O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVIII - Strona 99 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-11-27, 13:00   #2941
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Mysia w tamtym roku nawet się nie cieszylas na święta a eraz jaki szał 😁 super 😉
13.03.2013R GODZ.16:05Zostałam Mamusią
> http://www.suwaczki.com/tickers/iv09i09kwoztnmir.png
http://www.suwaczki.com/tickers/fdqgxqpkse5uzrmp.png
Run bitch!Ruuun!
RudaEwcia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 13:06   #2942
mysia1986
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzię się staramy, na narodziny czekamy i dzieciaczki chowamy :) część XVII

Cytat:
Napisane przez RudaEwcia25 Pokaż wiadomość
Mysia w tamtym roku nawet się nie cieszylas na święta a eraz jaki szał 😁 super 😉
No tak było.. miałam ochotę zasnąć i obudzić się po wszystkim. Ale! Było minęło. Trzeba żyć dalej!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 13:42   #2943
PannaMagda
Zakorzenienie

Dzien dobry

Arletka Biedna Lenka mam nadzieje ze jej przejdzie

Co do swiat ja mam kazdego roku zasnac I wstac jak sie skonczy wszystko

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-11-27, 14:39   #2944
Lila_27
Zakorzenienie

Hej
U Was też tak zimno? U nas masakra, na spacerze myślałam, że zamarznę Chyba chcę znów lato

Iza Natuś nie lubił się hustać w tej huśtawce, ale Ziajka ma rację, będziecie mogli ją ściągać za każdym razem jak nie będzie używana

Arletko u nas tez takie noce są, więc rozumiem Cię 4

Panna Magda, a nie możesz z TŻem do Pl na Święta pojechać? Albo on nie może zostać? Bo znów samą Cię zostawia... nie podoba mi się to

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ----------

Idę coś porobić,póki dzieciuch śpi
28.08.2013 12 mm serduszko

07.04.2014 godz.11.25 urodził się Nasz skarb NATAN
Lila_27 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 14:42   #2945
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Byliśmy na dworze, Kostek jeździł pół godziny na rowerze a ja spacerowalam, mam takie zakwasy ze ledwo laze. Jest u mnie Marysia , nie mogę się nadziwić jak ona terroryzuje moje dziecko. I co najlepsze nawet zwracanie uwagi na nią nie działa 😡
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-27, 15:13   #2946
iza243
Zakorzenienie

Pospałam z małym 2 h.On jeszcze śpi a ja robie budyń.U mnie tez masakrycznie zimno nie chce mi sie z domu wychodzic.Ale ja tak jak wiekszosc z was jestem zmarzluchem.

Domiś-30.12.13 godz 11:05

Dnia 25.04.12 - 8 tydzień Aniołek
iza243 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 15:54   #2947
Ziajka
Wtajemniczenie

No co Wy, dziewczyny , zimno Wam? Przecież zima idzie
U nas mrozik,.wszędzie szron, ale słońce świeciło, więc jest pięknie! Spacer dwa razy zaliczony i to jeden nawet długaśny!
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 16:00   #2948
PannaMagda
Zakorzenienie

Lilka ja pracuje w pierwszy dzien swiat swiat mi nie zal.. No ale tego sylwka :/

U nas tez chlodno.

Ewa jak to nie dziala zwrocenie uwagi ?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Stary 2015-11-27, 17:28   #2949
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Madzia a no młoda bezczelna jest więc starsze ją krowa bo tylko tego się boi.

A ja z racji tego że zimno poszłam biegać 😂😂😂
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-27, 18:56   #2950
89migotka
Zakorzenienie

Mysia jak tam tż, wrócił już? Poszliście na imprezę czy grzejecie się pod kocykiem?

Ziajka Kubuś zrobił Tobie taki prezent mikołajkowy z tym spaniem

Yss fajnie wyszło z tym stolikiem. Ciekawa jestem końcowego efektu tego Twojego ubranka

Iza nie ma co się denerwować, huśtawka fajna rzecz Można przyczepiać tylko wtedy jak Dominik będzie chciał się huśtać I może dzięki temu, Ty będziesz miała chwilę dla siebie

Arletka, ale się namęczycie Niech te lęki szybko przechodzą.

Ruda szkoda, że nie udało się nic upolować ze SW. Masz gdzieś w pobliżu Kaufland? Bo tam dzisiaj widziałam takie koszulki

Margot?

Ja właśnie siedzę z kieliszkiem wina i orzechami, ostatnio taki wieczorny rytuał Tylko towarzystwa brakuje

89migotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 18:59   #2951
Gianna M
Zakorzenienie

Czesc dziewczyny

Lilka omg!!!do której Natek wariowal? Matko. Mam nadzieje ze mu się ureguluje rytm.

Arletko a może zabki idą Lence? Ja robię tak ze olbas czy inhalol to robię takie inhalacje do kominka zapachowego. I jest ok. Udraznia nosek.

Ziajka a co tam Kubulek juz mówi? Opowiadaj

Mysia dzis będzie tz będzie się działo

Migotko kochna a co to za spadek formy? Olac tesciowa!!! Nie ma co się denerwowac! Nie dajcie psuć sobie humoru rzez wiedźmę

Yss foto śniegu chociaż wyślij! U mnie zimno tylko śniegu brak a juz bym chciała!

Aga zdrowka dla Jaski

Ewcia brawo za biegi! Mina w czapie boska

Iza twoi teściowie są po prostu niemoźliwi! Ja rozumiem ze chca rozpieszczać Domisia ale bez przesady niech się troche liczą z waszym zdaniem.

Kluska padlam z tym twoim tz! Jaki krzyżyk znów!

Gianna M jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 19:24   #2952
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 89migotka Pokaż wiadomość

Mysia jak tam tż, wrócił już? Poszliście na imprezę czy grzejecie się pod kocykiem?

Ziajka Kubuś zrobił Tobie taki prezent mikołajkowy z tym spaniem

Yss fajnie wyszło z tym stolikiem. Ciekawa jestem końcowego efektu tego Twojego ubranka

Iza nie ma co się denerwować, huśtawka fajna rzecz Można przyczepiać tylko wtedy jak Dominik będzie chciał się huśtać I może dzięki temu, Ty będziesz miała chwilę dla siebie

Arletka, ale się namęczycie Niech te lęki szybko przechodzą.

Ruda szkoda, że nie udało się nic upolować ze SW. Masz gdzieś w pobliżu Kaufland? Bo tam dzisiaj widziałam takie koszulki

Margot?

Ja właśnie siedzę z kieliszkiem wina i orzechami, ostatnio taki wieczorny rytuał Tylko towarzystwa brakuje
No to masz fajny wieczór

Tż wrócił z pracy i Domiś ani myśli spać.Bawią sie komem(Domiś tak mówi na lego )

Stary 2015-11-27, 19:24   #2953
89migotka
Zakorzenienie

Gianka za dużo tego wszystkiego się nazbierało i stąd ten spadek formy. Jak zdrówko Tulinki?

Stary 2015-11-27, 19:32   #2954
Ziajka
Wtajemniczenie

Gianka a co tam u was? Zawsze jak mnie ktoś pyta co Kuba mówi to mam lukę w pamięci skleroza mnie chwyta chyba. A taki fajny, powtarza wszystko a czasami tak fajnie po swojemu. Np. w sklepie teraz pełno zabawek i idź to po zakupy z dzieckiem to od razu szał. Idziemy razem koło wystawki z autami ,Kubę już telepie z eksytacji na ich widok, to mu mówię 'o zobacz , straż jak Kubusia, tylko uba w domku ma większą, fajniejszą, tych autek nie bierzemy.' Kuba: te auta nie! ' 'Picie, nie! ' (w sklepie na zimne picie) 'Dom, tak!' i tak w każdym sklepie powtarzał. Poza tym to tak do każdej sytaucji zaczyna po kilka słów składac.
Na widok kobiety w sklepie jak jechaliśmy do Mamy 'Pani cześć! O, Pani nie ma! Baba nie, Baba autem. ' Dzień dobry.
Na deser' o mniam mniam, Bubuś tak , Mama daj buk (jabłko) , i coś zabawnego na mandarynkę, ale już nie powtórzę.
Z ulubionych nowości to jeszcze Tomin - komin, Kakika -karetka i Tiko zamiast kotek, tak sobie ostatnio wkręcił chociaż kot i kotek potrafił mówić. I standardowo przy usypianiu przypomnienie wszystkich zwrotów z całego dnia.
A najlepsza radocha z tego, że schował gdzieś radiowóz i prowadzi mnie za ręka , kladzie się na ziemi i szuka tego auta a jak też ja szukam to śmieje się jak szalony i tylko woła uuuuuu Mama ioio ma ! Ooooo,.A kuku.

Edytowane przez Ziajka
Czas edycji: 2015-11-27 o 19:33
Ziajka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 19:41   #2955
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Gianka a co tam u was? Zawsze jak mnie ktoś pyta co Kuba mówi to mam lukę w pamięci skleroza mnie chwyta chyba. A taki fajny, powtarza wszystko a czasami tak fajnie po swojemu. Np. w sklepie teraz pełno zabawek i idź to po zakupy z dzieckiem to od razu szał. Idziemy razem koło wystawki z autami ,Kubę już telepie z eksytacji na ich widok, to mu mówię 'o zobacz , straż jak Kubusia, tylko uba w domku ma większą, fajniejszą, tych autek nie bierzemy.' Kuba: te auta nie! ' 'Picie, nie! ' (w sklepie na zimne picie) 'Dom, tak!' i tak w każdym sklepie powtarzał. Poza tym to tak do każdej sytaucji zaczyna po kilka słów składac.
Na widok kobiety w sklepie jak jechaliśmy do Mamy 'Pani cześć! O, Pani nie ma! Baba nie, Baba autem. ' Dzień dobry.
Na deser' o mniam mniam, Bubuś tak , Mama daj buk (jabłko) , i coś zabawnego na mandarynkę, ale już nie powtórzę.
Z ulubionych nowości to jeszcze Tomin - komin, Kakika -karetka i Tiko zamiast kotek, tak sobie ostatnio wkręcił chociaż kot i kotek potrafił mówić. I standardowo przy usypianiu przypomnienie wszystkich zwrotów z całego dnia.
A najlepsza radocha z tego, że schował gdzieś radiowóz i prowadzi mnie za ręka , kladzie się na ziemi i szuka tego auta a jak też ja szukam to śmieje się jak szalony i tylko woła uuuuuu Mama ioio ma ! Ooooo,.A kuku.
Jaki słodziak

Domiś ma taki zwyczaj ze przed pójsciem spać wypytuje gdzie jest i co robi cała rodzina i wszyscy których zna

Stary 2015-11-27, 19:48   #2956
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Kostek śpi, lecę zaraz polezakowac we wannie. Oglądam Kevina. Mam w planach jeszcze zjeść lody i wypić gorąca czekoladę 😆 a co.

Migociu mi ostatnio prazone pistacje zasmakowaly 😊 super są. Wino juz nie dla mnie, mam wstręt po urodzinach siostry 😉 spokojnie, nie w sklepie to na necie dostępne są sw 😉

Gianka stwierdziłam ze to dobry czas żeby wrócić do biegania. Hartuje się przy okazji no i biegalam ostatnio w pazdzierniku i juz zapomniałam jaką mi to frajdę sprawiało, na szczęście powoli wszystko racja na dobry tor 😉a co u Was? Siostra siedzi jeszcze z wami?
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-27, 22:18   #2957
2016070930
Konto usunięte

Hej

Kluska kciuki żeby Hania dostała się do państwowego przedszkola, mam nadzieję że poprawi się u was niedługo sytuacja

yssmay dziękuję za link z termometrem, zastanawiałam się jaki wybrać więc na pewno się przyda

arletka1313 wow, super ci waga spada po tych zajęciach fitness, oby tak dalej. Biedna Lenka, okropne że nie można pomóc przy tych Lenkach, mam nadzieję że szybko przejdzie

PannaMagda brawa za zdany egzamin

mysia1986 czapka kupiona? też szukam jakiejś bo moja zeszłoroczna mi uszów nie zakrywa więc do dupy taka czapka na zimę

Zophiee już niedługo nowy rok, jednak praca odejdzie i będzie łatwiej

Lila kurcze a już tak fajnie było z tym spaniem Natanka, mam nadzieję że to się unormuje i będziesz miała wieczory dla siebie

agabiwro zdrówka dla Jaśminki a tż to przegina

Ziajka super że tak apetyt Kubusiowi dopisuję. A poznaje coraz więcej smaków to już wie co mu bardziej smakuje i zaczyna się wybrzydzanie

Gianna M a siostra długo u was zostanie? Ona od tego chłopaka się wyprowadziła i nie ma się gdzie podziać, dlatego u was mieszka? Powinna docenić że jej pomagasz a nie jakieś pretensje. Zdrówka dla Natki

Ewcia u ciebie już nastrój świąteczny. Ładne kilometry robisz

89migotka przykro mi że z teściową taka kiepska sytuacja, kciuki żeby wszystko się po twojej myśli ułożyło

Iza jak juz kupiona to mam nadzieję że huśtawka się Domisiowi spodoba. Chociaż rozumiem, że wkurzyło cię że teściowie nie liczą się z waszym zdaniem

Tydzień mi uciekł nawet nie wiem kiedy, praca, dom, zakupy, porządki, gotowanie i takie tak prozaiczne zajęcia. Poza tym mijaliśmy się w tym tygodniu z tżtem więc nadrabialiśmy wieczorami. Pogoda u mnie paskudna się zrobiła, szaro, buro, mokro i ciemno, dzisiaj o godz. 14 było już tak ciemno że trzeba było światło zapalić.
Kończę kolację i uciekam pod kołdrę do tżta
dobrej nocy
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-27, 22:22   #2958
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Margot ale u Ciebie aktywnie 😯 dobrze się ze odezwałaś 😉 U mnie też okropnie na dworze, Młody po południu juz wola żeby mu światło w pokoju zapalić 😡 nie lubię takiego czegoś chociaż jesień to moja ulubiona pora roku ☺ idź się tul do męża 😁

Ja jutro chyba już upieke pierniczki, niech lezakuja na święta. I tu moje pytanie, co z dekorowaniem? Krótko przed świętami czy przed lezakowaniem? Ktoś coś?
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-27, 22:39   #2959
yssmay
Wtajemniczenie

GG do yssmay

Cytat:
Efekt będzie taki, że wreszcie będę mogła korzystać z tego programu. Samo ubranko to żaden szał. Biała pseuda sukienka, pomazana mazakiem - żeby zaznaczyć najważniejsze linie. Dopiero jak to cholerstwo przebrzydłe będzie pasować, będę mogła uszyć co chce - z ładnych materiałów!

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Yss foto śniegu chociaż wyślij! U mnie zimno tylko śniegu brak a juz bym chciała!
Próbowałam dziś i coś nic nie wyszło, spróbuję jutro!

Cytat:
Ja jutro chyba już upieke pierniczki, niech lezakuja na święta. I tu moje pytanie, co z dekorowaniem? Krótko przed świętami czy przed lezakowaniem? Ktoś coś?
Ja lukruję przed świętami. Chociaż by dlatego, że piekę zazwyczaj wieczorem, więc jestem zmęczona po . Ale można później, po upieczeniu trzeba im dać czas odetchnąć w puszce. http://www.mojewypieki.com/przepis/pierniczki-przepis-i

Pospaliśmy z TŻ po pracy. Kupiliśmy wino i zaraz spróbujemy jak smakuje.
yssmay jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2015-11-27, 22:41   #2960
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Yss oglądałam ten sam przepis 😉 no to jutro się chyba zabiorę za wypieki 😉 udanego wieczoru kochana.

Ja spadam, może zasne, w niedziele ma mój brat z żoną i córkami zajrzeć. Dobranoc ☺
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-28, 07:15   #2961
iza243
Zakorzenienie

Witam

Dzis po południu mam ta nieszczesna wizyte tesciów:-/

Stary 2015-11-28, 07:44   #2962
mysia1986
Zakorzenienie

Hej. Ja siedzie z siostra i mama u fryzjera. Wariatki sie na 8 zapisaly a ja stwierdzilam ze do nich dolacze i sie ciachne przy okazji

Migotka wrocil po 19. Poszlismy do tej knajpy wrovilisym przed polnoca. Objadlam sie i opilam. Nie sadzilam ze te urodziny beda tak "wystawnie" zorganizowane

Gianka nic sie nie dzialo. Poszlismy spac oboje padnieci Jak wizyta u arelgoroga? Jak Twoje rzesiska ? No opowiadaj bo nic nie wiem

Iza dasz rade , wdech wydech

Yss ja wczoraj obalilam 3grzane wina. Wszyscy wode a ja musialam sie porzadnie rozgrzac bo caly dzien mnie trzeslo

Kawy!!!!!!
Marcel <3

mysia1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 08:00   #2963
89migotka
Zakorzenienie

Hej

Mysia ja też dzisiaj jestem umówiona do fryzjera Taki mały relaks

Iza na spokojnie powiedz teściom, że fajnie byłoby gdyby uszanowali Wasze zdanie i kupowali to co podpowiadacie

Stary 2015-11-28, 08:33   #2964
2016070930
Konto usunięte

Dzień dobry

My dzisiaj do teściowej się wybieramy na obiad.

Iza cierpliwości podczas wizyty teściów życzę

Miłego dnia
2016070930 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 08:36   #2965
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Dzień dobry, Kostek wstał z nie najlepszym humorem ale jak zawsze udało mi się ten temat ogarnąć 😉 no i oczywiście mam na dzisiaj niecny plan powyjmowac wszystko z szafek w kuchni i wysprzatac juz na święta bo jak P wróci będzie mi szkoda na to czasu 😉 wiec u nas akcja " ho ho ho" rusza pełną parą 😉

Mysiu mój Żon jak jest przeziębiony to zawsze robi sobie grzane wino lub piwo i wskakuje do wanny. Mnie to nie smakuje 😉 klaki pokaz koniecznie 😉

Migocia na Twoją fotkę tez liczę 😉
Run bitch!Ruuun!
Stary 2015-11-28, 09:06   #2966
iza243
Zakorzenienie

Domiś zasnął a ja przeglądam neta w poszukiwaniu butów.

Stary 2015-11-28, 09:32   #2967
b a r b a r a
Zakorzenienie

GG do b a r b a r a

Witam sie z kawa i juz w***a na apke

Wysłane z mojego SM-T110 przy użyciu Tapatalka

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Zaznaczylam sobie wyszystko komu odpisac i wyswietla sie ze aplikacja zostala zatrzymana

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dobra zaznacze jeszcze raz

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Cytat:
Napisane przez yssmay Pokaż wiadomość
Bry Dzien!

Trzyma sie mocno!!!

Basia Ale spokojnie. Ja zawsze trzymam do pierwszego piszczenia, nigdy dluzej. Jak rano czlowiek jest na pol przytomny, to czasami czas pomiaru wydaje sie ze trwa 5 min. a czasem 3 sek. Takze luz, wazne zeby zapiszczal i juz. I ja zawsze mierze tam na dole a termometr czesto odkarzam (wystarczy spirytusem salicylowym przecierac). I pierwsze miesiace mierzenia sa jakie sa. Musisz sie nauczyc swojego ciala. Poza tym przed owu temp. czesto robi co jej sie podoba - skacze jak sinusoida. Dlatego ja jestem pewna owu jak mi temp skoczy i utrzymuje sie taka wysoka przez te 3-4 dni i dalej. A wystarczy lampka wina, pozniejsza pora zasniecia, cokolwiek i temp moze ulec zmianie. U mnie akurat rzadko dochodzi do takich zaklaman, ale kazda jest inna.
Specjalnie dla Ciebie, wklejam Ci wykres temp. mojego cyklu tasiemca 66 dni.
https://www.dropbox.com/s/7lc4enkvmd...06-08.png?dl=0 Jak sie pojawi okienko o zalozeniu konta na dropbox - to wybierz na dole ''No thanks, continue to view''

Siedze z kawa w pracy. Za pol godziny mam pacjetna. Dziewczyny pozwolily mi sobie wymienic stolik. Chodzi o to ze mam stolik pod maszyne a tutaj w pracy jest identyczny (tak mi sie wydawalo) i jeszcze ma poszerzana przestrzen . No to przyjechalam dzis z moim zeby zamienic i sie okazalo, ze moj jest wezszy, ale to akurat jest plus. Takze mam nowy stolik pod maszyne, szerszy z wieksza przestrzenia - po prostu radosc na maksa. A ze TZ zamierza cos programowac w weekend, to wiadomo co bede robic ja . Moze dojde do czegos z ubrankiem testowym.
Wczoraj wieczorem poszlismy na basen. Mnie jakos irytuje snieg padajacy mi na glowe. Niby cieplo, ale co chwile jakby ktos szpilki wbijal.
A dzis od rana u nas bialo. Wreszcie spadla przyzwoita ilosc sniegu - pierwszy tej zimy.
Ja przed Wanessa mierzylam tempke i wtedy wiedzialam co i jak a teraz tylko sie denerwuje wiec nie mierze
Ale Ty tego tasiemca masz pogmatwanego

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Iza no powiem Ci ze nie ladnie sie zachowali . Rozumiem Cie bo tez bym sie wkurzyla

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Arletko mam nadzieje ze te krzyki nocne przejda szybko . Moja tez ostatnio sie buszi z placzem

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Mysiu niech Cie tz rozgrzeje ;*

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Byliśmy na dworze, Kostek jeździł pół godziny na rowerze a ja spacerowalam, mam takie zakwasy ze ledwo laze. Jest u mnie Marysia , nie mogę się nadziwić jak ona terroryzuje moje dziecko. I co najlepsze nawet zwracanie uwagi na nią nie działa 😡
Szalona Ty . Odpornoci zlapiesz

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Cytat:
Napisane przez Gianna M Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny

Lilka omg!!!do której Natek wariowal? Matko. Mam nadzieje ze mu się ureguluje rytm.

Arletko a może zabki idą Lence? Ja robię tak ze olbas czy inhalol to robię takie inhalacje do kominka zapachowego. I jest ok. Udraznia nosek.

Ziajka a co tam Kubulek juz mówi? Opowiadaj

Mysia dzis będzie tz będzie się działo

Migotko kochna a co to za spadek formy? Olac tesciowa!!! Nie ma co się denerwowac! Nie dajcie psuć sobie humoru rzez wiedźmę

Aga zdrowka dla Jaski

Ewcia brawo za biegi! Mina w czapie boska

Iza twoi teściowie są po prostu niemoźliwi! Ja rozumiem ze chca rozpieszczać Domisia ale bez przesady niech się troche liczą z waszym zdaniem.

Kluska padlam z tym twoim tz! Jaki krzyżyk znów!
Jak Tula ?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Cytat:
Napisane przez Ziajka Pokaż wiadomość
Kochany slodziak . Juz nadaje jak katarynka ♥♥♥

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez MargotVZ Pokaż wiadomość
Hej

Kluska kciuki żeby Hania dostała się do państwowego przedszkola, mam nadzieję że poprawi się u was niedługo sytuacja

yssmay dziękuję za link z termometrem, zastanawiałam się jaki wybrać więc na pewno się przyda

arletka1313 wow, super ci waga spada po tych zajęciach fitness, oby tak dalej. Biedna Lenka, okropne że nie można pomóc przy tych Lenkach, mam nadzieję że szybko przejdzie

PannaMagda brawa za zdany egzamin

mysia1986 czapka kupiona? też szukam jakiejś bo moja zeszłoroczna mi uszów nie zakrywa więc do dupy taka czapka na zimę

Zophiee już niedługo nowy rok, jednak praca odejdzie i będzie łatwiej

Lila kurcze a już tak fajnie było z tym spaniem Natanka, mam nadzieję że to się unormuje i będziesz miała wieczory dla siebie

agabiwro zdrówka dla Jaśminki a tż to przegina ala:

Ziajka super że tak apetyt Kubusiowi dopisuję. A poznaje coraz więcej smaków to już wie co mu bardziej smakuje i zaczyna się wybrzydzanie

Gianna M a siostra długo u was zostanie? Ona od tego chłopaka się wyprowadziła i nie ma się gdzie podziać, dlatego u was mieszka? Powinna docenić że jej pomagasz a nie jakieś pretensje. Zdrówka dla Natki

Ewcia u ciebie już nastrój świąteczny. Ładne kilometry robisz

89migotka przykro mi że z teściową taka kiepska sytuacja, kciuki żeby wszystko się po twojej myśli ułożyło

Iza jak juz kupiona to mam nadzieję że huśtawka się Domisiowi spodoba. Chociaż rozumiem, że wkurzyło cię że teściowie nie liczą się z waszym zdaniem

Tydzień mi uciekł nawet nie wiem kiedy, praca, dom, zakupy, porządki, gotowanie i takie tak prozaiczne zajęcia. Poza tym mijaliśmy się w tym tygodniu z tżtem więc nadrabialiśmy wieczorami. Pogoda u mnie paskudna się zrobiła, szaro, buro, mokro i ciemno, dzisiaj o godz. 14 było już tak ciemno że trzeba było światło zapalić.
Kończę kolację i uciekam pod kołdrę do tżta
dobrej nocy
Jejku kiedy odpoczniesz ?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Cytat:
Napisane przez iza243 Pokaż wiadomość
Witam

Dzis po południu mam ta nieszczesna wizyte tesciów:-/
Kochana wytrwaj na tej wizycie . Wiem ze bedzie ciezko zeby pewnie sie ie poklucic

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Cytat:
Napisane przez mysia1986 Pokaż wiadomość
Hej. Ja siedzie z siostra i mama u fryzjera. Wariatki sie na 8 zapisaly a ja stwierdzilam ze do nich dolacze i sie ciachne przy okazji

Migotka wrocil po 19. Poszlismy do tej knajpy wrovilisym przed polnoca. Objadlam sie i opilam. Nie sadzilam ze te urodziny beda tak "wystawnie" zorganizowane

Gianka nic sie nie dzialo. Poszlismy spac oboje padnieci Jak wizyta u arelgoroga? Jak Twoje rzesiska ? No opowiadaj bo nic nie wiem

Iza dasz rade , wdech wydech

Yss ja wczoraj obalilam 3grzane wina. Wszyscy wode a ja musialam sie porzadnie rozgrzac bo caly dzien mnie trzeslo

Kawy!!!!!!
Cytat:
Hej

Mysia ja też dzisiaj jestem umówiona do fryzjera Taki mały relaks

Iza na spokojnie powiedz teściom, że fajnie byłoby gdyby uszanowali Wasze zdanie i kupowali to co podpowiadacie
Poprosimy zdiecia po frzjerze

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Jesli juz zeszlismy na temat swiateczny to napisze Wam ze wcale sie nie ciesze z tych swiat . Bardzo mi przypominaja mame . A w tym roku chyba u mnie nie bedzie slychac piosenek swiatecznych

W... 09.11
lipiec 2008
W... 16.08
listopad 2017
b a r b a r a jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-11-28, 11:04   #2968
iza243
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez b a r b a r a Pokaż wiadomość
Witam sie z kawa i juz w***a na apke

---------- Dopisano o 10:17 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Zaznaczylam sobie wyszystko komu odpisac i wyswietla sie ze aplikacja zostala zatrzymana

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

Dobra zaznacze jeszcze raz

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

Ja przed Wanessa mierzylam tempke i wtedy wiedzialam co i jak a teraz tylko sie denerwuje wiec nie mierze
Ale Ty tego tasiemca masz pogmatwanego

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Iza no powiem Ci ze nie ladnie sie zachowali . Rozumiem Cie bo tez bym sie wkurzyla

---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:21 ----------

Arletko mam nadzieje ze te krzyki nocne przejda szybko . Moja tez ostatnio sie buszi z placzem

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:22 ----------

Mysiu niech Cie tz rozgrzeje ;*

---------- Dopisano o 10:23 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Szalona Ty . Odpornoci zlapiesz

---------- Dopisano o 10:25 ---------- Poprzedni post napisano o 10:23 ----------

Jak Tula ?

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:25 ----------

Kochany slodziak . Juz nadaje jak katarynka ♥♥♥

---------- Dopisano o 10:26 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Jejku kiedy odpoczniesz ?

---------- Dopisano o 10:28 ---------- Poprzedni post napisano o 10:26 ----------

Kochana wytrwaj na tej wizycie . Wiem ze bedzie ciezko zeby pewnie sie ie poklucic

---------- Dopisano o 10:29 ---------- Poprzedni post napisano o 10:28 ----------

Poprosimy zdiecia po frzjerze

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

Jesli juz zeszlismy na temat swiateczny to napisze Wam ze wcale sie nie ciesze z tych swiat . Bardzo mi przypominaja mame . A w tym roku chyba u mnie nie bedzie slychac piosenek swiatecznych
P
Basiu przytulam cie mocno

Stary 2015-11-28, 11:20   #2969
arletka1313
Zakorzenienie

Hej.
Wczoraj juz nie dalam rady wejsc, mialam sie drzemnac jak mala spala ale sis wpadla wiec do wieczora chodzilam jak neptyk jakis. A i Lenka po drzemie z mega katarem, non stop jej bulgotalo, lecialo, koszmar poprostu. W koncu wyjelam fride bo sie dziecko meczylo no i poczatki byly trudne ale juz teraz jest ok. Wieczorem miala lekki stan podgoraczkowy, ale sam przeszedl,no i zwymiotowala z nadmiaru flegmy. noc taka srednia ale duzo lepsza niz poprzednia, juz sie nie darla 2 godz tylko ok 20 minut no i poza tym takie standardowe pobudki, i na czyszczenie nosa i na mleko. I pospala do 9, i ja sie lepiej spalam. Rano niby z nosem lepiej.

http://dzieci.pl/kat,1024263,title,L...uticaid=61605d tutaj link, cos o tych lekach nocnych.
Hania 6.09.2016

http://suwaczki.maluchy.pl/li-67603.png

http://www.suwaczki.com/tickers/3i498u69fevq68l3.png
arletka1313 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-11-28, 11:23   #2970
RudaEwcia25
Zakorzenienie

Arleta a Ty z nią do lekarza nie wybierasz jak ona Ci tak mono giluje? Może jakaś infekcje ma?

Ja górę mebli w kuchni ogarnęłam 😊 idę dalej sprzątać a później pobiegać chyba.
Run bitch!Ruuun!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości