|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Razem schudniemy 20kg! - część VIII
soldus
![]() ja nie dawno wstałam ![]() mąż wyjechał o 3 w nocy i potem tak spałam bo spałam.Wstałam po 7 zjadłam śniadanie i poszłam spać dalej ![]()
#2942 |
Wtajemniczenie
|
II sniadanko lekko zmodyfikowane
![]() Persymona, jablko, sliwki, zurawina suszona pysznie ![]() Normalnie mam nowe sily do odchudzania ![]()
#2943 |
Zakorzenienie
|
Martuszka ale szczujesz
![]() ja zjadłam zwykłe jabłuszko ![]()
#2944 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry
![]() Standardowo spóźniona na zajęcia ![]() ![]() Martuszka, zrobię te naleśniki choćby nie wiem co! A możesz mi przybliżyć jakoś smak mleka migdałowego? Kokosowe jest mi dobrze znane ze względu na uwielbienie kuchni tajskiej ![]() Na śniadanie jajecznica z 2 jaj z pieczarkami, papryką i szynką + 2 kanapki z serkiem pleśniowym, serem żółtym gouda fit, papryką, pomodorkiem i bazylią. Generalnie dogodziłam sobie ![]()
Padłaś? Powstań, popraw koronę i zasuwaj! ![]() obieżyświatka, pożeraczka lodów antylight, wiecznie spóźniona Śpiąca Królewna size plus, będąca jednocześnie nałogową coffeeholiczką i poszukiwatorką księcia z bajkiem ![]() 104-99-96,8... |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Wtajemniczenie
|
Eliza a bo ja uwazam, ze na ladnym i kolorowym jedzeniu przyjemniej sie chudnie
![]() ![]() Medzia jest slodkawe w smaku i o lekko orzechowym smaku. Ogolnie mam w domu 3 mleka: -migdalowe - 24 kcal/100ml, 1 szklanka pokrywa 30% zapotrzebowania na wapn -kokosowe - 20 kcal/100 ml, tak samo z wapniem (oczywiscie do koktajli mam te geste mleko kokosowe, ono jest kaloryczne). Ty pewnie wiesz o jakie mi chodzi. -ryzowe - 38 kcal/100ml Ale sobie dogodzilas ze sniadankiem ![]() ---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:56 ---------- KASIULA ![]() ![]() ![]()
#2946 |
Zakorzenienie
|
Medzia ale sniadanko
![]() dziewczyny miejcie litość ![]() ![]()
#2947 |
Wtajemniczenie
|
Eliza a co masz dobrego na obiad? tez nas mozesz poszczuc
![]()
#2948 |
Konto usunięte
|
Martuszka- Dzięki za miłe przyjęcie :-* Wątek to już chyba nasz styl życia, nie widzę innej opcji. W każdym razie będziemy walczyć, razem ;-)
Sezonu nie ma, ale nadal pracuję 6-7 dni w tygodniu po 12-14h. Łatwo nie jest, ale ze względu na siebie jestem w stanie wykradać godziny na ćwiczenia. Szczurek- :-* ![]() ![]() Eliza- ![]() Martuszka- Jakie ty cuda jesz! Aż chce się odchudzać !!! |
![]() ![]() |
![]() |
#2949 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Dziś odbyłam rozmowę sama ze sobą o tym co sama sobie zrobiłam. Przytyłam i jestem okropnie z siebie niezadowolona. Praca zabiła mój wyrobiony tryb jedzenia, ćwiczeń, spania i generalnie całego życia. Sezon się skończył, a moje dobre nawyki żywieniowe nie powróciły. Jestem chodzącym dramatem. Wkładałam sobie w głowę, że do tego nigdy nie dojdzie. Jednak doszło. Doszło bardzo. Niedługo dojdę wo wagi, z której startowałam w 2012 roku. Także jestem pośmiewiskiem sama dla siebie i pewnie dla innych. Czuję się ze sobą źle....bardzo źle. Rozpaczając nad swoim losem zjadłam 0,5kg lodów. Zrobiło mi się mnie żal jeszcze bardziej. Poszukałam w mojej głowie tych emocji, które miałam odnosząc kiedyś sukcesy. Cóż się okazało? Okazało się, że te emocje płynęły z tego miejsca i nie ma opcji żeby powróciły bez niego. Dlatego się kajam. Proszę o wybaczenie, o głosy krytyki, o mobilizację, o Was...jak kiedyś :-*[/QUOTE] Powiedzenia, z nami dasz radę ! ![]() U mnie ok, dieta dobrze, chociaż ostatnio podjadam trochę czekoladę. ![]() ![]() 1) makaron pełnoziarnisty z wieprzowina, sosem pomidorowym i awokado 2) owsianka z kokosem, rodzynkami, orzechami, bananem i mlekiem sojowym niesłodzonym 3) grahamka z masłem orzechowym i bananem 4) jajecznica z płatkami owsianymi, serem pleśniowym, szpinakiem, mozarella i borówkami
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Martuszka ja mam dzisiaj filet z kurczaka,warzywa na patelnie z makaronem (bezglutenowym )
#2951 |
Wtajemniczenie
|
OJP a dlaczego z puszki? znaczy marynowane do spaghetti? o fu!
![]() Swieze pomidory, swieza papryka, swieze pieczarki ![]() Winogorna - 300g To nie byl moj udany jadlospis, nie byl zly ani nie byl dobry ![]() Co do drugiego to pisalam pozniej ze zmienilam i zamiast koktajlu z owocami mam ser z pomidorem ![]() Ale dzieki za zainteresowanie moimi jadlospisami ![]() Eliza to tez super ![]() Soldus no widze ze juz po wazeniu ![]() ![]() Atrakcyjne jedzenie to podstawa! OJP maslo orzechowe robisz sama? wyglada jak domowej roboty. Dalabys przepis?
#2952 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Właśnie gdzieś mi mignęło coś o marynowanych pieczarkach, dlatego pytałam. ![]() Ja staram się używać jak najmniej cukru, herbaty prawie w ogóle nie piję, a jak już się zdarzy raz na kilka miesięcy, to tylko gorzką. Jedynie na co sobie pozwalam to cukier w owocach, bo soków nie piję (chyba, że z pomarańczy pół szklanki raz na 2 tygodnie lub rzadziej), cały czas jadę na wodzie. ![]() ![]() A masło kupione, czytałam przepisy i może zacznę robić swoje. Chleb też chciałabym robić swój, tylko piecyk mam słaby, więc pewnie nie wyjdzie. Moja micha do teraz: 1) owsianka z rodzynkami, kokosem, orzechami, mlekiem sojowym niesłodzonym i bananem 2) sałatka owocowa - 1 x pomarańcza, 1 x kiwi, 1 x jabłko 3) sałatka - sałata lodowa, ogórek, pomidor, awokado, mozarella, ocet balsamiczny, pieprz (zdjęcie poniżej).
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Wtajemniczenie
|
OJP ja nie slodze ani herbaty ani kawa. Odkad przeszlam na diete. Tak sie przyzwyczailam, ze slodkie mi nie smakuje.
Moj obiadek, dorzucilam tez innych owocow morza ![]()
#2954 |
Wtajemniczenie
|
OJP a moze kup sobie maszyne do chleba? nie sa drogie.
Ja powoli przymierzam sie do pieczenia wlasnych bezglutenowych chlebow.
#2955 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
To tyle dobrze, ale i tak usunęłabym mango i wszelakie dżemy z jadłospisu. ![]() Ryby tak, ale owoce morza nigdy mi nie smakowały. ![]() Też o tym myślałam. ![]() ![]()
"Eat clean, train hard and surround yourself with those on the same mission as you". Aparatka: 16.08.2007-10.09.2009 11.03.2015-? Walczę: 82,6 kg --> 80,2 kg --> 75,9 ? cel I: 79 kg cel II: 75 kg cel III: 71 kg "Per aspera ad astra". Edytowane przez ojp Czas edycji: 2014-10-26 o 13:27 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Wtajemniczenie
|
OJP wez prosze pod uwage ze nie jem glutenu ani nic z laktoza. Twarogi odpadaja do nalesnikow. Wiec nalesnika jem z dzemem
![]() Tak osmiorniczka ![]()
#2957 |
Konto usunięte
|
Martuszka- Zgadnij co zrobiłam? Jak zwykle żeby się zmobilizować do ćwiczeń kupiłam nowy strój na siłownię
![]() ![]() Trzymam się dzielnie. Bardzo intensywnie motywuję się wewnętrznie i karcę za chęci podjadania. Ciężko pracować w restauracji ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Wtajemniczenie
|
Soldus heheh stary, sprawdzony numer
![]() ---------- Dopisano o 16:01 ---------- Poprzedni post napisano o 15:32 ---------- Jedzonko na jutro: I. Focaccia bezglutenowa z jajkiem sadzonym, pomidorem i cebulka II. Jablko, orzechy wloskie III. Pulpety z piersi z kurczaka w sosie pomidorowym, romanesco, ryz IV. Romanesco z sosem czosnkowym (jog. nat. bez laktozy) i chlebkiem kukurydzianym V. Salatka z serem kozim
#2959 |
Zakorzenienie
|
nie no wchodzę na wątek ,a tu znowu pełne talerze pyszności
![]()
#2960 |
Konto usunięte
|
Martuszka- Chyba nic nie działa na mnie lepiej niż nowy gadżet na siłownię czy ubranko. Czuję się pewniejsza siebie i nie zwracam tak uwagi na różnicę między mną, a super laskami, które tam spotykam
![]() Mam wielka nadzieję an to, że pierwszy dzień diety wprowadzi mnie w trans odchudzania. Zmierzam jutro stanąć na wadze. Wiem, że nie powinnam, ale liczę na to, że mnie zmobilizuje. |
![]() ![]() |
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
ja też jak zaczynam fitness po wakacyjnej przerwie to kupuję nowe ciuchy
![]() ![]()
#2962 |
Wtajemniczenie
|
Zdecydowanie kobiety tak maja
![]() Soldus ja sie waze codziennie i kicham na to ze nie powinnam ![]() Wlasnie pije herbate z imbirem. Tak cieplutko mi sie zrobilo ze siedze w podkoszulku na ramiaczkach ![]()
#2963 |
Zakorzenienie
|
zrobiłam ten omlet z mikrofali,ale muszę następnym razem dać na 2 minuty ,a nie 3 bo trochę suchy był ,ale zjadliwy
![]() |
#2964 |
Rozeznanie
|
Dziewczynki,
także i ja, skruszona wracam niepewnie.... Miałam okropny czas w życiu, co niestety skutkowało także odpuszczeniem sobie na takich płaszczyznach jak waga i zdrowie... Ale to tym może później... wiec nieśmiało witam się ponownie, przygarniecie ? ![]() ![]()
#2965 |
Wtajemniczenie
|
Szafirowa jak nie jak tak
![]() ![]() ![]()
#2966 |
Zakorzenienie
|
szafirowa pewnie
![]() coraz nas więcej ![]()
#2967 |
Wtajemniczenie
|
Medzia zapoczatkowalas akcje WIELKI POWROT
![]()
#2968 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja byłam dzisiaj na siłowni, jak mam wolne to po prostu korzystam ile się da. ![]() Wrzucam foto - po lewej marzec 2014, po prawej z dzisiaj. Nie robiłam żadnych ćwiczeń na brzuch, dopiero od około 2 tygodni zaczęłam i mam nadzieję, że coś się tam powoli wyrzeźbi. ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
kurcze ojp ale różnica
![]()
#2970 |
Wtajemniczenie
|
OJP
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:34.