![]() |
#2941 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
od jakiegos czasu nie mogłam zrozumiec co Wy w tych mandarynkach macie ze jecie kilogramami. a ja z 2 tygodnie temu kupiłam kilo i zjadłam z tego jedna i było mi niedobrze. a dzis zjadłam 3 ostatnie i kuźwa mało mi sa taaaaakie dobre. No nic jutro trzeba bedzie isc kupic. Poza tym nałogowo pije biedronkowe actimele... jestem w stanie na raz 6 sztuk wypic...co sie kurna ze mna dzieje ![]()
![]() |
#2942 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:25 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 16:27 ---------- Poprzedni post napisano o 16:27 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2943 |
Zadomowienie
|
Która z dziewczyn zamawiała liski? http://pl.dawanda.com/product/640946...-kocyk-w-liski
|
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Zadomowienie
|
ufff ja po wizycie teściowej, nawet nie było źle, jedyne co wymyśliła żebym już za tydzień przyjechała i siedziała tam do Wigilii bo mi się tutaj nudzi
![]() o nie nie, nie wiem czy tam od 22.12 wytrzymam 3 dni ![]() ale coś wymyślę, to już pikuś. no i dowiedziałam się, ze moja babcia wylądowała w szpitalu w poniedziałek, miała ciśnienie 200/100, podejrzewali udar, no ale wszystko już dobrze na szczęście, a rodzice nie chcieli mnie wcześniej denerwować więc nic nie mówili, no ale w sumie jestem im za to wdzięczna. Dobrze, że już ok, gadałam z nią chwilę, stwierdziła że nie schodzi z tego świata dokąd Małej nie zobaczy, a ma 85 lat więc wiek słuszny. Kano powodzenia! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2945 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To pokażę Wam co tam znalazłam jakieś parę miesięcy temu ![]() http://pl.dawanda.com/product/517020...mit-Loewenzahn Ja się zakochałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2946 |
Zakorzenienie
|
Laptop mi cos swiruje i musze czytac przez komorke. A tu ciezko pisac
![]() Ilonka mam nadzieje ze juz Ci lepiej i spokojnie podejdziesz do egzaminu, trzymam ![]() ![]()
#2947 |
Zakorzenienie
|
taaa i zamiast podgrzac sobie obiad wypiłam 2 kolejne actimele... myslicie ze mozna to przedawkowac?
![]() |
#2948 | |
Zakorzenienie
|
lui wiesz nie jest powiedziane ze u Ciebie tez tak bedzie,ja rozumiem ze ona mi chciala uswiadomic ze mam wspolpracowac,ale kurcze widza ze nie ma akcji,skurczy nie ma,a sie uparli ze mam na sile rodzic naturalnie,
a moj maz byl caly czas przy mnie,mowie wam,moj porod to dlugo byla najskuteczniejsza antykoncepcja ![]() teraz sie smieje,ale serio wierze ze teraz bedzie inaczej bo bol da sie zniesc,ale takie uwagi nie na temat,komentarze,no to sie pamieta niestety dlugo kano1003 oczywiscie kciuki ![]() Cytat:
i ta cena ![]() a widzicie,a mi sie wydawalo ze ona ma ten egzamin rano |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Konto usunięte
|
Lui przkro mi z powodu babci. Dużo zdrowia
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 | |
Zakorzenienie
|
lui widzisz,nie chcieli Cie stresowac
![]() ciesze sie ze wszystko z nia dobrze Cytat:
ja tez sie zastanawialam co w tych mandarynkach jest,ale lubie tylko musze uwazac bo mnie po duzej ilosci moze wysypac ale mam teraz pyszne,z lidla,dzis kupione bo sa po 2zl cos chyba a najsmaczniejsze mialam z auchana i z fresh marketu wiegielek sliczna ta zawieszka,w ogole ta strona faktycznie wciaga |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2951 |
Zakorzenienie
|
Jak przeczyścić to się nie martwię.przydaloby się czasem luźniejsze sranko :P
W realu przeceny 30% na wszystkie zabawki w ten weekend a w smyki 20% na wybrane ale podobno lego np są sporo tańsze. Aha i w ccc przeceny 25% na buty Z ich karta.ide chyba kupić sobie adidaasy bo moje to juz tragedia a cocodrillo 40% przeceny jakby cos
![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez maladT Czas edycji: 2014-12-12 o 15:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to pij na zdrowie my tez musimy podjechac w przyszlym tyg po reszte prezentow ale nie nawidze tak,jak sa tlumy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Zakorzenienie
|
Ja w aucie juz. Jedziemy do teściów, a później do ikei po szafę. Będzie brimnes
![]() Powiedział ze będzie na mnie jak będzie brzydko hehe juz doczekać się nie mogę.... Asia powiedz mi te półki w zestawie i drążek były? Czy osobno trzeba kupić? Juz wiem co mnie tak ostatnio obsypalo na całym ciele.. To mandarynki... Młody znów wariuje w brzuchu :-( Moja Agatka bliźniakowa z terminem jak ja dziś usłyszała od naszego gina ze na 90% urodzi w tym roku aaaaaa oby nie... Nasze dzieci mają być z jednego rocznika, ale na SR pewnie nie będą chodzić z nami bo by była na 2 spotkaniach? Buu
http://agicosmoholic.blogspot.com/ Mój wlasny, prywatny blog. ![]() http://perfekcyjniewdomu.blogspot.com/ Mój drugi, prywatny, trochę o porządkach ![]() Edytowane przez 1141655 Czas edycji: 2014-12-12 o 16:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Zadomowienie
|
Ale ta seria Stuva też średnio dzieciowa, bardziej dla nastolatka mi się wydaje...
lui_89 Zdrówka dla babci! To jest żelazne pokolenie, da radę! Edytowane przez odowska Czas edycji: 2014-12-12 o 16:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() o..ile promocji. W ccc też słyszam, sms przyszedł. Może w cocodrillo coś fajnego będzie za rozsądną cenę ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Lui - zdrówka dla babci ![]()
![]() |
#2957 |
Rozeznanie
|
Lui dla babci dużo zdrówka, a z rodzinką to tak jest - jak byłam w pierwszej ciąży to mój wtedy jeszcze prawie szwagier o mały włos by zginął w pożarze - leżał na OIOM-ie, a mi dopiero po kilku dniach powiedzieli, bo wyczułam, że coś kryją...z jednej strony ich rozumiem, ale nie lubię takich sytuacji...Gdybym ja chciała coś tak ukryć przed moją mamą to chyba by się na mnie obraziła.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2958 | |
Wtajemniczenie
|
Nadrobienie wątku to dla mnie pierwszy wyczyn, a odpisanie już kolejny kamień milowy
![]() LUI- odnośnie Twojego imienia, że nie święte, to na pewno jest beatyfikowana L służebnica ![]() BUU- u mnie na święta też "odświętne" ubrania królują u Męża raczej też. Ale brat tżta wystąpił kiedyś w dresowej bluzie, podczas, gdy reszta rodziny w szpilkach i garniakach. W sumie on zawsze zakłada tę bluzę na imprezy rodzinne ![]() ![]() ALA- baldachim iście królewski- rycerski ![]() ![]() Cytat:
![]() Ogółem- nie przesadzajmy z niczym, zachowajmy umiar. Mi lekarz mówił, że jak mi wygodnie mam spać. Na lewym boku nie tylko przepływy krwi są lepsze, ale jak mi się uleje, to wiesz pozycja bezpieczna ustalona uratuje mnie od zakrztuszenia ![]() Jeśli nie mdlejesz przy leżeniu na plecach, to znaczy, że możesz tak leżeć ![]() a ortopeda zaleca spanie na plecach, z poduszką pod kręgami, żeby je odciążać. Ja śpię różnie- jak mi wygodnie, tak zasypiam. Na brzuchu już nie dam rady, ale długi czas spałam ![]() Pomaga mi też podłożenie zwykłego jaśka pod brzuch przy spaniu na boku. Bo czasem jakoś mi dziecko dziwnie wtedy kołacze, a po podłożeniu poduszki- cisza ![]() MACIEJKA- my też nie poruszamy kwestii imienia w rodzinie, bo komentarze ludzkości- XXX? no co wy? YYY? Takie jakieś dziwne- mnie irytują, nie chcę mi się ich wysłuchiwać. Jak ktoś dopytuje mocniej, to mówimy, że jak będziemy rejestrować to już na pewno będziemy mieć wybrane i tajemnicy robić nie będziemy ![]() ![]() EWEK- ja ja uwielbiam Twoje opowieści o dzieciach ![]() ![]() W ogóle, to będę chciała złożyć u Ciebie szydełkowe zamówienie. Muszę tylko się zdecydować ostatecznie i napiszę pw ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zakorzenienie
|
wegielek co Ty za cudowne rzeczy wklejasz
![]() Buu widzisz...był wolny termin u fryzjera ![]() ![]() Aga a Jej dzieciaczki jakie już duże ?
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:50 ---------- Ale jestem zła. Ciągle coś. Jesteśmy już u teściów, maz wymalowal do polowy i... Zabrakło farby :/ a ze wszystko mokre to zapakowal się I pojechał do fluggera który jest obok ikei i tak wróci, dokończyć malować i znów tam wrócimy Mowie wam aaaaaaaaaaa grrr teraz korki. Itd to wróci z ta farba pewnie za godzinę i juz takie będą przyjemne te zakupy dziś później.. Na stresie takim...
![]() |
#2961 |
Wtajemniczenie
|
AGA- ja z ikei to patrzę tylko na te meble z drewna. Mam uraz do mebli z płyt/innych tworzyw- m.in po ikei i mam szafę z BRW. Eh. Żałuję wydanych pieniędzy i kombinuję, żeby je wymienić
![]() ![]() Ale łóżko (drewniane ) z ikei, komodę, regał mam i nie zamieniłabym ![]() Podoba mi się seria LEKSVIK, ale już niestety niedostępna ;( ---------- Dopisano o 17:59 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ---------- Mógł Cię wziąć ze sobą i zostawić w Ikei ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
Madzia,bo jak tego kota zobaczyłam to się nie mogłam powstrzymać
![]() To macie jeszcze coś - inspirującego ![]() ![]() http://pl.dawanda.com/product/709564...czek-DAJ-CYCKA Edytowane przez wegielek Czas edycji: 2014-12-12 o 17:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2963 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jej to faktycznie spore dzieciaczki ![]() Synek większy sporo niż moja w 33... Więc ładnie. A czemu lekarz powiedział, że na 90% w tym roku urodzi? Ehh faktycznie pech :/ Dzisiaj jakis zły dzien... Mi sie zza to laptop zepsuł ;/ jak maz nie naprawi to slabo to widze.. kolejne koszta ;/
![]() |
#2964 |
Wtajemniczenie
|
ALA, MALA- jakbyście chciały jakieś serwetki do decoupage, to dajcie znać
![]() ![]() MLEBI- czyli jednak kołyska, nie ma szans żeby zmieścić łóżeczko 120x60, to i to fajna alternatywa ![]() LUI- ja chciałam też zamawiać od tego prp 77, i mam zaznaczone prześcieradła- możesz wrzucić fotki, bo jestem ciekawa, jak wyglądają w realu. |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Rozeznanie
|
I dla Ewci - inspiracja
![]() http://pl.dawanda.com/product/736571...biesko-kremowy |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Wtajemniczenie
|
Aga tak było w zestawie
![]() MaladT dziękuję ![]() A widzę, że Ty zniwu przeginasz z tym sprzątaniem! Oszczędzaj się kobito! |
![]() ![]() |
![]() |
#2967 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Ze wszystkie się sypia kolo 34 On jej oczywiście życzy po nowym roku rodzic, ale stwierdził fakt. No mamy nadzieję że jej maluchy poczekają... No i duże są to racja. Mój na pewno tyle nie będzie miał. Ciekawa jestem poniedziałkowej wizyty. Obstawiam coś koło 1500 max
![]() |
#2968 |
Zadomowienie
|
aggo_di wrzucę fotki, ale już w poniedziałek, bo właśnie się piorą, zobaczę jeszcze ich stan po praniu i prasowaniu
![]() dziękuję za dobre słowa odnośnie babci, dobrze, że już lepiej, ogólnie jest po dwóch zawałach, i to ciśnienie ma różne. Ale jak na ten wiek trzyma się dobrze, wszystko koło siebie zrobi, jakiś obiad ugotuje itp. Najważniejsze, że jej humor dopisuje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2970 |
Wtajemniczenie
|
A ja z nerwów, żeby nie myśleć co się wyprawia na tej i imprezie świątecznej, popakowałam wszystkie prezenty pod choinkę
![]() A teraz zasiadłam sobie z herbatką i ciastkiem budyniowym.... mmmmmm ![]() A na obiad zjadłam 10 uszek z barszczem i 4 pierogi z kapustą i cukier 110! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:47.