|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: TŻ-tówki i ex TŻ-tówki 2012 cz. XVIII :D
Cytat:
Cytat:
Ja powoli myślę o roczku |
||
|
|
|
|
#2943 |
|
Zakorzenienie
|
Przespal prawie cala msze nawet to jakmu glowke woda swiecona polewali
Ja mysle swietami i prezentami ![]() Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2944 |
|
Zakorzenienie
|
a u nas w weekend szykuje siię wymiana mebli.. Po 1,5 roku meble z BRW nadają się do spalenia
|
|
#2945 |
|
Zakorzenienie
|
Prezenty na święta mam już wymyślone i upatrzone, wystarczy zamówić.
Myvha kuchenne czy pokojowe? |
|
|
|
|
#2946 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym leciała bez zastanowienia! USA zdecydowanie na mojej liście todo Cytat:
Cytat:
w ogóle ostatnio byłam pierwszy raz na maratonie filmowym, zawsze myślałam, że zasnę od razu a tu niespodzianka, dopiero na ostatnim filmie musiałam powalczyć z sobą. Upatruję winy w filmie, sam w sobie może i nie jest zły ale z horrorami/grozą to on nie miał nic wspólnego. myślałam, że są lepiej wykonane! nie są na gwarancji jeszcze?
|
|
|
#2947 |
|
Zakorzenienie
|
Catato ogarniemy paszporty i ruszymy po wize, zobaczymy czy dadza chociaz na te 2-3tygodnie
Jak nie dadza to trudno. Ja bym chciala zobaczyc Time Square albo pojsc tam gdzie jest ta wielka choinka Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ---------- Szwagier tz mowil, ze jak tam byli to mieszkali niedaleko Amityville Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka |
|
|
|
|
#2948 |
|
Zakorzenienie
|
Catato, fajny w sumie taki maraton ale wlasnie ten nowy Pitbull byl ostatni i szczerze mówiąc słabo go kojarzę
raz na jakis czas mozna, fajne oderwanie, ale tak co rusz bym nie mogla chodzic
|
|
|
#2949 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Pokojowe. niestety niby niewłaście użytkowaliśmy. No nie wiem jak można niewłaściwie użytkować szafę, bo sexu w niej nie uprawiamy... Komoda jedna też się sypie. Powiem tak. Meble przedpokojowe z biedronki (używane instensywnie codziennie) są w o niebo lepszym stanie... i kosztowaly 1/3 ceny w stosunku do mebli brw. Kuchenne też mnie drażnią, ale to ze względów estetycznych-zmieniły mi się upodobania..
|
|
|
#2950 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2951 |
|
Zakorzenienie
|
Jak tam u was weekend mija??
Kliknięte z
|
|
#2952 |
|
Zadomowienie
|
Za szybko...
|
|
|
#2953 |
|
Konto usunięte
|
Ja jeszcze leżę w łóżku, chociaż nie śpię od 8:30, bo sąsiad zostawił u nas telefon i od rana się ktoś do niego dobijał. Na początku nie mogłam zrozumieć skąd ta muzyka leci, a potem do mnie dotarło, że telefon dzwoni w salonie na dole... No a oprócz tego TŻ wierci się, rzuca bezwiednie przez sen i pochrapuje, więc zupełnie nie mogę spać
|
|
|
|
|
#2954 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rano leniuchowałam, a teraz jestem w pracy. Tylko nic się nie dzieje i muszę wynajdować sobie zajęcie.
|
|
#2955 |
|
Konto usunięte
|
Byłam dzisiaj na kursie samoobrony dla kobiet i powiem szczerze, że masakra... Uświadomił mi, że jak 100kg facet będzie chciał mnie zgwałcić to chociaż uczyli nas jak się wybronić, to nie wiem czy dam radę... Żaden problem zrzucić z siebie 55kg koleżankę, która stara się nie zrobić mi krzywdy i być delikatna, ale jak przyjdzie walczyć z brutalnym dorosłym facetem to....
|
|
|
|
|
#2956 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
u mnie leniwy weekend, tata miał dziś urodziny, niedawno wróciłam od rodziców i nie mam siły się ruszyć, przejadłam się ciastem ![]() jestem na etapie kompletowania prezentów, szukam też jakiejś sukienki na wigilię zakładową, może któraś z Was widziała gdzieś coś ciekawego ?wybywacie gdzieś na andrzejki? mycha ja mam i w kuchni i pokoju meble z brw i po 2 latach są jak nowe także być może zależy to od kolekcji ![]() asia fajna sprawa z tym kursem, zawsze nawet psychicznie kobieta ma chyba w sobie więcej siły, jak wie, że w jakimś minimalnym stopniu jest przygotowana na atak. choć faktycznie w starciu z facetem może być ciężko... |
|
|
|
|
#2957 |
|
Zakorzenienie
|
justysiaa89 to ja mam jakiegoś pecha do brw
Dzisiaj od 7 rano do 17! Rozbieraliśmy stare meble i skręcaliśmy nowe. Oczywiście jeszcze trzeba wszystko załadować do szafek. Bardzo się cieszę, że zdecydowałam się a białe meble. Przy szarych ścianach pięknie rozjaśniają pokój. Myślicie, że dodatki biało-czarno-turkusowe będą ok?
|
|
#2958 |
|
Konto usunięte
|
Dziś spałam tylko jakieś 4h. Czy jak po pół roku zamorduję mojego męża to będzie ok, czy poczekać jeszcze trochę?
|
|
|
|
|
#2959 |
|
Zakorzenienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;67754676]Dziś spałam tylko jakieś 4h. Czy jak po pół roku zamorduję mojego męża to będzie ok, czy poczekać jeszcze trochę?
[/QUOTE]Chyba po 3 miesiącach po ślubie się już dziedziczy więc już możesz zabijać tylko pytanie czy nie szkoda czasy? Justynka ja już żyję świętami. Szaleństwo prezentowe już mnie dawno ogarnęło, teraz tylko szukam. |
|
|
|
|
#2960 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() rodzice wyszli z propozycją ze dadzą mi swoją sypialnię i mogłabym mieć tam swoj mały salon a oni by poszli do innego pokoju. Cały czas się waham bo jak się zgodzę to juz będzie "zaklepane" ze bede z nimi mieszkać na zawsze ale z drugiej strony to nie wierzę jakoś w to ze się wyprowadzę z TŻ a tak to juz byśmy mogli powolutku coś zacząć działać u mnie.---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:45 ---------- w ogole ostatnio u mnie w pracy jest coraz gorzej czy ja nie mogę trafić wreszcie do normalnego miejsca??
|
|
|
|
|
|
#2961 |
|
Konto usunięte
|
Lucy, wg mnie to, że dostaniesz pokój od rodziców to żadne zobowiązanie, że z nimi zostaniesz, zwłaszcza, że nigdy nie chciałaś, a dwa, że chyba masz młodsze rodzeństwo prawda? Czy mylę? Bierz pokój, zróbcie sobie z TŻ salonik, skoro jeszcze kilka lat nie będziecie razem mieszkać, a jak przyjdzie co do czego to i tak pójdziecie na swoje
Ja się dzisiaj obudziłam przez budzik i patrzę, nie ma TŻ w łóżku kładłam się sama, bo mówił, że zaraz przyjdzie, a tu 6:30 i nie ma dziada! Wyprysnęłam z tego wyra, bo może coś się stało, schodzę na dół, a tam TŻ śpi na kanapie w salonie bo oglądał film do późna i nie chciał mnie budzić
|
|
|
|
|
#2962 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;67924211]Lucy, wg mnie to, że dostaniesz pokój od rodziców to żadne zobowiązanie, że z nimi zostaniesz, zwłaszcza, że nigdy nie chciałaś, a dwa, że chyba masz młodsze rodzeństwo prawda? Czy mylę? Bierz pokój, zróbcie sobie z TŻ salonik, skoro jeszcze kilka lat nie będziecie razem mieszkać, a jak przyjdzie co do czego to i tak pójdziecie na swoje
Ja się dzisiaj obudziłam przez budzik i patrzę, nie ma TŻ w łóżku kładłam się sama, bo mówił, że zaraz przyjdzie, a tu 6:30 i nie ma dziada! Wyprysnęłam z tego wyra, bo może coś się stało, schodzę na dół, a tam TŻ śpi na kanapie w salonie bo oglądał film do późna i nie chciał mnie budzić [/QUOTE]mam starszego brata który praktycznie juz się wyprowadził czeka tylko za meblami i juz mogę zacząć coś działać po nowym roku![]() Tylko ze to nie jest takie proste bo rodzice są pewni ze z nimi zostane choć im mówiłam co innego i pozniej mogą być szantaże itd. |
|
|
|
|
#2963 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
|
|
#2964 |
|
Konto usunięte
|
Hej ho
Co tam? Ja właśnie piję kawę w pracy i jem drugie śniadanie musiałam sobie siekierkę zaparzyć, bo jakoś tak senny dziś ten dzień...
|
|
|
|
|
#2965 |
|
Zakorzenienie
|
Ania jak samopoczucie? U nas Ewka ma gorączkę Pół nocy nie spaliśmy, tż od 1:30 i już nie zasnął, rano poszedł do pracy i chodzi jak zombie.
|
|
|
|
|
#2966 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie trochę lepiej
czuję się już w miarę normalnie, od tygodnia czuje pukanie od środka powoli myślę o zakupach żeby sobie wszystkiego na ostatnią chwilę nie zostawić. Prawdopodobnie będziemy mieć córeczkę ale potwierdzenie będę pewnie miała na połówkowym 30.12 ![]() Madziara, zdróweczka dla Ewuni Aska, jak małżeństwo Ci mija? ![]() Wysłane z Lumia za pomocą Tapatalk
|
|
#2968 |
|
Zakorzenienie
|
u nas cieżko.. od tygodnia nie mieszkamy raziem..
|
|
#2969 |
|
Zakorzenienie
|
Mycha, bardzo mi przykro
może uda Wam się rozwiązać niejasności i jednak będzie ok!
|
|
#2970 |
|
Zadomowienie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:29.

ale z drugiej strony to nie wierzę jakoś w to ze się wyprowadzę z TŻ
a tak to juz byśmy mogli powolutku coś zacząć działać u mnie.
czy ja nie mogę trafić wreszcie do normalnego miejsca??
kładłam się sama, bo mówił, że zaraz przyjdzie, a tu 6:30 i nie ma dziada! Wyprysnęłam z tego wyra, bo może coś się stało, schodzę na dół, a tam TŻ śpi na kanapie w salonie
Pół nocy nie spaliśmy, tż od 1:30 i już nie zasnął, rano poszedł do pracy i chodzi jak zombie.