Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-02, 21:37   #2941
201607250928
Konto usunięte

Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XXXIV

Cytat:
Napisane przez Rozyczkadzessi Pokaż wiadomość

Ale Gabcia pięknie wygląda w tej śśmince

https://www.youtube.com/watch?v=ziG_6l1U6Cc
to konturówka - o ta
KLIK
Dołączam do antyfanek nowego wizażu

Edytowane przez 201607250928
Czas edycji: 2015-04-02 o 21:38
201607250928 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 21:43   #2942
ilciadzaga
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Spać godzine... hmmm myślę, że troszkę koloruje i nie wierze w to.. dlaczego ? Bo organizm sam sie domaga tej potrzeby odpoczynku i snu. Sama miałam kiedyś problemy ze snem ale no bez przesady. Godzina snu później 'zycie' 23 h... i nie czuć się zmęczonym ? Sory ale w to nie wierze.
Jeśli tego nie doświadczyłaś to możesz nie wierzyć. Jedna z bliskich mi osób cierpiała na bezsenność. Godzina max 2 snu i to takiego niespokojnego a potem przeokropne zmeczenie, rozdrażnienie i niepokój. Przychodził wieczór mega wyczerpanie organizmu a jednocześnie strach przed nocą, że znów bedzie zero snu. I tego snu brak. Tak to widzialam moimi oczami a sama rozmowa o tym kończyła się słowami " Ty nie wiesz co ja czuję". I serio patrząc na to zjawisko aż człowiekowi serce pęka.
ilciadzaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 21:47   #2943
Selfish Girl
Life is a drink ...

Nie doświadczyłam tego, że spałam tylko maks 2 godziny bo wg mnie to już jest problem z którym trzeba iść do lekarza. Wiem jak wygląda osoba która w ogóle nie sypia bo przy 2 godzinach to prawie nic .. i niestety Basia na taką nie wygląda :P
Selfish Girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 21:52   #2944
Munkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Selfish Girl Pokaż wiadomość
Nie doświadczyłam tego, że spałam tylko maks 2 godziny bo wg mnie to już jest problem z którym trzeba iść do lekarza.
Trafić do takiego, który pomoże, można nierzadko dopiero po wielu miesiącach prób i błędów.
Munkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 21:53   #2945
201607111040
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=k1jRXG-ibOE Basi CMB nowej chyba nie było?
Jak ona tak ciągle powtarza, że cierpi na bezsenność i śpi godzinkę, dwie na dobę to mnie to przeraża Pewnie są ludzie, na których nie robi to wrażenia za bardzo, ale dla mnie jedna nieprzespana noc to już tragedia. Nie wiem jakbym funkcjonowała będąc na jej miejscu.
Wspolczuje jej. Ja naleze do osob, ktore musza sie wyspac by zyc Jesli jestem bardzo niewyspana to po prostu jest do niczego. Na niczym nie moge sie skupic, nic nie kojarze itp.
201607111040 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 21:57   #2946
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kumiho Pokaż wiadomość
Snuje taką teorię, bo umiem zrobić taką małą sztuczkę: z telefonu wchodzę na jej singapurski blog bez problemów, bo mój telefon ukrywa lokalizację. Moja przeglądarka za to nie ukrywa IP, jeśli wchodzę normalnie to mnie przekierowuje, jak ukryję IP (czyli moją lokalizacje w Polsce) to wchodze bez problemu.

Ja wiem, że to się nie trzyma kupy jak wielki spisek Szusz, wybacz mi brak doświadczenia w teoriach spiskowych, ale coś w tym chyba jednak jest....

No teraz jak rozwinelas to faktycznie moze i jest, tak moze byc. Bylo tak od razu napisac, chyba, ze dopiero do tego doszlas.
Czemu wyciagasz mi to co napisalam o szusz ja swoje zdanie na jej temat wytlumaczylam, nikt nie oglada obu dziewczyn, tylko jedna, ktora napisala do mnie priv. I sie ze mna zgadza calkowicie. Ale mniejsza o to. Tak bardzo Cie urazilo, ze poczatkowo sie nie zgodzilam? Nie zgodzilam sie, bo napisalas przypuszczenia, ze tylko kilka dziewczyn, uznalam, ze Cukier by sie w to nie bawil. Ale teraz jest wytlumaczenie i ok. Wez co to za tekst o wybaczaniu, pisz normalnie, nie bierz tego do siebie.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 22:02   #2947
201607131114
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez lilianna_vivianna Pokaż wiadomość
No teraz jak rozwinelas to faktycznie moze i jest, tak moze byc. Bylo tak od razu napisac, chyba, ze dopiero do tego doszlas.
Czemu wyciagasz mi to co napisalam o szusz ja swoje zdanie na jej temat wytlumaczylam, nikt nie oglada obu dziewczyn, tylko jedna, ktora napisala do mnie priv. I sie ze mna zgadza calkowicie. Ale mniejsza o to. Tak bardzo Cie urazilo, ze poczatkowo sie nie zgodzilam? Nie zgodzilam sie, bo napisalas przypuszczenia, ze tylko kilka dziewczyn, uznalam, ze Cukier by sie w to nie bawil. Ale teraz jest wytlumaczenie i ok. Wez co to za tekst o wybaczaniu, pisz normalnie, nie bierz tego do siebie.

Dziewczyny pisząć o tym, czy je przekierowuje czy nie też sugerowały lokalizacje IP. Nie było czego wyjaśniać jesli ktoś śledził wątek.
201607131114 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-02, 22:20   #2948
Ace_
Raczkowanie

Ja podobnie, sen to taki 'must' dla mnie. Wiadomo, rano trzeba wstać, ale staram się dbać o to, aby się wyspać, bo brak snu skutkuje u mnie niemożliwością funkcjonowania. Ja na taką klasyczną bezsenność nigdy nie cierpiałam, ale pod koniec zeszłego roku przeżywałam dosyć ciężki okres w życiu i właśnie ten stres uniemożliwiał mi nawet drzemkę, nie mówiąc o normalnym śnie. Skutkowało to tym, że chodziłam spać bardzo późno w nocy (wolałam to niż przewracanie się i męczenie w łóżku, więc czytałam, słuchałam muzyki itp.), budziłam się bardzo wcześnie i funkcjonowałam jak zombie właśnie, bez ochoty na nic, zupełnie bez życia.

Jeżeli o Cukra chodzi, to zgadzam się z tym że to dobrze, że pokazuje że warto szukać rozwiązań dobrych dla siebie i nie podążać za tym co popularne, natomiast też zgadzam się z tym, że ona lubi kreować taki alternatywny obraz własnej osoby, przewrażliwionej na swoim punkcie. Samo dziwne zafiksowanie na imię, jakby to była jakaś bardzo intymna tajemnica. Wyrażanie swojego zdania to jedno, a usilne przekonywanie do niego jako do jedynego słusznego to drugie i to mi w niej przeszkadza.
Ace_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 22:28   #2949
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ciemna163 Pokaż wiadomość
Co do sztucznosci - jest w tym sporo racji, kiedys mowila ze zajmuje sie tym zawodowo (tj. wizerunkiem w internecie).
To słaba jest skoro taki gunwo PR sobie zrobiła :P
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 22:45   #2950
lilianna_vivianna
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny pisząć o tym, czy je przekierowuje czy nie też sugerowały lokalizacje IP. Nie było czego wyjaśniać jesli ktoś śledził wątek.

To po co mi wyjasnilas? jedna o tym wspomniala.

---------- Dopisano o 23:45 ---------- Poprzedni post napisano o 23:40 ----------

Cytat:
Napisane przez Ace_ Pokaż wiadomość
Ja podobnie, sen to taki 'must' dla mnie. Wiadomo, rano trzeba wstać, ale staram się dbać o to, aby się wyspać, bo brak snu skutkuje u mnie niemożliwością funkcjonowania. Ja na taką klasyczną bezsenność nigdy nie cierpiałam, ale pod koniec zeszłego roku przeżywałam dosyć ciężki okres w życiu i właśnie ten stres uniemożliwiał mi nawet drzemkę, nie mówiąc o normalnym śnie. Skutkowało to tym, że chodziłam spać bardzo późno w nocy (wolałam to niż przewracanie się i męczenie w łóżku, więc czytałam, słuchałam muzyki itp.), budziłam się bardzo wcześnie i funkcjonowałam jak zombie właśnie, bez ochoty na nic, zupełnie bez życia.

Jeżeli o Cukra chodzi, to zgadzam się z tym że to dobrze, że pokazuje że warto szukać rozwiązań dobrych dla siebie i nie podążać za tym co popularne, natomiast też zgadzam się z tym, że ona lubi kreować taki alternatywny obraz własnej osoby, przewrażliwionej na swoim punkcie. Samo dziwne zafiksowanie na imię, jakby to była jakaś bardzo intymna tajemnica. Wyrażanie swojego zdania to jedno, a usilne przekonywanie do niego jako do jedynego słusznego to drugie i to mi w niej przeszkadza.

Kiedys na fb sie tlumaczyla, ze ludzie zaczeli ja wypytywac o wizyty w PL, ze jej bliscy nie wyrazili zgody, by o tym mowila, chce chronic prywatnosc. Byla bardzo dluga dyskusja z gosciem, ktory wywlekal jej prywatne sprawy, jakies pieniadze z wesela A o imieniu to pisala, o ile dobre pamietam, ze ludzie zwracali sie do nirj zdrobniale, tak jakby ja dobrze znali i to bylo obrazliwe dla niej. Pewnie cos w stylu
Basienko zle podeszlas do tematu. To ja irytowalo.
lilianna_vivianna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 22:51   #2951
Ciemna163
Kociara

Cytat:
Napisane przez Leae Pokaż wiadomość
A czy AzjatyckiCukier na tym starym zdjęciu nie jest przypadkiem skinny fat? Ostatnio padło tu takie określenie wobec korneli i też było źle, babom dogodzić
moim zdaniem jest, ale już lepsza (dla mnie) skinny fat niż samo skinny :/

Cytat:
Napisane przez mifik Pokaż wiadomość
Kulinarny offtop
Nie mam pomysłu na sałatkę na święta, polecicie jakąś? Mało osób, nie za dużo czasu, przydałoby mi się coś w miarę tradycyjnego, ale z przełamaniem

na pewno znajdziesz też coś na kwestiasmaku.pl w dziale polski fusion

Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość

Też mam offtop - kupię stacjonarnie te takie malutkie atomizery do perfum, takie do torebkui które można nabijać perfumami? (nazwa tego cuda wyleciała mi z głowy )

Munka, ja mam ten atomizer z sephory: http://www.sephora.com/silver-univer...omizer-P303342
Kupiłam na którejś promocji -20% i moim zdaniem jest lepszy od Travalo (miałam kiedyś, po kilku miesiącach stracił na szczelności i przestałam go używać aż gdzieś w końcu zgubiłam). Ten z Sephory jest też lepszy jesli chodzi o napełnianie - nie zdejmujesz koreczka perfum, po prostu wygodnie psikasz do środka (najlepiej poproś w Sephorze aby pani Ci pokazała jak go napełnić, czasami panie same proponują, że napełnią danym testerem i nauczą jak to robić ). No i moim zdaniem jest dużo ładniejszy, buteleczka w srodku jest szklana, więc zapach nie wsiąka, możesz go potem napełnić innym zapachem (ja jak zmieniam zapach w środku to jeszcze nalewam troszkę wody i wypsikuję, potem daję inny zapach, nic sie nie miesza ). Jeden zgubiłam, ale od razu pobiegłam po nowy, nie wyobrażam sobie juz bez niego mojej kosmetyczki w torebce i weekendowych wyjazdów

Cytat:
Poza tym Cukrzyca wydaje mi sie być jedną z tych osób, które wyjazd z Polski uznała za szanse na wykreowanie sie zupełnie od nowa. Pisała czasem, ze w Polsce była nielubiana, uważana za nieatrakcyjną, tam nikt jej nie znał więc mogła zrobić ze swoim wizerunkiem wszystko. Takie przynajmniej mam odczucia, bo też widzę tę sztuczność.
też mam takie wrażenie
Cytat:
Napisane przez Munkaa Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=k1jRXG-ibOE buble u callmeblondie

https://www.youtube.com/watch?v=w8lZ88vB3ZQ weekend vlog u Aggie

https://www.youtube.com/watch?v=IqGdTqEKIJk targi gastronomiczne u łobuzów (już w ogóle tego kanału nie oglądam, tak tylko podrzucam Wam)

https://www.youtube.com/watch?v=G6u1LfPMzNY azjatycka zupka u Gordona

https://www.youtube.com/watch?v=z4gX6CgpKlE szavka o butach

https://instagram.com/p/0--150Cu24/ pamiętasz o naszym wyzwaniu? chyba wiecie kto

https://instagram.com/p/0-usb8k1lm/ te kardashianowe dzieci to jednak cudne są

https://instagram.com/p/0-oICSM0v2/ pusheen <3 RLM

https://instagram.com/p/0-l4TVJbtO/ o mamo miła ;o brwi! Glam Paula

https://instagram.com/p/0-jeLXAZB_/ Darek poziom constans ;d

https://instagram.com/p/0-izr3wNTK/ piękne uda Donce

https://instagram.com/p/0-iA20rvAQ/ paznokcie naszej Princessiny

https://instagram.com/p/0-h6WTvw-i/ Bey perfekcja
Doncze

A dziecko kardashianki jak z reklamy, śliczny bobas

Cytat:
Napisane przez LusiaPlotkara Pokaż wiadomość
Wspolczuje jej. Ja naleze do osob, ktore musza sie wyspac by zyc Jesli jestem bardzo niewyspana to po prostu jest do niczego. Na niczym nie moge sie skupic, nic nie kojarze itp.
ja mam tak samo, nigdy nie uczyłam się np. do egzaminów po nocy

Cytat:
Napisane przez Yoooko Pokaż wiadomość
To słaba jest skoro taki gunwo PR sobie zrobiła :P
też uważam, ze ma słabe metody, wydaje się jakby zatrzymała się w marketingu 5 lat temu.

Edytowane przez Ciemna163
Czas edycji: 2015-04-02 o 22:55
Ciemna163 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-02, 23:07   #2952
dispersi
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez moniak85 Pokaż wiadomość
żadna tradycja i przełamanie, ale uwielbiam chłopską sałatkę - ziemniaki, boczek, cebulka, szczypior i majonez ziemniaki gotujesz i kroisz na duże, nieregularne kawałki, boczek podsmażasz na twarde skwarki, pod koniec smażenia dodajesz do niego cebulkę i smażysz aż cebulka zmięknie. mieszasz z ziemniakami, dodajesz pokrojony szczypior i majonez. wsio. ilość składników wedle uznania
Ta sałatka często królowa u mnie w sezonie letnim, do grilla idealna
Stary 2015-04-02, 23:18   #2953
FancyDesire
Rozeznanie

Cytat:
U mnie podobnie, też ok 1,5 roku. Nie było miło i teraz każda zarwana noc, kiedy nie mogę zasnąć kończy się takim strachem.
U mnie to były jakieś 3 lata i też nie byłam traktowana poważnie, sama doszłam do siebie jakimś cudem. Teraz panicznie boję się być niewyspana, chociaż problemów z zasypianiem nie mam już od min. 3 lat.
FancyDesire jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 23:23   #2954
Yoooko
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez FancyDesire Pokaż wiadomość
U mnie to były jakieś 3 lata i też nie byłam traktowana poważnie, sama doszłam do siebie jakimś cudem. Teraz panicznie boję się być niewyspana, chociaż problemów z zasypianiem nie mam już od min. 3 lat.
Dziewczyny czy któraś używała Cethaphilu? Dopadła mnie alergia chyba na krem nowy i ma podrażnioną skórę od tygodnia walczę i nie mogę sobie poradzić.
Yoooko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 23:37   #2955
201607131110
Konto usunięte

Dziękuję, dziewczyny, za przepisy!
Na pewno wykorzystam, jak nie na święta, to w przyszłości

Domowy majonez u Dziewczyny z kwiatkiem
201607131110 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-02, 23:55   #2956
PlantPower
Przyczajenie

.

Edytowane przez PlantPower
Czas edycji: 2015-04-02 o 23:57
PlantPower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 00:38   #2957
201607111008
Konto usunięte

Cytat:
Dziewczyny czy któraś używała Cethaphilu? Dopadła mnie alergia chyba na krem nowy i ma podrażnioną skórę od tygodnia walczę i nie mogę sobie poradzić.
Podczytuje was już chyba od roku, zwykle sie nie udzielam bo nie nadążam za wami , ale akurat temat alergii nie jest mi obcy. Cetaphil zalecił mi mój dermatolog, kiedy przechodziłam alergiczną masakre. Uczulało mnie dosłownie wszystko, o kontakcie wody z twarzą mogłam zapomnieć, do tego silne azs. Używałam emulsji do mycia i kremu lipoaktywnego. Krem wszystko ładnie załagodził, wygoił i nawilżył. Emulsja oczyszczała, żeby nie wdało się żadne zakażenie. Jeśli normalnie masz skórę przetłuszczającą się i skłonną do zapychania polecam też la roche-posay effaclar H. Idealnie nawilża, ale nie zostawia tłustego filmu. Używałam też cutibazy. Jest tańsza, ale ładnie natłuszcza. Skóra z azs dobrze się z nią dogaduje, więc z wrażliwa tym bardziej da radę
201607111008 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 07:10   #2958
Bellitudoo
Zakorzenienie

Tez mam ostatnio podrażnienia, cetaphilu nie mialam mediderm na dzień i linoderm omega na noc daja radę.
Stary 2015-04-03, 07:17   #2959
apiaQ
Rozeznanie

Cytat:
ja używalam i polecam w 100%. Sprawdzil się juz 2 lata temu kiedy walczyłam z tradzikiem grudkowym, jak i w tym roku w styczniu kiedy miałam silne alergie skórne związane z uczuleniami. Uzywam emulsji milceranej i balsamu nawilzajacego na twarz i ciało. Nawilżenie i złagodzenie gwarantowane. Do tego woda termalna i jest git.
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-04-03, 08:07   #2960
anja415
Zadomowienie

Cytat:
używam zarówno kremu jak i emulsji do mycia twarzy i polecam moja skóra bardzo źle reagowała na kontakt z wodą, złuszczanie czy chociażby inne formy nawilżania a ten duet dał jej radę (a przynajmni bardzo pomógł)
Stary 2015-04-03, 08:44   #2961
N4TI
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to N4TI

Gabrielka92 kciuk w góre za Black Mirror
Stary 2015-04-03, 09:07   #2962
201607111017
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez carpaibex Pokaż wiadomość
https://www.youtube.com/watch?v=k1jRXG-ibOE Basi CMB nowej chyba nie było?
Jak ona tak ciągle powtarza, że cierpi na bezsenność i śpi godzinkę, dwie na dobę to mnie to przeraża Pewnie są ludzie, na których nie robi to wrażenia za bardzo, ale dla mnie jedna nieprzespana noc to już tragedia. Nie wiem jakbym funkcjonowała będąc na jej miejscu.
Moim zdaniem ona trochę przesadza... może fantazja ją ponosi? Jakby faktycznie spała po godzinę dziennie od dłuższego już czasu (tak jak mówi) to ciekawe skąd ma energie na fit ćwiczenia i ten entuzjazm w filmikach? No i po co w każdym filmie (bez względu na tematyke) wspomina o tej swojej bezsenności?
201607111017 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:08   #2963
whip
psy-chopatka

Cytat:
Napisane przez Cattivo Pokaż wiadomość
Jak dla mnie ona jest już tylko skinny (ramiona, brrr...), przynajmniej na zdjęciu, nie wiem jak jest na żywo i nie wiem jak wygląda z tyłu.
ona twierdzi że ma umięśnione ciało

Co do CMB to też uważam że koloryzuje tak jak z oszczędzaniem na torebkę (chleb z pasztetem?). Tego co mówi raczej nie można brać dosłownie.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-03, 09:24   #2964
apiaQ
Rozeznanie

PIERWSZY próbny makijąz u boogie. Jak sie zachwyca nim.. w kamerze jeszcze gorzej;/
https://www.youtube.com/watch?v=3Eh0YFmSPHc
apiaQ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:31   #2965
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez apiaQ Pokaż wiadomość
PIERWSZY próbny makijąz u boogie. Jak sie zachwyca nim.. w kamerze jeszcze gorzej;/
https://www.youtube.com/watch?v=3Eh0YFmSPHc

Nie wyobrazam sobie slubu w delikatnym makijazu!!! Nie bylabym sobą!!! Jestem kolorowa i szalona i koniecznie musze wlasnie tak wygladac na moim slubie (ten jeden najpiekniejszy dzien, te sprawy)
A po sekundzie: na co dzien mam delikatny makijaz, w dniu slubu chce wygladac inaczej

Nooo gratuluje logiki, jestem pod wrazeniem ona jest taka glupia czy udaje
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:34   #2966
kiziamizia91
Koteł

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość

Nie wyobrazam sobie slubu w delikatnym makijazu!!! Nie bylabym sobą!!! Jestem kolorowa i szalona i koniecznie musze wlasnie tak wygladac na moim slubie (ten jeden najpiekniejszy dzien, te sprawy)
A po sekundzie: na co dzien mam delikatny makijaz, w dniu slubu chce wygladac inaczej

Nooo gratuluje logiki, jestem pod wrazeniem ona jest taka glupia czy udaje
mysle, ze nie udaje boogie na poczatku bardzo lubilam, dopoki wlasnie nie zaczela byc taka slodziutka do przesady i zaczela mowic za duzo, za szybko i za byle jak :P

w ogole to ostatnio chyba doroslam (szok) i zaczyna mnie juz co raz mniej obchodzic prywata tych domoroslych "gwiazdeczek" youtuba zadnych konkretow, zadnej wartosciowej tresci do przekazania tylko jakies pitu pitu... zenada

Edytowane przez kiziamizia91
Czas edycji: 2015-04-03 o 09:37
kiziamizia91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:36   #2967
rickybobby
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez mamdwaoka Pokaż wiadomość
Moim zdaniem ona trochę przesadza... może fantazja ją ponosi? Jakby faktycznie spała po godzinę dziennie od dłuższego już czasu (tak jak mówi) to ciekawe skąd ma energie na fit ćwiczenia i ten entuzjazm w filmikach? No i po co w każdym filmie (bez względu na tematyke) wspomina o tej swojej bezsenności?
Jaka to jest ściemniara. Godzina snu, do tego duszności i siłownia A jak tam jej kariera wizażystki?
rickybobby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:40   #2968
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rickybobby Pokaż wiadomość
Jaka to jest ściemniara. Godzina snu, do tego duszności i siłownia A jak tam jej kariera wizażystki?
One wszystkie zapracowane, na nic czasu nie mają. A na shopping to chyba wysylają swoje poprzednie wcielenie
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-03, 09:42   #2969
TheDocha
Dossisława I

Basia i jej filmik z bublami.

Pryszcz Stefan. Serio?

Podkład będzie sprzedany widzkom za kilka miesięcy.
Stary 2015-04-03, 09:57   #2970
peach_passion
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez TheDocha Pokaż wiadomość
Basia i jej filmik z bublami.

Pryszcz Stefan. Serio?
Jak zaczela sie rozwodzic nad tym pryszczem to padlam. Tragedia zyciowa - pryszcz na nosie

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
peach_passion jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości