|
|
#2941 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Roznie z tymi lekarzami ja chodzilam przez 2 lata do tak zachwalajacego ginekologa ktory zawsze twierdzil ze mam zapalenie albo grzyba co dwa miesiace 100zl za wizyte 80 zl za leki az to dnia kiedy bylam na kontroli powiedzial mi ze cos mi gnije przy jajnikach dokladnie urzywajac tych slow.Przestraszona umowilam sie na wizyte u innego lekarza zeby potwierdzic i skonsultowac opinie tamtego lekarza jak uslyszal ze przyszlam z problemem ze gnije od srodka popatrzyl na mnie czy obym miala cos dobrze z glowa.i co sie okazalo Dorotka zdrowa jak ryba zadnego zapalenia,zadnych grzbow zadnego gnicia.wiewczyny uwazajcie do jakich lekarzy chodzicie bo ja trafilam do obslawionego z z bardzo duzą klijetela lekarza ktory byl oszustem i naciagaczem.powiem tylko gdzie pracuje na ul dlugiej w krakowie omijajcie szerokim lukiem.
|
|
|
|
#2942 |
|
Przyczajenie
|
Hej Kobietki! Możecie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa w Nowym Sączu?
|
|
|
|
#2943 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Czy możecie polecić mi jakiegoś dobrego ginekologa w Łodzi, Sieradzu, Łasku lub Zduńskiej Woli |
|
|
|
#2944 |
|
Raczkowanie
|
Hey
W Łodzi szczerze polecam dr Małgorzate Perenc już kiedyś o niej pisałam i chyba nawet przekonująco bo pare dziewczyn z forum zgłosiło sie do niej po namiary Przyjmuje na Placu Pokoju (w poblizu ronda Solidarności). Wizyta kosztuje około 80 zł, na miejscu jest możliwość zrobienia USG dopochwowego, nie ma problemu ze skierowaniem na badania.Pani doktor bardzo miła, delikatna i konkretna, ma dużo cierpliwości i odpowiada spokojnie na wszystkie pytania. Jak którąś z Was to przekonało, to piszcie na priv to podam jej telefon. Pozdrowienia z mglistej Łodzi
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
MIELEC lub RZESZÓW
może ktoś polecić dobrego ginekologa, przyjmującego na NFZ?
|
|
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Mielca nie znalazło.
A prawdę mówiąc na tym bardziej mi zależy. |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Z łodzi polecam dr Leszka Gottwalda. To ginekolog-onkolog i pierwszy lekarz który zrobił mi w końcu badanie, kiedy np. pani doktor Perenc (która jest bardzo sympatyczna, miła i cierpliwa, nie przeczę) mówiła, że nie ma takiej potrzeby (a okazało się, że było). Gottwald dba o swoje pacjentki z nadwyżką, robi badania, nie przepisuje leków w ciemno i stara się baardzo, żeby wizyta przebiegła w miłej atmosferze, pogada na luzie
Wizyta kosztuje 80 złoty, przyjmuje w wielu miejscach, ja chodzę na Struga 3. Ja na pewno nigdy nie zmienię już ginekologa.Aha, i nie naciąga na kasę, chętnie zapisze na publiczną wizytę i jest dokładnie taki sam jak na prywatnej.
Edytowane przez mel89 Czas edycji: 2011-01-16 o 17:32 |
|
|
|
#2949 |
|
Wtajemniczenie
|
BYTOM, BĘDZIN
Profesor nadzw. SUM Dr hab. n. med. Anita OLEJEK Pani Olejek jest kierownikiem katedry i oddziału klinicznego ginekologii, położnictwa i ginekologii onkologicznej w Bytomiu oraz ma swój gabinet prywatny w Będzinie przy ul. Długa 40. Pani Doktor godna polecania, rzetelna, rzeczowa, mająca wysoki poziom empatii. Odpowiada wyczerpująco na wszystkie pytania, sama sugeruje dodatkowe badania itd. Oby takich lekarzy z prawdziwego zdarzenia było jak najwięcej. Edytowane przez Gaabbi Czas edycji: 2011-02-10 o 12:34 |
|
|
|
#2950 |
|
Raczkowanie
|
Witam ... mozecie mi polecić jakiegoś dobrego ginekologa we Włocławku ;D
|
|
|
|
#2951 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#2952 |
|
Raczkowanie
|
gorzów wlkp.
dr Maj super-polecam!!! |
|
|
|
#2953 |
|
Raczkowanie
|
Gliwice, Knurów
dr. Arabski Gorąco polecam, fachowo i konkretnie. Przyjmuje na NFZ w Knurowie i Gliwicach. Prywatny gabinet w Gliwicach na ul. Częstochowskiej. Koszt ( z dopochwowym USG) 80 zł.
|
|
#2954 |
|
Przyczajenie
|
Któraś z dziewczyn pytała o Mielec lub Rzeszów...
W Ropczycach przyjmuje świetny ginekolog ale prywatnie. Jeżdżę do niego i jestem bardzo zadowolona. Na pierwszej wizycie zrobil cytologie i usg dopochwowe oraz ogólne badanie ginekologiczne. Gdyby ktoś był zainteresowany to podam namiary. |
|
|
|
#2955 |
|
Przyczajenie
|
szczecin
ja osobiscie poleca dr.piotr olender,prowadził moje dwie ciąże i jestem bardzo zadowolona .odebrał mi poród w szpitalu w gryfinie( który również bardzo polecam)-polożne i odział noworodkowy spisał sie na 6-ke.tak miłej atmosfery nie widziałam w żadnym szpitalu,a sam oddział przed porodem i po porodzie był super.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2956 |
|
Raczkowanie
|
Ale balagan w tym watku, mialo byc na poczatku miasto a wiekszosc daje pozniej albo wcale, ktos tego w ogole pilnuje? jak tu cokolwiek mozna odszukac
bez sensu...
|
|
|
|
#2957 |
|
Wtajemniczenie
|
KRAKÓW
Szczerze polecam panią dr Magdalenę Trojnar- Podleśny, która przyjmuje w swoim gabinecie przy ulicy Fieldorfa- Nila 10/57. Chodzę do Niej już 6 lat i jestem bardzo zadowolona. Świetnie dobrała mi tabletki, zawsze miła, zawsze można zadzwonić jak się potrzebuje pilnie porady, zawsze doradzi. Stara się wybierać tabletki z korzyścią dla pacjentki. Polecam A tutaj strona internetowa gabinetu: http://gravida.pl/
w wolnej chwili http://allmybeautyworld.blogspot.com/ Edytowane przez Młoda86 Czas edycji: 2011-01-23 o 21:22 Powód: link |
|
|
|
#2958 |
|
Przyczajenie
|
Białystok
jesli o mnie chodzi to moim lekarzem moze byc tylko i wyłącznie kobieta - wtedyt czuje maksimum komfortu i polecam dr. ŚWIĄTECKĄ - super babeczka, mozna poczytac na necie, same superlatywy na jej temat. |
|
|
|
#2959 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa
Ja z takim pytaniem - czy któraś z Was była w McM na Wólczyńskiej? Orientujecie sie jak nazywa się ginekolog, który tam przyjmuje, bo ja niestety nigdzie nie mogę tego znaleźć, a dodatkowo potrzebuję opinii na temat wykonywanej tam cytologii, ponieważ (niestety) natknęłam się na negatywną opinię (narazie tylko jedną) na temat prawdziwości wyników wykonywanej tam cytologii. I juz teraz nie wiem czy iść tam, czy nie iść... |
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2960 |
|
Przyczajenie
|
Znacie może dr. Jolanta Szczepaniak-Błada. Ile bierze za wizytę i czy zna się na rzeczy?
I czy znacie jeszcze jakieś kobiety, które przyjmują w Radomsku, bo jednak wolałabym do kobiety iść na pierwszą wizytę.
Edytowane przez Laoss_ Czas edycji: 2011-01-26 o 21:05 |
|
|
|
#2961 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Cytat:
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Przyczajenie
|
Poznań
Witam, ja serdecznie polecam dr. Korszuna, pracuje na Polnej w Poz, prowadził 2 moje ciąże i byłam bardzo zadowolona. Przyjmuj też w gabinecie prywatnym na Szamoulskiej. Szczerze polecam |
|
|
|
#2963 |
|
Przyczajenie
|
Zamość Woj Lubelskie
Witam jakiego ginekologa położnika polecacie w Zamościu .Jestem we wcześniej ciąży i szukam dobrego ginekologa. |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2964 |
|
Raczkowanie
|
Kielce
Andrzej Witczak, Marcin Misiek i Wojciech Rokita. Andrzej Witczak i Marcin Misiek przyjmują prywatnie ul. Wojska Polskiego 28a
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Warszawa
P. Hoffman w Mysiadle, cena wizyty 70zł Naczytałam się o niej tutaj, rzeczywiście, przemiła osoba, nie stwarza dystansu pacjent/lekarz, bardzo sympatyczna, ALE: przepisała mi luteinę na wywołanie @ w ciemno, bez badań (choć po @ dostałam skierowania na 3 badania)), druga sprawa, to sama przyznała, że ma starożytne USG, więc w moim przypadku uznała, że nie ma sensu go używać i zbadała mnie palcowo- wziernikowo. Na plus- odpowiada na każde pytanie, poświęca pacjentce dużo czasu (u mnie- prawie godzinę- pierwsza wizyta) i prosiła mnie o telefon, kiedy będę mieć wyniki badań (a nie, jak mnóstwo innych lekarzy, którzy wzywają na wizytę i kasa cyka)
|
#2966 |
|
BAN stały
|
Wrocław Tomasz Żołnierczyk , bardzo miły, odpowiada na każde pytanie i do tego przyjmuje na NFZ
|
|
|
|
#2967 |
|
Zadomowienie
|
LUBLIN
CZY BYŁA KTÓRAŚ Z wAS u dr Magdaleny Tucewicz- Pasikowskiej
|
#2968 |
|
Zadomowienie
|
POZNAŃ
Polecam dr Joannę Ożarzewską. W poznaniu przyjmuje prywatnie w ośrodku Pięć+ na Słowackiego 8, wizyta kosztuje 80zł z cytologią. Przyjmuje tylko we wtorki i piątki w godzinach 8-11. Świetna zwłaszcza na pierwszą wizytę. Wszystko tłumaczy,omawia każde badanie, mówi co zaraz zrobi, tak że nie ma stresu (jak już się wejdzie do gabinetu ). Sama twierdzi że nie chce zrazić kobiety do ginekologów. Delikatna, uśmiechnięta. Prowadzi wywiad przy pierwszej wizycie, bada piersi. Odpowiada na wszystkie pytania i cierpliwie tłumaczy każdy aspekt. Nie ma problemów z kolejką. Na wizytę czekałam ok. 2 tygodni.
Edytowane przez ewelinka_111 Czas edycji: 2011-02-11 o 15:44 |
|
|
|
#2969 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
I ile czeka się mniej więcej bo słyszałam że długie kolejki do niego
|
|
#2970 |
|
Raczkowanie
|
Ginekolog CZMP w Łodzi najlepszy od infekcji
Jakiego polecacie ? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:45.

"

bez sensu...