![]() |
#2941 |
Raczkowanie
|
Dot.: Mój pierwszy raz - wątek zbiorczy!
Bożeeeeeeeeeeee albo czegoś chce i to robie albo nie chce i nie robie...
ale świrujecie.. albo z tą błoną.. masakra.
![]() |
#2942 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Z mojej strony faktycznie EOT bo przyzwyczaiłam się na Wizażu dyskutować z kulturą.
"It's a fun show if you haven't seen it. I can't understand what the devil he's saying, but you know, there's a lot of movement, and it's bright and colorful, it keeps my attention." ![]() Edytowane przez watashi Czas edycji: 2010-05-04 o 20:32 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2944 |
Rozeznanie
|
a ja po raz wtóry się odezwę
![]() to, że mój chłopak nie mógł we mnie 'wejść' mogło oznaczać, że byłam spięta? czy coś w tym stylu?
![]() |
#2945 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2946 |
Przyczajenie
|
Kochałam się z moim chłopakiem po raz pierwszy z sobotę na niedziele ( 1 - 2 maja ) . Nic mnie nie bolało i odrazu po stosunku nie dostałam żadnego krwawienia ... W niedzielę wieczorem dopiero zauważyłam lekkiego krwawienia a Od poniedziałku ( 3 maja ) boli mnie prawy jajnik .
Nie bardzo wiem czy wszystko jest w porządku . Dlatego zwracam się do was o pomoc . |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Przyczajenie
|
Mój pierwszy raz nie był przy świecach, na łóżku obsypanym płatkami róż.. Ale i tak będę go bardzo mile wspominać
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2948 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() hahaha, żartuję ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2949 |
Przyczajenie
|
A ja włąsnie sobie wyobrażam tak ten pierwszy raz:P przy świecach i płatkach rż i innych takich;p niektórzy twierdzą że to tylko dodatkowo stresuje ale ja zawsze byłam niepoprawną romantyczką:P teraz mam 19 lat chłopak o 2 lata starszy, razem juz od trzech lat i seksu jeszce nie bylo, On nigdy nie namawiał, wiedział zę jeszce nie pora. ostatnio jakos tak sama z siebie zaczynam się zastanawiaći właśnie dlatego znalazłam się na tym forum, coby sobie trohę poczytac i zobaczyć jak to było z Wami
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2950 |
Rozeznanie
|
mój pierwszy raz był bez róż, bez świec, bez muzyki, ale przynajmniej nie gdzieśtam w jakichś krzakach, a w domu, w łóżku.
oficjalnie parą byliśmy od ponad miesiąca, ale trochę wcześniej już się zachowywaliśmy jak para,a poza tym znamy się od dzieciństwa ![]()
![]() |
#2951 |
Przyczajenie
|
oj fakt, jak słysze wyznania koleżanek o samochodach i starych materacach to mam wrażenie ze mi uszy zwiędną... jakoś nie czuje tekstu byle kiedy byle gdzie byle jak byle z Nim...
|
![]() ![]() |
![]() |
#2952 |
Przyczajenie
|
cześć!
zasięgnę porady tutaj, zanim udam się do lekarza, potrzebuję nakreślenia zaistniałej sytuacji w waszych doświadczeniach, które przeszłyście ![]() sytuacja wygląda następująco, mam 20 lat, udało mi się zachować moje piękne kochane dziewictwo do dziś, udało się tylko i wyłącznie z jednego powodu, który ostatnimi wszystkimi próbami podjęcia stosunku był przyczyną wywołania zniechęcenia zarówno u mnie jak i u partnera. o co chodzi? otóż NIE MÓGŁ WE MNIE WEJŚĆ ;o wiem, że w większości przypadków zaistniała sytuacja jest wynikiem stresu, zdenerwowania przed owym pierwszym razem, keidy to mieśnie są zaciśnięte i stąd problem z wprowadzeniem ppenisa do pochwy na tyle na ile jest to możliwe, ale nie, zestresowana nie byłam na bank :P wieczoru nr dwa podjęliśmy próbę kolejną, bylam po imprezie i ostro po alkoholu, do dziś pamiętam swoją błogość, więc w tym wypadku stres w grę nie wchodzi. byłam też odpowiednio nawilżona, nie wysuszona jak rodzynki, więc ta opcja także odpada, co jest więc tego przyczyną, czy możliwe, że moja błona jest na tyle gruba, że potrzebne jest jakieś mega silne pchnięcie? na samą myśl o tym pojawiają mi się łzy, na myśl o bólu, bo skoro to taka grubasińska bariera do pokonania, to nie ma szans, że bez bólu się obejdzie. a jak już się uda, i zaleje mnie morze krwi? jejejjejejjej, wypowiedzcie się proszę ![]() dodam, że to nie jest historia z jednym partnerem, z drugim, którego miałam, było tak samo. obecnie spotykam się z mega fajnym chłopakiem, mega mi zależy, trochę już to trwa, przede mną jutro wyjazd na weekend, wspólny, wiem, że dojdzie do zbliżenia, i do jasnej anielki, nnie chcę, żeby po raz ttrzeci się powtórzyło to samo :/ nie byłam z tym u lekarza, gdyż na początku myślałam, że to wina raczej partnerów nie moja, ale wydaje mi się, że to w mojej pochwie leży przysłowiowy pies pogrzebany :P i jeszcze pytanie odnosnie pozycji, która jest najlepsza na te pierwsze wejście, która zapewni członkowi najprostszą drogę do mojego środka? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2953 |
Przyczajenie
|
Co do pozycji to nie wiem. Musisz poczekać na odpowiedź bardziej doświadczonych dziewczyn, ale radziłabym pójść do ginekologa. Z tego co słyszałam czasemm się zdarza ze błona jest na tyle gruba że próby powodują ból , ale lkarz podobno może odrobinę pomóc i naciąc błonę. A odbegajac od tematu gdy zaliczyłam wizytę u ginekologa ,okazało sie że mam torbiel, o czym kompletnie nie wiedzialam:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() A może po prostu - nie ten partner? Wiem, że próbowałaś z dwoma, ale może żaden z nich nie był właściwym i podświadomie wcale seksu nie chciałaś? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2955 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() Niestety ja Ci nie mogę pomóc.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2956 |
Zadomowienie
|
Ja pierwszy raz kochałam się z mężczyzną poznanym na dyskotece, u niego w hotelu. Od razu uprzedzam - on mnie do niczego nie namawiał, to ja się na niego rzuciłam
![]() ![]() ![]()
![]() |
#2957 |
Raczkowanie
|
ja nie wiem kiedy nastąpi pierwszy raz. Mam 23 lata i wciaz nie mam chlopaka ;/ masakra.
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2958 |
Marudziara
|
Nawet jeśli będziesz miała chłopaka, to ten fakt nie oznacza że musisz z nim przeżyć swój "pierwszy raz" możesz nie być do tego przygotowana emocjonalnie ... a wiek nie ma tutaj znaczenia, wg mnie jest to sprawa indywidualna nie zależna od wieku .
#2959 |
Zakorzenienie
|
Zgadzam się. Nie można patrzeć na sam wiek i że już wypada, czy trzeba, bo może pozostać jakaś trauma, jeśli trafisz na nieodpowiednią osobę.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 |
Zakorzenienie
|
sszi,może spróbujcie zrobić tak żeby Twój partner troszeczke próbował wejść i wychodził i znowu próbował troszkę dalej i znowu wychodzi,powoleńku ,spokojnie
![]() ![]() Co do bólu,mnie bolało koszmarnie,kilka razy płakałam,ponieważ też próbowaliśmy jakiś czas zanim udało nam się wejść ![]() ![]() A co do pozycji myślę że jednak misjonarska nie jest najlepsza ,mimo tego że sama w takiej to przetrwałam ![]() ![]() ![]() życzę powodzenia ![]()
#2961 |
Przyczajenie
|
czy to jest normalne ze podczas pieszczot bardzo wydziela się sluź?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2962 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2963 |
Raczkowanie
|
Pierwszy raz...
![]() ![]() ![]() ![]()
#2964 |
Raczkowanie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
_________________________ _______ Mój od 18.03.2010 r. <3 ![]() Kobieta bez mężczyzny jest wszystkim, ale tylko z mężczyzną jest sobą. Wzrost => 163 cm Waga => 59 kg Cel => 55 kg ![]() ![]() + walka z nałogiem obgryzanie paznokci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Raczkowanie
|
a ja jezeli to kiedys to zrobie (23l) to nie boje sie bolu lecz,ze nie bede umiala tego i owego;d heheh
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2966 |
Raczkowanie
|
Moja sytuacja ogólnie wygląda tak,że jestem z chłopakiem od 5 miesiecy,znamy się od wakacji. Ja mam 17 , on 21 lat. Obydwoje mamy na siebie ochotę, on mówił mi to już pare razy, ja jestem na to gotowa, ale on 1) boi się mnie rozdziewiczyć, 2) wie,że bardzo go kocham i nie chce,żebym myślała,że on to wykorzystuje. Choć zaszło już bardzo daleko w naszym dotykaniu się itd. , jeszcze tego nie robiliśmy, choć mieliśmy wiele okazji. Ostatnio doszło by do tego dwa razy w aucie.
Macie jakiś pomysł jak go uspokoić ? Nie jest prawiczkiem, więc nie wiem czego się obawia,ale nie chciałabym, żeby miał jakies obawy. Co do pozycji,czytałam gdzieś, że najlepiej, kiedy dziewczyna ma przyciągnięte nogi do klatki piersiowej,a facet trzyma ją za biodra,żeby się nie odsuwała. Wtedy podobno błona dziewicza jest dobrze napięta i szybko dochodzi do jej zerwania. I nie boli ![]()
#2967 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 |
Raczkowanie
|
Tak,wiem , ja się z tego nawet cieszę , wiem,że jest odpowiedzialny, nie jest szczeniakiem ,który chce mnie wykorzystać. Czasem przerywa nasze pieszczoty,bo mówi,że nie może wytrzymać i że nic na to nie poradzi,jest tylko chłopcem. Nie mam do niego o to żadnych pretensji,broń Boże. Doceniam to,naprawdę. I możliwe,że chodzi mu również o wiek. Ja się nie spieszę z tym wcale, ale też się nie bronie.
"Miłość cierpliwa jest i łaskawa" Chciałabym się tylko poradzić co mu powiedzieć, jak rozwiać jego jakieś wątpliwości czy obawy, które są, jeśli się nie mylę, zbędne.
#2969 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:28.