![]() |
#2941 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Fionka - dokładnie godziny karmienia i ile wypila jeśli to bylo mm.
Ja zdecydowanie będę karmić na żądanie. Inaczej to się chyba nie da jak dziecko wyje ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:58 ---------- Ja za 3h do tyry ![]()
#2942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() (jeżu alem ja zielona ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-10-04 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2943 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2944 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2945 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie.. to nie ma reguły. Po prostu mm wiesz ile dziecko je. Ja pilnowalam, by jadła swoją dobowa porcje w ciągu dnia to mi wtedy noce przesypiala w wieku 2 miesięcy. Wcześniej to bylo bardzo chaotyczne. Ja kp stosowalam bardzo krótko i jak widac mieszanie z mm, więc ci się nie wypowiem. W kp mnie dobijalo wiszenie dziecka i z pól godziny na cycku a i tak byla dalej głodna, więc dopajalam mm.. bo tak to mogłabym siedzieć i siedzieć (a po kleszczowym to mi średnio wygodnie bylo)
#2946 |
Konto usunięte
|
Ja mam jutro w SR wykład o kp z doradcą laktacyjnym
![]() ![]() A dzisiaj miałam napad ciążowej histerii ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2947 |
Wtajemniczenie
|
Czubasek współczuję snu
![]() W Szkocji grzybów naprawdę dużo ale nigdy nie szukałam miejsca w związku z tym nie byłam w tym roku jeszcze.. Mujer u mnie też ssanie rano masakryczne. Gryzelda lej chłopa! Dzięki sylwuska ! Zrobione zakupy hahah Nic specjalnego komplet dla małego do łóżeczka za £5 biały cały z prześcieradłem babka złapała mnie jak się wyglądała z towarem czy pani w ciąży nie chce dla dzidzi czegoś ![]() ![]() Potem byłam na mieście tz stekal od jakiego czasu ajfona ajfona. A e urodziny ma za miesiąc to chyba żeś dobrze ma że mną ![]() ![]() Piwo greckie w Tesco mu dorwalam dzień dziecka chyba ma dzisiaj heheheh Halwaya u mnie dziś w mieście były 4 st a za miastem 1! ![]() I kupiłam pampersy ! Po 7p za sztukę - halwaya - dobra cena ? W teście promocja ![]() Idę robić obiadek i rozłożenie przewijak zaraz i go umyje ![]()
#2948 |
Zakorzenienie
|
Ja troche lepiej orientuje się w promocji na pampersy 5+
![]() ![]() Adka u nas dzis pogoda piękna. Tz dwa prania zrobił ![]()
#2949 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 2 paczki były kupiłam 1 i 2 rozmiar za £14 ![]()
![]() |
#2950 |
Zakorzenienie
|
Ja kupilam od razu dwa pudła i rozmiar 2-ke
![]()
#2951 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2952 |
Zakorzenienie
|
Za tydzień mam w rodzinie wesele, odmówiliśmy ale dzisiaj byli u nas moi rodzice i padł pomysł, żebyśmy pojechali do nich i żeby TŻ ich zawiózł i przywiózł z wesela, no i w takim wypadku pewnie pójdziemy na sam ślub (albo sam TŻ jeśli się nie zmieszczę w kieckę). Kuzyn był u nas na weselu więc myślę, że wypadałoby dać mu coś więcej niż winko. Macie jakieś pomysły na prezent, taki powiedzmy do 200 zł?
![]() |
#2953 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
O taki: http://www.google.de/imgres?imgurl=h...IVwypyCh3ymA_x |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2954 |
Wtajemniczenie
|
Jaka tu cisza dziś
![]() ![]() ![]() Dziewczyny w ramach smaków :
#2955 |
Zakorzenienie
|
każda korzysta z pięknej pogody
u nas 20 st ![]() bylismy na spacerze, na działce a teraz do roboty muszę się wziąć a jak mi się nie chce, masakra ---------- Dopisano o 17:26 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- kto mi wytłumaczy reklamę allegro z psem? ![]()
#2956 |
Zakorzenienie
|
A my siedzimy i ustalamy szczegóły wesela,ja oszaleje przez ten rok
|
![]() ![]() |
![]() |
#2957 |
Zadomowienie
|
wlamali sie nam na działkę
![]() ukradli nowe narzędzia... nowy parasol .. wieże .. wszystko poniszczyli .. z lodówki , czajnika, pompy do basenu odcieli kable.. ![]() ![]() brak mi słów
#2958 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2959 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2960 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2961 |
Zakorzenienie
|
Onenedue współczuję. Co za ch.uje !!! Jeszcze jak nie ukradna to zniszczą
![]()
#2962 |
Zadomowienie
|
dzięki dziewczyny
![]() kurde ale zeby sie na kable połasić.. nawet kran chcieli odkręcić ale nie dali rady ;/ basen stał pusty ale rozłozony to ciesze sie ze go ze złości nie pocieli .. licze ze karma do nich wróci .. szkoda tej kasy wpakowanej.. ![]() już sami nie wiemy co wymyśleć, żeby następnym razem nie dali rady się włamać;/ ---------- Dopisano o 18:09 ---------- Poprzedni post napisano o 18:04 ---------- Halwaya no dokładnie :/ pograbilam prawie całą działkę żeby się trochę uspokoić .. grabie zostawili .. leżaki tez .. jakim trzeba być człowiekiem:/ ktoś ciężko na coś pracował a przyjdzie Ci taki i zrobi rozpi... aaaaaaaa chyva wyślę tz z nerwów po karmi .. :/
#2963 |
Zakorzenienie
|
o masakra współczuję, co za chu..e
dziewczyny macie rożki z usztywnianym spodem?
![]() |
#2964 |
Zakorzenienie
|
0enedue masakra! chyba bym im jaja pourywala! Współczuję
![]() A mi jest przykro dziś cały dzień,pisałam sms do przyjaciółki rano i nie odpisuje. To ta o której pisałam ze się obraziła. Chciałam się pogodzić ale ona chyba jednak nie ma zamiaru ![]() ![]() Chyba muszę sobie dac radę jakoś sama od teraz ![]() Jutro idę na glukoze. Ja pier.ole. ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- Nie,mam dwa miękkie |
![]() ![]() |
![]() |
#2965 |
Zakorzenienie
|
Ogolnie. Daj jej czas.. moze jej minie..
Fionka ja nie mam w ogóle rożka. Nie widzę potrzeby mieć.
#2966 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do spodni... ja miałam do połowy sesji spodnie na sobie i nie usłyszałam żadnej uwagi od naszej fotograf ![]() Ja nie, bo mi się w ogóle one nie podobały... Cytat:
![]() Dziewczyny dzięki za życzenia udanej sesji ![]() Była fajnie, sesja udana, pogoda rewelacyjna! Nawet w sukience na ramiączkach było mi ciepło ![]() Mam tylko nadzieję, że tyłka nie przeziębiłam, bo trochę na ziemi siedziałam ![]() Zdjęcia powinniśmy mieć do tygodnia oddane ![]() A w ogóle to nie wiem czy pisałam, ale wczoraj na zakupach kupiliśmy Małej trochę ubranek, ale takich większych i czapeczkę zimową ![]() Dziś wracając z sesji wstąpiliśmy do Tesco i na wyprzedaży kupiliśmy też kilka ubranek takich letnich ![]() A poza tym to dziś kiepski dzień miałam. Zaczęło się od nieprzespanej nocy, później ból brzucha i biegunka. Makijaż mi nie wyszedł na początku i ostatecznie zrobiłam całkiem naturalny. Później włosy mi się źle kręciły... Jak już wydawało mi się, że się dobrze czuję i ruszyliśmy na sesję, to znów odezwał się mój brzuch i spóźniliśmy się kilka minut... No, a później ból głowy z niewyspania i niedobrze mi w końcu było ![]() Mam nadzieję, że ta noc będzie łaskawa dla mnie (i dla Was też). A no i jako wisienka na torcie- cały dzień twardniał mi brzuch ![]() Malutkiej chyba się moje samopoczucie, bo grzeczna dziś, ale ruszała się na tyle, że jestem spokojna. Zresztą właśnie wypchnęła mi się rączką w brzuch i zabolało ![]() Ale poza tym wszystkim naprawdę jestem zadowolona, że zdecydowaliśmy się na sesję. Będziemy mieć fajną pamiątkę ![]() Co do odwiedzin w szpitalu- wolę żeby teściowie (jeśli już będą musieli) i bracia męża przyszli do szpitala bo wyjdę na chwilę i powiem, że się źle czuję i wrócę na salę... a w domu nie chcę ich widzieć ![]() ---------- Dopisano o 20:36 ---------- Poprzedni post napisano o 20:34 ---------- Ogolnie co do przyjaciółki to chyba niezbyt dojrzała jest skoro o takie bzdury się obraża... Jesteście dorosłymi kobietami i oczywistym jest, że będziecie mieć mniej czasu dla siebie z różnych względów. Mogłaby zrozumieć, że w ciąży się źle czujesz i jakoś wytrzymać. Przecież po porodzie mogłybyście spędzać czas nawet na spacerach z dzieckiem. Chyba powinna sobie to przemyśleć...
Edytowane przez Ani_qa Czas edycji: 2015-10-04 o 19:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Ogólnie, współczuję sytuacji z przyjaciółką
I ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2968 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie odwiedziny TŻ, Rodziców, Szwagierki nawet w szpitalu nie przeszkadzają. ![]() Co do przyjaciół i znajomych wszystko zalezy od tego jak sie będziemy czuć, ale nie ma, że oni przychodzą - to my zdecydujemy kiedy i obstawiam, że najwcześniej po 3-4 tygodniach. My też nigdy wcześniej się nikomu na głowę nie zwalaliśmy. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Co za dziadostwo, pokradną, a co nie ukradną, to jeszcze zniszczą! ![]() Ja planuję miękki. Dzisiaj (lub jutro, jesli się dzisiaj ostatecznie nie zdecyduję) planuję właśnie zakup wyposażenia do łóżeczka, rożka i koszul dla mnie. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2969 |
Zakorzenienie
|
Czas jej dałam,tydzień się nie odzywałam,dziś postanowiłam napisać bo tęsknię za nią,chciałam żeby wiedziała ale chyba nic z tego...tak mi źle ze dziś o niczym innym nie umiem myśleć
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2970 |
Zakorzenienie
|
Padaaaam, nie dla mnie takie maratony odwiedzinowe. Ale babcia wysciskana, pogaduszki ze znajomymi z dziecinstwa zaliczone wiec ok.
W ogole to gadalam z zona kolegi. Mamy corcie z jednego rocznika to zawsze jak jezdzimy mlode musza na chwike sie zobaczyc a mamuski gadaja. Ona rok starsza ode mnie a w maju kolejne dziecko. Maja juz 3 latke i roczniaka. No ale nie o tym. Opowiadala mi ze jej szwagierka rodzila w sierpniu. Dziewczyne okaleczyli... powinna miec cesarke bo minelo jej 13 miesiecy od poprzedniego porodu a kazali jej rodzic naturalnie. Pekla jej pochwa, macica i pecherz moczowy. Macica w takim stabie ze chcieli jej usuwac. Masakra. Jest pazdziernik a ona nadal wiekszosc czasu lezy i za bardzo przy dzieciakach nie moze robic :/ Przerazilam sie ze takie rzeczy w XXI wieku... enedue wspolczuje kradziezy. Ludzie to jednak zadnego hamulca nie maja :/ ogolnie kciki za glukoze, ja ide w piatek drugi raz. aniqa fajnie ze pogoda na sesje dopisala. Polezakuj troche teraz ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:23.