Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon! - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-08-21, 11:21   #2941
Kimitri
Zakorzenienie

Dot.: Żony i Panny Młode 2015 część 48- nasz sezon!

Cytat:
Napisane przez MagicGirls Pokaż wiadomość
Aaaaaaaww
Możecie palnac też mojego.
Nie pisałam do Tz, że wracam bo on obrażony,a zawsze wychodzi po Mnie na przystanek.Wysiadam z tramwaju, patrze stoi sobie po drugiej stronie ulicy.Przeszłam sobie (on stał z boczku) idę, ale nie do niego tylko do sklepu prosto,a on za mną i mówi:
"Misi mojej to na wzrok padło ?
Ja-nie odzywasz się nie meldujesz (zawsze wysyłamy sobie smsy jak dojezdzamy do pracy, do domu itp ) ,myślałam że nie gadamy
I tu Uwaga ! Mój bezczelny mąż mówi :
Ją wiem że Ty (Ja,rozumiecie Ja) musisz sobie przemyśleć, żeby zmadrzec A ja jako kochający Mąż muszę być przy mojej Misi jak jej (Mi, kurna Mi) będzie rozum do głowy wracał. I mówi mi, że on jest taki kochany bo jestem ważniejsza niż jakieś tam mecze w telewizji skoro po Mnie wyszedł

I pomyśleć, że jak go do domu przyprowadzilam to mamie go było szkoda,ze zaspokojny dla mnie...No szkoda bardzo
uśmiechnęłam sie pod nosem z jednej strony fajnie, że tak podchodzi troche na śmiesznie a z drugiej wiem, że sie możesz wkurzać, że nie jest dokończony temat (ostatnio miałam to samo z moim i dopóki nie zrobiliśmy tego co chciałam to takie łagodzenie z jego strony wystarczało na coraz krócej (najpierw 3 dni, potem dwa a potem to na kilka godzin albo wcale ;p)

[1=45326ef568a8cdb5ffa32c6 42ee06bebadb9e802_6045692 5b2241;52487152]Juz w sumie dobrze- dzisiaj mogłam zjeść miękkie rzeczy typu banan i jajka na miękko, jutro już chyba i kanapka wejdzie [/QUOTE]

dobrze, że jest lepiej! Zjedz w moim imieniu gofra z jagodami

Cytat:
Spoko, Spoko mnie to też rozsmieszylo . Mój gagatek zawsze tak załatwia sprawę, żeby rozsmieszyc, zamiast po ludzku powiedzieć "sorry odbiło mi "
Dobrze wiedzieć że nie jestem sama

Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
SUKNIA JEST! JADE!
jedź i na foto czekamy!

Cytat:
Napisane przez pysia1987 Pokaż wiadomość
Mnie przeraża wymiana wszystkich dokumentów :/
Alle zajme się tym na spokojnie po wyborach w październiku skończyłam podlewać to gó**o jutro jeszczd ewentualnie podleje to w doniczkach, o innych nie ma juz mowy no na co komu tyle tego
Cytat:
Napisane przez viva91 Pokaż wiadomość
Po Twoim opisie myślałam, że teściowie założyli na podwórku ogród botaniczny, a tu tak... skromniutko
Mało się u was roślin sadzi
nie jest tego duzo jak widzę po zdjęciach ale jak nie maja teściowie węża ogrodowego (jeśli dobrze zrozumiałam) i do każdego krzaczka musisz przynieśc wodę w konewce to tez bym sie wkurzyła... ;p

Witam się

Księga zamówiona, literki na stół także
welon zaraz wybiorę i zamówię ;p

i jeszcze dziś musze ogarnąć zegarek dla M.

Świadkowa przesunęła mi godzinę gotowości na panieński na 11.30 ;p ogólnie kazała mi tylko przygotowac spodnie (z nią kupowałam to powiedziała mi konkretnie które ;p oraz buty na obcasie - reszty nie wiem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

ogólnie z 18 dziewczyn na liście zaproszonych na panieński będzie 7 więc duuzo się wykruszyło (ostatnie dwie w tym tygodniu...) ale trudno - i tak będzie super

Kimitri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:42   #2942
aga99792
Zakorzenienie

Pysia
Nie jest dużo jedynie zrtezygnowałabym z tego pnącego sie do balkonu bo takich to nie lubie by mi dom zarastały.
ale to serio nie dużo i chyba ogródek warzywny? też niewielki w takim razie nie pokaże Ci co my mamy
i yto w trzech roznych miejscach. ale u nas wiecej warzyw i owoców.
kwiatów w sumie nie mamy. tylko trawe xD

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

zrobiłam chłodnik z ogórków stoi w lodówce pewnie nie taki dobry jakby miał być ale jednak mi smakuje
bo w przepisie był estragon i orzechy włsokie a tego nie dałam. estragonu nie mam. orzechy..?? pewnie dodałyby smaku ale nie wiem

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Pysia czy to nie na Waszej sali ?
aga99792 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:50   #2943
Justuus
Zakorzenienie

Hej.
Mam chyba jakiś kiepski czas. Czuje ze jestem gruba, brzydka itp

Zespół milczy. Mama uspokaja i mówi aby od poniedziałku ich atakować telefonami. Tż o niczym nie wie - chyba lekko się boje jego reakcji/wkurzenia - znów się posprzeczamy no i po co?
Justuus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:52   #2944
zonamojegomeza
Zakorzenienie

Pysia spodziewałam się mega ogrodu pelnego kwitnących roślin. Moja mama w porównaniu z teściową jest szalona.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:52   #2945
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Dobry

Spoko, Spoko mnie to też rozsmieszylo . Mój gagatek zawsze tak załatwia sprawę, żeby rozsmieszyc, zamiast po ludzku powiedzieć "sorry odbiło mi "
Dobrze wiedzieć że nie jestem sama
No marzenie scietej głowy, zeby przyznał, ze on nawalił dobre żarty .
Mamy jutro parapetowke, a ja pracuje.......... czeka mnie dzisiaj przygotowanie babeczek i tortellinek i ogólne sprzątanie, a jutro M przygotuje ciasto na pizzę i dokończy sprzątanie... a no i zakupy, wiec raczej dzisiaj to do załatwienia.

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Stary 2015-08-21, 11:53   #2946
Vivienne
... choć nie Westwood

Cytat:
Napisane przez Justuus Pokaż wiadomość
Hej.

Zespół milczy. Mama uspokaja i mówi aby od poniedziałku ich atakować telefonami. Tż o niczym nie wie - chyba lekko się boje jego reakcji/wkurzenia - znów się posprzeczamy no i po co?
Ja tez mam taki czas.

Nie dzwon od poniedzialku, dzwon JUZ. To zbyt wazna kwestia, by ja odkładać

Stanisław Lem

Vivienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:55   #2947
magda_mjt
Zakorzenienie

Pysia dla mnie tez troche bida w tym ogródku spodziewałam sie dużej ilości wszystkiego, a tam przeciętnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 11:55   #2948
Nusia1988
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez aga99792 Pokaż wiadomość
Pysia
Nie jest dużo jedynie zrtezygnowałabym z tego pnącego sie do balkonu bo takich to nie lubie by mi dom zarastały.
ale to serio nie dużo i chyba ogródek warzywny? też niewielki w takim razie nie pokaże Ci co my mamy

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:35 ----------

zrobiłam chłodnik z ogórków stoi w lodówce pewnie nie taki dobry jakby miał być ale jednak mi smakuje
bo w przepisie był estragon i orzechy włsokie a tego nie dałam. estragonu nie mam. orzechy..?? pewnie dodałyby smaku ale nie wiem

---------- Dopisano o 12:42 ---------- Poprzedni post napisano o 12:36 ----------

Uwielbiam chłodnik z ogórków rzodkieweczka, koperek, pietruszka do tego i dużo czosnku Mniam!
Za to z buraków nie zjem..
Nusia1988 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 11:58   #2949
Kimitri
Zakorzenienie

Czym się różni tiul welonowy/włoski od tiulu muślinowego? muślinowy lepszy?

Stary 2015-08-21, 11:58   #2950
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vivienne Pokaż wiadomość
Ja tez mam taki czas.

Nie dzwon od poniedzialku, dzwon JUZ. To zbyt wazna kwestia, by ja odkładać
Tylko że on mi kiedyś mowil że szczegóły to tydzień przed. Teraz to było moje widzi mi się ze chce liste zabaw i pytanie czy mamy się spotkać czy e-mailowo szczegóły....

Nie wyjdę na wariatke jak zacznę wydzwaniac?
Stary 2015-08-21, 12:04   #2951
aga99792
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nusia1988 Pokaż wiadomość
Uwielbiam chłodnik z ogórków rzodkieweczka, koperek, pietruszka do tego i dużo czosnku Mniam!
Za to z buraków nie zjem..
ja inaczej robiłam
z przepisu z ksiazki
z buraczków dla mnie lepszy

---------- Dopisano o 13:01 ---------- Poprzedni post napisano o 12:59 ----------

Cytat:
Napisane przez Kimitri Pokaż wiadomość
mi się wydaje że muślinowy jest bardziej lejący i miękii delikatny a tamten taki sztywny ale niech się wypowiedza mądrzejsze bo ja nie wiem

---------- Dopisano o 13:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:01 ----------

Cytat:
Tylko że on mi kiedyś mowil że szczegóły to tydzień przed. Teraz to było moje widzi mi się ze chce liste zabaw i pytanie czy mamy się spotkać czy e-mailowo szczegóły....

Nie wyjdę na wariatke jak zacznę wydzwaniac?
hmm. no my mielismy w umowie ze na 30 dni mamy sie z nimi skontaktowac. spotkaliśmy sie na niecałe 3 tygodnie przed. ale mi nie dawlaismy im konkretnych zabaw tylko np ja dopisałam piosenki na życzenie. i nie wiem czy będa xD bo ich po prostu nie zagrają. tzn metallici mi nie zagrają boi nie chcą mierzyc się z takim zespołem i mogą mi z płyty puścić., wypisałam kilka zakaznych piosenek
a tak to np pow nam o której będa wyjazdy od młodego i od młodej. pytal jakie oczepiny to mówimy że krótkie. i w sumie tyle... nic szczególnego.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:15   #2952
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
j
hmm. no my mielismy w umowie ze na 30 dni mamy sie z nimi skontaktowac. spotkaliśmy sie na niecałe 3 tygodnie przed. ale mi nie dawlaismy im konkretnych zabaw tylko np ja dopisałam piosenki na życzenie. i nie wiem czy będa xD bo ich po prostu nie zagrają. tzn metallici mi nie zagrają boi nie chcą mierzyc się z takim zespołem i mogą mi z płyty puścić., wypisałam kilka zakaznych piosenek
a tak to np pow nam o której będa wyjazdy od młodego i od młodej. pytal jakie oczepiny to mówimy że krótkie. i w sumie tyle... nic szczególnego.
Mnie teraz chodziło tylko o to aby zobaczyć jakie mają zabawy i cos wybrać bo na niektóre się z tż nie zgadzamy bo nam się nie podobają.
Chcieli miesiąc wcześniej wiedzieć jaka piosenka dla rodziców.
No i nie wbrew pozorom jest mi potrzebna info czy mam się z nimi spotkać bo ja będę tylko tydzień przed w Polsce.

Może wymyślam ( tak na pewno powie tz) ale wydaje mi się ze jak ktoś do mnie pisze to odpisuje bo tak wypada.
Stary 2015-08-21, 12:18   #2953
magda_mjt
Zakorzenienie

Justus czemu po prostu nie spróbujesz zadzwonić jeszcze raz? Od kilku dni sie tym strasznie zamartwiasz, a w sumie nie robisz oczywistej rzeczy .

Stary 2015-08-21, 12:21   #2954
aga99792
Zakorzenienie

Justus w takim razie dzwoń
Stary 2015-08-21, 12:36   #2955
Justuus
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
Justus czemu po prostu nie spróbujesz zadzwonić jeszcze raz? Od kilku dni sie tym strasznie zamartwiasz, a w sumie nie robisz oczywistej rzeczy .

Bo nie Chcialan wejść na wariatke która wydzwania bez powodu - dlatego pisalam do was aby się upewnić że jest powod albo go nie ma....

Zadzwonię po pracy

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 12:39   #2956
201606011622
Konto usunięte

Ktoras pisala że chyba ma koturny na zmiane?
Chyba też kupie bo w tych szpilkach na bank nie wytrzymam od 14 do rana. Wydawaly się wygodne ale nie chce ryzykowac i mieć coś na zas
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 12:52   #2957
pysia1987
Zakorzenienie

GG do pysia1987

Cytat:
Pysia

Tak na naszej

Niech ze Teściowa zarosnie tymi roślinami mam ja gdzies :P

będę mamą

kierowca od 7.02.2012
pysia1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 13:43   #2958
misiaa91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kinia_m Pokaż wiadomość
wiem coś na ten temat Łukasz ma siostre w Anglii i to samo chciałaby zjechać, ale jakoś się nie mogą zdecydować, a teraz dostała jeszcze mieszkanie socjalne <domek połowę bliźniaka> to im się nie uśmiecha zjeżdżać

A przed urlopem przylatujecie do Polski ??
Tak, lecimy w podróż z Polski, także w sobotę przylatujemy do domu, a w niedzielę lecimy w podróż.
Cytat:
Napisane przez lipstick89 Pokaż wiadomość
poprosimy o pomoc Tomka kuzyna. nie ma innej rady. samochód ubiera dekoratorka, ale nie chcę żeby TŻ tego dnia prowadził auto. bo stres robi swoje...

moja świadkowa to ewenement. ciężko się z nią dyskutuje. oddałam jej pole do popisu z wieczorem, to teraz nie chce mnie słuchać. już mi wszystko jedno, ale kiecki kupować nie będę. najwyżej od komunii założę, będę miała mini

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:11 ----------

a w ogóle to cześć. wstałam. podejście do mojej krawcowej nr 3.
Cytat:
Napisane przez sQuaara Pokaż wiadomość
Niusia chodzi o ilosc stolow na tyle osob a nie liczby osob przy stole
jest okej... w D. mam gdzie siedzi siostra k.
sory.zreszta to jej jedyna rodzina (jeszcze poza kuzynka z mezem) wiec albo tam albo z obcymi.. no trudno
nie moge tam posadzic np mojej 1 cioci z wujkiem... a tez 7 osob rodziny K. nie chce rozdzielac i robic 2 stolikow pol na pol moja i ich rodzina, bo polwa u nich z niemiec i chca sie zapewne zintegrowac.

raz ze na prawde mam w nosie co siostra k. sobie pomysli (to ta ktora stwierdzila ze moze uda jej sie nie spoznic i wychodzi z poprawin od razu po 1 posilku) a dwa ze no inaczej sie nie da i mysle ze gdybym byla czscia tak malutkiej rodziny to zrozumialabym tą sytuacje ;P

SUKNIA JEST! JADE!
Powodzenia laseczki!
Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
nie cierpię curry,
wczoraj robiłam tż mięsko z curry ale sama go nie tknęłam
Ja też nie lubię curry, fe

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Stary 2015-08-21, 13:45   #2959
Kimitri
Zakorzenienie

dostałam oczopląsu... mam otwarte 12 zegarków i nie umiem się zdecydowac ;p

Stary 2015-08-21, 13:59   #2960
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Muślinowy jest delikatniejszy, bardziej miły w dotyku i bardziej "lejący", welonowy jest sztywniejszy i mi się nie podobał

Nie jedziemy w podróż, nie jedziemy do Zakopca, nie jedziemy nawet na weekend nad morze. Nigdzie nie jedziemy. Uj, dupa i kamieni kupa.
M. wyjeżdża z domu o 6, wraca o 20, wkurza mnie to.
Do mnie żadnej pracy nie ma. Są ogłoszenia, jak się pytam w PUP, to jeszcze nie są to ogłoszenia pewne, no nie rozumiem.
Idę dziś na rower się wyładować, bo...

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 14:09   #2961
MagicGirls
Zakorzenienie

Cytat:
uśmiechnęłam sie pod nosem z jednej strony fajnie, że tak podchodzi troche na śmiesznie a z drugiej wiem, że sie możesz wkurzać, że nie jest dokończony temat (ostatnio miałam to samo z moim i dopóki nie zrobiliśmy tego co chciałam to takie łagodzenie z jego strony wystarczało na coraz krócej (najpierw 3 dni, potem dwa a potem to na kilka godzin albo wcale ;p)

Witam się

Księga zamówiona, literki na stół także
welon zaraz wybiorę i zamówię ;p

i jeszcze dziś musze ogarnąć zegarek dla M.

Świadkowa przesunęła mi godzinę gotowości na panieński na 11.30 ;p ogólnie kazała mi tylko przygotowac spodnie (z nią kupowałam to powiedziała mi konkretnie które ;p oraz buty na obcasie - reszty nie wiem

---------- Dopisano o 12:21 ---------- Poprzedni post napisano o 12:20 ----------

ogólnie z 18 dziewczyn na liście zaproszonych na panieński będzie 7 więc duuzo się wykruszyło (ostatnie dwie w tym tygodniu...) ale trudno - i tak będzie super

Temat jest dosyć ciężki,o który się poklocilismy.A najgorsze jest, że oby dwoje myślimy w tą samą stronę, tylko każde ma inny plan... Jestem zła na niego, że nie da się z nim rozmawiać bo on wie lepiej i nie chcę słuchać.Jutro sobie z nim to wyjaśnię

Oho wcześnie zaczynacie

Cytat:
Hej.

Atakuj ich dziś

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
No marzenie scietej głowy, zeby przyznał, ze on nawalił dobre żarty .
Mamy jutro parapetowke, a ja pracuje.......... czeka mnie dzisiaj przygotowanie babeczek i tortellinek i ogólne sprzątanie, a jutro M przygotuje ciasto na pizzę i dokończy sprzątanie... a no i zakupy, wiec raczej dzisiaj to do załatwienia.

Co zrobisz? Nic nie zrobisz
Udanej imprezki!
Stary 2015-08-21, 14:19   #2962
Kimitri
Zakorzenienie

Jak Wam się będzie chciało to spórbujcie pomóc Który zegarek? Ustawione cenowo ;p

trzy
cztery tu mi sie bardziej tarcza podoba ale nie pasek a tutaj piąty taki sam tylko inne kolory
sześć
siedem
osiem
dziewięć
dziesięć

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

ja nie umiem wybrać

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Cytat:
Oho wcześnie zaczynacie
miało być najpierw na 13.30 (dziewczyny na 17.30 ale ja wcześniej) ale coś się poprzesuwało (nawet się domyślam co;p) i dlatego wcześniej

Edytowane przez Kimitri
Czas edycji: 2015-08-21 o 14:39 Powód: powoli usuwam co mi nie pasuje więc cyferki znikaja ;p
Stary 2015-08-21, 14:33   #2963
Mariuszowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Jak Wam się będzie chciało to spórbujcie pomóc Który zegarek? Ustawione cenowo ;p

jeden
dwa
trzy
cztery tu mi sie bardziej tarcza podoba ale nie pasek a tutaj piąty taki sam tylko inne kolory
sześć
siedem
osiem
dziewięć
dziesięć

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

ja nie umiem wybrać

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:16 ----------

Brałabym siódemkę

Choć ja do Casio nie jestem przekonana, wolę Lorusa.

60-59-58-57-56-55-54-53-52-51-50
Mariuszowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-08-21, 15:00   #2964
Kimitri
Zakorzenienie

potrzebuje sklepu który od razu zrobi mi grawer na zegarku wiec jak na razie takie znalazłam... ale sprawdze lorus

---------- Dopisano o 16:00 ---------- Poprzedni post napisano o 15:46 ----------

Mariuszowa super te zegarki Lorus Taki mi sie podoba, a i grawer bedzie

Stary 2015-08-21, 15:16   #2965
201606011622
Konto usunięte

Właśnie zostałam ciocia, urodziła się moja chrzesnica, 3650 g i 57 wzrostu.
201606011622 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 15:40   #2966
Justuus
Zakorzenienie

Dzwoniłam, oczywiście nie odebrali :/

Rozmawiałam z TŻ nawet chciał przesłuchać demo tego drugiego zespołu. Jest całkowicie za mną (kocham go za to ).
Powiedziałam, że jak nie oddzwonią do poniedziałku to informuję ich, że rezygnujemy - na co TŻ nie że rezygnujemy, ale nie odpowiadają w ogóle i mają zwrócić zaliczkę jeszcze...
Stary 2015-08-21, 15:43   #2967
Kimitri
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ola_la_7676 Pokaż wiadomość
Właśnie zostałam ciocia, urodziła się moja chrzesnica, 3650 g i 57 wzrostu.
gratulacje!

Stary 2015-08-21, 16:19   #2968
misiaa91
Zakorzenienie

My na jutro mamy zaplanowanego grilla, a tu ostrzegają, że mogą przejść nawet małe tornada.

Sent from my HTC Desire 500 using Tapatalk
Stary 2015-08-21, 16:37   #2969
zonamojegomeza
Zakorzenienie

My jutro wracamy do domu tak dobrze się leniło.
zonamojegomeza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-08-21, 16:38   #2970
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241
Konto usunięte

Ale jestem spalona... Na skwarka
45326ef568a8cdb5ffa32c642ee06bebadb9e802_60456925b2241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości