić na żarło
|
|
#2958 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Moim listonoszom i rodzince w tej sprawie nie ufam.. Kiedyś tata zamawiał coś do auta a mój brat i mama mieli pilnować paczki. I w dzień w który miała nadejść...brat zamknął się w pokoju ze słuchawkami w uszach myśląc że mama odbierze a mama zamknęła drzwi i poszła spać po pracy. Tata później dzwoni a mama z bratem wielce zdziwieni i później wyszło szydło z worka.
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
szoko kciukam i podziwiam kotełka
kqq Twojemu bratu brakuje, ale porządnego w☠☠☠☠☠☠☠u. Nie koniecznie fizycznego, ale może psychicznego. Nie znoszę takich chłopczyków, co myślą, że są panami świata, a z takim nawet byłam
|
|
#2960 |
|
Konto usunięte
|
kateel, jak chcesz to mogę Ci wysłać kartkę z Łeby
|
|
|
|
#2961 | |
|
Zakorzenienie
|
Kiciuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuś!
Cytat:
z płatków zrobiłam, bo wystarczyło zalać wrzątkiem i poczekać 2 minuty. Właściwie, nie jadłam jeszcze nigdy kaszy jaglanej... i boję się spróbować uwielbiam za to kaszkę mannę na mleczku, oczywiście pełnotłustym, najlepiej z kremówką Fan, to teraz nawet bym wlazła Ech, tęsknię za moimi starymi ubraniami
Out here I'm judge, jury and executioner. Edytowane przez Eluvtus Czas edycji: 2014-07-16 o 14:03 |
|
|
|
|
#2962 |
|
Konto usunięte
|
Jaki słodki kotek. Mama ma teraz małego czarnego.
Mi koktajle z mlekiem nie smakują. A płatki owsiane jem albo w owsiance, albo miksuje do omletu. Ugotowałam mojego pierwszego glutka lnianego do włosów. Dodałam trochę świeżego soku z aloesu i trochę oleju kokosowego. Zobaczę jak się będzie sprawował zamiast żelu. Edytowane przez 8f44be8657be3d2a3733d9c7d3db3d2234bdc5f1_65838332e9b82 Czas edycji: 2014-07-16 o 14:39 |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Usmażyłam sobie właśnie 3 patelnie placuszków serowych
Jajka, ser biały, odrobina cukru i cynamonu, trochę mąki dla zagęszczenia, wysmażyłam pół porcji, do drugiej połówki dodałam kakao, więc mam trochę białych i trochę ciemnych.
|
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
A ja zjadłam makaron kolanka z listkami szpinaku i kalafiorem, czyli projekt: czyszczenie zamrażarki
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zupkę miała i makaronu trochę z wczorajszym sosikiem zjadłam. No i kawałek ciasta, ale za pyszne jest
|
|
#2966 |
|
Konto usunięte
|
Ale obżarstwooooo
więc dzisiaj kupiłam tylko arbuza, gruszki i lody, ale wodne, to się nie liczy jak słodycz
|
|
|
|
#2967 |
|
Zakorzenienie
|
kateel gratuluję spadku wagi
![]() po cichu zazdroszczę i jem trzeci kawałek ciasta. Od jutra
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 | |
|
Zakorzenienie
|
żebyś wiedziała, to typowa przytulanka mamusi
Cytat:
moim zdaniem masz bardzo ładne nóżki i nie potrzeba Ci ćwiczeń kotełkę od znajomego weterynarza, dlatego jest bardzo czyściutka i zadbana ![]() [1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;47326536]kateel, jak chcesz to mogę Ci wysłać kartkę z Łeby ej ja chcę ![]() Leilia dziękuje za wszystkie komplementy i macha do Was łapką ![]() Dziewczyny, dostałam się na administrację!!
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
zdałam wczoraj, ale męczę się znowu z migreną ![]() Odebrałam kilka zamówień i muszę ogarnąć pudła i ciuchy, jakieś rzeczy oddać... Jutro znowu jadę do rodziców na kilka dni. ---------- Dopisano o 17:44 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ---------- ![]() I gratulacje |
|
|
|
#2970 |
|
Konto usunięte
|
hej
kateel brawo oby tak dalej ![]() Choco gratuluję! weszłam dzisiaj na stronę wydziałową, patrzę wyniki drugiej tury, wchodzę i jesteś taki ze mnie detektyw Soph i przytulam od dwóch godzin siedzę nad pracą, poprawiam wczorajsze i dzisiaj jeszcze chcę napisać dwa podrodziały a i jak któraś chciałaby ode mnie kartkę znad morza to też mogę wysłać
Edytowane przez f88fd72a1baff1f55628bb9023d16cbac19cdced_65c025028a53e Czas edycji: 2014-07-16 o 17:48 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:41.

Mierzyłam się dzisiaj z rana i powiem Wam, że od 1.07. są spadki. Najwięcej w talii i pępku, bo po 3 cm. W pasie, pupie i udach po 1 cm. Łydki bez zmian. Waga też pomału leci w dół. W sumie spadek o jakiś 1 kg 

z płatków zrobiłam, bo wystarczyło zalać wrzątkiem i poczekać 2 minuty. Właściwie, nie jadłam jeszcze nigdy kaszy jaglanej... i boję się spróbować