Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-05-04, 15:25   #2941
bad_romance
Raczkowanie

Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!

Bożeeeeeeeeeeee albo czegoś chce i to robie albo nie chce i nie robie...
ale świrujecie..
albo z tą błoną.. masakra.
wszyscy razem spotkamy się.
Mimo świata który,
kocha i rani nas dzień w dzień,
gdzieś na szczycie góry,
wszyscy razem spotkamy się..
bad_romance jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 20:24   #2942
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MesiaszCiszy Pokaż wiadomość
hahaha :P ciakawe skad sie takie zarozumiale babiszony biora jak Ty :P tylko zeby dociuknac co,szczerze wspolczuje Twojemu partnerowi zyciowemu napewno oberwie za swoje , bo ten Twoj charakterek jest iscie podly :P, a teraz koniec tematu i wez sie laskawie odczep babo.

Z mojej strony faktycznie EOT bo przyzwyczaiłam się na Wizażu dyskutować z kulturą.

Edytowane przez watashi
Czas edycji: 2010-05-04 o 20:32
watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 20:46   #2943
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Karolsa Pokaż wiadomość
Mam takie pytanie.. Czy jest tu może taka dziewczyna która ma upławy i to zrobiła? Bo jezeli tak to prosilabym jak najszybciej o odpowiedz... (czy ją bardzo bolalo? i w ogole wszystko!)Bo ja mam niestety ten problem i obawiam sie ze to wlasnie przez to odczuwam ten bol . Wczoraj chcialam to zrobic wszystko bylo ok moj partner byl czuly i w ogole , ja tez bylam gotowa.. i gdy juz lekko wszedl . Ten okropny bol!!!! Straszny nie do zniesienia.... i to juz kiedys tez tak bylo jak probowalismy.. Nie wiem czemu to tak boli.. Dzisiaj sie dowiedzielismy ze to moze byc problem tych uplawow ..ze to przez nie ten "cholerny"(doslownie) bol! ;/ Kocham go a on mnie ale co z tego jak nie moze do niczego dojsc przez ten bol. Gdy juz wchodzi troche glebiej lzy plyną mi same... nie wiem... doradzcie cos.. . Juz dlugo lecze sie na te uplawy ale nic nie pomaga . Jutro ide znowu do 4 ginekologa zmieniam bo zaden nic nie pomogl. Teraz ide prywatnie ... bo moze wtedy cos pomoze jak sie zaplaci. Naprawdę prosze o odpowiedzi..
Przyczyną bólu może być infekcja (a upławy to pewnie jej objaw), ale też stres, strach - może jesteś spięta i podświadomie zaciskasz mięśnie. Porozmawiaj o tym z lekarzem, pewnie coś doradzi.

Cytat:
Napisane przez slicznotka18 Pokaż wiadomość
moj pierwszy raz był bardzo dziwny, mój kochanek załozył sobie wiaderko po budaprenie na głowe a pozniej wziął mnie na ręce i zaniósł do stodoły gdzie połozył mnie w boksie dla koni i kazal jeść siano. Czy to normalne? pomocy nie wiem co robic własnie wrócił z pracy, boje sie ze teraz załozy sobie worek z obornikiem i kaze mi iść pole nawozić.
Wszystkie wpisy na równie niskim poziomie Krótko mówiąc, troll.
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 21:26   #2944
linka2007
Rozeznanie

a ja po raz wtóry się odezwę

to, że mój chłopak nie mógł we mnie 'wejść' mogło oznaczać, że byłam spięta?
czy coś w tym stylu?
Stary 2010-05-04, 21:49   #2945
watashi
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
a ja po raz wtóry się odezwę

to, że mój chłopak nie mógł we mnie 'wejść' mogło oznaczać, że byłam spięta?
czy coś w tym stylu?
Bardzo możliwe Może zaciskałaś mięśnie i dlatego? Ja na początku jak zaczynałam czuć lekki opór odruchowo zaciskałam mięśnie (bojąc się bólu) i też był na początku lekki problem z tym. Potem się rozluźniłam i było w porządku. Spróbujcie ponownie i nie martw się

watashi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-04, 22:18   #2946
przestraszona29
Przyczajenie

Kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy z sobotę na niedziele ( 1 - 2 maja ) . Nic mnie nie bolało i odrazu po stosunku nie dostałam żadnego krwawienia ... W niedzielę wieczorem dopiero zauważyłam lekkiego krwawienia a Od poniedziałku ( 3 maja ) boli mnie prawy jajnik .

Nie bardzo wiem czy wszystko jest w porządku . Dlatego zwracam się do was o pomoc .
przestraszona29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 11:55   #2947
Yumitori
Przyczajenie

Mój pierwszy raz nie był przy świecach, na łóżku obsypanym płatkami róż.. Ale i tak będę go bardzo mile wspominać W poniedziałek, przed lekcjami, 15.03 br dokładnie pół rou przed 18stką Spontaniczna wizyta u TŻ i spontaniczny wynik tej wizyty. Chodziłam potem rozmarzona cały dzień Nie krwawiłam, ale bolało. W tym bólu było jednak coś przyjemnego
Yumitori jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-05-05, 12:59   #2948
linka2007
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Yumitori Pokaż wiadomość
Mój pierwszy raz nie był przy świecach, na łóżku obsypanym płatkami róż.. Ale i tak będę go bardzo mile wspominać W poniedziałek, przed lekcjami, 15.03 br dokładnie pół rou przed 18stką Spontaniczna wizyta u TŻ i spontaniczny wynik tej wizyty. Chodziłam potem rozmarzona cały dzień Nie krwawiłam, ale bolało. W tym bólu było jednak coś przyjemnego
sadomaso?

hahaha, żartuję
Stary 2010-05-05, 14:01   #2949
Sisinet
Przyczajenie

A ja włąsnie sobie wyobrażam tak ten pierwszy raz:P przy świecach i płatkach rż i innych takich;p niektórzy twierdzą że to tylko dodatkowo stresuje ale ja zawsze byłam niepoprawną romantyczką:P teraz mam 19 lat chłopak o 2 lata starszy, razem juz od trzech lat i seksu jeszce nie bylo, On nigdy nie namawiał, wiedział zę jeszce nie pora. ostatnio jakos tak sama z siebie zaczynam się zastanawiaći właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, coby sobie trohę poczytac i zobaczyć jak to było z Wami także witam wszystkich:P
Sisinet jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-05, 14:06   #2950
linka2007
Rozeznanie

mój pierwszy raz był bez róż, bez świec, bez muzyki, ale przynajmniej nie gdzieśtam w jakichś krzakach, a w domu, w łóżku.
oficjalnie parą byliśmy od ponad miesiąca, ale trochę wcześniej już się zachowywaliśmy jak para,a poza tym znamy się od dzieciństwa
Stary 2010-05-05, 15:57   #2951
Sisinet
Przyczajenie

oj fakt, jak słysze wyznania koleżanek o samochodach i starych materacach to mam wrażenie ze mi uszy zwiędną... jakoś nie czuje tekstu byle kiedy byle gdzie byle jak byle z Nim...
Stary 2010-05-05, 20:25   #2952
sszi
Przyczajenie

cześć!
zasięgnę porady tutaj, zanim udam się do lekarza, potrzebuję nakreślenia zaistniałej sytuacji w waszych doświadczeniach, które przeszłyście
sytuacja wygląda następująco, mam 20 lat, udało mi się zachować moje piękne kochane dziewictwo do dziś, udało się tylko i wyłącznie z jednego powodu, który ostatnimi wszystkimi próbami podjęcia stosunku był przyczyną wywołania zniechęcenia zarówno u mnie jak i u partnera. o co chodzi? otóż NIE MÓGŁ WE MNIE WEJŚĆ ;o
wiem, że w większości przypadków zaistniała sytuacja jest wynikiem stresu, zdenerwowania przed owym pierwszym razem, keidy to mieśnie są zaciśnięte i stąd problem z wprowadzeniem ppenisa do pochwy na tyle na ile jest to możliwe, ale nie, zestresowana nie byłam na bank :P wieczoru nr dwa podjęliśmy próbę kolejną, bylam po imprezie i ostro po alkoholu, do dziś pamiętam swoją błogość, więc w tym wypadku stres w grę nie wchodzi. byłam też odpowiednio nawilżona, nie wysuszona jak rodzynki, więc ta opcja także odpada, co jest więc tego przyczyną, czy możliwe, że moja błona jest na tyle gruba, że potrzebne jest jakieś mega silne pchnięcie? na samą myśl o tym pojawiają mi się łzy, na myśl o bólu, bo skoro to taka grubasińska bariera do pokonania, to nie ma szans, że bez bólu się obejdzie. a jak już się uda, i zaleje mnie morze krwi?
jejejjejejjej, wypowiedzcie się proszę

dodam, że to nie jest historia z jednym partnerem, z drugim, którego miałam, było tak samo. obecnie spotykam się z mega fajnym chłopakiem, mega mi zależy, trochę już to trwa, przede mną jutro wyjazd na weekend, wspólny, wiem, że dojdzie do zbliżenia, i do jasnej anielki, nnie chcę, żeby po raz ttrzeci się powtórzyło to samo :/

nie byłam z tym u lekarza, gdyż na początku myślałam, że to wina raczej partnerów nie moja, ale wydaje mi się, że to w mojej pochwie leży przysłowiowy pies pogrzebany :P

i jeszcze pytanie odnosnie pozycji, która jest najlepsza na te pierwsze wejście, która zapewni członkowi najprostszą drogę do mojego środka?
sszi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-06, 13:36   #2953
Sisinet
Przyczajenie

Co do pozycji to nie wiem. Musisz poczekać na odpowiedź bardziej doświadczonych dziewczyn, ale radziłabym pójść do ginekologa. Z tego co słyszałam czasemm się zdarza ze błona jest na tyle gruba że próby powodują ból , ale lkarz podobno może odrobinę pomóc i naciąc błonę. A odbegajac od tematu gdy zaliczyłam wizytę u ginekologa ,okazało sie że mam torbiel, o czym kompletnie nie wiedzialam:/
Stary 2010-05-06, 13:41   #2954
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez sszi Pokaż wiadomość
sytuacja wygląda następująco, mam 20 lat, udało mi się zachować moje piękne kochane dziewictwo do dziś, udało się tylko i wyłącznie z jednego powodu, który ostatnimi wszystkimi próbami podjęcia stosunku był przyczyną wywołania zniechęcenia zarówno u mnie jak i u partnera. o co chodzi? otóż NIE MÓGŁ WE MNIE WEJŚĆ ;o
czy możliwe, że moja błona jest na tyle gruba, że potrzebne jest jakieś mega silne pchnięcie? na samą myśl o tym pojawiają mi się łzy, na myśl o bólu, bo skoro to taka grubasińska bariera do pokonania, to nie ma szans, że bez bólu się obejdzie. a jak już się uda, i zaleje mnie morze krwi?
jejejjejejjej, wypowiedzcie się proszę
Możliwe, że to wina błony - idź do lekarza, niech Cię zbada i zobaczy. Wtedy będziesz wiedziała, czy to jest powodem. Jeśli nie - to może jednak, choć nie bierzesz tego pod uwagę, przyczyną jest jednak i obawa przed bólem. Czasem kobieta odruchowo zaciska mięśnie i facet nic wtedy nie zdziała
A może po prostu - nie ten partner? Wiem, że próbowałaś z dwoma, ale może żaden z nich nie był właściwym i podświadomie wcale seksu nie chciałaś?
a2fc2be9cd8d1027f8cb90d936276c49cf807c7d_655950424f87d jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-07, 12:16   #2955
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Cytat:
Napisane przez sszi Pokaż wiadomość
cześć!
nie byłam z tym u lekarza, gdyż na początku myślałam, że to wina raczej partnerów nie moja, ale wydaje mi się, że to w mojej pochwie leży przysłowiowy pies pogrzebany :P
Świetne.

Niestety ja Ci nie mogę pomóc.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-08, 09:06   #2956
joplin
Zadomowienie

Ja pierwszy raz kochałam się z mężczyzną poznanym na dyskotece, u niego w hotelu. Od razu uprzedzam - on mnie do niczego nie namawiał, to ja się na niego rzuciłam . Nie żałuję; nie chciałam wtedy związku czy wielkiej miłości. No i było baaaaardzo przyjemnie. Teraz mamy ze sobą kontakt, ale oboje wiemy, że nic z tego nie wyniknie, bo a) mieszka na innym kontynencie, b) jest ode mnie sporo starszy . Ale tę noc z chęcią bym powtórzyła .
Stary 2010-05-08, 20:47   #2957
It must been love
Raczkowanie

ja nie wiem kiedy nastąpi pierwszy raz. Mam 23 lata i wciaz nie mam chlopaka ;/ masakra.
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-08, 21:04   #2958
mandragona
Marudziara

Cytat:
Napisane przez It must been love Pokaż wiadomość
ja nie wiem kiedy nastąpi pierwszy raz. Mam 23 lata i wciaz nie mam chlopaka ;/ masakra.
Nawet jeśli będziesz miała chłopaka, to ten fakt nie oznacza że musisz z nim przeżyć swój "pierwszy raz" możesz nie być do tego przygotowana emocjonalnie ... a wiek nie ma tutaj znaczenia, wg mnie jest to sprawa indywidualna nie zależna od wieku .

mandragona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 05:16   #2959
Lynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mandragona Pokaż wiadomość
Nawet jeśli będziesz miała chłopaka, to ten fakt nie oznacza że musisz z nim przeżyć swój "pierwszy raz" możesz nie być do tego przygotowana emocjonalnie ... a wiek nie ma tutaj znaczenia, wg mnie jest to sprawa indywidualna nie zależna od wieku .
Zgadzam się. Nie można patrzeć na sam wiek i że już wypada, czy trzeba, bo może pozostać jakaś trauma, jeśli trafisz na nieodpowiednią osobę.
Lynn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-05-09, 07:30   #2960
LoLcIa123
Zakorzenienie

sszi,może spróbujcie zrobić tak żeby Twój partner troszeczke próbował wejść i wychodził i znowu próbował troszkę dalej i znowu wychodzi,powoleńku ,spokojnie u mnie to był klucz do sukcesu.
Co do bólu,mnie bolało koszmarnie,kilka razy płakałam,ponieważ też próbowaliśmy jakiś czas zanim udało nam się wejść ale proszę się nie bać.
A co do pozycji myślę że jednak misjonarska nie jest najlepsza ,mimo tego że sama w takiej to przetrwałam wydaję mi się,że jeżeli Ty byłabyś na górze,to czułabyś się nieco lepiej,ponieważ mogłabyś kontrolować ból,ruchy ,szybkoś a jeżeli jednak wolałabyś nie być Panią sytuacji,to misjonarska ,nogi na biodra partnera,poduszka pod pupcią i do dzieła
życzę powodzenia

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 08:32   #2961
kasiska122
Przyczajenie

czy to jest normalne ze podczas pieszczot bardzo wydziela się sluź?
kasiska122 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-09, 08:53   #2962
LoLcIa123
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiska122 Pokaż wiadomość
czy to jest normalne ze podczas pieszczot bardzo wydziela się sluź?
tiaa bardzo normalne

Tymoteusz
23.11.2014r

LoLcIa123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 19:48   #2963
zlosliwe_straszydelko
Raczkowanie

Pierwszy raz... spontanicznie w łóżku ... obudziliśmy sie rano i tak wyszło Bez bólu, krwi i stresu ( no może był malutki że bedzie bolało ). A wyszło tak fajnie i naturalnie że ech... No ale ... byłam pewna że to ten z którym chciałabym to przeżyć
bo to mezalians byłby dla psa."
zlosliwe_straszydelko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-10, 21:35   #2964
Sander22
Raczkowanie

GG do Sander22

Hej od rana byłam jakaś zestresowana i nie wiedziałam dlaczego...ale jak pojechałam do mojego to stres był jeszcze większy nawet on to zauważył...już wiem czemu bo byłam gotowa i chciałam się z nim kochać..nie było to tak jak wyobrażałam sobie chodzi mi o miejsce i nastrój ale partner się spisał delikatny, czuły skupiał się na tym żeby mi było dobrze a nie na sobie..Co do bólu się bardzo zdziwiłam bo nie bolało.. no może jak próbował wejść głębiej...Krwi troszkę.. ogólnie jestem mile zaskoczona..:P

Mój od 18.03.2010 r. <3

Kobieta bez mężczyzny jest wszystkim, ale tylko z mężczyzną jest sobą.

Wzrost => 163 cm
Waga => 59 kg
Cel => 55 kg
+ walka z nałogiem obgryzanie paznokci
Sander22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 18:16   #2965
It must been love
Raczkowanie

a ja jezeli to kiedys to zrobie (23l) to nie boje sie bolu lecz,ze nie bede umiala tego i owego;d heheh
It must been love jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:31   #2966
madzia38
Raczkowanie

Moja sytuacja ogólnie wygląda tak,że jestem z chłopakiem od 5 miesiecy,znamy się od wakacji. Ja mam 17 , on 21 lat. Obydwoje mamy na siebie ochotę, on mówił mi to już pare razy, ja jestem na to gotowa, ale on 1) boi się mnie rozdziewiczyć, 2) wie,że bardzo go kocham i nie chce,żebym myślała,że on to wykorzystuje. Choć zaszło już bardzo daleko w naszym dotykaniu się itd. , jeszcze tego nie robiliśmy, choć mieliśmy wiele okazji. Ostatnio doszło by do tego dwa razy w aucie.
Macie jakiś pomysł jak go uspokoić ? Nie jest prawiczkiem, więc nie wiem czego się obawia,ale nie chciałabym, żeby miał jakies obawy.

Co do pozycji,czytałam gdzieś, że najlepiej, kiedy dziewczyna ma przyciągnięte nogi do klatki piersiowej,a facet trzyma ją za biodra,żeby się nie odsuwała. Wtedy podobno błona dziewicza jest dobrze napięta i szybko dochodzi do jej zerwania. I nie boli

And if You die
I wanna die with You

madzia38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-11, 19:58   #2967
fleur05
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez madzia38 Pokaż wiadomość
Macie jakiś pomysł jak go uspokoić ? Nie jest prawiczkiem, więc nie wiem czego się obawia,ale nie chciałabym, żeby miał jakies obawy.
Nie jesteś jeszcze pełnoletnia- myślę, że to może mieć dla niego znaczenie. Ale popatrz na to od innej strony- lepiej, że jest ostrożny a nie napalony.

Leczę się z egoizmu.

fleur05 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-05-11, 20:35   #2968
madzia38
Raczkowanie

Tak,wiem , ja się z tego nawet cieszę , wiem,że jest odpowiedzialny, nie jest szczeniakiem ,który chce mnie wykorzystać. Czasem przerywa nasze pieszczoty,bo mówi,że nie może wytrzymać i że nic na to nie poradzi,jest tylko chłopcem. Nie mam do niego o to żadnych pretensji,broń Boże. Doceniam to,naprawdę. I możliwe,że chodzi mu również o wiek. Ja się nie spieszę z tym wcale, ale też się nie bronie.
"Miłość cierpliwa jest i łaskawa"
Chciałabym się tylko poradzić co mu powiedzieć, jak rozwiać jego jakieś wątpliwości czy obawy, które są, jeśli się nie mylę, zbędne.

And if You die
I wanna die with You

madzia38 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 13:43   #2969
Yumitori
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez linka2007 Pokaż wiadomość
sadomaso?

hahaha, żartuję
A może Nie no, tak na poważnie to nie był to typowy "ból" nie umiem tego opisać.. W każdym bądź razie odebrałam ten bodziec bardzo pozytywnie
Yumitori jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-05-12, 20:40   #2970
LauraS.
Rozeznanie

Witam ja mam prawie 22 lata i jestem dziewicą..Dopiero teraz mam chłopaka tak na poważnie.Chciałabym za jakiś czas uprawiać z nim seks,ale boli mnie nawet wsadzenie jednego palca do pochwy Co powinnam zrobić,żeby hmm nie być tam taką wąska..?Czy przed Waszymi pierwszymi razami chłopak wcześniej dotykał Was tam dłonią,wkładał palce,czy można od razu wsadzić członek?

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości