|
Notka |
|
W krzywym zwierciadle odchudzania Jest do jedyne forum, na którym zamieszczamy wszystkie diety, które promują odchudzanie poprzez drastyczne ograniczenie kaloryczności, tzw. "diety głodówkowe", które nie mają nic wspólnego ze zdrowym odżywianiem.
|
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2941 | |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Meridia
Cytat:
![]() mjumenek nie dziw się takiej reakcji... bo to Twoje 8 kg które dla Ciebie z pewnością jest tragedią i powodem do brania Meridii bo na pewno nigdy w sowim życiu AŻ tyle nie ważyłaś dla Tereski i dla mnie nie jest super dużo i z pewnością wolałybyśmy zrzucić te 8 kg bez meridii.... ale to Twoja decyzja i musimy ją uszanować i życzyć żeby wszystko było ok bez skutków ubocznych! POWODZENIA p.s. znikam na kilka dni... idę do szpitala ..... ![]() ![]() nie piszcie za dużo żebym zdążyła nadążyć ![]()
![]() |
![]() |
#2942 |
Zakorzenienie
|
Od 27, ale w przypadku cukrzycy
![]() Faficzku, kochana dużo zdrówka Ci życzę i nie daj się tam tuczącemu szpitalnemu jedzonku ![]() ![]()
![]() |
#2943 |
Rozeznanie
|
dziewczyny, ale zle zrobilam...spalilam na rowerku 400kcal, ale jakos tak slabo mi sie zrobilo, normalnie musialam cos wszamac. no i wypilam pol kubka mleka i kilka orzechow...znaczy chyba z 10...to chyba nie tak zle, co?
![]()
![]() |
#2944 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie umiem się aż tak pilnować teraz, jem mniej, jem zdrowiej, jem regularnie, ale np nie odstawie definitywnie czegoś co lubię, bo wiem, że po meridii i tak bym to jadła więc efekt jojo zrobiłby mi kuku. Tylko, że zamiast tabliczki czekolady na raz, jak to miałam w zwyczaju, zjem jedną kostkę i mam dość słodyczy na dwa tygodnie. i polubiłam jabłka, co jest dziwne. i nie smakuje mi cola ![]() Nie byłam się zważyć od dwóch tygodni chyba, nie miałam kiedy, muszę dorwać wagę gdzieś ![]() Czy macie po meridii tak, że jesteście mniej drażliwe i odpuszczacie więcej rzeczy, za które kiedyś zrobiłybyście awanturę a przynajmniej mocno popsuły sobie nerwy? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Co do restrykcyjnego pilnowania się z pewnymi produktami, to świetnie, że tego nie robisz. Odchudzanie to długi i mozolny proces i jakby miał polegać na tym, że tego nie tamtego nie, to byśmy zwariowały ![]() ![]() Ja dla przykładu wszamałam wczoraj 15 deko pierniczków w czekoladzie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2946 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
i bardzo dobrze, ze pozwalasz sobie na male conieco ![]() ![]() ja akurat nie mam problemu ze slodyczami, ale lubie mieso, makarony, kasze. zawsze rozpoczynajac odchudzanie nie jadlam przez dlugi czas makaronu, a pozniej jak juz zaczynalam to caly talerz. teraz od czasu do czasu robie sobie spaghetti, ale makaron ze szpinakiem, a sos bez zaprawy. mozna jesc wszystko,ale w malych ilosciach. ![]()
![]() |
![]() |
#2947 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2948 |
Raczkowanie
|
![]()
oj zazdroszczę Wam tego, że nie macie smaka na słodycze... to jest mój największy wróg. W mojej diecie może zabraknąć wszystkiego, ale np ptasie mleczko...batoniczek, czy raffaello..
![]() ![]() jutro wracam do meridii, bo tak się rozpasałam, aż boję się na tę wagę wejść... a widzę że Wy trzymacie formę... ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2949 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny!!----byłam dzisiaj u swojego lekarza po receptę i Pan Doktor (zresztą bardzo przystojny--ha ha ha ) pogratulował mi sukcesów na dzień dzisiejszy--ale ja w sumie nie o tym----ostatni miesiąc byłam na Meridii15 i o dziwo spadło mi na niej tylko 1kg a nie zmieniłam niczego co było przy stosowaniu M10--wiem wiem ,że może to co najgorsze to szybko zleciało a teraz mały przestuj ale w sumie to trochę dziwne bo lek silniejszy a efekt mały--ale nie załamuję się tym bo i tak czuję się świetnie i wszystkie ciuchy ze mnie lecą bo wspomnę,że ja wysoka kobieta jestem-ha ha -acha i co najciekawsze Pan Doktor przesunął mi tabletki na godzinę 14 (po obiedzie)bo na wieczór dopadał mnie straszny głód--zobaczę czy to coś da--pozdrawiam
![]()
![]() |
#2950 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny, miałam wrzucić inne zdjęcia jak dotrą, więc dodaję
![]() Mam nadzieję, że się spodobają ![]() ![]() Na końcu mały bonus, dzisiaj mi się nudziło, ściągnęłam nowy program.. i się pobawiłam moimi oczami :P
![]() |
#2951 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() A u mnie znowu waga w górę ![]() ![]() dzisiaj kolejny dzień ćwiczeń, jutro może basenik... ![]() ![]() miłego dnia i weekendziku Wam życzę ![]()
![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#2952 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale ja dziś komplementów się nasłuchałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2953 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Nie będzie pechowa, w końcu to nie piątek ![]() ![]() Po jednej tabletce M odstawiłam na razie, bo wczoraj się rozłożyłam całkowicie. Gorączka poniżej 38 nie spadała i w ogóle cały dzień przeleżałam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2954 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() a 13 to zawsze był dobry dzień dla mnie Tereskooo ![]() także trzymam kciuki ![]()
![]() |
![]() |
#2955 |
Raczkowanie
|
oj coś tu mieszam i w pewnym momencie myślałam że już nie mam dostępu do stronki z forum...ale wszystko dobrze sie skończyło
![]()
start 30.09 ![]() ![]() Edytowane przez Anielska Czas edycji: 2008-11-07 o 17:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2956 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2957 |
Przyczajenie
|
dzięki Faficzku
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2958 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2959 |
Przyczajenie
|
Co się robi z tym światem, laski z prawidłową wagą biorą silny lek na otyłość by dobrze wyglądać na sylwka
![]() ![]() Dzięki za kubeł zimnej wody !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!! ![]() ![]() ![]() do końca nie dotarło do mnie , ,ze M robi takie spustoszenie w organizmie..... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2960 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Mój post będący "kubłem zimnej wody" nie był podyktowany złośliwością ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2961 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() jeśli chodzi o moje nerwy hmmm chyba cały czas jestem nerwowa... przy M CZASAMI ale nie zawsze jestem taka pobudzona ale to chyba normalne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() dla mnie 13 jest szczęśliwa ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() WRÓCIŁAM ZE SZPITALA! kurcze ale się cieszę ![]() ![]() ![]() ![]() DOPISANE ![]() Tereskoo mogłabyś mi przesłać na maila całą ulotkę meridii? bo właśnie doczytałam coś... i uświadomiłam sobie że chyba nie powinnam jej nie brać... i chciałam coś dokładnie doczytać... a cholera wyrzuciłam swoją ulotkę bo stwierdziłam że wszystko wiem.... byłabym wdzięczna... w razie czego na pw prześle adres maila i jeszcze jedno pytanie...
Edytowane przez Faficzkowa Czas edycji: 2008-11-08 o 13:26 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2962 |
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki
![]() ja wlasnie dochodze do siebie po nocnej pracy w monopolowym. teraz zjem, posprzatam i lece na kolejna nocke:/ ostatnio zrobilam sobie mala przerwe w braniu M, jakies 6dni, przez pierwsze dwa dni na widok jedzenia az mnie mdlilo...nawet przy pierwszym opakowaniu tak nie mialam. jednym slowem to pomaga. ostatnio zauwazylam, ze jak sie klade spac wieczorem, to serce jakos tak szybciej bije...w sumie to nie wiem, czy tylko tak mi sie zdaje, a wy tak macie? mysle, ze na 3 opakowaniu M10 zakoncze, a reszte to juz sama musze.
![]() |
#2963 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Mój mały sukces... -7 kg ![]()
![]() |
![]() |
#2964 |
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczynki za komplementy
![]() ![]() Na wadze jakoś 71-tyle było wczoraj, dzisiaj sobie zjadłam cheesburgera, frytki i wypiłam shake-a.. w szkole na przerwie wyskoczylismy do mc donalda, pierwszy tak wielki grzech/y na diecie. Nie zaluje, no moze troche bo prszecenilam swoj apetyt i pekam do teraz a to bylo ok 13;P Mam do was pytanie. Od kilku dni strasznie mnie boli zoladek, bywalo ze nic nie moglam jesc, klulo mnie na srodeczku pod zebrami od razu, pozniej mnie serce bolalo-nie klulo ale jak sie prostowalam to bolala cala lewa strona. Na kolejny dzien bolaly mnie strasznie zyly na zgieciu lewej reki, nic nie bylo widac na skorze by np. wyszly, spuchly czy cos, ale bol pulsowal do koniuszkow palcow u reki. Mierzylam cisnienie 2dni temu mialam 140/88 ;/ Wyczytalam ze to wszystko pod nadcisnienie moze podchodzic ale nigdy nie mialam z tym problemow i czy to mozliwe ze po 2,5 m-ca brania M dopiero mam skutki uboczne? I czemu mnie ten zoladek boli? czy to jakis wirus/przesilenie? Jutro postanowilam isc do lekarki rodzinnej i wziac mozliwie jak najwiecej skierowan na badania:krwi,moczu,tarczy cy,hormonow,cukru-pewnie niektore wychodza razem ale sie nie znam, nigdy tych badan nie robilam, ale czuje ze cos zlego sie dzieje i chce wiedziec co. M nie biore od 2 dni, nie czuje jakos wzmozonego glodu, jest tak samo, zoladek pobolewa czasem wie tu tez nie widze zmiany.. Z ciekawosci wiecie ile kosztuja ew. podstawowe badania? Cos czuje ze nie dam sobie krwi pobrac bo panicznie boje sie igiel ;/ ![]()
![]() |
#2965 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
puls, tak poza tym to nic, ale wczesniej tez mialam bole w okolicy miesni sercowych, czy jak to sie tam nazywa ![]()
![]() |
![]() |
#2966 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
super GRATULUJE!!! ![]() ![]() ![]() p.s. dzięki za odpowiedź na pw ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() badania to bardzo dobry pomysł tym bardziej że takich nie miałaś... mam nadzieję że lekarz bez problemu da Ci potrzebne skierowania!!! ![]() bądź dzielna ![]() ![]() ![]() ![]() bałam się że po szpitalu przytyję bo od środy nie biorę ani M no i dieta nie taka jaka powinna czyli MM no i jadłam tam pszenny chleb, ziemniaczki itp.... ale o dziwo schudłam! ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2967 |
Zakorzenienie
|
Lineczko, a może ten ból po lewej stronie to był po prostu skurcz mięśni klatki piersiowej? Ja kiedyś też tak miałam, że bolało mnie z lewej strony, jak się np. przeciągałam. Później doszły skurcze łydek i stóp. Brałam magnez i przeszło wszystko
![]() ![]() Faficzku, gratuluję poszpitalnego zrzucenia wagi ![]()
![]() |
#2968 |
Wtajemniczenie
|
Dzięki
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() miłego dnia ![]()
![]() |
#2969 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
![]() |
#2970 |
Raczkowanie
|
dziękuję Faficzkowo za zainteresowanie się moją osobą---cieplutko Cię pozdrawiam i życzę wszystkiego naj.........
![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:17.