![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Dziewczyny z Londynu- łączmy się! Część III
[1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;54249196]Wlosów? Przeswietnym olejkiem do wlosów jest olejek z Joico K-Pak. Wlosy jak po wyjsciu od fryzjera
![]() KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ative-oil.html[/QUOTE] To olejek do zabezpieczania koncowek, a nie olejowania.
#2942 |
Zadomowienie
|
dziewczyny żeby leciec z Polski do Londynu wystarczy dowód czy musi byc paszport?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Skrzat leśny
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5424414 6]Dziewczyny pomocy ! Poszukuję jakiegoś dobrego preparatu/szamponu na łupież ![/QUOTE]
Mi zaś pomógł najzwyklejszy H&S ![]() ![]() W krajach UE wystarczy dowód. |
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Konto usunięte
|
Jeśli chodzi o włosy to popróbować można aczkolwiek to i tak zależy od typu włosów i kosmetyki należy dobierać indywidualnie. Na moje włosy nic nie działało , ciągle testowałam nowe odżywki , maski , szampony i cały czas ich kondycja była w opłakanym stanie. Dopiero jak przestałam rozjaśniać , przestałam codziennie myć- teraz wystarczy co drugi dzień i koniecznie płukać w jak najzimniejszej wodzie, oczywiście rzadko używam suszarki i prostownicy, ale teraz jak dochowałam się zdrowych włosów to nie muszę ich prostować żeby jakoś wyglądały bo i bez tego ładnie się prezentują.Mam ich teraz więcej i nie mam rozdwojonych końcówek. Używam jedynie head&shoulders przeciw wypadaniu, ale to na pewno nie jego zasługa że odżyły po prostu trzeba je czymś umyć
![]() ![]() ![]() Edytowane przez 201802082143 Czas edycji: 2016-01-22 o 08:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co do włosów to czy tylko ja w bootsie nie mogę znaleźć szamponów itd. z dove? ![]() ![]() no i jaram się jak pochodnia tak jakby dostałam pracę w zawodzie, tak jakby bo jeszcze to do mnie nie dotarło ![]() ![]() ![]() dziewczyny znacie może jakiś sklep, coś jak funciak ale z zegarkami? jeździecki też by mi się przydał, potrzebuję bacika ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Konto usunięte
|
Dziewczyny a wiecie może ile kosztuje badanie krwi na tsh ? Bo GP bez podania konkretnego namacalnego powodu nie chce dać skierowania..
|
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5431868 6]Dziewczyny a wiecie może ile kosztuje badanie krwi na tsh ? Bo GP bez podania konkretnego namacalnego powodu nie chce dać skierowania..[/QUOTE]
W UK generalnie nie bada sie bez skierowania. Jest polskie laboratorium w ktorym za caly profil tarczycowy placilam jakies £70.
![]() |
#2948 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Zakorzenienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5432002 1]Oj to trochę dużo sobie życzą
![]() Czy ja wiem, to tsh + ft3 + ft4. Prywatne leczenie tutaj jest drogie, a biorac pod uwage, ze chyba nikt inny badan na zyczenie nie wykonuje nie wiem, czy mozna powiedziec, ze wiele biora.
#2950 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() z tym koszernym to mnie rozwaliłaś - wczułaś się jak nic! ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=eae59dc78e1e9e84c064a10 ad74dde2dd7f297a0_6313dc7 3a6c64;54249196]Wlosów? Przeswietnym olejkiem do wlosów jest olejek z Joico K-Pak. Wlosy jak po wyjsciu od fryzjera ![]() KWC: https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...ative-oil.html[/QUOTE] jego skład brzmi cudnie ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zadomowienie
|
Nie brałam odżywki na razie testuje szampon. Jednak kupić go graniczy z cudem, w funciakach na woolwich nie było, tzn obok odżywek było puste miejsce, więc pewnie był tam kiedyś szampon. W b&m wzięłam ostatnia sztukę szamponu a odżywek obok cały rządek. Muszę jeszcze upolować jedna butelkę dla mamy, bo chce też go spróbować
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zadomowienie
|
[1=999fd1c55571ad5d2d0bdb0 1d195d36e03efc653;5431868 6]Dziewczyny a wiecie może ile kosztuje badanie krwi na tsh ? Bo GP bez podania konkretnego namacalnego powodu nie chce dać skierowania..[/QUOTE]
ja placilam jakies 19£ za tsh ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- ja chyba jutro bede na turnpike to zerkne czy jest. p
#2954 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A 6tej strefy to ja Ci strasznie zazdroszcze ![]() ![]() Kosmetyki do wlosow Dove wydaje mi sie, ze normalnie sa w Bootsach ![]() Edytowane przez 201605051021 Czas edycji: 2016-01-22 o 17:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 |
Zadomowienie
|
W ogóle te które zastanawiamy się nad tym zelem z oskia, nie myślcie dłużej tylko kupujcie. Używam go od ok 6.01 i efekty są wow, żadnego wyprysku, skóra milusia, w końcu poradziłam sobie z problemem skórek, nie ma żadnych czerwonych plam które miałam. Świetnie łagodzi wszelkie zaczerwienienia, wypryski. Jestem zachwycona. Dziękuję Eevone
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Konto usunięte
|
Syl, ciesze sie, ze pomoglo
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2957 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Btw., po wakacjach zaopatrzylam sie ponownie w moj ukochany samoopalacz do twarzy Clarins w kropelkach i jestem zakochana i nie wiem czemu go tak dlugo nie uzywalam. ![]() ![]()
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2016-01-23 o 11:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() właśnie sama nie wiem, teraz jestem na początku trzeciej i gdzie nie chcę pojechać to muszę się pakować w drugą albo i nawet jak dziś, w 1 jak jechałam na Canada Water ![]() dla mnie ta 6 strefa, przynajmniej tam gdzie mam mieszkać to po prostu fajne miastko na uboczu, a tym bardziej że to jest jeszcze w takiej cichej i ustronnej części ![]() ![]() ![]() no będę w zasadzie robić to co robiłam - dostaję przydzielone kilka koni do opieki, wszystko do zrobienia z nimi co tam potrzeba, od posprzątania w boksie ![]() ![]() też ogólnie pierwsze wrażenie wyszło super moim zdaniem, wszystko zorganizowane, porozpisywane przydziały i to lubię, sama mam taki wielki dziennik "obecności" z wszelkimi informacjami nt. podopiecznego ![]() oczywiście jeżdżenie tych koni to żaden wielki trening (a szkoda ![]() ![]() i przede wszystkim przy tej papierowej organizacji mają cotygodniową regularną wypłatę do ręki, w ostatniej pracy to mnie zrobiono w "konia" na koniec kontraktu ![]() ![]() też się właśnie zdziwiłam ![]() ![]() ![]() chyba musze poczytać o tym żelu oskia o którym mówicie, bo zaczerwienienia, wypryski i skórki to mój chleb powszedni ![]() Edytowane przez fattyfat Czas edycji: 2016-01-23 o 15:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
fattyfat, brzmi świetnie!
![]() ![]() co do odżywki, to możesz wrzucić mi zdjęcie / przepisany skład, to Ci powiem, co Ci zrobi ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2960 | ||
Skrzat leśny
|
Szukam jakiegoś fajnego miejsca, gdzie można iść wieczorem, usiąść i poczytać książkę, napić się czegoś i zrelaksować. Takie jak Dalston Eastern Curve Garden, tylko że otwarte nieco dłużej niż do 19. Najlepiej ciepłe, albo wyposażone w darmowe kocyki jak miejsce powyżej
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Fapson, gratulacje pracy! Trza się spotkać, jak już mamy do siebie bliżej niż w PL ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2961 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to wam powiem ze jestem przerażona cenami pokojów, szukam sobie mieszkania ale z ciekawości przeglądam tez pokoje. Abbey Wood - pokój z łazienką za 680 funtów. Czy to są jakieś żarty? Przecież Abbey Wood to tragiczna dzielnica i wszędzie daleko. Nie mogę uwierzyć że ktoś w ogóle tyle zapłaci za pokój, tragedia.
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Na prawdę nie wiedziałam że jest aż tak źle, myślałam że tutaj na obrzeżach będzie taniej a jest to samo. Nigdy w życiu za pokój w takiej dzielnicy nie zapłacę prawie 700 funtów, mają chyba nierówno pod sufitem.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2964 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
także bardzo drogo u Ciebie, ale nie ma się co łudzić, ceny nie będą spadać. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2965 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2966 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
w tej pracy jestem od końca sierpnia, w lutym kończy mi się probation - i liczę na pozytywne rozpatrzenie mojego żądania o podwyżkę
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2968 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ja bardzo lubie Clarinsa, ale tego w sloiku pachnacego kokosem - teoretycznie do ciala, ja uzywam tez do twarzy. Teraz jade chyba na 3cim z kolei opakowaniu St. Tropez i nie wiem, czy skora mi sie przyzwyczaila, czy co, ale nie daje takiego fajnego efektu jak dawal ![]() Cytat:
![]() Jak popracujesz tam do lata, to przyjde do Ciebie na nauke ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() napisałam wczoraj posta-tasiemca i jak widzę - nie ma go ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nie chce mi się nawet wymieniać (i liczyć) ile hajsu wydawałam na przeróżne maski, olejki, odżywki, i ile się omęczyłam z jakimiś sztuczkami z siemieniem lnianym, a tu odżywka z bootsa za 1gbp robi mega efekt ![]() ![]() tzn mega efekt mam na myśli że nie muszę używać prostownicy żeby nie wyglądać jak krzyżówka "loczkodana" z szopą ![]() Cytat:
![]() ![]() teraz to taaaaaak ![]() Cytat:
![]() ![]() mam nadzieję popracować jeszcze dłużej, i zapraszam zapraszam, osobiście ze mną lekcji raczej nie będzie, bo na razie nie chcę iść w kurs instruktora (dużo piniondzów ![]() ![]() eeeeeee powiem że widziałam wielu ludzi, jeżdżących na wysokich poziomach i robiących podstawowe błędy nagminnie, a akurat ręka to nie jest tak ważna część jazdy jak np. równowaga ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2970 | |
Zakorzenienie
|
Jak tak rozmawiamy o włosach... Ja od czasu sciecia nie susze i nie prostuje wcale, mimo że farbowalam na czarno to mam włosy w świetnej kondycji, błyszczące i zero rozdwojonych końcówek. Obecnie używam taniej odżywki z Garnier i bardzo sobie chwale. A też testowalam wiele, drogich, profesjonalnych itd. Olejuje włosy raz na tydzień
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:21.