|
|
#2941 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wrześniówki cz. III
Ja mam białe pończochy, powinny się sprawdzić. Kupię jeszcze jedną parę ale nie wiem czy białe, czy cieliste.
Podwiązki macie? ![]() My mamy przytulaniec, bo to ma być dla nas odstresowanie a nie kolejny dreszcz, czy się uda układ czy nie. Co do pogody, na 12go ma być do 20 stopni. Oby nie więcej, bo się ugotuję w mojej kiecce.
|
|
#2942 |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
hejo!
no nie mam czasu się po |
|
|
|
|
#2943 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:33 ---------- Cytat:
. My tez przytulanca nici z prob brak czasu ![]() ---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 20:35 ---------- Poprzedni post napisano o 20:35 ---------- Dziewczyny jak sie lepiej czuje w rajstopach to pasuja cieliste ??? Bo nie wiem co mam zrobic
|
|
|
#2944 | |
|
Jedyna oryginalna Lips :)
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2945 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
bo mam i ponczochy biale ale jakos w nich dobrze sie nie czuje
|
|
|
#2946 |
|
Zakorzenienie
|
ja mam pierwsza przymiarke w poniedzzialek.5 dni przed slubem, nie wiem czy mam kupic stanik bo to wyjdzie na przymiarce, nie wiem czy rajtki czy takie stopeczki do szpileczek. W ogole tanczylismy taniec i juz mniej sie stresuje bo tz zalapal rytm i jednak nie tanczy wg ukladu
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#2947 |
|
Zadomowienie
|
A ja zaczynam sie mega stresowac 10 dni ♡
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
24 dni
|
|
#2949 |
|
Zakorzenienie
|
Hey
![]() Wczoraj ćwiczyliśmy z M. układ do walca... tak się kłóciliśmy przy tym 2 tygodnie temu, że odpuściliśmy ten pomysł, ale w weekend zaczął temat i wczoraj właśnie postanowiliśmy sprawdzić jak nam idzie - idzie dobrze, bez kłótni co najważniejsze Mam nadzieję, że uda nam się to wypracować i, że w ostatnim tygodniu jak już obiorę halkę z kołem to też jakoś się będzie udawać (bo jednak tańczenie w princesce może być ciężkie ;p a jak nie będzie szlo to zmienimy taniec najważniejsze abyśmy się dobrze czuli. Choć walcem chcemy zrobić przyjemność Rodzicom M. i wykorzystać umiejętności z kursu tańca (ogólnego nie ćwiczenia jakiegoś układu). Właściwie jakkolwiek by nam nie szło to świadek już dawno zapowiedział, ze będzie klaskał najgłośniej
Edytowane przez Kimitri Czas edycji: 2015-09-02 o 10:36 |
|
|
|
|
#2950 |
|
Zakorzenienie
|
3 :d
|
|
|
#2951 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole nie wiemy czy tz-eta chrzestni przyjda- potwierdzenia byla do konca sierpnia ![]() Chrzestna nie wie bo zdrowie... Chrzestny ma wylaczony telefon i nie mozemy sie dodzwonic. fajnie.. nie wiemy czy nie jest za granica.
|
|
|
|
#2952 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I kazdy kto odpadnie jest wazny..a chrzestni w sumie bardzo. I bedzie przykro jak zaden chrzestny tz-eta nie przyjdzie a wiem ze moi beda ![]() I musimy wiedziec czy odmowia czy nie..bo teraz takie zawieszenie jest.
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie jak odpadała rodzina czy najbliżsi znajomi to było to ważne ale jak sie okazywało, ze z błachych powodów to olałam, choc przykro mi było. Teraz dużo osób odmawia, ale to są osoby dopraszane z pracy więc spodziewalismy sie odmów.
|
|
|
|
|
#2955 |
|
Zakorzenienie
|
siema.
bylismy u księdza świadkami. podczas omawiania mszy zaczęłam się stresowąc tego jest tak dużo że nie wiem czy wszystko zapamie.tam i jak to wyjdzie. w dodatku jak pojechalam ze świadkową do organistki omówić pslam to pow e jednak jej nie będzie bo zapomniała ze mają wesele i musza iśc. i że załatwiła zastępstwo. w piatek swiadkowa ma się z tamta nową spotkac. poza tym pozostało mi sprzatanie jutro. przelać pieniadze dla dekoratorki paznokcie pakowanie na salę. suknia juz wisi u mnie w domu w pokrowcu (to tyle z dobrego)
|
|
|
|
|
#2956 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno... szczerze mowiac i tak go nie polubilam po tym co zobaczylam jak u nich bylam. Liczymy na chrzestna tz-eta. Cytat:
![]() Trzymamy kciuki
|
|
|
|
#2957 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam problem. Strasznie, po raz kolejny, schodzi mi naskórek z dłoni i palców. Nie wiem czy do wesela wszystko zejdzie ale teraz wygląda to strasznie. I obawiam się, że zdjęcia samych obrączek nie wyjdą jak powinny.
|
|
#2958 | |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję
Cytat:
na pewno do wesela sie nie zagoi xD
|
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Raczkowanie
|
Aaa, w sumie, to już jutro!! Mam schizę, że mi coś wyskoczy. Na szczęście żadne okresy czy owulacje mi nie grożą. Jutro tylko idę na hennę, ale to raczej o tak pod kątem podróży poślubnej. Pazury zrobione, w sumie wsio gotowe, zamierzam przez cały czwartek leżeć i pachnieć. Dziś jeszcze było winkowanie z koleżankami. Staram się podchodzić na luzie, mam nadzieję, że mnie stres nie złapie. Może sobie lamokę wina albo drinka wypiję przed? Na pewno jakaś muzyka latino do ubierania, bo to mnie zawsze w dobry nastrój wprawia. Jak ten czas zleciał? Trzymajcie kciuki, żeby nie padało.
|
|
|
|
|
#2960 |
|
Zakorzenienie
|
hejo.
u mnie dziś pada ale w sobote ma nie padać ![]() 2
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też tylko w sobotę ma nie padać
|
|
|
#2962 |
|
Zakorzenienie
|
Co do gości to u mnie odmówiła jedna osoba i niektóre pary zdecydowały sie nie brać dzieciaków. Więc z planowanych 70 wyszło 85 osób
najwyżej jeszcze cos innego kupie. W piatek przedzwonie do hotelu umówić sie z kierowniczką na zaklepanie menu i obgadanie wesela, a potem do ksiedza omówić ceremonie. A i jeszcze zamówić kwiatki w weekend I jeszcze chcialam sie zapisac na kurs językowy ....23 dni
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj idę kupić prezenty dla rodziców. Mam nerwy, jeszcze jutro dentysta bo ząb boli.
Moja kuzynka przed weselem, tak na 2-3 godziny przed, wypiła pół butelki martini
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
hej! dwa dni!
![]() podwiazke mam po siostrze of course niebieska ![]() Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:55 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- gosci mamy 58 kilku nie bedzie np. zony Tż brata z dziecmi, jego kuzynki z mezem, moich dwoch kolezanek. ha! no i jeden kuzyn jest obrazony bo go nie zaprosilam... Wysłane z mojego LG-P710 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
Dwa
![]() ---------- Dopisano o 14:30 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ---------- U Ciebie jedna osoba odmówiła, u nas 70 :/
|
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
Tak niestety aż tyle. W tym roku mieliśmy 3 pogrzeby gości, wiec ponad 30 odpadło z tego względu
|
|
|
#2969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na razie jestesmy na -4 osoby..na razie ![]() Oczywiscie musielismy sami dopytywac (mimo nr na zaproszeniu) ![]() nie dopraszamy nikogo..bo tak glupio troche .. niecaly m-c zostal i ktos pomysli ze bylby na doczepke.. myslalam o kolezance z dawnych lat ale troche mi glupio teraz. Co myslicie?
|
|
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
U mnie tez dzis pada, mam nadzieje ze jutro padac nie bedzie bo Panienski
![]() ---------- Dopisano o 15:45 ---------- Poprzedni post napisano o 15:44 ---------- U nas jedna para dzisiaj odmowila :/
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:02.