PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-09-04, 15:12   #2941
Butterfly_27
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
rucia oby się uspokoiło

200 przysiadów !
mi po tylu przysiadach by tyłek odleciał
Gratuacje, ja kiedyś robiłam challenge squat czy jak się to nazywało, na końcu było chyba właśnie 250przysiadów, to jest w 30 dniu
Butterfly_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:22   #2942
agafisia
Zakorzenienie

Dot.: PLOTKOWANIE, DIETA, RUCH- TO JĘDRNA PUPA, SMUKŁE UDA I PŁASKI BRZUCH :-) cz.VII

Cytat:
Napisane przez neska002 Pokaż wiadomość
He he, niestety okres rządzi się swoimi prawami, które my nie do końca chcemy respektować Ale czytałam, że podczas okresu, a szczególnie w pierwszych dniach metabolizm przyspiesza więc można sobie pozwolić na troszkę więcej żarełka bez skutków ubocznych w postaci grubszych udek. He he psa możesz zjeść ale uważaj na dzieci bo ponoć sa niestrawne
lepiej do mnie nie mówić takich rzeczy że mogę więcej zjeść bo na pewno z tego skorzystam nie dzieci nie tykam nawet z daleka

kocie-mnie tzw.tradycje też wogóle nie przekonują

---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

aza-właśnie jak ma butterfly coś zrzucić w weekend to musi być baaardzo niegrzeczna i nie myślę wcale o jedzeniu:P:P
rucia-gdzie ty jesteś kochana? uważajcie tam na siebie...

co do odchudzania-zawsze zimą przybieram, ale ostatnio zauważyłam że zimą się za siebie biorę i do wiosny chudnę...potem zaczynają się grile, zimne piwko itd itp...więc u mnie najgorzej chyba druga połowa lata do końca zimy ostatnio na wiosnę schudłam 3 kilo-i widać mozno to było, ale znowu złapałam jeden...na razie się nie ważę bo mam @ dostać...a nawet nie wiecie jak mnie ssie-nie kupiłam zupełnie nic słodkiego na weekend żeby nie kusiło

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 16:37   #2943
aza3994
Zakorzenienie

Agafisia w sumie racja butterfly masz byc wyjatkowo niegrzeczna w weekend :p
Trzymaj sie Agus i nie daj sie napadowi najgorzej wlasnie jak w domu jest cos dobrego, bo wtedy latwo sie zlamac. A jak nie ma to z domu sie nie chce wychodzic:p mnie jak wyjatkowo ciągnie, zeby isc do sklepu po cos dobrego to nakladam olej na wlosy, maske na twarz i jak jestem taka brzydka to na100% z domu nie wyjde

3/2017
aza3994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 17:22   #2944
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Butterfly_27 Pokaż wiadomość
Haha mnie lepiej nie usprawiedliwiaj bo ja w prawie każdy weekend się obżerałam i cały mój tydzień był na marne Dlatego muszę być w miarę grzeczna w ten weekend, ale tylko z jedzeniem
Ja wieczorem to jestem tak wyczerpana, że biegałabym bardzo wolno i tak teraz tempo mam gorsze, ale co tam ważne, że jest wysiłek
Hehe mi jak by ktoś pare lat temu powiedział, że ja będę biegać to bym mu kazała się w głowę porządnie :mlotek: Nienawidziłąm biegania na Wf, po 1,5minucie dostawałam niezłej zadyszki itp a teraz uwielbiam i wiem ile mi to energii dodaje. Wtedy dla mnie jedynym ulubionym sportem to były długie dystanse na rowerze i nic więcej

Ok spadam na kurs.
Pilnuj się z tym obżarstwem, pamiętaj że czas do lata szybko minie, nie warto hodować sadełka

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:17 ----------

Cytat:
Napisane przez Mo_Nika Pokaż wiadomość
A ja nie potrafię polubić biegania,zawsze jest to dla mnie udręka, no i raczej wolno poprawiam się w bieganiu.
Jest mnóstwo innych sportów z których można korzystać. Każdy lubi coś innego

---------- Dopisano o 18:19 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez babeczki Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny ja od wczoraj jem ladnie i mam zamiar przed wyjazdem na wakacje zobaczyc na wadze 52.9 wczoraj bylo 53.5 i bylam zla :p
Brawa Oby tak dalej

---------- Dopisano o 18:20 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ----------

Cytat:
Napisane przez tubisiowy_klem Pokaż wiadomość
Kolejne lato przeleciało, ja nadal gruba, jak zwykle nie udało mi się zrzucić nadprogramowych kilogramów...co więcej jeszcze przytyłam

Zrób tak żeby za rok o tej porze nie było u Ciebie takich wniosków. Może powinnaś coś zmienić w podejściu do odchudzania?

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:20 ----------

Melduję że właśnie zaczęłam weekend i lecę na szoping. Jak się dzisiaj porządnie nie ubiorę na jesień to będę niezadowolona i to bardzooo. Do później

Cel--> 60 kg - 15.12.2015

neska002 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 18:09   #2945
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Gryzelda przez Ciebie non stop śpiewam Pomidorową Tak to ciężko mi się uczyć, a wystarczyło, że posłuchałam kilka razy i znam na pamięć

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

i piję monte
tubisiowy_klem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 18:10   #2946
babeczki
Zakorzenienie

Cytat:
Gryzelda przez Ciebie non stop śpiewam Pomidorową Tak to ciężko mi się uczyć, a wystarczyło, że posłuchałam kilka razy i znam na pamięć

---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:58 ----------

i piję monte
Heheh :p to ja dzis nie slucham zeby mnie nie katowalo do konca dnia :p

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 18:21   #2947
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
mi po tylu przysiadach by tyłek odleciał
Gratuacje, ja kiedyś robiłam challenge squat czy jak się to nazywało, na końcu było chyba właśnie 250przysiadów, to jest w 30 dniu
tak tak robię 30 dnia mam 250

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-09-04, 19:25   #2948
agafisia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość
Agafisia w sumie racja butterfly masz byc wyjatkowo niegrzeczna w weekend :p
Trzymaj sie Agus i nie daj sie napadowi najgorzej wlasnie jak w domu jest cos dobrego, bo wtedy latwo sie zlamac. A jak nie ma to z domu sie nie chce wychodzic:p mnie jak wyjatkowo ciągnie, zeby isc do sklepu po cos dobrego to nakladam olej na wlosy, maske na twarz i jak jestem taka brzydka to na100% z domu nie wyjde
haha ja jestem za leniwa żeby z 4 piętra wychodzić
nie dałam się z przekąsek zjadłam tylko arbuza kawałek
i poćwiczyłam w końcu-byliśmy 30 minut na kijach i 15 minut graliśmy w badmintona

agafisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 20:00   #2949
mmelisjaa
Rozeznanie

Neska i jak zakupki jesienne?

Ja właśnie z pracy wróciłam, zatoki znowu mi chorują, głowa mi prawie eksplodowała.

Butterfly_27 z tym chudnieciem i tyciem to ja podobnie schudłam 4 przytyłam 8, schudłam 15 przytyłam 8 schudłam 6 przytyłam 2 i tak to wygląda.

Aza mój tz nie wiedział ze zrobię tatuaż Postawiłam go przed faktem dokonanym i boi się ze zrobię ich dużo bo juz powiedziałam ze planuje następny :-D

Rucia uważaj na siebie i miłego wypoczynku :róża:

Mamy z tztem wolny weekend, podobno ma padać cały weekend, wiec jezioro odpada, a tz stwierdził " jesteś chora wiec będziesz leżała a ja będę robił Ci herbatki" :-D :-D

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"

Edytowane przez mmelisjaa
Czas edycji: 2015-09-04 o 20:01
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 21:43   #2950
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

myslalam ze ciezko mi bedzie nadrobic wieczor a tu kilka wiadomosci

z racji alergii na nikiel zainwestowalam w nowe okulary zdecydowalam sie na takie w modelu "kujonkow" i wszyscy mi mowia ze wygladam jak Pani profesor ogolnie w vision express fajne promocje maja za 2 pary zaplacilam 290 zl ze szklami wartymi 300 zl

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 22:27   #2951
neska002
Zakorzenienie

Cytat:

i piję monte

Nic dziwnego - piosenka jest niezła Rano w Esce ją puszczali, najlepszy jest tekst o tym, że z rosołu zrobi się pomidorową. Toż to polska tradycja jest że w poniedziałek pomidorowa

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:23 ----------

Cytat:
Napisane przez mmelisjaa Pokaż wiadomość

Ja właśnie z pracy wróciłam, zatoki znowu mi chorują, głowa mi prawie eksplodowała.

Butterfly_27 z tym chudnieciem i tyciem to ja podobnie schudłam 4 przytyłam 8, schudłam 15 przytyłam 8 schudłam 6 przytyłam 2 i tak to wygląda.

Aza mój tz nie wiedział ze zrobię tatuaż Postawiłam go przed faktem dokonanym i boi się ze zrobię ich dużo bo juz powiedziałam ze planuje następny :-D

Mamy z tztem wolny weekend, podobno ma padać cały weekend, wiec jezioro odpada, a tz stwierdził " jesteś chora wiec będziesz leżała a ja będę robił Ci herbatki" :-D :-D
Udane ale tylko połowicznie bo kupiłam połowę z tego co chciałam. Muszę iść jeszcze raz któregoś dnia. Kupiłam 2 pary spodni, jedne dżinsy a drugie materiałowe i bluzkę z koronką, torebkę dużą co bym pomieściła w niej jedzenie do pracy I jeszcze kilka pierdół. Pozostało mi znaleźć botki na jesień, jakiś płaszczyk i kurtkę na deszcz, będę zadowolona jak to kupię jeszcze. Na razie tak na jeża.

Byłam mile zaskoczona rozmiarem spodni - weszłam w M. Jak byłam kilka dni temu to po 30 minutach wróciłam wkurzona bo 42 były na mnie opięte. Te rozmiarówki sa porąbane

A teraz padam na ryjek i idę zaraz spać.

Zatoki najlepiej wygrzać z tego co wiem. Masz juz jakiś określony wzór?

---------- Dopisano o 23:27 ---------- Poprzedni post napisano o 23:27 ----------

Cytat:
Napisane przez BuryKotZPiwnicy Pokaż wiadomość

z racji alergii na nikiel zainwestowalam w nowe okulary zdecydowalam sie na takie w modelu "kujonkow" i wszyscy mi mowia ze wygladam jak Pani profesor ogolnie w vision express fajne promocje maja za 2 pary zaplacilam 290 zl ze szklami wartymi 300 zl
Pokażesz się w okularkach?

Stary 2015-09-04, 22:46   #2952
BuryKotZPiwnicy
Zakorzenienie

Cytat:
Pokażesz się w okularkach?
jak wroce do domu do de, to pewnie zmienie zdjecie na fb

64,9 ... 64,0 ...58,0

BuryKotZPiwnicy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 22:47   #2953
babeczki
Zakorzenienie

Kocie to czekam

babeczki jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-04, 23:01   #2954
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Czekam z niecierpliwością Może też sobie takie sprawię, akurat szykuje mi się zmiana

Uciekam spać, dobranocki

Stary 2015-09-05, 05:33   #2955
Promyk03
Zakorzenienie

Hejka jeszcze dziś i jutro praca i urlop jestem już zmeczona i czekam na@ brzuch mnie pobolewa

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-09-05, 05:38   #2956
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Hejka jeszcze dziś i jutro praca i urlop jestem już zmeczona i czekam na@ brzuch mnie pobolewa

Hej ranny ptaszku, współczuję pracującej soboty ale szybko zleci i na pewno dasz radę wytrwać 2 dni szybciutko miną a potem bedziesz się byczyć

Jest sobota, a ja wstałam po 6tej bo nie mogę spać I zjadłam już śniadanie oczywiście zaraz zrobię sobie jakąś maseczkę na twarz, pomaluję paznokcie u stóp - wykorzystam jakoś ten czas przynajmniej. No i porobię coś do roboty, mam mnóstwo papierków do napisania/wypełnienia. A potem planuję rower i kino, idę na ten nowy film z Kotem. Koleżanka mi odradziła ze względu na moją sytuację ale nie będę słuchać takiego biadolenia

Jakie plany na dziś macie? Pięknego dnia dziewczynki. Pilnujcie się bo weekend kusi, oj kusi...

Stary 2015-09-05, 07:39   #2957
neska002
Zakorzenienie

DZIEWCZYNKI WSTAJEMY, SZKODA DNIA POBUDKA !!!

Stary 2015-09-05, 07:47   #2958
tubisiowy_klem
Zadomowienie

Ja już nie śpię Szykuję się na dni otwarte szkoły językowej
Stary 2015-09-05, 07:55   #2959
aza3994
Zakorzenienie

Witam ja tez juz wygrzebalam sie z wyrka

Neska fajne zakupy te rozmiarowki sa beznadziejne. Chyba kazda z nas ma uprzedzenie i nawet jesli ciuch jest taki fajny a rozmiar do to sie czlowiekowi odechciewa. Masz fajne plany na dziś, zazdroszcze normalnie

BuryKocie takie oksy są super, meeeegaa dodają osobowosci i wyrazu inteligencji na twarzy duża masz wade? Ja jestem ślepa strasznie i musze nosic soczewki, ale mam takie przeciwsloneczne i super sie w nich czuje

Promyk lekkiego dnia w pracy

Ja dziś w planach niestety noc fajnego nie mam. Musze sie wziąć za nauke, bo we wtorek mam kolokwium poprawkowe. Motywacji nie mam żadnej, bo przedmiot jest kompletnie idiotyczny i zbędny, prowadzacy zawsze wszystkie roczniki przepuszczal prezentacją a w tym roku mu odbiło i wymyślił sobie kolokwium zaliczające... Były już 3 terminy w czerwcu i zdalo chyba z 8 osob ze 120:/ także beznadzieja. A dietowo mam zamiar grzeczniutko

3/2017
Stary 2015-09-05, 08:01   #2960
tubisiowy_klem
Zadomowienie

aza ja już dawno przywykłam do tego, że jak mówią o wykładowcy "bezproblemowy, lajtowy" to na bank mu się coś odmieni i nie będzie dla mojego rocznika taki w porządku
Co studiujesz?
Stary 2015-09-05, 08:17   #2961
Butterfly_27
Zakorzenienie

Witam się, wstałam dopiero o 7.30 a zawsze wstaję o 5.00 Chcaam z rana pobiegać, ale skoro mój poszedł dzisiaj dodatkowo do pracy to nie mogę, nie mam z kim dzieci zostawić, popedałuję za to na rowerku stacjonaarnym

Cytat:
haha mnie tż kiedyś zarazii tak, jak koleżanka posłała mi linka do przekręconej piosenki, potem nie umiałam słuchać tej normalnej bo zaraz zmieniałam słowa jak tej drugiej

Cytat:
tak tak robię 30 dnia mam 250
To miałaś ostatni dzeń do zrobienia? I jak efekty? U mnie były fajne, ale to było 1,5roku temu, chociaż na pośladki do dzisiaj nie narzekam Chcę się zabrać za przysiady z małymi hantelkami po 1,5 do 2kg, ale nie wiem kiedy. Najpierw trzeba je kupić, mam tylko po 1kg a to mało, kiedyś z butelkami z wodą, ak jak Mel B, ale to nie wygodne

Cytat:
Napisane przez agafisia Pokaż wiadomość
haha ja jestem za leniwa żeby z 4 piętra wychodzić
nie dałam się z przekąsek zjadłam tylko arbuza kawałek
i poćwiczyłam w końcu-byliśmy 30 minut na kijach i 15 minut graliśmy w badmintona
Ooo Agafsia się zabrała za siebie, brawo maleńka Ja wczoraj też kupiłam arbuza był fajny bezpestkowy i pyszny, pierwszy raz na takiego trafiłam

Cytat:

Mi się bardzo ni podoba jak dziewczyy mają tatuaże takie wielke i na całym ciele, a De jest takich pełno a bym chciała może jeden taki malutki gdzieś, ale boję się igły Zastrzyki/szczeponki mnie nie wzruszają ale jakoś iść zrobć tatuaż to nie pójdę

Cytat:

Też jestem uczulona na nikiel i niestety nie mogę nosić zwykłych kolczykó, zegarków nawet tych niby antyalergcznych Na szczęście ja nie mogę tylko blachy a znajoma jest w takim stopniu uczulona na nikiel, że nie może żadnych warzyw/owoców tylko BIO, bo inaczej na całym ciele wyskakuje jej wysypka.

Cytat:
Nic dziwnego - piosenka jest niezła Rano w Esce ją puszczali, najlepszy jest tekst o tym, że z rosołu zrobi się pomidorową. Toż to polska tradycja jest że w poniedziałek pomidorowa.

Byłam mile zaskoczona rozmiarem spodni - weszłam w M. Jak byłam kilka dni temu to po 30 minutach wróciłam wkurzona bo 42 były na mnie opięte. Te rozmiarówki sa porąbane
Haha ja pamiętam jak byłam dzieciakiem i nie znosiłam rosołu to do zupy dodawałam ketchup jak nie było koncentratu pomidorowego i dla mnie to była pomidorowa
Rozmiarówki to w De są porąbane, normalnie to ja mieszczę się teraz w M czasami muszę mieć L, a jak kupię jakąś tanią bluzkę czy sweterek w Lidlu niemieckim to nie raz XS jest za duże, wygląda jak XL

Cytat:
Oooo to ty teraz w PL jesteś? Urlopik?

Cytat:
Koleżanka mi odradziła ze względu na moją sytuację ale nie będę słuchać takiego biadolenia

Jakie plany na dziś macie? Pięknego dnia dziewczynki. Pilnujcie się bo weekend kusi, oj kusi...
Jaką sytuację bo ja nie w temacie? Ooo tak weekend zawsze kusi. My wybieramy się dzisiaj do znajomych, w ich mieście coś organizują, a jutro przyjeżdżają do nas znajomi i idziemy na takie spotkanie, moje obecne miasto w którym mieszkam w De i poprzednie w którym mieszkałam w PL to są miasta partnerskie i przez ten weekend są imprezy
Stary 2015-09-05, 08:19   #2962
mmelisjaa
Rozeznanie

Hej :róża:

Neska juz mniej więcej wiem jak to będzie wyglądać. Ja tez Postaram się dziś zrelaksować, jakaś maseczka itd jaki ten film ma tytuł? To bajka? Tez musze zakupy jesienne poczynić, kiedy jesień wchodzi do sieciowek?

"Bo w życiu nie chodzi o to by przeczekać burzę, lecz by nauczyć się tańczyć w deszczu"
mmelisjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 08:22   #2963
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:
DZIEWCZYNKI WSTAJEMY, SZKODA DNIA : POBUDKA !!! :
Wstalam !
Musiałam trochę odespac. Jeszcze wczoraj przed północą zalatwialam interesy na koleżanki panieński mam dziś tyle roboty ...

---------- Dopisano o 09:22 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ----------

Cytat:
To miałaś ostatni dzeń do zrobienia? I jak efekty? U mnie były fajne, ale to było 1,5roku temu, chociaż na pośladki do dzisiaj nie narzekam Chcę się zabrać za przysiady z małymi hantelkami po 1,5 do 2kg, ale nie wiem kiedy. Najpierw trzeba je kupić, mam tylko po 1kg a to mało, kiedyś z butelkami z wodą, ak jak Mel B, ale to nie wygodne
Ja robiłam przysiady z 14 kg obciazeniem. Była moc ! Teraz nie mam czasu :/

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-09-05, 08:25   #2964
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:
aza ja już dawno przywykłam do tego, że jak mówią o wykładowcy "bezproblemowy, lajtowy" to na bank mu się coś odmieni i nie będzie dla mojego rocznika taki w porządku
Co studiujesz?
Racja, ja miałam jednego wykładowcę z prawa, który wcześniej był bardzo fajny, miałam u niego najlepszą ocenę bo 5 Kazał nam napisać pracę na jakiś temat na ok 12-15 stron, a że ja ten przedmot uwielbiałam i chętnie się uczyłam to miałam pracę napisaną jak na obronę 80stron Dostałam 5tkę, jedyna na całą uczelnię, inni podostawal od 3 do 4. A za 2 lata mnie upierniczył na I terminie musiałam iść na II. Powiedział, że on widzi, że ja umiem ale on mnie lubi i chętnie zobaczy mnie jeszcze raz, fajny debil co?

---------- Dopisano o 09:25 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ----------

Stokrotenka
ooo a kiedy ten panienski, ja uwielbiam panienskie, są fajne

Eee a te 14kg to na każdą rękę, czy w sumie (po 7kg)? Ja ostatnio wzięłam sobie hantlę włąśnie z 14kg i chciałam poćwiczyć, eee to nie dla mnie
Stary 2015-09-05, 08:29   #2965
aza3994
Zakorzenienie

Tubiś no niestety tak bywa czasem. Studiuję zarządzanie i inzynierie produkcji. Drugi rok dopiero, jeszcze troche mi zostalo, zeby moc pochwalic sie tytułem inżyniera a Ty co studiujesz?

Butterfly ale sie rozpisalas babo no 7:30 pozwolilas sobie
Robienie tatuażu nie boli jakos specjalnie. Ja bardzo chcialam i pamiętam, ze bylo mi nawet przyjemnie ja wlasnie nie lubie szczepionek, nie lubie jak mi cos wstrzykuja do organizmu :p wole oddac krew:p
Fajnie, ze macie takie imprezki nieopodal mnie ppd koniec wrzesnia bedzie imprezka z pokazami lotniczymi to pewnie sie wybiore

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:26 ----------

Melisja jesień niestety juz weszla do sieciowek z 2 tygodnie temu. Mowie niestety, bo nie przepadam ja na szczescie raczej mam ciuchow mnostwo na jesien i zimę, moze upoluje cos ladnego, ale nic nie potrzebuje

Stokrotka to rzrczywiscie MOC

3/2017
Stary 2015-09-05, 08:38   #2966
tubisiowy_klem
Zadomowienie

aza ja będę teraz od października na 5 roku prawa.

Bardzo mi się nie chce iść na te dni otwarte Myślicie, że mogę tam w poniedziałek zadzwonić i zapytać?
Stary 2015-09-05, 08:43   #2967
neska002
Zakorzenienie

Cytat:
Hej :róża:

Neska juz mniej więcej wiem jak to będzie wyglądać. Ja tez Postaram się dziś zrelaksować, jakaś maseczka itd jaki ten film ma tytuł? To bajka? Tez musze zakupy jesienne poczynić, kiedy jesień wchodzi do sieciowek?
Ten film to "Żyć nie umierać" o człowieku któremu zostały 3 miesiące życia.

Pochwalam to, trzeba robić coś dla siebie, każdego dnia choćby miałoby być coś drobnego, jakaś pierdołka

---------- Dopisano o 09:40 ---------- Poprzedni post napisano o 09:39 ----------

Cytat:
Napisane przez aza3994 Pokaż wiadomość

Promyk lekkiego dnia w pracy

Ja dziś w planach niestety noc fajnego nie mam. Musze sie wziąć za nauke, bo we wtorek mam kolokwium poprawkowe. Motywacji nie mam żadnej, bo przedmiot jest kompletnie idiotyczny i zbędny, prowadzacy zawsze wszystkie roczniki przepuszczal prezentacją a w tym roku mu odbiło i wymyślił sobie kolokwium zaliczające... Były już 3 terminy w czerwcu i zdalo chyba z 8 osob ze 120:/ także beznadzieja. A dietowo mam zamiar grzeczniutko
Współczuję i wierzę że dasz radę Trzymaj się, nie stresuj za bardzo i będzie dobrze

---------- Dopisano o 09:42 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:

Bardzo mi się nie chce iść na te dni otwarte Myślicie, że mogę tam w poniedziałek zadzwonić i zapytać?
Jejku, musisz być mega zorganizowana, że doszła do 5tego roku prawa. Mam koleżankę, która skończyła prawo i wiem ile to jest nauki, wyrzeczeń i poświęceń. SZACUNEK

---------- Dopisano o 09:43 ---------- Poprzedni post napisano o 09:42 ----------

[QUOTE=stokrotenka18;52656 820]Wstalam !
Musiałam trochę odespac. Jeszcze wczoraj przed północą zalatwialam interesy na koleżanki panieński mam dziś tyle roboty ...
[QUOTE]

Dzisiaj masz ten panieński?

Stary 2015-09-05, 08:47   #2968
Butterfly_27
Zakorzenienie

Cytat:

Podziwiam cię, że ci się chce studiować prawo. To ciężki kawałek chleba Ja studiowałam Administrację, miałam tam dość sporo prawa i dobrze bo mi się podobało, a w szczególności prawo cywilne, zawsze mnie to interesowało. Hehe poszłam na nieodpowiedni kierunek, też miałam iść na prawo
Stary 2015-09-05, 08:49   #2969
aza3994
Zakorzenienie

Tubiś gratuluje prawo to Twoja pasja ?

Neska to czekam na opinie filmu. Bardzo lubie tego typu ksiazki/ filmy. Uwazam, ze chociaz sa przepelnione smutkiem to mozna z nich sie bardzo wiele nauczyc. Nie wiem czy czytalyscie "Oskar i pani Róża"? Tylko 75 stron, polowe przeplakalam, ale to jedna z najpiekniejszych dla mnie ksiazek!

Też zgadzam sie z tym, zeby starac sie codziennie zrobic cos dla siebie, co nam poprawia humor, choćby cos malutkiego

3/2017
Stary 2015-09-05, 08:50   #2970
Butterfly_27
Zakorzenienie

Aza tyle czasu i jeszcze się nie przyzwyczaiłaś do mojego pisania? No, dłużej nie dało się leżeć, mucha mnie wkurzała

---------- Dopisano o 09:50 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

Dobra ja idę popedałować na rowerku, nic się samo nie zrobi
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości