|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2941 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Cytat:
---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:24 ---------- zrobiłam sobie kolejne 6 minut twisterka. ide Lenki ubranka złożyć
|
|
#2942 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XI
Migotka szkoda, że nie zostajecie
A co do szpitala to on jest na skrzyżowaniu i napewno zobaczysz gdzie stoją albo podjeżdżają karetki tam wielkimi literami będzie napisane izba przyjeć, wejdziesz po prawo będziesz miała szatnie , za szatnia skręć w prawo i zaraz pierwsze drzwi po lewo. Tam sie zgłoś ! Kluska, jesteś masterem, sama do wiedźmy Doba z Ciebie synowa ![]() Arletko, mam nadzieje, że z nogą nie jest aż tak źle.
|
#2943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam najwzyklejszą wanienke na 102 cm.
Życie jest po to aby walczyć. Gdy upadniemy trzeba powstać z honorem i nie poddawać się,chociaż zabrakłoby sił na dalszą walkę. Zawsze istnieje inne rozwiązanie, nadzieja która trwa zawsze. Domiś-30.12.13 godz 11:05 Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
mysia no ryse na nodze mam niezłą,dookoła niej spuchniete i sine...
---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- a jak w niej kąpiesz Domisia? na gąbce,siedzisku czy bez niczego?
|
#2945 |
|
Wtajemniczenie
|
Jestem i ja.
Piękna pogoda, więc korzystałam ze spaceremi, potem zakupy, do rodziców i wieczór. Ja nie wiem kiedy to leci. Lila na wizaż to tylko przez telefon, jak karmię małego albo siedzę w sypialni gdy śpi. Do kompa nie mam nawet kiedy podejść. Co tak Natanek dał dziś czadu? Coś mu zaszkodziło? Mam nadzieję, że nocka będzie spokojniejsza ![]() Kluska mama pewnie nieświadomie Cię wkurzyła. Co do teściowej to w paszczę lwa! Też tak czasem palnę w rozmowie a potem w domu myślę po co mi to było Zophie fajnie masz z mamą, korzystaj super, że przeprowadzka tuż tuż ![]() Iza może zwolni się miejsce dla Domisia,.a jak nie to stres mniejszy z rozłąką, bo mam nadzieję, że z pracą wyjdzie po Twojej myśli i żłobek nie będzie konieczny. Kaszkę po 4 możesz spokojnie dawać, w drugą stronę gorzej czyli za wcześnie nie podasz kaszki dla roczniaka np bo tam może być gluten itp. Mysia co tak dziś małorozmowna? Ewcia pewnie sprząta sajgon jak łazienka damy? I co u Kostusia?Gianka co z tym kaszelkiem? Kuba od dwóch dni kaszle. Zauważyłam , że to przy gaworzeniu i nerwach tak jakby udaje i śmieje się. Na początku myślałam, że go coś drapie, ale chyba nie. Chyba cieszy go nowy dźwięk, a ja osiwieje. Arlerko co to ten twister? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 21:01 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- Arletko ja mam wanienkę tega średnia. Kąpie bez niczego, a od wczoraj najpierw na siedząco bo trzyma się rączkami brzegów, ja asekuruję i myję, a potem na leżąco ale wtedy to sajgon bo chlapie tak , że cała łazienka pływa i tylko patrzy na mnie i śmieje się z tego co zrobił Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
|
#2947 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
za motywacje
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
ja właśnie mam zwykłą tyle ze mała, i najpierw kapałam na siedzisku i było super,niestety mała przestała sie miescic,to przeszłam na gabke ale i na niej juz nie ma miejsca,a widziałam tyle rzeczy do kapania ze szok, wanienki jakies dmuchana,składane,wiaderk a.
---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- czy działa? no nie wiem,czytałam opinie ze tak. kupiłam go chyba ze 4 lata temu ale oczywiscie nie chciało mi się cwiczyc ale jak patrze na ten swój brzuch,boczki,kg i jeszcze Gianka wczoraj 46kg to myśle trza zaczac coś robic bo samo nie pójdzie ![]() ---------- Dopisano o 21:09 ---------- Poprzedni post napisano o 21:08 ---------- a próbowałam innch cwiczeń to za☠☠☠iscie mnie boli kregosłup,zrobic swiece,czy brzuszki graniczy z cudem, wogóle położyc sie na płask jest mi strasznie trudno bo boli.
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
hej,
ja zaczynam od pytania...co dla niemowlaka na ukąszenia owadów? Arletko, też układam rzeczy Jaśki, i szczerze mam dość...jakby coraz więcej
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja ostatnio dostałam 2 wielkie reklamówy ciuchów,ale na 6-9 i 12 m-sc na szczescie.na 3-6 było mało. a w szafie mam 2 wielkie worki tez juz odłożone.pewnie i tak w połowie nie pochodzi
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że kiedyś będzie lepsza okazja do tego aby się spotkać Dziękuję kochana za "nawigację"
|
|
|
#2952 |
|
Wtajemniczenie
|
Agabi fenistil junior czy coś takiego, ale nie wiem od ilu miesięcy można. Z domowych to chyba okład z sody. Biedna Dżas.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2953 |
|
Zakorzenienie
|
spadam do wyrka
miłego
|
#2954 |
|
Wtajemniczenie
|
spoko dziewczyny, nic nie ugryzło...szykuję się do lasu
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
nie strasz kobieto
![]() Hanka po szczepieniu nieswoja, spać nie może powieki opadaha a ciało się wierci. chciałam sprzątać a chyba się wykapie i położę z niąWysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka, a w pracy sie troche dzialo, potem bylam na pazurach i dopiero o 20 wrocilam do domu. Jakas jestem wymaczona dzisiejjszym dniem.
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
Kluska, a na co dostała? bidoczka. Gdzie śpisz? dalej podłoga, czy wróciłaś na salony
![]() ale się dzisiaj ze starym pożarłam...no jak zwykle poszło o bałagan w domu...bo jest bałagan i on nie może z tym wytrzymać...a ja wracam z rehy a stary na balkonie się opala, drzwi od zmywarki otwarte, ale nic nie wyładowane...ale to ja robię bałagan i nic nie robię w kierunku żeby go nie było, a i jeszcze mu zazdroszczę tej siłowni...boshe, jakie to płytkie
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi ostatnia dawka 6w1 była. strasznie się martwię, od 15 min się nie wybudza to też już się denerwuję
haha stary jest kozak wreszcie pogoda mu sprzyjała to korzystał ![]() u mnie wesoło, tż co wieczór próbuje się na krzywy ryj wprosić do mojego "łoża". jeszcze trochę i wszyscy we 3 będziemy spać na podłodze a łóżka zostaną dla kotów.
24.09.2011 ![]() II kreski - 09.05.2013 23.12.2013 o godz. 2:35 urodziła się Hania ![]() Pyza dorasta |
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny przepraszam że dopiero piszę i nie cytuję ale dosłownie padam na pysk
wielka Lofka dla Was
|
#2960 |
|
Wtajemniczenie
|
Ruda, mimo tego całego zła które nam fundujesz (nie cytując) lofka
ja już się oto pytałam, ale nikt (zupełnie nikt) mi nie odpowiedział...czy Wasze dzieci też się pocą jak szczurki w nosidełkach - fotelikach samochodowych? W moim maxi cossi Jaśmina wygląda jak po saunie Kluska, to mówisz że na krzywy ryj...dzisiaj jedną ręką, jutro dojdzie korpus, pojutrze noga, to na weekend akurat przypełza
25.12.2012 - zaręczyny 18.06.13 II kreski - rośnij zdrowo Jaśminko 07.03.2014 wreszcie jesteś http://fajnamama.pl/suwaczki/w0e0032.png Edytowane przez agabiwro Czas edycji: 2014-07-02 o 22:11 |
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
Agabi moja się nie poci ale koleżanki córka (teraz 11mcy) od początku jest się mokra jak mysz po foteliku (też maxi cosi), jakimkolwiek kombinezonie czy czapce.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#2962 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
idę spać...dobranoc
|
|
#2963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:17 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- Yss kiedy miała być w domu? --------------------------------------------------- w ogóle powiem Wam dziwną rzecz. nie pamiętam kiedy się tak wysypiałam jak tu na podłodze. tzn wiem- 6,5 mca temu nie jest może szczególnie wygodnie ale po prostu śpię jak suseł. jakbym przestała czuwać. do tego ten dziwny zapach pieluch, dziecięcego prania. zapach Hanulki dobranoc zatem Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#2964 |
|
Wtajemniczenie
|
Agabi jak mogłam przegapić Twoje pytanie
Tż dobry, letnik na balkonie się znalazł ![]() Kluska walcz o swoje terytorium, niech tż się nie wprasza. A swoją drogą po co ludziom sypialnie , łóżka, cuda jak wystarczy podłoga cieszę się, że się wysypiasz.Mysia odpocznij, jutro będzie lepiej Kuba coś kręci się i popłakuje znowu przez sen mam nadzieję, że przejdzie Spokojnej nocy Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 23:56 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Ewcia oj bedziesz musiała nam wynagrodzić nieobecność Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2965 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Witam!
Znowu wracam do trybu nocnych zmian. Dolecieliśmy wczoraj cało i bez problemów. Dziś cały dzień lataliśmy po mieście. Dopiero teraz znalazłam czas żeby was nadrobić. Pewnie już nie aktualne, ale i tak Ci napiszę. Pierwszy sposób to rozgnieść awokado z 1-2 łyżkami serka śmietankowego i lekko pokropić sokiem z cytryny. Taką wymieszaną pastą smarować tosty - pycha! A drugi przepis, to mus czekoladowy!!! Tu masz przepis: http://lepszysmak.wordpress.com/2012...s-czekoladowy/ Gratulacje!!! Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Arletka Mi się fryzurka podobała. Uśmiechnij się tylko ![]() Co u nas... W poniedziałek mieliśmy przygodę. Odkręciło nam się w trakcie jazdy koło od samochodu!!! Nikomu nic się nie stało, ale akacja była. Chyba teściowa najbardziej się zestresowała. Z wieści zarodkowych, tak jak pisałam wszystkie te z tego cyklu obumarły. ☠☠☠☠☠☠☠*ne 23 pęcherzyki i nic nie zostało , jeden zdrowy jest na zimowisku... a ostatni po rozmrożeniu też odpadł z rozgrywki. Został nam tylko 1... mam mega doła i nie wiem jak sobie z tym poradzić.Ja czuję się dobrze. Czasem mam te durnowate małpowate bóle, które jak wiadomo mogą być od fasolki a mogą być i z dupy wzięte. Panikuje bo czasem mam wrażenie, że mój "czujnik ciążowy", czyli sutki bolą mniej. Jestem mega obciążona psychicznie. Czasem wydaje mi się, że jest ok i "kropek" sobie tam rośnie. A potem wszystko widzę czarno. Brakuje mi dobrych słów od jakiegoś lekarza, czy embriologa. Kogoś kto powiedział by mi, że nasz zarodek jest silny i zdrowy i będzie dobrze. Mam wyrzuty sumienia, że on tam walczy a mnie nachodzą ciemne myśli i go nie wspieram. A potem znowu są takie godziny, że wierzę że on tam jest i rośnie. Wszyscy mówią, że będzie dobrze, wieżą w nas, a ja jestem taka rozbita. Nie mam w sobie spokoju, że będzie dobrze. Nie mam też przekonania, że będzie źle. Ja nic nie czuję. Dowiedziałam się, że na te chrzciny to potem najbardziej cisła teściowa a nie szwagierka. Bez komentarza... W każdym razie papierki załatwiłam, wyspowiadałam się. Nawet się pomodliłam za "kropka". Nie wiem co mam jeszcze. Idziemy zaraz spać. Rano się budzę i mam jakieś dziwne wrażenie, że te całe IVF to był sen i nic tam nie ma. Dobranoc/Dzień Dobry |
||||
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Nas wczoraj odwiedzili znajomi wiec posiedzieli do 22 przez to mala nie moglam wykapac a nie znosze tego!ale coz.No i caly dzien walki z butla niestety przegrywam ![]() Od wczoraj mala ma ciagle czkawke a ja juz swiruje, tu niby jakies pokaszlywanie tu czkawki cholera osiwieje...ale je nie ma goraczki wiec pewno tragizuje. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2967 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej!
Yss kciukuje , to znak, że tylko jeden mały kropek, bo to będzie TEN KROPEK ![]() Gianka Natka marudzi z butlą znowu Idę myć głowę i już na samą myśl mam zły humor. Znowu kłębek włosow poleci dziś startuje z naftą, bo ten szampon z Ives Rocher robi mi jeden mega kołtun, wiec co nie wypadnie to to wyrywam przy rozczesywaniu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Yss kochana glowa do gory ja wierze ze kropek tam rosnie w tobie i wszystko bedzie dobrze
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Yss ja wierzę w to, że to ten Kropek
![]() Dzień dobry
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
Ziajka nic nie mow o wlosach
okropnie mi leca :/ mysle o amp z vichy kiedys byly dla mnie super ale sa dosc drogie niestety .dla mnie najgorsze ze mimo spinania Natka ma ogrom wlosow na sobie :/A pow moze masz jakis sposob jak jej ta butle podac , ona nawet zassac nie chce poczuje silikon i cyrk na kolkach ja juz jestem zrozpaczona i znerwicowana przez to a jak ja tylko biore na reke to juz rekami cyca szuka i za chwile zobaczy butle i wrzask a glodzic jej nie chce Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:07.

Tak chyba jeszcze nie dawał czadu, wył jak pies i za nic nie dał się uspokoić...

A co do szpitala to on jest na skrzyżowaniu i napewno zobaczysz gdzie stoją albo podjeżdżają karetki tam wielkimi literami będzie napisane izba przyjeć, wejdziesz po prawo będziesz miała szatnie , za szatnia skręć w prawo i zaraz pierwsze drzwi po lewo. Tam sie zgłoś ! 

za motywacje

wielka Lofka dla Was

nie jest może szczególnie wygodnie ale po prostu śpię jak suseł. jakbym przestała czuwać. do tego ten dziwny zapach pieluch, dziecięcego prania. zapach Hanulki