|
|
#2941 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu
Świetne futrzaki
My mieliśmy mini sesję po obiedzie na weselu,bo przy restauracji był cudny mały park(zajęło to ok20min). A właściwą ok 3tygodnie po ślubie i 3 fotografów ganiało nas chyba ze 4godziny po browarze Sent from my LG-P700 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#2942 |
|
Rozeznanie
|
Od sierpnia planuje iść do pracy. Planowałam dłużej zostać z dzieckiem, ale czasem plany się zmieniają. Podjęliśmy decyzję, a teraz mam łzy w oczach.
---------- Dopisano o 06:52 ---------- Poprzedni post napisano o 06:49 ---------- Dziś wyjeżdżamy do Wisły na 3 dni, 20 lipca do Krynicy Zdrój na tydzień, później na parę dni na wieś do rodziców. |
|
|
|
#2943 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry wszystkim, ja od rana mam mnóstwo energii, wstawiłam pranie, nakarmiłam zwierzaka i ogarniam mieszkanie, a TŻ śpi. jest bardzo ładne słoneczko - oby prognoza się nie sprawdziła, bo pokazuje zachmurzenie...a tak to człowiek by poszedł poleżeć nad wisłę na leżaczki.
Zaraz zabieram się za porządek w kolorówce - niestety, jak pisałam, mam ją za darmo i niepotrzebnie zbieram - wywaliłam tyle kredek do oczu ostatnio... a tu drugie tyle czeka jest też akcja denko przed przeprowadzką, żeby wykończyć wszystkie maseczki, maski, małe żele i mniej nosić. Właśnie dziś wyskoczyło mi na facebooku i poważnie się zastanawiam czy nie kupić hehe ![]() ![]() Dla wszystkich wstających kawusia ![]() |
|
|
|
#2945 |
|
Konto usunięte
|
mogę wysłać pocztą, tylko napisz, co potrzebujesz
Edytowane przez 201608160903 Czas edycji: 2014-07-13 o 09:11 |
|
|
|
#2946 |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry. Bluza świetna! Ją obecnie robię denko ale z pielęgnacji. Pogoda faktycznie piękna,zjem śniadanie i idę ogarnąć mieszkanie
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Hej,
A ja uwielbiam chodzić po ciuchlandach Wstałam dzisiaj wcześniej i sobie zupę gotuję. CO by mieć coś do jedzenia po powrocie z pracy
|
|
#2948 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Bluza idealna ![]() Dziewczyny, psiak cudny i świnka też
|
|
|
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Widzę, że pędzicie z wątkiem. Można się jeszcze przyłączyć? Potrzebuję solidnego kopa do działania ![]() Mieszkam z TŻ (28 lat) i córką (7 miesięcy), sama mam 23 lata. Mieszkamy obecnie w dwóch miejscach przez co żadnego nie jestem w stanie ogarnąć na 100%. Większość czasu teraz u teściów, bo TŻ tam pracuje. Mamy tam dwa pokoje dla siebie. A jak mam zajęcia na studiach to w Krakowie gdzie moi rodzice zostawili nam 3 pokojowe mieszkanie. Takie jeżdżenie z miejsca na miejsce nie ułatwia organizacji życia, ale staram się jak mogę ![]() Największy problem mam teraz z odkurzaniem, bo jak jesteśmy u teściów to od rana do wieczora, od poniedziałku do soboty jestem sama z córką, a ona się odkurzacza boi, a w niedzielę teściowa nie pozwala sprzątać Lubie czasem coś ugotować (choć master chefem nie jestem), nie umiem piec ciast (to jest plan na przyszłość, aby się nauczyć).
|
|
|
|
#2950 |
|
Konto usunięte
|
cześć Dziewczyny!
![]() witam się z kawą Tż obudził się dziś z kacem gigantem po wczorajszym wyjściu z kolegami ale ja mam dobre serduszko więc się nim zaopiekowałam, podałam leki, zrobiłam zimny kompres i chyba udało mu się zasnąć więc jest szansa, że jak się obudzi to będzie już ok o 14 jedziemy do Jego rodziców na obiad na działkę (mieli przyjechać do nas ale stwierdzili, że taka piękna pogoda to oni zapraszają na obiad w plenerze, trochę byłam zła na początku bo oni nas ciągle gdzies zapraszają i nie dają szansy żeby się odwdzięczyć ale dogadałam się z Mamą Tż że zrobię ciasto i przyjedziemy ).widziałam, że pokazujecie swoje zwierzaki, wszystkie są słodkie! jakbym mogła to bym chętnie miała jakieś takie przydomowe schronisko z psami, kotami i królikami ![]() rise dobry pomysł z tą selekcją przed przeprowadzką, to najlepszy moment żeby się pozbyć niepotrzebnych rzeczy i nie chomikować ich w nowym miejscu udanej niedzieli Wam życzę! |
|
|
|
#2951 |
|
Rozeznanie
|
Kocham kogoś kto wymyślił worki do pieczenia kurczaka w piekarniku
zazdroszczę posiadaczom działek. Chciałabym mieć kawałek ogródka z grządką i swoimi warzywkami i owockami Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2952 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
I ja się witam z kawą. ![]() Oj.. ale mi się dzisiaj dobrze spało. Nic dziwnego, skoro zmęczyliśmy się wczoraj z TŻem porządnie. Jak zaczęliśmy od rana tak o 23 jeszcze lataliśmy na dół z gratami do wywalenia. Dzisiaj nic nowego, działamy dalej. Poza tym planuję uskutecznić trochę jedzenia obiadowego, bo przy tym rozgardiaszu i fakcie, że mamy kuchnię w częściach po troche w każdym pomieszczeniu, a zlew nie istnieje już w ogóle w tygodniu może być cieżko coś zdziałać. ![]() Mamy wstępnie wybraną koncepcję łazienki, chociaż planujemy wybrać się do jeszcze jednego polecanego sklepu w naszym mieście i może tam nas coś jeszcze zaskoczy, ale.. zamysł jest. Dopijam kawkę i biorę się do roboty. Miłej niedzieli dziewczyny.
|
|
|
#2953 |
|
zawsze mam racje
|
kasmirka: futro tego kota wyglada na tak miekkie, ze mam ochote poglaskac monitor
![]() Ja sie swojego kota nie dorobilam, bo tez czesto nas nie ma, a po 2 chlop powiedzial, ze on juz nie przezyje straty kolejnego zwierzaka:/. Ale czesto jestem u rodziny i tamte bestie rozpieszczam Kupuje im rozowe poslania z hello kitty itd(mimo, ze koty z tego co wiem nie widza rozu to i tak byly zachwycone)Kiedys z bratem stwierdzilam, ze trzeba zbierac kocie klaki i wyprodukowac z tego koc, to by byla boska miekkosc nie do pobicia ![]() Zastanawiam sie czy warto kupic taki grzebien dla kota: http://www.lidl.pl/cps/rde/SID-1B2BB...etail&id=17335 Kiedys jedna z blogerek pisala o furminatorze(nie wiem tylko czy miala oryginal czy podrobke) i jak pokazala ile mozna z kota wyczesac to szok ![]() W lidlu tez widze kuwete z drzwiczkami, ja wiecje placilam(a i tak byla w jakiejs promocji) z tym, ze kocur przez te drzwiczki przechodzi, a kotka nie chce i sa zdjete.Ale zawsze to i tak lepsze niz kuweta bez drzwiczek. -- Jutro tydzien wloski w lidlu, musze isc 1 dnia, bo na ten grecki dotarlam dopiero w piatek:/ Ale wiekszosc rzeczy byla, jedynie nie widzialam pasty slonecznikowej czy czegos takiego. A szkoda, ze na wloskim nie ma takich kakaowych ciasteczek z gwiazdkami, pyszne byly Same ciasteczk upiec to nie problem, ale zeby na nie dawac takie mini jasne gwiazdki to nie wiem czy by mi sie chcialo Sa w sklepach kuchnie swiata, ale po malo zachecajacych cenach.I chcialabym sie doczekac, az na kazdym serze bedzie pisac czy podpuszka jest mikrobiologiczna czy zwierzeca.
|
#2954 |
|
Konto usunięte
|
![]() Co tu tak cicho? witam się kawusią ze wszystkimi, ja już w połowie drogi do pracy. Wczoraj upiekłam ciasta na urodziny Tzta do pracy, zrobiliśmy 11km na rowerach i jakieś 4 na nogach, ale później nic nam się nie chciało i w mieszkaniu syf totalny. Oby do przeprowadzki, bo na razie możecie mnie nazywać chuj.ową panią domu co najwyżej ![]() Kashmirka jaki słodziak! Proszę go ode mnie wygłaskać ![]() I znowu poniedziałek... I znowu byle do piątku. Miłego dnia wszystkim
|
|
|
|
#2955 |
|
Wtajemniczenie
|
Zapisuje sie do fanclubu Artka
![]() Ja dzis gotuje rosol Oby wyszedl ladnie, bo specjalnie kupilam makaron rosolowy - musialam sie nabiegac po sklepach, bo w supermarketach, nawet najwiekszych - nie ma zwyklych nitek do rosolu No komedia.A ogolnie to moj dzien dzisiaj jest jak ze skeczu: 'noooooo siedzimy... nic sie nie dzieje... nuda, siedzimy... nuda... siedzimy...gadamy.. o niczym.... jenek pozdrawia... siedzimy... nuda" ![]() http://www.youtube.com/watch?v=N3UPRGwTSYs |
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie wszystkie w weekend zarobione a potem wypoczywają
![]() My w sobotę byliśmy na wycieczce w Dolinie Baryczy a potem w Krośnicach się przejechalismy kolejką wąskotorową ![]() Wczoraj za to zamówiliśmy resztę mebli do salonu i zabraliśmy naszego chomisiaka od mamy już do nas ![]() W ogole przed chwilą dzwonił nasz kafelkarz, ze ma już dekory i chciałby się rozliczyć... szybko... |
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
Byli u nas wczoraj znajomi na finale mundialu - wszystkie babeczki które podałam zniknęły
(cytrynowe z makiem) więc byłam mile połechtana w swoje kucharskie ego W ogóle o mało co by się nie udały bo TŻ mi przypomniał że zapomniałam jajek i wyskrobałam ciasto z papilotek, dodałam 2 jajka i wstawiłam do pieczenia
|
|
|
|
#2958 |
|
Zakorzenienie
|
Królowo
![]() Dziś poniedziałek a ja mam wolne Udało mi się wywalczyć, w środę mam obronę i chcę się trochę przygotować.
|
|
|
|
#2959 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() kuwety tez mamy kryte, moim zdaniem dużo bardziej higieniczne i eleganckie, nie wyobrażam sobie mieć zwykłych kuwet i na widoku kocich kupek o furminatorze słyszałam, ale Artur nie lubi nawet czesania zwykłym zgrzebełkiem więc szkoda kasy wyrzucać w błoto wolę ją wydać na pastę odkłaczającą którą zjada w ilościach hurtowych żeby się nie zapchać sierścią ![]() Cytat:
dziękuję, oczywiście wygłaszczę miłego dnia i udanego tygodnia! Cytat:
jego fanclub jest całkiem pokaźnych rozmiarów, ale nie ma limitu co do ilości członków ten kot jest jak żywy pluszak, bez kitu a jeszcze słodziakuje na maksa przy każdej nadarzającej się okazji ![]() uwielbiam ten skecz! i "młodego" Stuhra ale mam dziś roboty spróbuję się ogarnąć i zajrzę do Was później Dziewczyny! byłyśmy z koleżanką przed pracą w wyprzedażowej biedronie bo mamy taką po drodze do firmy i kupiłam sobie patelnię do naleśników za całe 8,99 nie muszę mówić, że jest róziowa? jakbyście miały jakieś fajne przepisy na wytrawny farsz to poproszę miłego dnia! |
|||
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
strasznie mi się nie chciało wstawać ![]() i.... nie mogę siępogodzić z tym, że niemcy są mistrzami każdy tylko nie oni |
|
|
|
#2961 |
|
Wtajemniczenie
|
Roziowa patelnia
tez chce, bede Tz nia tlukla ![]() Wez nie wspominaj o tych mistrzostwach _agg_, moj TZ kilka m-cy temu dostal free bet na jednej ze stron z zakladami sportowymi (zwykle stawia jakies minimalne kwoty na koszykowke i tenis zeby mu sie lepiej ogladalo ) Dostal 100$ do postawienia. Postawil na Rafaela Nadala zeby wygral French Open (udalo sie), San Antonio spurs zeby wygrali mistrzostwo NBA (udalo sie)... i zeby Argentyna wygrala World Cup Wiec dzis byl na maksa rozczarowany... mielibysmy darmowy lot do Polski. Ja tam sie nie nastawialam, on zreszta tez.. ale rozczarowanie jest Edytowane przez lucyohlucy Czas edycji: 2014-07-14 o 09:26 |
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
ja zaczelam dzisiaj urlop hehe takze wypoczywam zjem sniadanie i ogarne dom bo mama w czw wraca .Mamy w lazience polke w szafce na kosmetyki itp i ledwo sie miescimy musze tam porzadek zrobic.. |
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
Heej
![]() Wstałam dzisiaj wcześniej zjadłm śniadanie i zaraz się wezmę za pisanie magisterki chyba
|
#2964 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chociaż od razu mam zamiar zapisać się na kolejne studia
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Hej hej
![]() My mieliśmy wolny weekend oboje, w sobotę zakupy, parę spraw pozałatwiać, pojechaliśmy do mojego dziadka, a wieczorem na imprezę do mojej przyjaciółki za miasto ![]() Wracać o 3 nad ranem do domu autem, z wydechem wiszącym 2cm nad ziemią - bezcenne ![]() W niedzielę trochę poodpoczywaliśmy, pojechaliśmy do teściów na obiad, a po powrocie porobiłam jedzenie na dzisiaj do pracy, zrobiłam placuszki z owocami, ciasteczka, ogarnęliśmy kuchnię, a potem oglądaliśmy mecz, TŻ z piwem na kanapie, a ja z kubkiem melisy i żelazkiem przy desce do prasowania ![]() Ale zadowolona jestem, bo poprasowałam wszystko i teraz cały tydzień nie muszę prasować, bo TŻ ma 5 koszul (a do pracy tylko w koszulach chadza). Dzis i jutro jestem w pracy, jeszcze wieczorem na zakupy mamy podjechać. W środę mam wolne, ale mam mieć próbną fryzurę A potem wolne w piątek, ale jak TŻtowi się uda, żeby też miał, to pozałatwiamy trochę spraw weselnych. |
|
|
|
#2967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja jestem uzależniona od kolorówki, zazdroszczę darmowego dostępu do niej Fajne macie te pluszaki, ja mam suczkę wyżła weimarskiego Amber i dwa koty dachowce, nazywają się Shakira i Rihanna ![]() Ahhh i wczoraj spróbowałam kapsułki z Ariela, fajny zapach zostawiają. Wczoraj też uprałam ręcznie w brodziku wielki koc wełniany i suszy się cały czas na dworze, a jeszcze pełen wody jest :P Edytowane przez JossStone Czas edycji: 2014-07-14 o 11:04 |
|
|
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Wstawię tylko Amber, bo musiałabym poszukać innych zdjęć na drugim kompie
|
|
|
|
#2970 |
|
Zakorzenienie
|
kashmirka co to za pasta odkłaczająca? to tylko dla kotów czy dla psów też jest? bo ja już nie wyrabiam z kudłami Marianowymi
![]() dziś mam lekki ból głowy po wczorajszych urodzinach tż. Ostatecznie zrobiłam sałatkę a'la grecką, i caprese bo tż wsumie też stwierdzil ze mięsna nie bedzie pasować a mi to na ręke było bo mniej roboty
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:12.

jest też akcja denko przed przeprowadzką, żeby wykończyć wszystkie maseczki, maski, małe żele i mniej nosić. 

Bluza idealna 
Tż obudził się dziś z kacem gigantem po wczorajszym wyjściu z kolegami
ale dogadałam się z Mamą Tż że zrobię ciasto i przyjedziemy

13.03.2008
spróbuję się ogarnąć i zajrzę do Was później Dziewczyny! 

każdy tylko nie oni